• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Farzad

کمک برای تغییر افزونه و اتصال به درگاه بانک

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ،

اگه با افزونه ی فروش به ازای دانلود سایت پی لاین کار کرده باشید ، متوجه امکانات و ویژگی های این افزونه هستین ...

افزونه ی فروش فایل به ازای پرداخت پی لاین ، همین یکی دو روز پیش دوباره ورژن جدیدش اومد که متاسفانه خیلی اشکالاتی هم داره و تیکت هم بهشون زدیم ، تمایل به برداشتن بعضی ویژگی ها نداشتند و این افزونه ای که من اینجا تو انجمن پیوست کردم ، ورژن قبلی افزونه هست که امکاناتش از نظری محدود تره و ورژن خوبش هست !! که مایلیم تغییرش بدیم ...

من میخوام تغییری در این افزونه انجام بشه . تغییری که مد نظر هست ، اینه که در حالت عادی این افزونه به کمک سایت پی لاین به درگاه بانکی وصل میشه و این وسط پی لاین هست که بین من و بانک مبلغ رو جابجا میکنه.(کانفیگ بانکی توی پی لاین صورت میگیره)

حالا من میخوام این درخواست ها به سایت پی لاین نره و مستقیم کانفیگ بشه با یکی از درگاه های پرداخت آنلاین.مثل پارسیان - سامان و غیره .. یعنی مشتری بعد از کلیک روی پرداخت ، بره توی سایت بانکی و پرداخت رو انجام بده ، اگه موفق بود ؛ لینک دانلود بهش داده بشه در غیر این صورت لینک داده نشه و ارور بده .

این تنظیم که لینک بهش بده یا نه الان روی افزونه کدش نوشته شده و تنها تفاوتی که بنده نیاز دارم اینه که درگاهش رو شخصی کنم .

اگه دوستان کسی php بلده ممنون میشم این افزونه رو تصحیح کنه .

payline_file_download.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز کار راحتی نیست

پای لاین برای دریافت اطلاعات از توابع خودش استفاده میکنه مثل :


<?php
function send($url,$api,$amount,$redirect){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"api=$api&amount=$amount&redirect=$redirect");
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
$res = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $res;
}
function get($url,$api,$trans_id,$id_get){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"api=$api&id_get=$id_get&trans_id=$trans_id");
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
$res = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $res;
}
?>

مثلن پای لاین برای دریافت مبلغ از متغیر amount$ استفاده میکنه ولی بانک مثلن ملت از فک کنم money$ استفاده میکنه

شما باید تمامی توابع بانک مورد نظرت رو در یک فایلی include کنی بعد متغیرهارو با هم ست کنی که نیاز به دونستن کمی php داره

نوشتن یه همچین افزونه ای خیلی راحت تر هست تا اینکه بره پای لاین رو بخوای تغییر بدی !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله ممکنه نوشتن افزونه جدید راحت تر باشه ولی الان سیستم سایت ما با همین افزونه کار میکنه و اگه افزونه جدید بگیریم باید سیستم همه پست ها رو عوض کنیم..

اگه ممکنه دوستان یه بررسی روی پلاگین بکنن و ببینن میشه یا نه ..

ضمنا از ظاهر افزونه مشخصه که خود پی لاین هم پلاگین رو از صفر ننوشته . اگه کد ها رو ببینید متوجه میشین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

(قصد ارسال اسپم ندارم) ولی کسی نیست کمکی کنه این رو ویرایش کنیم؟

اگه هزینه ای هم لازمه در خدمتیم...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شدنش که میشه فقط باید کمی روش کار کرد و با درگاه های پرداخت آشنا بود

کافیه همین توابع پای لاین رو ارسال کنی به بانک مربوطه ( قبلش باید همسان سازی کنی )

در مورد نوشتن یه افزونه جدید هم خب این که مشکلی نداره هرکسی خواست بنویسه بهش بگو با توجه به کدهای پای لاین بنویسه

بره این میگم نوشتن راحته چون از اول مینویسی و میدونی چه خبره

ولی اگه کسی بخواد اینو تغییر بده اول باید بشینه کدهای پای لاین رو بررسی کنه ببینه چجوریه و بعد ست کنه روی بانک و ....

من سرم خلوت نیست وگرنه برات رایگان انجام میدادم چون با پای لاین کاملن آشنایی دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله ممکنه از اول نوشتن خیلی راحت تر یا شاید کم هزینه تر تموم بشه ، ولی الان محصولات سایت با همین افزونه ست شدن و خوشبختانه تا الان مشکل خاصی هم نداشتیم.. .

اگه ممکنه دوستان یه بررسی بکنن رو پلاگین.. واقعا کار زیاد دشواری نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کار دوشواری هست چرا که ساختار رو باید با درگاه های بانکی ایران هماهنگ کرد که خودش یه هفت خان رستمه .....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کار دوشواری هست چرا که ساختار رو باید با درگاه های بانکی ایران هماهنگ کرد که خودش یه هفت خان رستمه .....

خیر اون که یه کد php ساده اس ! شاید آماده هم بشه پیداش کرد دیگه !

صرفاً هماهنگ سازی با این افزونه مشکل اساسی ماست !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کد php ساده نوشته شده توسط بانک براحتی داده نمیشه ( کد کلاس ) چیزی که نوشته میشه اسکریپت های آماده و شبیه هست ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کد php ساده نوشته شده توسط بانک براحتی داده نمیشه ( کد کلاس ) چیزی که نوشته میشه اسکریپت های آماده و شبیه هست ....

تمامی بانک ها برای اتصال به درگاه ، توابع و کلاس هارو در اختیارتون میزارن حتی بانک ملت تو خیلی از موارد خودشون هم کمک میکنن در نوشتن و تبدیل !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمامی بانک ها برای اتصال به درگاه ، توابع و کلاس هارو در اختیارتون میزارن حتی بانک ملت تو خیلی از موارد خودشون هم کمک میکنن در نوشتن و تبدیل !!!

درسته ..

حالا در هر صورت اگه کسی توانایی این تغییر کوچیک رو داره و مطمئنه که میتونه درستش کنه ما درخدمتیم اگه هزینه ای هم داشت.

ضمنا با هر بانکی تنظیم بشه فرقی نمیکنه (پارسیان - ملت - سامان)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.