i.gratia

نمایش دسته و پست ها به صورت کشوئی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به نظر من فکر میکنم یکی از کاربر پسند ترین روشهای نمایش پست تو سایتها نمایش مطالب به صورت کشوئی یا همون آکوردین باشه

من یه تکه کد به همین شکل دیدم که به نظرم خیلی جالب بود و کاربردی به همین خاطر گفتم اینجا بزارم شاید نیاز خیلی ها باشه

دمو به همراه کدهای html - css - jv میتونید اینجا ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/5MRKM/

فقط یه مشکلی که هست من زیاد با دستورات وردپرسی آشنا نیستم اگه دوست عزیزی بتونه دستورات ورد پرسی و جایگزین کنه که بشه تو قالب ورد پرس به همین شکل از استفاده کنیم خیلی عالی میشه

به اینصورت که اگر تو ورد پرس دسته بندی ایجاد میشه دسته بندی ها تو صفحه اصلی به صورت همین کد نمایش داده بشه ینی کشوئی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

اینا بر اساس دسته بندیه مثلا ادمین یه دسته با نام category1 ایجاد میکنه و این دسته به صورت برنامه فوق در صفحه اصلی نمایش داده میشه حالا با توجه به استایلی که قراره گذاشته بشه و هر پستی که تو این دسته گذاشته بشه به صورت کشوئی نمایش داده میشه هر کدوم از اون کشوها که باز میشه یک پست هست که تو اون دسته گذاشته شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميتونيد از افزونه استفاده كنيد

مثلا افزونه درختي كردن موضاعات كه محصول خود انجمن هستش!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

درسته آفا مرتضی

خب برای اینکه یه همچین چیزیو تو ورد پرس استفاده کنم چه دستوراتی باید جایگزین بشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

آقا یه مشکله عجیب قریب

الان اومدم این دستورو گذاشتم تو قالب امام کشوئیش کار نکرد

گفتم شاید اشتباهی داشته باشه همون کد html گذاشتم اونم جواب نداد یعنی چجوری میشه کد html بیرون قالب جواب بده اما داخل جواب نده ؟؟؟

حتی نامهای کد های استایل ئ عوض کردم اما بازم جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

بله همه ی این کارا انجام شده ولی تعجبیه چرا بیرون قالب جواب میده داخلش جواب نمیده

احتمال داره به خاطر فایل های جی کوئری قسمت های دیگه ی سایت باشه ؟؟؟؟ مثلا واسه اسلایدرش یا ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مشکل حل شد این دستور یه جی کوئری دیگه داشت که من ندیدمش ینی آدرسش از سایت مرجع لود میشد اونو گذاشتم درست شد

آقا مرتضی خیلی خیلی ممنون

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

<?php echo get_cat_name(1);?>

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

به کوئری مقدار showposts=5 رو اضافه کنید.

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

بله

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

تابع the_content رو به the_excerpt تغییر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی خیلی ممنون آقا مرتضی مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط medil0ne
      وقت بخیر
       
      من به افزونه‌ای نیاز دارم که از تمام پست‌های داخل وب‌سایت که حدود ۵۰۰ تا هستند خروجی ورد بهم بده.
      ممنون می‌شم یک افزونه که عملا کار می‌کنه بهم معرفی کنید.
       
      مرسی
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟