• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
i.gratia

نمایش دسته و پست ها به صورت کشوئی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به نظر من فکر میکنم یکی از کاربر پسند ترین روشهای نمایش پست تو سایتها نمایش مطالب به صورت کشوئی یا همون آکوردین باشه

من یه تکه کد به همین شکل دیدم که به نظرم خیلی جالب بود و کاربردی به همین خاطر گفتم اینجا بزارم شاید نیاز خیلی ها باشه

دمو به همراه کدهای html - css - jv میتونید اینجا ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/5MRKM/

فقط یه مشکلی که هست من زیاد با دستورات وردپرسی آشنا نیستم اگه دوست عزیزی بتونه دستورات ورد پرسی و جایگزین کنه که بشه تو قالب ورد پرس به همین شکل از استفاده کنیم خیلی عالی میشه

به اینصورت که اگر تو ورد پرس دسته بندی ایجاد میشه دسته بندی ها تو صفحه اصلی به صورت همین کد نمایش داده بشه ینی کشوئی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها قرار هست پست باشن؟ یا دسته؟ چون ایندو با هم فرق دارن.

مشخص کنیدکدوم هست تا کد رو براساس مثال ویرایش کنیم.

اینا بر اساس دسته بندیه مثلا ادمین یه دسته با نام category1 ایجاد میکنه و این دسته به صورت برنامه فوق در صفحه اصلی نمایش داده میشه حالا با توجه به استایلی که قراره گذاشته بشه و هر پستی که تو این دسته گذاشته بشه به صورت کشوئی نمایش داده میشه هر کدوم از اون کشوها که باز میشه یک پست هست که تو اون دسته گذاشته شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميتونيد از افزونه استفاده كنيد

مثلا افزونه درختي كردن موضاعات كه محصول خود انجمن هستش!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمایش درختی فقط برای دسته هاست.

اینطور که دوستمون نوشتن هر باکس اول دسته و در باز شدن پست های اون دسته هست.

درسته؟

درسته آفا مرتضی

خب برای اینکه یه همچین چیزیو تو ورد پرس استفاده کنم چه دستوراتی باید جایگزین بشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزی میشه:

<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(1);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=1'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>


<div id="box-warpper"><?php echo get_cat_name(2);?></div>
<div id="wrapper">
<?php query_posts('showposts=5&cat=2'); while(have_posts()): the_post(); ?>
<div class="accordionButton"><?php the_title(); ?></div>
<div class="accordionContent"><?php the_content(); ?></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1 و 2 آی دی دسته ها هستن.

آقا یه مشکله عجیب قریب

الان اومدم این دستورو گذاشتم تو قالب امام کشوئیش کار نکرد

گفتم شاید اشتباهی داشته باشه همون کد html گذاشتم اونم جواب نداد یعنی چجوری میشه کد html بیرون قالب جواب بده اما داخل جواب نده ؟؟؟

حتی نامهای کد های استایل ئ عوض کردم اما بازم جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جی کوئری رو در پوسته قرار دادید؟

خود فایل جی کوئری هم فراخوانی شده؟

بله همه ی این کارا انجام شده ولی تعجبیه چرا بیرون قالب جواب میده داخلش جواب نمیده

احتمال داره به خاطر فایل های جی کوئری قسمت های دیگه ی سایت باشه ؟؟؟؟ مثلا واسه اسلایدرش یا ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مشکل حل شد این دستور یه جی کوئری دیگه داشت که من ندیدمش ینی آدرسش از سایت مرجع لود میشد اونو گذاشتم درست شد

آقا مرتضی خیلی خیلی ممنون

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

<?php echo get_cat_name(1);?>

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام بگم فقط 5 تا پست آخر نمایش داده بشه چی؟؟

به کوئری مقدار showposts=5 رو اضافه کنید.

بعد بخوام این گزینه ی میپسندمو بزارم کناره تیتر پست نمایش داده بشه کدشو باید کنار این دستور بزارم ؟؟؟

بله

یه چیز دیگه، الان تصاویری که تو محتوای پست هستو دوبار نشون میده یبار بزرگ یبارم پائینش کوچیک تو قسمت استایل هرچی گشتم پیداش نکردم اگه بخوام اون کوچیکی حذف بشه تو کدوم قسمت باید تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟

تابع the_content رو به the_excerpt تغییر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی خیلی ممنون آقا مرتضی مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.