• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
J4V4D

قالب اختصاصی برای ادامه مطلب دسته عکس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان؛

سوالی دارم که شاید جوابش تو گوگل هم پیدا بشه، اما چون یه جواب کامل و کارآمد می خوام ترجیح دادم اینجا بپرسم :)

سایت ما یه سایت با پایه دانلود هست : www.66download.com و طبیعتا نمی تونیم قالب یه سایت مثلا گالری عکس رو روی اون قرار بدیم؛ اما می خوایم مطالبی که مثلا جزء دسته عکس هستن و یا بهتر از اون post type مثلا مربوط به عکس روی اونها اعمال شده؛ یه قالب خاص داشته باشن به این صورت که:

مثل سایتهای گالری عکس، بجای گذاشتن 10 تا عکس تو یه پست بشه فقط یه دونه عکس تو اون پست گذاشت و در عوض بقیه عکسها در سایز کوچیک تو همون صفحه قرار داشته باشند + اینکه باز کردن هر عکس یه دونه بازدید حساب بشه + اینکه سایز بزرگ عکسها به صورت اسلاید مانند داخل همون صفحه لود بشه :rolleyes:

البته اگه همه موارد بالا باهم ممکن نیست؛ فقط یه عکس بودن و هر عکس یه بازدید حساب شدن در اولویته :D

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در مورد پست تایپ ها به مقدار کافی پارسای عزیز آموزش در بخش آموزش قرار داده. حتما مطالعه کنید.

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

از راهنماییتون ممنون؛

افزونه های lightbox خیلی کمک کرد؛ فقط میشه بجای استفاده از افزونه برای ایجاد افکت lightbox از کدی که خیلی ساده تر باشه استفاده کرد؟ (البته بدون نیاز به کدنویسی از صفر)

نکته دوم اینکه بحث افزونه های light box خیلی خوبه اما مشکل اصلیش اینه که فکر نمی کنم باز کردن 10 تا عکس با این افکت، 10 تا بازدید به حساب بیاد!! درسته؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افکت lightbox انواع مختلفی داره و میشه کدهایی با خطوط کمتر هم پیدا کرد.

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

اگه کمی بیشتر منظورتون رو در مورد فریم لایت باکس توضیح بدین ممنون میشم؛

در ضمن اینو هم بگم که منظورم از بازدید به حساب اومدن این نیست که مثلا بتونیم یه کد آمارگیر بذاریم داخلش و آمار بندازه! :rolleyes: منظورم اینه که هر بار باز شدن عکس، از نظر الکسا، گوگل و امثالهم یه امتیاز مثبت به حساب بیاد ^_^

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

ممنون از جوابتون

فقط جسارتا سوال دومی از اولی کمی مهمتر بود :D اونهایی که از فریم پشتیبانی می کنن از نظر گوگل و ... ، یه بازدید با تاثیر مثبت به حساب میان یا فقط از نظر آمارگیرها؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ها یک صفحه جدا هستن. اما ایندکس میشن یا خیر در عمل تست نکردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط بهنام مرادی
      با سلام 
      یه سوالی برام پیش اومده تو طراحی قالب اختصاصی وردپرس گفتم بپرسم بد نباشه شاید برای بقیه هم سوال باشه
      اینکه چجوری میتونم امکانات مختلف رو برای قالبم کد نویسی کنم(مثلا تو قالب های آماده میبیند که امکانات مختلفی مثل : جعبه محتوا، تونل زمان، پورت فولیو، نوار پیشرفت و... تو ویژوال کامپوزر قرار دادن).
      حالا بحث اینه چجوری میشه همجین مواردی رو یبار کد زد و بعدا بشه تو جاهای مختلف استفاده کرد بدون اینکه به نصب افزونه مثلا ویژوال کامپوزر و صفحه ساز ها نیاز باشه؟
      اصلا استفاده از صفحه ساز منطقی تره یا کد نویسی اختصاصی؟
      حاالا بخوام همچین مواردی رو برای قالب خودم کد بزنم و بعدا دسترسی داشته باشم چیکار میتونم بکنم.. ممنون میشم طراحای قالب جواب بدن
    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی، من میخوام که آخرین مطلب از یک پست تایپ خاص رو در بخشی از قالب سایتم نمایش بدم. کسی میتونه کمک کنه؟
      من از کد زیر استفاده میکنم اما این کد تمام پست ها رو نشون میده من فقط می خوام آخرین رو نشون بده.
      <section class="info"> <?php $package = new wp_Query(array( 'post_type' => 'packages', )); while($package->have_posts()): $package->the_post(); ?> <?php the_post_thumbnail(); ?> <div> <h2><?php the_title(); ?></h2> <p> <?php the_excerpt(); ?> </p> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="btn">مطالعه بیشتر</a> </div> <?php endwhile; ?> </section> ممنون و سپاسگذار.
    • توسط Siaavash
      یک صفحه برای نمایش پروژه هست، که شامل متن، عکس و Thumbnail عکس های پروژه می شه!
      می خوام متن توی یک ستون لود بشه، تمام عکس ها به صورت یک اسلایدر داخل ستون وسط و thumbnail ها هم در ستون دیگه!
      به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم؟ که کاربر متن رو وارد کنه و تمام عکس ها رو هم داخل پست آپلود و وارد کنه، بعد به صورت اتوماتیک متن داخل ستون خودش قرار بگیره (div) تمام عکس ها داخل اسلایدر قرار بگیرند و بند انگشتی عکس ها هم ساخته و داخل ستون مربوطه فراخوانی بشن.
      بهترین راه برای انجام این کار چیه؟
      با استفاده از فرمت گالری توی post formats می شه این کار رو انجام داد؟
       
    • توسط مسعود
      سلام دوستان 
      متاسفانه من موقع اضافه کردن عکس به گالری افزونه foogallery به مشکل عجیبی بر خوردم.
      در کتابخانه افزونه foogallery که به شما امکان انتخاب عکس رو میده ،عکس ها فقط در 2 ستون نمایش داده میشوند.
      البته نه همه عکس ها!!! انگار که قسمتی از تصاویر دچار هم پوشانی با سایر اجزا این پنچره شده باشه.
      مثل تصاویر زیر 


       
      کسی بتونه راهنمایی کنه که این مشکل رو برطرف کنم ممنون می شم،واقعا باعث مشکل شده تو ساختن گالری ها.
    • توسط unid_user
      درود
      دوستان برای نمایش پست تایپ post type با آی دی مشخص روشی وجود داره؟ 3 ساعته وقت گذاشتم کلی هم سرچ کردم اما به نتیجه نرسیدم. کدهام به صورت زیر هست چه روشی وجود داره؟
      ممنون
      داخل قالب سایت کدهای زیر رو وارد کردم:
      <?php $slider = new WP_Query(array( 'post_type' => 'slider', )); while($slider->have_posts()) : $slider->the_post(); ?> <?php endwhile; ?> <div class="bg-border"> <div class="col-lg-6"> <div class="text-left img-border img-left"> <?php the_post_thumbnail(); ?> </div> </div> <div class="col-lg-6"> <div class="text-right text-border p-left"> <h4><?php the_title(); ?></h4> <?php the_content(); ?> </div> </div> </div>