yavar99

ارور سایت مپ

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایت مپ برای سایتم با افزونه ی google xml sitemap یک سایت مپ ساختم ولی وقتی وارد سایت مپم میشم یک ارور میده!! میخواستم بدونم این ارور منظورش چیه؟من برای حل مشکلش باید چیکار کنم؟

اینم آدرس سایت مپم:

http://www.fundoon.ir/sitemap.xml

ویرایش شده در توسط yavar99

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، سایت مپ رو rebuild کنین ؛ اگه حل نشد از افزونه ی Wordpress seo برای ساخت سایت مپ استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی کلاً دیگه مشکل این افزونه حل نمیشه؟چون بیشتر سایت بدون مشکل از همین افزونه استفاده می کنند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه با سایت های ما مشگل داره شاید به دلیل اینکه تعداد زیادی سایت روی یه سرور میزبانی میشن باشه و افزونه سخت افزار لازم رو کم میاره .

شما بعد از انتشار هر مطلب باید یه بار rebuild کنین تا خطا رفع بشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون ارزششو دراه که زحمت هر بار ریبیلد کردن رو بکشم ولی مثلاً دلم خوش باشه که این افزونه ی خوبی هست؟

حالا اگه این مشکل داره بعد از این افزونه بهترین افزونه برای ساخت سایت مپ چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مپ شما که الان بالا میاد (بدون www واردش بشین باز میشه و مشکلی نداره)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میدونم ولی اشکالی نداره که بدون www میاد؟از نظر سئو یا ...؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه موردی نداره سایت خودتون بدون WWW هست و سایت مپ هم بدون WWW بالا میاد . همین آدرس رو توی گوگل وب مستر و روبوت سایتتون ثبت کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگید روبوت چیه؟چطوری میتونم برای سایتم درست کنم؟کجا باید ثبتش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- روبوت یه فایلیه که به موتور های جستجوگر از جمله گوگل و غیره میگه چه صفحاتی رو ایندکس کن و چه صفحه هایی رو بررسی و ایندکس نکن (یه جور قانون گذاری سایته برای موتورها)

2- یه فایل txt جدید بسازید . متنی مشابه زیر بزارید داخلش :


User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /*?*
Disallow: /*?
Allow: /wp-content/uploads
# Google Image
User-agent: Googlebot-Image
Allow: /*
Sitemap: http://SITE.com/sitemap.xml

در ایندکس سایت آپلود کنید.

3- فایل روبوت نیاز به ثبت در گوگل نداره ، اتوماتیک شناسایی میشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ایندکس سایت همون روت وردپرس هست؟

بعد دقیقاً همین کدی که خودتون دادید رو بذارم؟

نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم اصن کارمو راه انداختید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ایندکس سایت همون روت وردپرس هست؟

بعد دقیقاً همین کدی که خودتون دادید رو بذارم؟

نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم اصن کارمو راه انداختید

سلام - بله کدهای فوق رو توی یه فایل با نام robots.txt قرار داده و در روت سایت آپلود کنید .

موفق باشید ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال دیگه:

آیا لازمه که فید سایت(خوراک) رو هم در قسمت سایت مپ توی گوگل وبمستر به گوگل معرفی کنیم؟آخه من توی قسمت سایت مپ توی گوگل وبمستر هم سایت مپم رو ثبت کردم هم خوراکم رو حالا مشکلی ایجاد نمیشه؟باید خوراک رو حذف کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا مفید هم هست؟در کل لازم هست این کار رو انجام بدم یا نه؟یعنی فید رو توی سایت مپ های گوگل وبمستر ثبت کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینکه سایت مپ رو اضافه کنید کافیه . چون فید هم دقیقاً قسمتی از سایت مپ هست ولی اضافه کردنش ضرری نداره .

ممکنه مثلاً یک روز سایت مپ شما دچار مشکل بشه . این فیده میتونه نقش یک سایت مپ نصفه و نیمه رو بازی کنه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .