• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
farhad7net

قرار دادن اسلایدر فقط در صفحه اصلی

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه اسلایدر جی کوئری فراخوانی کردم تو قالبم تو فایل هدر / حالا میخواستم ببینم میشه کاری کرد که فقط تو صفحه اصلی نمایش داده بشه ؟

یعنی دیگه تو پیج های دییگه نمایش داده نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

فقط کافیه کد فراخوانی افزونه رو تنها در ایندکس قالبتون قرار بدید .. افزونه‌های زیادی هم در این مورد وجود داره ، محل لود شدنشون به خودتون بستگی داره ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم اما من از افزونه استفاده نمیکنم / اسلایدر جی کوئری هستش و دستی درون قالب قرارش دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پیج های دیگه مثلا تماس با ما و درباره من ؟

اگه برای این صفحاتی که گفتم page-contact و page-about تعریف کرده باشید , میتونید get_header() رو تو این صفحات فراخوانی نکنید.

---------------------------------

راستی آقا فرهاد یه سوال ؟

عکسها رو چطور مدیریت میکنید ؟ یعنی از کدوم قسمت مدیریت برای حذف و درج عکسهای اسلایدر استفاده میکنید ؟

چون منم مثل شما از افزونه استفاده نمیکنم .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس های اسلایدرو دستی فراخوانی میکنم یه پوشه درست کردم به اسم image mode و با دستور get url خود ورد پرس فراخوانی میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید کل کدها رو توی شرطی مثل این بزارید:

<?php
if(is_admin()){
//کد اسلایدر
}
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس های اسلایدرو دستی فراخوانی میکنم یه پوشه درست کردم به اسم image mode و با دستور get url خود ورد پرس فراخوانی میکنم

یعنی با کد , عکسها رو اضافه و حذف میکنید ؟

اگه این سایت برای کسی باشه , و اون به کدها مسلط نباشه چی ؟

باید از قسمت مدیریت بتونه عکسها رو مدیریت کنه دیگه .

دنبال این هستم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم اما من از افزونه استفاده نمیکنم / اسلایدر جی کوئری هستش و دستی درون قالب قرارش دادم

خب تفاوتی نداره ، کد فراخوانی اسلایدر رو از فایل single و page بردارید .. یعنی به طور خودکار با قرار دادن در هدر در تمامی صفحات نمایش داده میشه ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی با کد , عکسها رو اضافه و حذف میکنید ؟

اگه این سایت برای کسی باشه , و اون به کدها مسلط نباشه چی ؟

باید از قسمت مدیریت بتونه عکسها رو مدیریت کنه دیگه .

دنبال این هستم.

توی همون تاپیک مطرح کنید جواب رو میدیم. به این تاپیک مربوط نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری