• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mehotkhan

سرعت پایین سایت به خاطر کوئری

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

امروز سایت رو چک کردم که چرا سرعت لود اینقدر پایین هست به یک کوری رسیدم که 5 ثانیه طول میکشید ! یعنی کل مدت زمان لود ! کد زیر رو ببینید :

Time: 5.5983831882477
Query: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS np_posts.ID FROM np_posts WHERE 1=1 AND np_posts.post_type = 'post' AND (np_posts.post_status = 'publish' OR np_posts.post_status = 'private') ORDER BY np_posts.post_date DESC LIMIT 0, 10
Call from: require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts

چطوری میشه مشکلش رو حل کرد ؟

آموزش زیر رو توی سایت وردپرس پیدا کردم ،

http://core.trac.wor...rg/ticket/10964

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان پیشنهادی در این مورد ندارید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که اینجا گفته بود رو انجام دادید ؟

با gtmetrix هم سایتتون رو چک کنید مشکلاتش رو ببینید شاید این مشکل شما ریشه در مشکلات دیگه ای داشته باشه که به هسته وردپرس مربوط نباشه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئریش که چیز خاصی نیست. نباید اینقدر طول بکشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش توی 3.5.1 جواب نمی داد ، مهندس لود سایت من 5.33 هست ، اگه دقت کنی زمان لود کوری 5 زده ، یعنی درصد بالایی از سرعت صفحه مربوط به این کوری هست ، بهینه سازی های قالب بیشترین حد ممکن هست و جفتش 90 هست ;)

برای حل مشکل به پشتیبانی سرور گفتم memcache رو فعال کنند ، که بعد از فعال شدن این ماژول ، لود کوری ها به 1 ثانیه رسید کلا ولی کماکان سایت همون 5 ثانیه لود میشه به پشتیبانی که گفتم ، گفتند که به خاطر I/O بالایی فایل های php هست ، گفتند که بعضی فایل هایتون به صورت مداوم روی هارد اطلاعات زخیره می کنند ،

دوستان راهی می شناسند که بشه فهمید کدوم فایل ها یا یا فانشن ها اینقدر زمان گیر هستند ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون احتمالاً پر از کدهای php باید باشه که اینطوری روی سرور فشار آورده . من زمانی که در هاست دی ال بودم با همین مشکل i/o مواجه شدم که با فعال سازی memcache مشکل حل شد.

از قالب پیش فرض استفاده کنید ببینید بازم مشکل سازه . .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون احتمالاً پر از کدهای php باید باشه که اینطوری روی سرور فشار آورده . من زمانی که در هاست دی ال بودم با همین مشکل i/o مواجه شدم که با فعال سازی memcache مشکل حل شد.

از قالب پیش فرض استفاده کنید ببینید بازم مشکل سازه . .

متاسفانه آره ، حتی یه صفحه ی ایندکس رو هم تقریبا خالی کردم ، ولی باز لود نسبتا بالایی داشت ، راهی نیست بشه فهمید این فشار از کجا تولید میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود مدیر سرور (اگر بخواد!) میتونه بصورت دقیق محل های فشار رو مشخص کنه و حتی کد اصلی رو بهتون بگه.

ولی معمولا اینکار رو نمیکنن...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

(نمیدونم کار درستیه این سوالا رو اینجا می پرسم یا نادرسته، اگه کار غلطیه این پست رو حذف کنید.)

1-نرم افزار gtmetrix به چه دردی میخوره؟ و چه کارایی داره؟ یعنی با اون میشه مشکلات لود شدن سایت روفهمید؟

2- آقای mehotkhan چه طوری مدت زمان لود صفحه و اطلاعات تکمیلی در این مورد رو متوجه بشیم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
(نمیدونم کار درستیه این سوالا رو اینجا می پرسم یا نادرسته، اگه کار غلطیه این پست رو حذف کنید.)

برای سوالتون تاپیک جداگانه ایجاد کنید . gtmetrix نرم افزار نیست . سایت هست برای بررسی سرعت لود و مشکلات احتمالی سایت و بهینه سازی آن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری