18 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان من افزونه WP Super Cache رو فعال کردم و مطابق با آموزشی که تو بخش آموزش بود تنظیم کردمش ولی سایت کلا بهم ریخت!!!

عکسش رو گذاشتم ببینید

افزونه w3 totall cash هم وقتی استفاده کردم کدینگ سایتم رو بهم ریخت ولی این کلا قالب سایت هم بالا نیاره؟؟؟

البته الان مجبور شدم غیر فعالش کنم از تو عکس می تونید ببینید

post-147-0-15752900-1362050517_thumb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخ آخ افزونه رو غیر فعالش هم کردم درست نشد یکی به دادم برسه!!!!!!!!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا هم برای یکی از دوستان پیش اومده بود.

با غیرفعال کردن مشکل حل میشه. اگر هم چیزی هست از کَش هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته با غیر فعال کردن افزونه درست شد ...

یعنی من نمی تونم از هیچ افزونه ی کشی استفاده کنم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

WP Super Cache افزونه مناسبی هست. چه مشکلی براتون ایجاد میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پست اول تصویر سایت رو بعد از فعال کردن WP Super Cache گذاشتم مرتضی جان یه نگاه بنداز ببین چیکار می تونم بکنم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کردم از w3 total Cache بود.

خوب با w3 total Cache چه مشکلی دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه w3 total Cache هم وقتی فعال می کنم کدینگ سایت رو میریزه به هم یعنی نوشته ها نا خوانا میشه!!!!؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی انکد صفحه رو تغییر میده؟

بررسی کنید که در کجا تغییر میده. یعنی توی متا هدر تغییر میده یا خیر. چون نباید همچین مشکلی پیش بیاد.

روی پوسته پیش فرض هم تست بگیرید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم با انکد صفحه حل شد!

ولی حجم کل فایل ها روی هاست من 100 مگابایت بود!

الان 75 مگابایت فایل کش بهش اضافه شده!!!

طبیعیه؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله اسمش روش هست : کَش

هر چی فایل و آدرس بیشتر، کَش هم بیشتر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.یک مشکلی با این افزونه داشتم..این افزونه سرعت لود سایت رو خیلی خوب بالا میبره اما چون من دارم یک سری تغییرات در سایت میدم چون این افزونه کش میکنه سایت رو خیلی سخت میشه تغییرات رو دید یجورایی باید حتما کش مرورگر رو پاک کنم بعد ببینم حتی این افزونه رو غیرفعال هم کردم اما همچنان اینطور که معلوم هستش سایت همون حالت استفاده از کش رو داره می خواستم بدونم آیا این افزونه کد خواستی رو به قالب اضافه میکنه ..چطور میشه از این حالت درش آورد؟مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کَش رو استفاده می کنید برای همین منظور

اگر تغییرات دارید اول اونها رو ست کنید ، کَش رو خالی و مجدد فعال کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خدا قوت

من هم امروز با فعال کردن افزونه سوپرکش و انجام تنظیمات اعلام شده مشکل دوستمون رو دارم و سایت رو وقتی تست میکنم توی سایت های http://gtmetrix.com و http://tools.pingdom.com/fpt/ سایت رو به صورت کد نشون میده.مثل دوستمون.

فقط دوست عزیزمون اعلام کردن با انکد صفحه مشکلشون رفع شد.من سرچ کردم و چیزی درباره ی انکد صفحه ندیدم اگر راهنمایی کنید چطور صفحه رو انکد کنم ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من سرچ کردم و چیزی درباره ی انکد صفحه ندیدم اگر راهنمایی کنید چطور صفحه رو انکد کنم ممنون میشم.

یک متا هست باعنوان charset

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خدا قوت

کاشف به عمل اومد این مشکل به خاطر زدن تیک گزینه ی Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended) هست که این تیک پیشنهاد هم شده.وقتی این گزینه رو تیک میزنم این اتفاق میفته

من تنظیمات رو با زدن تیک Use PHP to serve cache files. تغییر دادم و مشکل حل شد اما نمیدونم آیا کار درستی انجام دادم یا خیر

به نظرم این افزونه با سرورهای LiteSpeed مشکل داره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خدا قوت

کاشف به عمل اومد این مشکل به خاطر زدن تیک گزینه ی Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended) هست که این تیک پیشنهاد هم شده.وقتی این گزینه رو تیک میزنم این اتفاق میفته

من تنظیمات رو با زدن تیک Use PHP to serve cache files. تغییر دادم و مشکل حل شد اما نمیدونم آیا کار درستی انجام دادم یا خیر

به نظرم این افزونه با سرورهای LiteSpeed مشکل داره!

لایت‌سپید بصورت پیش‌فرض فایلها رو فشرده میکنه به همین خاطر گاهی این مشکل پیش میاد. تیک رو بردارین اوکی هست و کاری به پیشنهاد افزونه هم نداشته باشین چون این کار رو خود وب‌سرور انجام میده براتون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hiwa
      سلام دوستان
      یک مشکل خاصی 1-2 هفته است من رو بدون گرفتن نتیجه به خودش مشغول کرده (با کلی استرس و اعصاب خوردی). الان به ذهنم رسید که مشکل رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه. حتی اگه هزینه ای مطالبه باهاش واقعا ممنونتون میشم.
      من در یک سایت آگهی (لینک) که از افزونه wp job manager و افزونه های مکمل این افزونه برای ساخت این سایت استفاده کرده ام (قالب listify).
      سایت به خوبی کار میکرد تا اینکه مجبور شدم سایت رو به کمک polylang دو زبانه کنم (توسعه دهنده قالب این افزونه رو توصیه کرده: لینک)
      پس از نصب این افزونه، فایل mo افزونه job manager دیگه لود نمیشه. یعنی بخشهایی از سایت که مربوط به این افزونه است، انگلیسی میشه (این صفحه سایت، وقتی polylang غیرفعال باشه کاملا فارسیه اما وقتی فعال باشه به این صورت نمایش داده میشه یعنی ترکیبی از فارسی و انگلیسی)
      با غیر فعال کردن polylang مشکل رفع میشه
      اما من باید سایت رو دو زبانه کنم. پس مجبورم از polylang استفاده کنم.
      آیا راهی وجود داره که بدون استفاده از فایل po بخشهایی که مربوط به این افزونه job manager هست رو فارسی کنم؟
      ممنون میشم هر راه حل و سرنخی به ذهنت میرسه رو بهم بگید
      زیاد سرچ کردم. بقیه هم این مشکل رو با ترکیب این دو افزونه دارند(لینک) اما راه حلی که واسه من موثر باشه رو پیشنهاد نکرده ان.
       
    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟