Rasoul

گذاشتن عکس برای امار

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان اول یکم توضیح بدم

من تو فوتر قالبم یه بخش دارم اینجوری facebook.gifصفحه فیسبوک

که تو استایل قالبم همچین کدی است



.copyright-footer li.facebook {
background: url(images/facebook.gif) no-repeat right;
padding: 0px 20px 0px 0px;
}

و تو footer.php قالبم همچین کدی


<li class="facebook"><a rel="follow" target="_blank" href="http://www.facebook.com/">صفحه فیسبوک</a></li>

خوب حالا من میخوام برای نمایش امارم پشتش یه عکس باشه با همین روش که مثلا اینجوری بشه Online.pngافراد آنلاین : 2

که کدشم اینه


افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>

باید چیکار کنم؟

ویرایش شده در توسط Rasoul

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<img class="alignnone" alt="" src="http://www.2pdownload.ir/wp-content/themes/2pdownload/images/Online.png" width="14" height="15" />افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<img class="alignnone" alt="" src="http://www.2pdownload.ir/wp-content/themes/2pdownload/images/Online.png" width="14" height="15" />افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>

ممنون اینو میدونم و حالاشم همین کارو کردم ولی من میخوام مثل مثالی که زدم باشه عکسه از از استایل فراخانی بشه (فک کنم همچین چیزی میگن بهش )!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

HTML


<li class="online-user">افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?></li>

CSS


.online-user {
background: url('http://www.2pdownload.ir/wp-content/themes/2pdownload/images/Online.png') no-repeat;
width: 16px;
height: 16px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون پارساجان ولی یه مشکلی هست که اینجوری میشه :blink:

136144980041519_0Untitled-1.gif

کدهاشم ایجوری گذاشتم


<li class="Online">افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?></li>

<li class="Stat">بازدید امروز : <?php cystats_countHits(today); ?></li>

<li class="Stat">بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday); ?></li>

<li class="Stat">بازدید کل : <?php cystats_countHits(all); ?></li>

<li class="Stat">ورودی گوگل امروز : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true); ?></li>

<li class="Post">تعداد کل مطالب : <?php cystats_countPosts(); ?></li>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همیشه در طراحی اشتباه میکنم!

اینو تست کنید:


.online-user {
background: url('http://www.2pdownload.ir/wp-content/themes/2pdownload/images/Online.png') right center no-repeat ;
padding-right: 20px;
}


<li class="online-user">افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?></li>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟