• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
mehotkhan

سرعت پایین سایت به خاطر کوئری

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

امروز سایت رو چک کردم که چرا سرعت لود اینقدر پایین هست به یک کوری رسیدم که 5 ثانیه طول میکشید ! یعنی کل مدت زمان لود ! کد زیر رو ببینید :

Time: 5.5983831882477
Query: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS np_posts.ID FROM np_posts WHERE 1=1 AND np_posts.post_type = 'post' AND (np_posts.post_status = 'publish' OR np_posts.post_status = 'private') ORDER BY np_posts.post_date DESC LIMIT 0, 10
Call from: require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts

چطوری میشه مشکلش رو حل کرد ؟

آموزش زیر رو توی سایت وردپرس پیدا کردم ،

http://core.trac.wor...rg/ticket/10964

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان پیشنهادی در این مورد ندارید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که اینجا گفته بود رو انجام دادید ؟

با gtmetrix هم سایتتون رو چک کنید مشکلاتش رو ببینید شاید این مشکل شما ریشه در مشکلات دیگه ای داشته باشه که به هسته وردپرس مربوط نباشه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئریش که چیز خاصی نیست. نباید اینقدر طول بکشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش توی 3.5.1 جواب نمی داد ، مهندس لود سایت من 5.33 هست ، اگه دقت کنی زمان لود کوری 5 زده ، یعنی درصد بالایی از سرعت صفحه مربوط به این کوری هست ، بهینه سازی های قالب بیشترین حد ممکن هست و جفتش 90 هست ;)

برای حل مشکل به پشتیبانی سرور گفتم memcache رو فعال کنند ، که بعد از فعال شدن این ماژول ، لود کوری ها به 1 ثانیه رسید کلا ولی کماکان سایت همون 5 ثانیه لود میشه به پشتیبانی که گفتم ، گفتند که به خاطر I/O بالایی فایل های php هست ، گفتند که بعضی فایل هایتون به صورت مداوم روی هارد اطلاعات زخیره می کنند ،

دوستان راهی می شناسند که بشه فهمید کدوم فایل ها یا یا فانشن ها اینقدر زمان گیر هستند ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون احتمالاً پر از کدهای php باید باشه که اینطوری روی سرور فشار آورده . من زمانی که در هاست دی ال بودم با همین مشکل i/o مواجه شدم که با فعال سازی memcache مشکل حل شد.

از قالب پیش فرض استفاده کنید ببینید بازم مشکل سازه . .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون احتمالاً پر از کدهای php باید باشه که اینطوری روی سرور فشار آورده . من زمانی که در هاست دی ال بودم با همین مشکل i/o مواجه شدم که با فعال سازی memcache مشکل حل شد.

از قالب پیش فرض استفاده کنید ببینید بازم مشکل سازه . .

متاسفانه آره ، حتی یه صفحه ی ایندکس رو هم تقریبا خالی کردم ، ولی باز لود نسبتا بالایی داشت ، راهی نیست بشه فهمید این فشار از کجا تولید میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود مدیر سرور (اگر بخواد!) میتونه بصورت دقیق محل های فشار رو مشخص کنه و حتی کد اصلی رو بهتون بگه.

ولی معمولا اینکار رو نمیکنن...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

(نمیدونم کار درستیه این سوالا رو اینجا می پرسم یا نادرسته، اگه کار غلطیه این پست رو حذف کنید.)

1-نرم افزار gtmetrix به چه دردی میخوره؟ و چه کارایی داره؟ یعنی با اون میشه مشکلات لود شدن سایت روفهمید؟

2- آقای mehotkhan چه طوری مدت زمان لود صفحه و اطلاعات تکمیلی در این مورد رو متوجه بشیم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
(نمیدونم کار درستیه این سوالا رو اینجا می پرسم یا نادرسته، اگه کار غلطیه این پست رو حذف کنید.)

برای سوالتون تاپیک جداگانه ایجاد کنید . gtmetrix نرم افزار نیست . سایت هست برای بررسی سرعت لود و مشکلات احتمالی سایت و بهینه سازی آن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری