Farzad

کمک برای تغییر افزونه و اتصال به درگاه بانک

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ،

اگه با افزونه ی فروش به ازای دانلود سایت پی لاین کار کرده باشید ، متوجه امکانات و ویژگی های این افزونه هستین ...

افزونه ی فروش فایل به ازای پرداخت پی لاین ، همین یکی دو روز پیش دوباره ورژن جدیدش اومد که متاسفانه خیلی اشکالاتی هم داره و تیکت هم بهشون زدیم ، تمایل به برداشتن بعضی ویژگی ها نداشتند و این افزونه ای که من اینجا تو انجمن پیوست کردم ، ورژن قبلی افزونه هست که امکاناتش از نظری محدود تره و ورژن خوبش هست !! که مایلیم تغییرش بدیم ...

من میخوام تغییری در این افزونه انجام بشه . تغییری که مد نظر هست ، اینه که در حالت عادی این افزونه به کمک سایت پی لاین به درگاه بانکی وصل میشه و این وسط پی لاین هست که بین من و بانک مبلغ رو جابجا میکنه.(کانفیگ بانکی توی پی لاین صورت میگیره)

حالا من میخوام این درخواست ها به سایت پی لاین نره و مستقیم کانفیگ بشه با یکی از درگاه های پرداخت آنلاین.مثل پارسیان - سامان و غیره .. یعنی مشتری بعد از کلیک روی پرداخت ، بره توی سایت بانکی و پرداخت رو انجام بده ، اگه موفق بود ؛ لینک دانلود بهش داده بشه در غیر این صورت لینک داده نشه و ارور بده .

این تنظیم که لینک بهش بده یا نه الان روی افزونه کدش نوشته شده و تنها تفاوتی که بنده نیاز دارم اینه که درگاهش رو شخصی کنم .

اگه دوستان کسی php بلده ممنون میشم این افزونه رو تصحیح کنه .

payline_file_download.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز کار راحتی نیست

پای لاین برای دریافت اطلاعات از توابع خودش استفاده میکنه مثل :


<?php
function send($url,$api,$amount,$redirect){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"api=$api&amount=$amount&redirect=$redirect");
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
$res = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $res;
}
function get($url,$api,$trans_id,$id_get){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"api=$api&id_get=$id_get&trans_id=$trans_id");
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
$res = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $res;
}
?>

مثلن پای لاین برای دریافت مبلغ از متغیر amount$ استفاده میکنه ولی بانک مثلن ملت از فک کنم money$ استفاده میکنه

شما باید تمامی توابع بانک مورد نظرت رو در یک فایلی include کنی بعد متغیرهارو با هم ست کنی که نیاز به دونستن کمی php داره

نوشتن یه همچین افزونه ای خیلی راحت تر هست تا اینکه بره پای لاین رو بخوای تغییر بدی !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه نوشتن افزونه جدید راحت تر باشه ولی الان سیستم سایت ما با همین افزونه کار میکنه و اگه افزونه جدید بگیریم باید سیستم همه پست ها رو عوض کنیم..

اگه ممکنه دوستان یه بررسی روی پلاگین بکنن و ببینن میشه یا نه ..

ضمنا از ظاهر افزونه مشخصه که خود پی لاین هم پلاگین رو از صفر ننوشته . اگه کد ها رو ببینید متوجه میشین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

(قصد ارسال اسپم ندارم) ولی کسی نیست کمکی کنه این رو ویرایش کنیم؟

اگه هزینه ای هم لازمه در خدمتیم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنش که میشه فقط باید کمی روش کار کرد و با درگاه های پرداخت آشنا بود

کافیه همین توابع پای لاین رو ارسال کنی به بانک مربوطه ( قبلش باید همسان سازی کنی )

در مورد نوشتن یه افزونه جدید هم خب این که مشکلی نداره هرکسی خواست بنویسه بهش بگو با توجه به کدهای پای لاین بنویسه

بره این میگم نوشتن راحته چون از اول مینویسی و میدونی چه خبره

ولی اگه کسی بخواد اینو تغییر بده اول باید بشینه کدهای پای لاین رو بررسی کنه ببینه چجوریه و بعد ست کنه روی بانک و ....

من سرم خلوت نیست وگرنه برات رایگان انجام میدادم چون با پای لاین کاملن آشنایی دارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه از اول نوشتن خیلی راحت تر یا شاید کم هزینه تر تموم بشه ، ولی الان محصولات سایت با همین افزونه ست شدن و خوشبختانه تا الان مشکل خاصی هم نداشتیم.. .

اگه ممکنه دوستان یه بررسی بکنن رو پلاگین.. واقعا کار زیاد دشواری نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار دوشواری هست چرا که ساختار رو باید با درگاه های بانکی ایران هماهنگ کرد که خودش یه هفت خان رستمه .....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار دوشواری هست چرا که ساختار رو باید با درگاه های بانکی ایران هماهنگ کرد که خودش یه هفت خان رستمه .....

خیر اون که یه کد php ساده اس ! شاید آماده هم بشه پیداش کرد دیگه !

صرفاً هماهنگ سازی با این افزونه مشکل اساسی ماست !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد php ساده نوشته شده توسط بانک براحتی داده نمیشه ( کد کلاس ) چیزی که نوشته میشه اسکریپت های آماده و شبیه هست ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد php ساده نوشته شده توسط بانک براحتی داده نمیشه ( کد کلاس ) چیزی که نوشته میشه اسکریپت های آماده و شبیه هست ....

تمامی بانک ها برای اتصال به درگاه ، توابع و کلاس هارو در اختیارتون میزارن حتی بانک ملت تو خیلی از موارد خودشون هم کمک میکنن در نوشتن و تبدیل !!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی بانک ها برای اتصال به درگاه ، توابع و کلاس هارو در اختیارتون میزارن حتی بانک ملت تو خیلی از موارد خودشون هم کمک میکنن در نوشتن و تبدیل !!!

درسته ..

حالا در هر صورت اگه کسی توانایی این تغییر کوچیک رو داره و مطمئنه که میتونه درستش کنه ما درخدمتیم اگه هزینه ای هم داشت.

ضمنا با هر بانکی تنظیم بشه فرقی نمیکنه (پارسیان - ملت - سامان)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر