internet

متمایز کردن نوشته های سنجاق شده؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

می خواستم ببینم میشه کاری کرد که نوشته های سنجاق شده رو متمایز از سایر محصولات یک فروشگاه اینترنتی نمایش داد؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از تابع post_class استفاده کنید . پیشفرض کلاس sticky در نظر گرفته میشود

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

برای تشخیص هم:


<?php
if(is_sticky())
echo 'سنجاق شده';
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه راهنمایی بفرمائید باید چیکار کنم دقیقاً؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در المانی که در حلقه پست قرار داره کد زیر رو اضافه کنید تا کلاس sticky خوبخود برای پست های سنجاق شده ایجاد بشه. بعد میتونید به این کلاس استایل موردنظرتون رو بدید:

<?php post_class(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد صفحه index.php هست الان باید دقیقا چیکار کنم؟

برنامه نویس کار نکردم ولی کدها رو می شناسم و می تونم تغییرات رو اعمال کنم

چون سر در نمیارم

 
<?php get_header(); ?>
<div id="wrapper" class="clear"><?php include(TEMPLATEPATH.'/sidebar-right.php'); ?>
<div id="wrap">






<?php if(have_posts()): ?>
<?php $col = 1; ?>
<?php while(have_posts()):the_post(); ?>

<?php if ($col == 1) echo "<div class=\"leftcol-body\">"; ?>
<div class="leftcol-col">
<?php $img = get_post_meta($post->ID, "img", true);$post_excerpt = $post->post_content; ?>
<?php $price = get_post_meta($post->ID, 'price', true); ?>
<?php $buy = get_post_meta($post->ID, 'buy', true); ?>

<?php $doble = get_post_meta($post->ID, "doble", true); ?>
<?php $tedad = get_post_meta($post->ID, 'tedad', true); ?>
<?php $zirnevis = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis', true); ?>

<div class="leftcol-uptext">
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
<?php the_title(); ?>
</a>
</div>
<div class="leftcol-entry">
<center>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"></img>
</a>
</center>
</div>
<div class="leftcol-foot1">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/price.png" alt="قيمت" title="قيمت" ></img> قيمت: <font color="#FF0000"><?php echo $price; ?> </font><br/>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/disk.jpg" alt="تعداد ديسك" title="تعداد ديسك"></img> تعداد ديسك: <font color="#FF0000"><?php echo $tedad; ?> </font> <br/>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/doble.png" alt="دوبله" title="دوبله"></img> دوبله: <font color="#FF0000"><?php echo $doble; ?></font> <br/>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/zirnevis.png" alt="زيرنويس" title="زيرنويس"></img> زيرنويس: <font color="#FF0000"><?php echo $zirnevis; ?></font> <br/>

</div><br/>
<div class="leftcol-foot2">
<center>

<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/details_cart.gif" width="150" height="30" alt="<?php the_title(); ?>"></img>
</a>

</center>
</div>
</div>
</div><?php endwhile; ?>


<div class="clear"></div>
<?php else: ?><?php endif; ?>
<div class="nav">
<center><?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
</center>
</div>
</div>
<?php include(TEMPLATEPATH.'/sidebar-left.php'); ?>
<div class="clear"></div>
</div></div><?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط internet
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کنید:

<div class="leftcol-col">

و جایگزین:


<?php
$classes = array(
'leftcol-col',
'sticky'
);
?>
<div <?php post_class( $classes ); ?>>

سپس به کلاس sticky در فایل style.css ، استایل بدهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟