i.gratia

نمایش دسته و پست ها به صورت کشوئی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به نظر من فکر میکنم یکی از کاربر پسند ترین روشهای نمایش پست تو سایتها نمایش مطالب به صورت کشوئی یا همون آکوردین باشه

من یه تکه کد به همین شکل دیدم که به نظرم خیلی جالب بود و کاربردی به همین خاطر گفتم اینجا بزارم شاید نیاز خیلی ها باشه

دمو به همراه کدهای html - css - jv میتونید اینجا ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/5MRKM/

فقط یه مشکلی که هست من زیاد با دستورات وردپرسی آشنا نیستم اگه دوست عزیزی بتونه دستورات ورد پرسی و جایگزین کنه که بشه تو قالب ورد پرس به همین شکل از استفاده کنیم خیلی عالی میشه

به اینصورت که اگر تو ورد پرس دسته بندی ایجاد میشه دسته بندی ها تو صفحه اصلی به صورت همین کد نمایش داده بشه ینی کشوئی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

اینا بر اساس دسته بندیه مثلا ادمین یه دسته با نام category1 ایجاد میکنه و این دسته به صورت برنامه فوق در صفحه اصلی نمایش داده میشه حالا با توجه به استایلی که قراره گذاشته بشه و هر پستی که تو این دسته گذاشته بشه به صورت کشوئی نمایش داده میشه هر کدوم از اون کشوها که باز میشه یک پست هست که تو اون دسته گذاشته شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميتونيد از افزونه استفاده كنيد

مثلا افزونه درختي كردن موضاعات كه محصول خود انجمن هستش!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

درسته آفا مرتضی

خب برای اینکه یه همچین چیزیو تو ورد پرس استفاده کنم چه دستوراتی باید جایگزین بشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

آقا یه مشکله عجیب قریب

الان اومدم این دستورو گذاشتم تو قالب امام کشوئیش کار نکرد

گفتم شاید اشتباهی داشته باشه همون کد html گذاشتم اونم جواب نداد یعنی چجوری میشه کد html بیرون قالب جواب بده اما داخل جواب نده ؟؟؟

حتی نامهای کد های استایل ئ عوض کردم اما بازم جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

بله همه ی این کارا انجام شده ولی تعجبیه چرا بیرون قالب جواب میده داخلش جواب نمیده

احتمال داره به خاطر فایل های جی کوئری قسمت های دیگه ی سایت باشه ؟؟؟؟ مثلا واسه اسلایدرش یا ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مشکل حل شد این دستور یه جی کوئری دیگه داشت که من ندیدمش ینی آدرسش از سایت مرجع لود میشد اونو گذاشتم درست شد

آقا مرتضی خیلی خیلی ممنون

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

<?php echo get_cat_name(1);?>

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

به کوئری مقدار showposts=5 رو اضافه کنید.

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

بله

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

تابع the_content رو به the_excerpt تغییر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی خیلی ممنون آقا مرتضی مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.