• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
sayres

تصاویر نصفه و نیمه

17 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما.

تو صفحه اصلی من کنار هر پست یک تصویر میاد که خیلی نافرم نمایش داده شده!

فقط وسط عکس هست.اصلا نمیشه تشخیص بدی که پست در چه موردیه؟ :ph34r:

www.tazik.ir

همون تصویر شاخص هست که کوچیکش نمایش داده میشه.

راهی هست که از این شکل درباید؟؟ :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه کوچک تصاویر شاخص Crop میشود

برای حل این موضوع بهتره add_image_size کنید و پارامتر 4 تابع رو false قرار دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه کوچک تصاویر شاخص Crop میشود

برای حل این موضوع بهتره add_image_size کنید و پارامتر 4 تابع رو false قرار دهید

میشه دقیقا بگید که من چیکار باید بکنم؟

یعنی توی صفحه function.php بایم این کد اضافه کنم :


<?php add_image_size( false, false, false, false ); ?>

؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای اون تضویر از چه تابعی استفاده کردید؟

اگر از تابع thumbnail خود وردپرس استفاده نکردید، طبق پیشنهاد پارسا بهتره استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای اون تضویر از چه تابعی استفاده کردید؟

اگر از تابع thumbnail خود وردپرس استفاده نکردید، طبق پیشنهاد پارسا بهتره استفاده کنید.

از این تابع استفاده شده :


<?php the_post_thumbnail( 'tuts_index', array('class' => 'postimg') ); ?>

راستی واسه پبدا کردن توابع راه بهتری جز اضافه کردن "//" به کدها و تست اونها نیست؟ یک addon firebug واسه کدهای css , html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از این تابع استفاده شده :


<?php the_post_thumbnail( 'tuts_index', array('class' => 'postimg') ); ?>

راستی واسه پبدا کردن توابع راه بهتری جز اضافه کردن "//" به کدها و تست اونها نیست؟ یک addon firebug واسه کدهای css , html

من الان چی کار کنم؟

ویرایش شده در توسط sayres
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions به دنبال add_image_size بگردید ، با شناسه tuts_index و طبق راهنمایی تغییر بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions به دنبال add_image_size بگردید ، با شناسه tuts_index و طبق راهنمایی تغییر بدید

یعنی اینجوری بشه :


add_image_size( 'tuts_index', false, false, false );

؟؟؟

بعد اگه اینجوری بشه سایز عکسای صفحه اصلی بزرگ نمیشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط پارامتر 4 رو تغییر بدهید

اگر جز این تغییر باشه. خیر اندازه تغییری نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فقط پارامتر 4 رو تغییر بدهید

اگر جز این تغییر باشه. خیر اندازه تغییری نداره

من الان این کار کردم :


add_image_size( 'tuts_index', 250, 200, false );

ببینید هیچ تغییری نکرد؟

tazik.ir

کلان الان اینجورین :


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) { // Added in 2.9
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
add_image_size( 'tuts_index', 250, 200, false );
add_image_size( 'story_feature', 150, 100, true );
add_image_size( 'video_feature', 150, 200, true );
add_image_size( 'review_thumb', 120, 80, true );
add_image_size( 'post_image', 300, 187, true ); //Last 660, 350
}

ویرایش شده در توسط sayres
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل: پارامتر 4 تابع برای حالت برش تصویر هست.

تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل: پارامتر 4 تابع برای حالت برش تصویر هست.

تست کنید

منظورتون ۴تا تابع هست یا تابع شماره ۴؟؟

اینجا که ۵تا تابع است :


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) { // Added in 2.9
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
add_image_size( 'tuts_index', 250, 200, false );
add_image_size( 'story_feature', 150, 100, true );
add_image_size( 'video_feature', 150, 200, true );
add_image_size( 'review_thumb', 120, 80, true );
add_image_size( 'post_image', 300, 187, true ); //Last 660, 350
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما درست انجام دادید

نیاز به تغییر دیگری نیست

add_image_size تابع هست

add_image_size( 1 , 2, 3 , 4);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما درست انجام دادید

نیاز به تغییر دیگری نیست

add_image_size تابع هست

add_image_size( 1 , 2, 3 , 4);

پارسا جان هیچ تغییری ایجاد نشده که؟؟

ویرایش شده در توسط sayres
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نوشته های جدید تغییر صورت خواهد گرفت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نوشته های جدید تغییر صورت خواهد گرفت

نوشته های جدید چطور میشه این عکس ها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای نوشته های جدید اندازه های جدید که ست کردید براش بندانگشتی ایجاد و در پست ها نمایش داده میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری