• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
::AmiR::

فضای خالی ایجاد شده در قالب

40 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود فراوان

جسارتا یه پنج روزی هست توی بخش ادامه مطلبم یه فضای خالی کنار نوشته هام ایجاد شده.من تمام فایل های single.post.template رو چک کردم اما متاسفانه این فضا هست.

برخی وقتا دیدم که جای این فضای خالی فقط یه دونه . میاد :blink:

من احساس کردم به خاطر استفاده از TinyMCE Advanced بود و اون رو غیرفعال کردم اما بازم این فضا هست.

جسارتا به نظرتون مشکل از چی هست؟

post-854-0-55648900-1361350921_thumb.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در style.css :


.post p {
line-height: 1.6em;
margin: -15px 0px 10px;
padding: 10px;
text-align: justify;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در style.css :


.post p {
line-height: 1.6em;
margin: -15px 0px 10px;
padding: 10px;
text-align: justify;
}

دستورتون به دو صورت انجام دادم

اول پاکش کردم که ادامه متن بهم ریخت

دوم اومدم شماره ها و اندازه هارو تغییر دادم و فقط فاصله ی متن ها رو تغییر داد و اون بخش اضافی حذف نشد <_<

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید

post-865-0-87946500-1361363735_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببینید

post-865-0-87946500-1361363735_thumb.png

ببخشید اما من واقعا متوجه منظور شما نمیشم !

من کد فوق رو بر اساس دستور شما انجام دادم و مشکل از لحاذ دید حل شد اما همچنان اون فضا موجود هست

لازم به ذکر است با اینکار فاصله ی خط ها از همدیگه کمتر شده و یه جور بد دیده میشه و بنظرم غیر استاندارد هست

post-854-0-55434300-1361371106_thumb.gif

ویرایش شده در توسط amir1909
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اون قطعه بخاطر کلید زیر است


.fn.entry-title

که نویسنده قالب جایی به اون ارجاع داده اما در استایل استفاده نکرده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اون قطعه بخاطر کلید زیر است


.fn.entry-title

که نویسنده قالب جایی به اون ارجاع داده اما در استایل استفاده نکرده

یعنی شما می فرمائید باید فایل های قالب رو چک کنم ببینم این کد کجاست و اون رو حذف و یا تغییرات لازم رو اعمال کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

می تونید این کد را هم تست کنید اگر جواب داد و بخشی از صفحه کم نشد بهش اکتفا کنید


.fn.entry-title {display:none}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

می تونید این کد را هم تست کنید اگر جواب داد و بخشی از صفحه کم نشد بهش اکتفا کنید


.fn.entry-title {display:none}

از این کد کجا استفاده کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قیافش شبیه استایله - پس در فایل استایل دات سی اس اس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستورتون رو انجام دادم و کد رو توی style.css قرار دادم اما فقط شکلش تغییر کرد :huh:

post-854-0-86285200-1361385315_thumb.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لازم به ذکر است با اینکار فاصله ی خط ها از همدیگه کمتر شده و یه جور بد دیده میشه و بنظرم غیر استاندارد هست

فاصله بین خطوط به مارجین مربوطه؟!

در ضمن برای کد آخر، کش رو خالی کنید - الان سایت بدون fn دیده میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجیبه می فرمائید موردی نداره.من هربار با حدف کش و Ctrl+f5 چک میکنم و هنوز اون فضا موجوده ! :huh:

فایل هارو هم گشتم و چیزی با اون موردی که عنوان کرده بودید نبود ! <_<

جلل خالق ! ییهوویی اینجور شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این الان فایل استایل شماست

هنوز کد fn رو که در پست معرفی شد رو در فایل نگذاشتید! پس چطور توقع دارید درست بشه؟

style.css

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فدای

ببینید این الان فایل استایل شماست

هنوز کد fn رو که در پست معرفی شد رو در فایل نگذاشتید! پس چطور توقع دارید درست بشه؟

style.css

بزرگوار وقتی قرار دادم و تغییری ندیدم برداشتمش.اسکرین شات قرار دادم که ! :huh: فقط و فقط جای اینکه خالی باشه یه شکل اومد جاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه مشکل دار سورس کد بگیرید و بگذارید اینجا

کدی خدمتتون دادم را اگر در فایل style.css بگذارید چیزی به صفحه اضافه نمی شه مگر اینکه از خاصیت content استفاده بشه که بحثی جدا داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از دوستان

این سورس اون صفحه هست


http://paste2.org/followup/2946996

کدی خدمتتون دادم را اگر در فایل style.css بگذارید چیزی به صفحه اضافه نمی شه مگر اینکه از خاصیت content استفاده بشه که بحثی جدا داره

طبق دستورتون کد رو قرار دادم اما همانطور که عرض کردم یک کارکتر بجای فضای خالی اومد که قبلا عکسش رو پیوست کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول از همه چک کنید انتهای کدتون همین شکلیه

اگر اینطوره صفحه مشکل لود داره اسکریپت آخر باید بسته بشه و همینطور HTML

اسکریپت مربوط به گوگل آنالیزه که بعید نیست روش هنگ کنه یک بار افزونه اش را غیر فعال کنید کوکی ها را پاک کنید و تست بگیرید من هم سورس کدتون رو اجرا می کنم نتیجه رو عرض می کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش از کدها را بیابید

در برگه single.php و بعد از شروع حلقه


<ul class="postinfo">

در این تگ کدهایی مربوط به edit و category و comment و tag دارید قبل از بسته شدن دوبار کد


<br />

حذفشون کنید

ممکنه کدها را بجای تگ بخوانه یکبار برای مطلب کلمات کلیدی انتخاب کنیدی اگر فاصله از بین رفت باید کدهای functions.php چک بشه و اگر هم کد به صورتی بود که نوشتم حذفش کنید

در ادامه همون صفحه بعد از بسته شدن ul هم کدی به این شکل باید باشه


<div class="clear"></div>
<br>

باز هم br را حذف کنید و به فایل style.css (انتهای فایل) اضافه کنید


.clear {
overflow:hidden;
font-size:5px;
line-height:5px;
height:5px;
max-height:5px;
}

اما آنچه که گفتید اضافه می شد ارتباطی به این کدها نداره و می تونه اتفاقی هم زمان شده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از بزرگواریهاتون.

این br هارو خودم قرار داده بودم که فضای بیشتری بین تیتر و لید و ... قرار بگیره.اما برای اطمینان اورا رو پاک کردم ولی همچنان اون فاصله هست.کد زیر رو هم طبق دستورتون قرار دادم و تغییری نشد.

دارم طبق دستورتون فایل functions.php رو چک میکنم شاید فرجی بشه ! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از بزرگواریهاتون.

این br هارو خودم قرار داده بودم که فضای بیشتری بین تیتر و لید و ... قرار بگیره.اما برای اطمینان اورا رو پاک کردم ولی همچنان اون فاصله هست.کد زیر رو هم طبق دستورتون قرار دادم و تغییری نشد.

دارم طبق دستورتون فایل functions.php رو چک میکنم شاید فرجی بشه ! :blink:

اون br ها را بردارید

من سورس کد شما را html کردم و با همین تغییر ایراد رفع شد در نتیجه بهتره به چیزی دست نزنید اول از همه کش را غیر فعال کنید و تخلیه نمایید و بعد کوکی ها را پاک کنید چون فایل استایل در هر دو کپی می شه هم روی هاست و هم روی سیستم و بعد از فایل style.css کدهای قبلی clear را حذف کنید و با کد جدید سایت را رفرش کنید (یا دوبار f5 یا کنترل +f5)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

طبق دستورتون مجدد br هارو حذف کردم و کد رو هم قرار دادم.لازم به ذکر است از افزونه کش اصلا استفاده نمی کنم.نزدیک به 5 بار هم کنترل اف 5 رو زدم اما همچنان این داستان ادامه دارد. <_<

عجب مشکل عجیبی !!!!! از اون چیزاست که جیگر آدمو خوون میکنه.

post-854-0-09002000-1361460864_thumb.gif

ویرایش شده در توسط amir1909
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سورس آنلاین داری بگی بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سورس آنلاین داری بگی بهتره

جوونم؟

متوجه نشدم قربان ! :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق دستورتون مجدد br هارو حذف کردم و کد رو هم قرار دادم.لازم به ذکر است از افزونه کش اصلا استفاده نمی کنم.نزدیک به 5 بار هم کنترل اف 5 رو زدم اما همچنان این داستان ادامه دارد. <_<

عجب مشکل عجیبی !!!!! از اون چیزاست که جیگر آدمو خوون میکنه.

شاید از کش سرور استفاده کنه معمولا زمان انقضای کش سرور زیر ده دقیقه است کمی صبور باشید چون روی لوکال جواب گرفتم قاعدتا نباید مشکلی باشه

منظورشون سورس کد بجای اسکرین شات است البته نه به شکل قبلی سورس کد را در نوت پد کپی کنید و با فرمت utf-8 ذخیره کنید و آپلود کنید ولی فکر می کنم یک مقدار صبوری مشکلتون رو حل کنه

در مورد اون کد گوگل آنالیز چک کردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری