Farzad

کمک برای تغییر افزونه و اتصال به درگاه بانک

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ،

اگه با افزونه ی فروش به ازای دانلود سایت پی لاین کار کرده باشید ، متوجه امکانات و ویژگی های این افزونه هستین ...

افزونه ی فروش فایل به ازای پرداخت پی لاین ، همین یکی دو روز پیش دوباره ورژن جدیدش اومد که متاسفانه خیلی اشکالاتی هم داره و تیکت هم بهشون زدیم ، تمایل به برداشتن بعضی ویژگی ها نداشتند و این افزونه ای که من اینجا تو انجمن پیوست کردم ، ورژن قبلی افزونه هست که امکاناتش از نظری محدود تره و ورژن خوبش هست !! که مایلیم تغییرش بدیم ...

من میخوام تغییری در این افزونه انجام بشه . تغییری که مد نظر هست ، اینه که در حالت عادی این افزونه به کمک سایت پی لاین به درگاه بانکی وصل میشه و این وسط پی لاین هست که بین من و بانک مبلغ رو جابجا میکنه.(کانفیگ بانکی توی پی لاین صورت میگیره)

حالا من میخوام این درخواست ها به سایت پی لاین نره و مستقیم کانفیگ بشه با یکی از درگاه های پرداخت آنلاین.مثل پارسیان - سامان و غیره .. یعنی مشتری بعد از کلیک روی پرداخت ، بره توی سایت بانکی و پرداخت رو انجام بده ، اگه موفق بود ؛ لینک دانلود بهش داده بشه در غیر این صورت لینک داده نشه و ارور بده .

این تنظیم که لینک بهش بده یا نه الان روی افزونه کدش نوشته شده و تنها تفاوتی که بنده نیاز دارم اینه که درگاهش رو شخصی کنم .

اگه دوستان کسی php بلده ممنون میشم این افزونه رو تصحیح کنه .

payline_file_download.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز کار راحتی نیست

پای لاین برای دریافت اطلاعات از توابع خودش استفاده میکنه مثل :


<?php
function send($url,$api,$amount,$redirect){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"api=$api&amount=$amount&redirect=$redirect");
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
$res = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $res;
}
function get($url,$api,$trans_id,$id_get){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"api=$api&id_get=$id_get&trans_id=$trans_id");
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
$res = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $res;
}
?>

مثلن پای لاین برای دریافت مبلغ از متغیر amount$ استفاده میکنه ولی بانک مثلن ملت از فک کنم money$ استفاده میکنه

شما باید تمامی توابع بانک مورد نظرت رو در یک فایلی include کنی بعد متغیرهارو با هم ست کنی که نیاز به دونستن کمی php داره

نوشتن یه همچین افزونه ای خیلی راحت تر هست تا اینکه بره پای لاین رو بخوای تغییر بدی !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه نوشتن افزونه جدید راحت تر باشه ولی الان سیستم سایت ما با همین افزونه کار میکنه و اگه افزونه جدید بگیریم باید سیستم همه پست ها رو عوض کنیم..

اگه ممکنه دوستان یه بررسی روی پلاگین بکنن و ببینن میشه یا نه ..

ضمنا از ظاهر افزونه مشخصه که خود پی لاین هم پلاگین رو از صفر ننوشته . اگه کد ها رو ببینید متوجه میشین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

(قصد ارسال اسپم ندارم) ولی کسی نیست کمکی کنه این رو ویرایش کنیم؟

اگه هزینه ای هم لازمه در خدمتیم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنش که میشه فقط باید کمی روش کار کرد و با درگاه های پرداخت آشنا بود

کافیه همین توابع پای لاین رو ارسال کنی به بانک مربوطه ( قبلش باید همسان سازی کنی )

در مورد نوشتن یه افزونه جدید هم خب این که مشکلی نداره هرکسی خواست بنویسه بهش بگو با توجه به کدهای پای لاین بنویسه

بره این میگم نوشتن راحته چون از اول مینویسی و میدونی چه خبره

ولی اگه کسی بخواد اینو تغییر بده اول باید بشینه کدهای پای لاین رو بررسی کنه ببینه چجوریه و بعد ست کنه روی بانک و ....

من سرم خلوت نیست وگرنه برات رایگان انجام میدادم چون با پای لاین کاملن آشنایی دارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه از اول نوشتن خیلی راحت تر یا شاید کم هزینه تر تموم بشه ، ولی الان محصولات سایت با همین افزونه ست شدن و خوشبختانه تا الان مشکل خاصی هم نداشتیم.. .

اگه ممکنه دوستان یه بررسی بکنن رو پلاگین.. واقعا کار زیاد دشواری نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار دوشواری هست چرا که ساختار رو باید با درگاه های بانکی ایران هماهنگ کرد که خودش یه هفت خان رستمه .....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار دوشواری هست چرا که ساختار رو باید با درگاه های بانکی ایران هماهنگ کرد که خودش یه هفت خان رستمه .....

خیر اون که یه کد php ساده اس ! شاید آماده هم بشه پیداش کرد دیگه !

صرفاً هماهنگ سازی با این افزونه مشکل اساسی ماست !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد php ساده نوشته شده توسط بانک براحتی داده نمیشه ( کد کلاس ) چیزی که نوشته میشه اسکریپت های آماده و شبیه هست ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد php ساده نوشته شده توسط بانک براحتی داده نمیشه ( کد کلاس ) چیزی که نوشته میشه اسکریپت های آماده و شبیه هست ....

تمامی بانک ها برای اتصال به درگاه ، توابع و کلاس هارو در اختیارتون میزارن حتی بانک ملت تو خیلی از موارد خودشون هم کمک میکنن در نوشتن و تبدیل !!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی بانک ها برای اتصال به درگاه ، توابع و کلاس هارو در اختیارتون میزارن حتی بانک ملت تو خیلی از موارد خودشون هم کمک میکنن در نوشتن و تبدیل !!!

درسته ..

حالا در هر صورت اگه کسی توانایی این تغییر کوچیک رو داره و مطمئنه که میتونه درستش کنه ما درخدمتیم اگه هزینه ای هم داشت.

ضمنا با هر بانکی تنظیم بشه فرقی نمیکنه (پارسیان - ملت - سامان)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟