np.1400

یه افزونه نصب کردم سایت بالا نمیاد

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

افزونه wp-statistics رو نصب کردم

حالا سایت بالا نمیاد

از هیچ راهی هم به فایل منیجر دسترسی ندارم

یعنی فایل منیجرها هم بالا نمیان

میگه

Oops! Google Chrome could not connect to www.sahar98.xzn.ir

البته همین افزونه رو تو سایت امضام نصب کردم کار میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

سایت در موقع ثبت نام یک اکانت ftp هم بهتون داده(یوزر و پسورد ) با اون وارد بشید و به پوشه افزونه هاتون برید مورد حذف کنید ببینید مشکل حل میشه

wordpress\wp-content\plugins یه همچین آدرسی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

نه ftp هم بالا نمیاد

اصلن به هیچ جا دسترسی ندارم

وقتی وارد پنل هاست میشم اون پایین میاد

Installing file manager

که رو 25% میمونه

ویرایش شده در توسط np.1400
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز منظورم اینکه یک نرم افزار ftp مثل CuteFTP 8 Professional ,... روی کامپیوترتون نصب کنید و برید به ایمیلتون و یوزر و پسوردی که براتون ارسال کرده رو ببینید

و مثلا

Temporary FTP Hostname:**************

Full FTP Hostname: ftp.**************.xzn.ir

FTP Port :**************

FTP Username: **************

FTP Password:**************

از این اطلاعاتتون برای وصل شدن استفاده کنید و خیلی راحت وصل بشید و افزونه رو پاک کنید ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

با filezilla این کارو کردم نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

با filezilla این کارو کردم نشد.

با پشتیبان هاست صحبت کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
با filezilla این کارو کردم نشد.

اگر مطمئن هستید با اطلاعات اف تی پی صحیح وارد نشدید مشکل از سرویس دهنده شماست . برای اطمینان بیشتر سایتتون رو در هاست تراکر چک کنید .

البته من الان بررسی کردم سایت شما بدون مشکل بالا میومد .

عنوان مطلبتون هم باید تصحیح بشه . . .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

مشکل از سرور 19 هاست بود.

الان خوبه.

آخه هم زمان با نصب افزونه اینجوری شد.

عنوان هم من نمیتونم کاری کنم. شما یا زحمت ویرایش رو بکشید یا حذف.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان تاپیک ویرایش شد .

عنوان قبلی : یه افزونه نصب کردم سایت بالا میاد

عنوان فعلی : یه افزونه نصب کردم سایت بالا نمیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//