J4V4D

قالب اختصاصی برای ادامه مطلب دسته عکس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان؛

سوالی دارم که شاید جوابش تو گوگل هم پیدا بشه، اما چون یه جواب کامل و کارآمد می خوام ترجیح دادم اینجا بپرسم :)

سایت ما یه سایت با پایه دانلود هست : www.66download.com و طبیعتا نمی تونیم قالب یه سایت مثلا گالری عکس رو روی اون قرار بدیم؛ اما می خوایم مطالبی که مثلا جزء دسته عکس هستن و یا بهتر از اون post type مثلا مربوط به عکس روی اونها اعمال شده؛ یه قالب خاص داشته باشن به این صورت که:

مثل سایتهای گالری عکس، بجای گذاشتن 10 تا عکس تو یه پست بشه فقط یه دونه عکس تو اون پست گذاشت و در عوض بقیه عکسها در سایز کوچیک تو همون صفحه قرار داشته باشند + اینکه باز کردن هر عکس یه دونه بازدید حساب بشه + اینکه سایز بزرگ عکسها به صورت اسلاید مانند داخل همون صفحه لود بشه :rolleyes:

البته اگه همه موارد بالا باهم ممکن نیست؛ فقط یه عکس بودن و هر عکس یه بازدید حساب شدن در اولویته :D

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در مورد پست تایپ ها به مقدار کافی پارسای عزیز آموزش در بخش آموزش قرار داده. حتما مطالعه کنید.

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

از راهنماییتون ممنون؛

افزونه های lightbox خیلی کمک کرد؛ فقط میشه بجای استفاده از افزونه برای ایجاد افکت lightbox از کدی که خیلی ساده تر باشه استفاده کرد؟ (البته بدون نیاز به کدنویسی از صفر)

نکته دوم اینکه بحث افزونه های light box خیلی خوبه اما مشکل اصلیش اینه که فکر نمی کنم باز کردن 10 تا عکس با این افکت، 10 تا بازدید به حساب بیاد!! درسته؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افکت lightbox انواع مختلفی داره و میشه کدهایی با خطوط کمتر هم پیدا کرد.

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

اگه کمی بیشتر منظورتون رو در مورد فریم لایت باکس توضیح بدین ممنون میشم؛

در ضمن اینو هم بگم که منظورم از بازدید به حساب اومدن این نیست که مثلا بتونیم یه کد آمارگیر بذاریم داخلش و آمار بندازه! :rolleyes: منظورم اینه که هر بار باز شدن عکس، از نظر الکسا، گوگل و امثالهم یه امتیاز مثبت به حساب بیاد ^_^

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

ممنون از جوابتون

فقط جسارتا سوال دومی از اولی کمی مهمتر بود :D اونهایی که از فریم پشتیبانی می کنن از نظر گوگل و ... ، یه بازدید با تاثیر مثبت به حساب میان یا فقط از نظر آمارگیرها؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ها یک صفحه جدا هستن. اما ایندکس میشن یا خیر در عمل تست نکردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      درود
      دوستان برای نمایش پست تایپ post type با آی دی مشخص روشی وجود داره؟ 3 ساعته وقت گذاشتم کلی هم سرچ کردم اما به نتیجه نرسیدم. کدهام به صورت زیر هست چه روشی وجود داره؟
      ممنون
      داخل قالب سایت کدهای زیر رو وارد کردم:
      <?php $slider = new WP_Query(array( 'post_type' => 'slider', )); while($slider->have_posts()) : $slider->the_post(); ?> <?php endwhile; ?> <div class="bg-border"> <div class="col-lg-6"> <div class="text-left img-border img-left"> <?php the_post_thumbnail(); ?> </div> </div> <div class="col-lg-6"> <div class="text-right text-border p-left"> <h4><?php the_title(); ?></h4> <?php the_content(); ?> </div> </div> </div>  
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من میخوام که یه اسلایدر با post type در وردپرس ایجاد کنم. قبلا اینکار و برای اسلایدر صفحه اصلی سایتم انجام دادم ولی میخوام هربار و هرکجا خواستم یه اسلایدر ایجاد کنم و بدون نیاز به دست بردن در کدنویسی قالب بتونم مثلا با شورت کد short code اسلایدرهای مختلف رو به پست ها و مطالبم اضافه کنم.
      اگه منبعی هم سراغ دارید ممنون میشم فارسی یا انگلیسی راستش خودم نمیدونم باید چی و توی اینترنت سرچ کنم!؟
      ممنون.
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من میخوام مطالبی رو که به صورت custom post type منتشر میکنم توی سابت نمایش داده بشه. ولی خطای 404 نشون میده. چه باید بکنم؟
      حدود دو سه روز هم هست که وقت میذارم ولی واقعا دیگه نمیدونم باید چکار کنم که محتوا رو نشونم بده؟
      کدهای زیر رو هم درون فایل functions.php قرار دادم.
      function create_post_type() { register_post_type( 'acme_product', array( 'labels' => array( 'name' => __( 'Products' ), 'singular_name' => __( 'Product' ) ), 'public' => true, 'has_archive' => true, ) ); } add_action( 'init', 'create_post_type' );  
    • توسط fzamen
      وقتی وارد صفحه محصول میشم گالری رو نشون نمیده
      چ کار باید بکنم؟
      تصویر محصول رو نشون نمیده
    • توسط A.Nahvi
      سلام، من یکی از صفحات سایتم دچار مشکل شده، توی اون برگه از 60 عدد عکس باید استفاده کنم! ولی بعد از ذخیره و مشاهده سایت با ارور 500 مواجه میشم... (باید اضافه کنم که وقتی تعداد رو به 30 میرسونم مشکل حل میشه) کسی پیشنهادی داره چجوری میتونم مشکل رو حل کنم ؟
      سایتم با وردپرس ساخته شده (لینکه صفحه ارور 500) : http://kohalpack.com/promotional_products/
       
      ممنون میشم یکی کمک کنه!