python

پیغام خطا در تست host-tracker

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

همگی خسته نباشید

من سایتم رو توی host-tracker تست کردم اما یه ارور نشون داد

Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)")

location هم مربوط به

Amsterdam, Netherlands میباشد

مشکل چی میتونه باشه؟

چند روزه دارم هر روز تست میکنم اما این مشکل پا برجاست

ویرایش شده در توسط python
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز تست ایجور سایت‌ها اصلا مهم نیستند و ملاک شما نباشند ، اهمیتی نداره ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز تست ایجور سایت‌ها اصلا مهم نیستند و ملاک شما نباشند ، اهمیتی نداره ..

یعنی از نظر سئو و اینجور چیزا مهم نیستن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت host-tracker میاد پینگ سایت شما رو بررسی میکنه و اینکه لود اولیه سایت شما از سرورهای مختلف با سرعت های مختلف چقدر هست که قالباً باید زیر 1 ثانیه باشه .

از این سرویس میتونید برای کنترل آپتایم و در دسترس بودن سرور استفاده کنید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir