i.gratia

نمایش دسته و پست ها به صورت کشوئی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به نظر من فکر میکنم یکی از کاربر پسند ترین روشهای نمایش پست تو سایتها نمایش مطالب به صورت کشوئی یا همون آکوردین باشه

من یه تکه کد به همین شکل دیدم که به نظرم خیلی جالب بود و کاربردی به همین خاطر گفتم اینجا بزارم شاید نیاز خیلی ها باشه

دمو به همراه کدهای html - css - jv میتونید اینجا ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/5MRKM/

فقط یه مشکلی که هست من زیاد با دستورات وردپرسی آشنا نیستم اگه دوست عزیزی بتونه دستورات ورد پرسی و جایگزین کنه که بشه تو قالب ورد پرس به همین شکل از استفاده کنیم خیلی عالی میشه

به اینصورت که اگر تو ورد پرس دسته بندی ایجاد میشه دسته بندی ها تو صفحه اصلی به صورت همین کد نمایش داده بشه ینی کشوئی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

اینا بر اساس دسته بندیه مثلا ادمین یه دسته با نام category1 ایجاد میکنه و این دسته به صورت برنامه فوق در صفحه اصلی نمایش داده میشه حالا با توجه به استایلی که قراره گذاشته بشه و هر پستی که تو این دسته گذاشته بشه به صورت کشوئی نمایش داده میشه هر کدوم از اون کشوها که باز میشه یک پست هست که تو اون دسته گذاشته شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميتونيد از افزونه استفاده كنيد

مثلا افزونه درختي كردن موضاعات كه محصول خود انجمن هستش!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

درسته آفا مرتضی

خب برای اینکه یه همچین چیزیو تو ورد پرس استفاده کنم چه دستوراتی باید جایگزین بشه ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

آقا یه مشکله عجیب قریب

الان اومدم این دستورو گذاشتم تو قالب امام کشوئیش کار نکرد

گفتم شاید اشتباهی داشته باشه همون کد html گذاشتم اونم جواب نداد یعنی چجوری میشه کد html بیرون قالب جواب بده اما داخل جواب نده ؟؟؟

حتی نامهای کد های استایل ئ عوض کردم اما بازم جواب نداد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

بله همه ی این کارا انجام شده ولی تعجبیه چرا بیرون قالب جواب میده داخلش جواب نمیده

احتمال داره به خاطر فایل های جی کوئری قسمت های دیگه ی سایت باشه ؟؟؟؟ مثلا واسه اسلایدرش یا ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مشکل حل شد این دستور یه جی کوئری دیگه داشت که من ندیدمش ینی آدرسش از سایت مرجع لود میشد اونو گذاشتم درست شد

آقا مرتضی خیلی خیلی ممنون

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

<?php echo get_cat_name(1);?>

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

ویرایش شده در توسط i.gratia

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

به کوئری مقدار showposts=5 رو اضافه کنید.

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

بله

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

تابع the_content رو به the_excerpt تغییر بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی خیلی ممنون آقا مرتضی مشکل حل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام لطفا این آدرس را ببینید .
      این لینک
      این یه پست آموزشی است که داخل آن آموزش ها به ترتیب شماره گذاری شده است و روی هر آموزش که کلیک میکنی ویدئو مربوط به اون آموزش باز میشه .
      آیا کل این ویدئو ها همه داخل یک پست قرار داره یا برای هر ویدئو پستی مجزا ساخته و فقط در قسمت فهرست آموزش لینکشو قرار داده؟
      امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم .
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون