internet

متمایز کردن نوشته های سنجاق شده؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

می خواستم ببینم میشه کاری کرد که نوشته های سنجاق شده رو متمایز از سایر محصولات یک فروشگاه اینترنتی نمایش داد؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از تابع post_class استفاده کنید . پیشفرض کلاس sticky در نظر گرفته میشود

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

برای تشخیص هم:


<?php
if(is_sticky())
echo 'سنجاق شده';
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه راهنمایی بفرمائید باید چیکار کنم دقیقاً؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در المانی که در حلقه پست قرار داره کد زیر رو اضافه کنید تا کلاس sticky خوبخود برای پست های سنجاق شده ایجاد بشه. بعد میتونید به این کلاس استایل موردنظرتون رو بدید:

<?php post_class(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد صفحه index.php هست الان باید دقیقا چیکار کنم؟

برنامه نویس کار نکردم ولی کدها رو می شناسم و می تونم تغییرات رو اعمال کنم

چون سر در نمیارم

 
<?php get_header(); ?>
<div id="wrapper" class="clear"><?php include(TEMPLATEPATH.'/sidebar-right.php'); ?>
<div id="wrap">






<?php if(have_posts()): ?>
<?php $col = 1; ?>
<?php while(have_posts()):the_post(); ?>

<?php if ($col == 1) echo "<div class=\"leftcol-body\">"; ?>
<div class="leftcol-col">
<?php $img = get_post_meta($post->ID, "img", true);$post_excerpt = $post->post_content; ?>
<?php $price = get_post_meta($post->ID, 'price', true); ?>
<?php $buy = get_post_meta($post->ID, 'buy', true); ?>

<?php $doble = get_post_meta($post->ID, "doble", true); ?>
<?php $tedad = get_post_meta($post->ID, 'tedad', true); ?>
<?php $zirnevis = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis', true); ?>

<div class="leftcol-uptext">
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
<?php the_title(); ?>
</a>
</div>
<div class="leftcol-entry">
<center>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"></img>
</a>
</center>
</div>
<div class="leftcol-foot1">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/price.png" alt="قيمت" title="قيمت" ></img> قيمت: <font color="#FF0000"><?php echo $price; ?> </font><br/>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/disk.jpg" alt="تعداد ديسك" title="تعداد ديسك"></img> تعداد ديسك: <font color="#FF0000"><?php echo $tedad; ?> </font> <br/>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/doble.png" alt="دوبله" title="دوبله"></img> دوبله: <font color="#FF0000"><?php echo $doble; ?></font> <br/>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/zirnevis.png" alt="زيرنويس" title="زيرنويس"></img> زيرنويس: <font color="#FF0000"><?php echo $zirnevis; ?></font> <br/>

</div><br/>
<div class="leftcol-foot2">
<center>

<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/details_cart.gif" width="150" height="30" alt="<?php the_title(); ?>"></img>
</a>

</center>
</div>
</div>
</div><?php endwhile; ?>


<div class="clear"></div>
<?php else: ?><?php endif; ?>
<div class="nav">
<center><?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
</center>
</div>
</div>
<?php include(TEMPLATEPATH.'/sidebar-left.php'); ?>
<div class="clear"></div>
</div></div><?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط internet
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کنید:

<div class="leftcol-col">

و جایگزین:


<?php
$classes = array(
'leftcol-col',
'sticky'
);
?>
<div <?php post_class( $classes ); ?>>

سپس به کلاس sticky در فایل style.css ، استایل بدهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر