Mr.javad

مشکل لود شدن همیشگی قالب

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

دوستان من قالبم رو حدود 10 یا 15 روزه که عوض کردم و حالا با قالب جدید یه مشکلی دارم اون هم اینه که با اینکه سایت کاملا لود شده ولی لود شدنش هنوز ادامه داره و همین باعث طولانی شدن سرعت لود سایت میشه .

میشه بگید مشکل از کجاست ؟ آیا تگی بسته نشده و یا تگی اضافه درودن قالب هست ؟

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام - میشه لینک بدید تا مشکلشو بگیم !؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد وبگذرو بردارید ببینید درست میشه. چون وبگذر گاهی اوقات میپره و باعث دیر لود شدن سایت و در مواقی بهم ریختن قالب میشه. امروزم کلا مشکل داشت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از جای دیگه نمی تونه باشه ؟ از خود کدهای قالب ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس های مطالبت خیلی حجمش زیاده حدودا 50 کیلوبایته با فتوشاپ میتونی کمش کن

انتهای اکثر لینک های اسکریپتت علامت سوال هست

میتونی با این اموزش درستتش کنید


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/201-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%DB%8C%D8%A7-remove-query-strings-from-static/

از افزونه کش استفاده کنید


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/218-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d9%88%d9%86%d9%87-wp-super-cache/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

جواد جون به لینک زیر برو قسمت Timeline در اون قسمت مشخص کرده که چه عواملی باعث کاهش لود سایتت شده

http://gtmetrix.com/reports/toolsdl.com/WC2azEfD

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همه دوستان به خاطر پاسخگویی .

مشکل حل شد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .