J4V4D

قالب اختصاصی برای ادامه مطلب دسته عکس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان؛

سوالی دارم که شاید جوابش تو گوگل هم پیدا بشه، اما چون یه جواب کامل و کارآمد می خوام ترجیح دادم اینجا بپرسم :)

سایت ما یه سایت با پایه دانلود هست : www.66download.com و طبیعتا نمی تونیم قالب یه سایت مثلا گالری عکس رو روی اون قرار بدیم؛ اما می خوایم مطالبی که مثلا جزء دسته عکس هستن و یا بهتر از اون post type مثلا مربوط به عکس روی اونها اعمال شده؛ یه قالب خاص داشته باشن به این صورت که:

مثل سایتهای گالری عکس، بجای گذاشتن 10 تا عکس تو یه پست بشه فقط یه دونه عکس تو اون پست گذاشت و در عوض بقیه عکسها در سایز کوچیک تو همون صفحه قرار داشته باشند + اینکه باز کردن هر عکس یه دونه بازدید حساب بشه + اینکه سایز بزرگ عکسها به صورت اسلاید مانند داخل همون صفحه لود بشه :rolleyes:

البته اگه همه موارد بالا باهم ممکن نیست؛ فقط یه عکس بودن و هر عکس یه بازدید حساب شدن در اولویته :D

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در مورد پست تایپ ها به مقدار کافی پارسای عزیز آموزش در بخش آموزش قرار داده. حتما مطالعه کنید.

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بحث گالری ایجاکسی هم میتونید خودتون کد بنویسید و هم از افزونه هایی که از افکت های light box استفاده میکنن بهره ببرید

از راهنماییتون ممنون؛

افزونه های lightbox خیلی کمک کرد؛ فقط میشه بجای استفاده از افزونه برای ایجاد افکت lightbox از کدی که خیلی ساده تر باشه استفاده کرد؟ (البته بدون نیاز به کدنویسی از صفر)

نکته دوم اینکه بحث افزونه های light box خیلی خوبه اما مشکل اصلیش اینه که فکر نمی کنم باز کردن 10 تا عکس با این افکت، 10 تا بازدید به حساب بیاد!! درسته؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افکت lightbox انواع مختلفی داره و میشه کدهایی با خطوط کمتر هم پیدا کرد.

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد بازدید هم اگر از حالت فریم لایت باکس استفاده کنید بنظر باید شمارش کنه.

افکت fancybox رو هم بررسی کنید

اگه کمی بیشتر منظورتون رو در مورد فریم لایت باکس توضیح بدین ممنون میشم؛

در ضمن اینو هم بگم که منظورم از بازدید به حساب اومدن این نیست که مثلا بتونیم یه کد آمارگیر بذاریم داخلش و آمار بندازه! :rolleyes: منظورم اینه که هر بار باز شدن عکس، از نظر الکسا، گوگل و امثالهم یه امتیاز مثبت به حساب بیاد ^_^

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fancybox.net/
http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/
http://www.p51labs.com/lightwindow/
http://www.jacklmoore.com/colorbox

همه اینها از فریم پشتیبانی میکنن

ممنون از جوابتون

فقط جسارتا سوال دومی از اولی کمی مهمتر بود :D اونهایی که از فریم پشتیبانی می کنن از نظر گوگل و ... ، یه بازدید با تاثیر مثبت به حساب میان یا فقط از نظر آمارگیرها؟

تشـــــکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ها یک صفحه جدا هستن. اما ایندکس میشن یا خیر در عمل تست نکردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mojtabasamani
      سلام . دونبال افزونه ای هستم که یه فرم ثبت نام کامل داشته باشه و پنل یا داشبرد مدیریت کاربر داشته باشه که کاربر بتونه عکس یا فیلم آپلود کنه و مدیریت کنه . برای جشنواره و مسابقه عکاسی و فیلم .
       
    • توسط photojavad
      سلام 
      وقتی مطالب سایتم رو تو گوگل سرچ میکنم به جای باز شدن خود مطلب یا صفحه اصلی سایت باز میشه یا باید ادامه مطلب رو انتخاب بشه
      یا وقتی توی تصاویر گوگل عکس مطلب رو انتخاب کنم هم به صفحه اصلی سایت منتقل میشه به جای مطلب مربوط به عکس
      تصاویر پایین:

      بعد از کلیک روی متن به جای اینکه مطلب اصلی باز شه (باید دوباره روی ادامه مطلب کلیک بشه)


      که بعدی از کلیک روی عکس به صفحه اصلی منتقل میشه( photojavad.ir )
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.
    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!
    • توسط sadra_jojo1996
      سلام من میخوام به صفحه محصول وکامرسم توی بخشی که عکس های اون محصول رو نشون میده به صورت اسلاید شو در بیارمش و بصورت اتوماتیک بعد چند ثانیه بین عکس های اون محصول لوپ کنه 
      با چه افزونه ای یا با چه روشی میتونم این کار رو بکنم 
      لینک نمونه از صفحه ی محصول قالب ام که عکس ها رو به صورت ساده نشون میده