J4V4D

قالب اختصاصی برای ادامه مطلب دسته عکس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان؛

سوالی دارم که شاید جوابش تو گوگل هم پیدا بشه، اما چون یه جواب کامل و کارآمد می خوام ترجیح دادم اینجا بپرسم :)

سایت ما یه سایت با پایه دانلود هست : www.66download.com و طبیعتا نمی تونیم قالب یه سایت مثلا گالری عکس رو روی اون قرار بدیم؛ اما می خوایم مطالبی که مثلا جزء دسته عکس هستن و یا بهتر از اون post type مثلا مربوط به عکس روی اونها اعمال شده؛ یه قالب خاص داشته باشن به این صورت که:

مثل سایتهای گالری عکس، بجای گذاشتن 10 تا عکس تو یه پست بشه فقط یه دونه عکس تو اون پست گذاشت و در عوض بقیه عکسها در سایز کوچیک تو همون صفحه قرار داشته باشند + اینکه باز کردن هر عکس یه دونه بازدید حساب بشه + اینکه سایز بزرگ عکسها به صورت اسلاید مانند داخل همون صفحه لود بشه :rolleyes:

البته اگه همه موارد بالا باهم ممکن نیست؛ فقط یه عکس بودن و هر عکس یه بازدید حساب شدن در اولویته :D

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در مورد پست تایپ ها به مقدار کافی پارسای عزیز آموزش در بخش آموزش قرار داده. حتما مطالعه کنید.

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

از راهنماییتون ممنون؛

افزونه های lightbox خیلی کمک کرد؛ فقط میشه بجای استفاده از افزونه برای ایجاد افکت lightbox از کدی که خیلی ساده تر باشه استفاده کرد؟ (البته بدون نیاز به کدنویسی از صفر)

نکته دوم اینکه بحث افزونه های light box خیلی خوبه اما مشکل اصلیش اینه که فکر نمی کنم باز کردن 10 تا عکس با این افکت، 10 تا بازدید به حساب بیاد!! درسته؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افکت lightbox انواع مختلفی داره و میشه کدهایی با خطوط کمتر هم پیدا کرد.

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

اگه کمی بیشتر منظورتون رو در مورد فریم لایت باکس توضیح بدین ممنون میشم؛

در ضمن اینو هم بگم که منظورم از بازدید به حساب اومدن این نیست که مثلا بتونیم یه کد آمارگیر بذاریم داخلش و آمار بندازه! :rolleyes: منظورم اینه که هر بار باز شدن عکس، از نظر الکسا، گوگل و امثالهم یه امتیاز مثبت به حساب بیاد ^_^

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

ممنون از جوابتون

فقط جسارتا سوال دومی از اولی کمی مهمتر بود :D اونهایی که از فریم پشتیبانی می کنن از نظر گوگل و ... ، یه بازدید با تاثیر مثبت به حساب میان یا فقط از نظر آمارگیرها؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ها یک صفحه جدا هستن. اما ایندکس میشن یا خیر در عمل تست نکردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب خدمت دوستان
      بنده یه مشکل دارم که داره زیادی اذیتم میکنه و اونم فراخوانی عکسها هست
      من از یک سایت دیگه برگه هارو خروجی گرفتم و در یه سایت دیگه درون ریزی کردم عکسهاشونم در پوشه مربوطه دخیره کردم ولی عکسهارو نمیخونه توی رسانه>کتابخانه هم که میرم اسم عکس رو میزنم ،میزنه عکس موجود نیست درصورتی که عکس رو با آدرس میشه دید لطفا راهنمایی بفرمائید
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام دوستان وقت بخیر 
      من تو سایت وردپرسی میخوام یه تصویر از نقشه ایران رو بزارم و وقتی موس روی هر شهری ها کلیک میکنه دسته بندی مربوط به اون شهر رو نشون بده 
      و الان مشکلم اینه که نمیدونم با چه روشی میتونم تو یه عکس نقشه ایران چطور به هر شهری یه لینک بدم 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان همانطور که اطلاع دارید در کتابخانه وردپرس تصاویر به ترتیب تاریخ مرتب می‌شوند. و این بعضا پیدا کردن تصاویر قدیمی را سخت می کند. خصوصا در مورد سایت های عکس.
      می خواستم بپرسم امکانش است که داخل کتابخانه وردپرس پوشه ایجاد کرد؟
    • توسط بهنام مرادی
      با سلام 
      یه سوالی برام پیش اومده تو طراحی قالب اختصاصی وردپرس گفتم بپرسم بد نباشه شاید برای بقیه هم سوال باشه
      اینکه چجوری میتونم امکانات مختلف رو برای قالبم کد نویسی کنم(مثلا تو قالب های آماده میبیند که امکانات مختلفی مثل : جعبه محتوا، تونل زمان، پورت فولیو، نوار پیشرفت و... تو ویژوال کامپوزر قرار دادن).
      حالا بحث اینه چجوری میشه همجین مواردی رو یبار کد زد و بعدا بشه تو جاهای مختلف استفاده کرد بدون اینکه به نصب افزونه مثلا ویژوال کامپوزر و صفحه ساز ها نیاز باشه؟
      اصلا استفاده از صفحه ساز منطقی تره یا کد نویسی اختصاصی؟
      حاالا بخوام همچین مواردی رو برای قالب خودم کد بزنم و بعدا دسترسی داشته باشم چیکار میتونم بکنم.. ممنون میشم طراحای قالب جواب بدن
    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی، من میخوام که آخرین مطلب از یک پست تایپ خاص رو در بخشی از قالب سایتم نمایش بدم. کسی میتونه کمک کنه؟
      من از کد زیر استفاده میکنم اما این کد تمام پست ها رو نشون میده من فقط می خوام آخرین رو نشون بده.
      <section class="info"> <?php $package = new wp_Query(array( 'post_type' => 'packages', )); while($package->have_posts()): $package->the_post(); ?> <?php the_post_thumbnail(); ?> <div> <h2><?php the_title(); ?></h2> <p> <?php the_excerpt(); ?> </p> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="btn">مطالعه بیشتر</a> </div> <?php endwhile; ?> </section> ممنون و سپاسگذار.