• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Anisi

مشکل کار با mvc

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

الان می خوام کل محتوای یه جدول رو لیست کنم توی جدول.

یه تابع ساختم توی کنترلر،از دیتابیس select می کنم و می ریزم توی یه متغیر و به صفحه view ارسال می کنم. توی همون صفحه view هم با while($item = mysql_fetch_array($flist)) می خوام نمایشش بدم، ولی خطا میده. اشکالش چیه؟

راستی برای پایه mvc از این استفاده کردم:

http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-MVC-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86

برای دیتابیس هم از مدل استفاده کردم.

اینم از کد:

- تابع کنترلر customer:


public function flist()
{
$this->head();
$db = new dbModel;
$query = "SELECT id, name, lname, tel, mobile FROM customer";
$result = $db-> query($query);
if (!$result)
{
$this->registry->template->message = 'در فرآیند دریافت فهرست مشتریان شما، خطایی رخ داد. لطفا مجددا سعی کنید.';
}
else
{
$this->registry->template->flist = $result;
$this->registry->template->message = 'با انتخاب گزینه های مقابل مشخصات هر مشتری، می توانید اطلاعات وی را حذف یا ویرایش کنید.';
}
$this->registry->template->content = 'فهرست مشتریان';
$this->registry->template->show('customer/customerlist');
}

اینم از کد ویو برابی نمایش فهرست:

 while($item = mysql_fetch_array($flist))
{
echo '<tr><td>';
echo $item['id'];
echo '</td><td>' . htmlspecialchars($item['id'] ,ENT_QUOTES);
echo '</td><td>' . htmlspecialchars($item['name'] ,ENT_QUOTES);
echo '</td><td>' . htmlspecialchars($item['lname'] ,ENT_QUOTES);
echo '</td><td>' . htmlspecialchars($item['tel'] ,ENT_QUOTES);
echo '</td><td>' . htmlspecialchars($item['mobile'] ,ENT_QUOTES);
echo '</td><td> <input name="del" type="button" value="حذف" onclick="return accept()" /><input name="edite" type="button" value="ویرایش" />';
echo '</td></tr>';
}

اینم از کد کوئری مدل دیتابیس:

 public function query($sql)
{
$result = $this->db->query($sql);
return $result;
$result->free();
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه خطایی؟

متغییر $flist رو اگر در کنترلر مقدار میدهید

در view به صورت global ابتدای صفحه تعریف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه خطایی؟

متغییر $flist رو اگر در کنترلر مقدار میدهید

در view به صورت global ابتدای صفحه تعریف کنید

آقا ممنون

مشکل از چیز دیگه ای بود.

دریافت اطلاعات از دیتابیس و نمایش مشکل داشت!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری