farhad7net

قرار دادن اسلایدر فقط در صفحه اصلی

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه اسلایدر جی کوئری فراخوانی کردم تو قالبم تو فایل هدر / حالا میخواستم ببینم میشه کاری کرد که فقط تو صفحه اصلی نمایش داده بشه ؟

یعنی دیگه تو پیج های دییگه نمایش داده نشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

فقط کافیه کد فراخوانی افزونه رو تنها در ایندکس قالبتون قرار بدید .. افزونه‌های زیادی هم در این مورد وجود داره ، محل لود شدنشون به خودتون بستگی داره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم اما من از افزونه استفاده نمیکنم / اسلایدر جی کوئری هستش و دستی درون قالب قرارش دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پیج های دیگه مثلا تماس با ما و درباره من ؟

اگه برای این صفحاتی که گفتم page-contact و page-about تعریف کرده باشید , میتونید get_header() رو تو این صفحات فراخوانی نکنید.

---------------------------------

راستی آقا فرهاد یه سوال ؟

عکسها رو چطور مدیریت میکنید ؟ یعنی از کدوم قسمت مدیریت برای حذف و درج عکسهای اسلایدر استفاده میکنید ؟

چون منم مثل شما از افزونه استفاده نمیکنم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس های اسلایدرو دستی فراخوانی میکنم یه پوشه درست کردم به اسم image mode و با دستور get url خود ورد پرس فراخوانی میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید کل کدها رو توی شرطی مثل این بزارید:

<?php
if(is_admin()){
//کد اسلایدر
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس های اسلایدرو دستی فراخوانی میکنم یه پوشه درست کردم به اسم image mode و با دستور get url خود ورد پرس فراخوانی میکنم

یعنی با کد , عکسها رو اضافه و حذف میکنید ؟

اگه این سایت برای کسی باشه , و اون به کدها مسلط نباشه چی ؟

باید از قسمت مدیریت بتونه عکسها رو مدیریت کنه دیگه .

دنبال این هستم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم اما من از افزونه استفاده نمیکنم / اسلایدر جی کوئری هستش و دستی درون قالب قرارش دادم

خب تفاوتی نداره ، کد فراخوانی اسلایدر رو از فایل single و page بردارید .. یعنی به طور خودکار با قرار دادن در هدر در تمامی صفحات نمایش داده میشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی با کد , عکسها رو اضافه و حذف میکنید ؟

اگه این سایت برای کسی باشه , و اون به کدها مسلط نباشه چی ؟

باید از قسمت مدیریت بتونه عکسها رو مدیریت کنه دیگه .

دنبال این هستم.

توی همون تاپیک مطرح کنید جواب رو میدیم. به این تاپیک مربوط نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری