• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

18 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان من افزونه WP Super Cache رو فعال کردم و مطابق با آموزشی که تو بخش آموزش بود تنظیم کردمش ولی سایت کلا بهم ریخت!!!

عکسش رو گذاشتم ببینید

افزونه w3 totall cash هم وقتی استفاده کردم کدینگ سایتم رو بهم ریخت ولی این کلا قالب سایت هم بالا نیاره؟؟؟

البته الان مجبور شدم غیر فعالش کنم از تو عکس می تونید ببینید

post-147-0-15752900-1362050517_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخ آخ افزونه رو غیر فعالش هم کردم درست نشد یکی به دادم برسه!!!!!!!!!!!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخ آخ افزونه رو غیر فعالش هم کردم درست نشد یکی به دادم برسه!!!!!!!!!!!!!

کش مرورگرتون رو خالی کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا هم برای یکی از دوستان پیش اومده بود.

با غیرفعال کردن مشکل حل میشه. اگر هم چیزی هست از کَش هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته با غیر فعال کردن افزونه درست شد ...

یعنی من نمی تونم از هیچ افزونه ی کشی استفاده کنم؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

WP Super Cache افزونه مناسبی هست. چه مشکلی براتون ایجاد میکنه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پست اول تصویر سایت رو بعد از فعال کردن WP Super Cache گذاشتم مرتضی جان یه نگاه بنداز ببین چیکار می تونم بکنم!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کردم از w3 total Cache بود.

خوب با w3 total Cache چه مشکلی دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه w3 total Cache هم وقتی فعال می کنم کدینگ سایت رو میریزه به هم یعنی نوشته ها نا خوانا میشه!!!!؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی انکد صفحه رو تغییر میده؟

بررسی کنید که در کجا تغییر میده. یعنی توی متا هدر تغییر میده یا خیر. چون نباید همچین مشکلی پیش بیاد.

روی پوسته پیش فرض هم تست بگیرید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم با انکد صفحه حل شد!

ولی حجم کل فایل ها روی هاست من 100 مگابایت بود!

الان 75 مگابایت فایل کش بهش اضافه شده!!!

طبیعیه؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله اسمش روش هست : کَش

هر چی فایل و آدرس بیشتر، کَش هم بیشتر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.یک مشکلی با این افزونه داشتم..این افزونه سرعت لود سایت رو خیلی خوب بالا میبره اما چون من دارم یک سری تغییرات در سایت میدم چون این افزونه کش میکنه سایت رو خیلی سخت میشه تغییرات رو دید یجورایی باید حتما کش مرورگر رو پاک کنم بعد ببینم حتی این افزونه رو غیرفعال هم کردم اما همچنان اینطور که معلوم هستش سایت همون حالت استفاده از کش رو داره می خواستم بدونم آیا این افزونه کد خواستی رو به قالب اضافه میکنه ..چطور میشه از این حالت درش آورد؟مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کَش رو استفاده می کنید برای همین منظور

اگر تغییرات دارید اول اونها رو ست کنید ، کَش رو خالی و مجدد فعال کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خدا قوت

من هم امروز با فعال کردن افزونه سوپرکش و انجام تنظیمات اعلام شده مشکل دوستمون رو دارم و سایت رو وقتی تست میکنم توی سایت های http://gtmetrix.com و http://tools.pingdom.com/fpt/ سایت رو به صورت کد نشون میده.مثل دوستمون.

فقط دوست عزیزمون اعلام کردن با انکد صفحه مشکلشون رفع شد.من سرچ کردم و چیزی درباره ی انکد صفحه ندیدم اگر راهنمایی کنید چطور صفحه رو انکد کنم ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من سرچ کردم و چیزی درباره ی انکد صفحه ندیدم اگر راهنمایی کنید چطور صفحه رو انکد کنم ممنون میشم.

یک متا هست باعنوان charset

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خدا قوت

کاشف به عمل اومد این مشکل به خاطر زدن تیک گزینه ی Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended) هست که این تیک پیشنهاد هم شده.وقتی این گزینه رو تیک میزنم این اتفاق میفته

من تنظیمات رو با زدن تیک Use PHP to serve cache files. تغییر دادم و مشکل حل شد اما نمیدونم آیا کار درستی انجام دادم یا خیر

به نظرم این افزونه با سرورهای LiteSpeed مشکل داره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خدا قوت

کاشف به عمل اومد این مشکل به خاطر زدن تیک گزینه ی Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended) هست که این تیک پیشنهاد هم شده.وقتی این گزینه رو تیک میزنم این اتفاق میفته

من تنظیمات رو با زدن تیک Use PHP to serve cache files. تغییر دادم و مشکل حل شد اما نمیدونم آیا کار درستی انجام دادم یا خیر

به نظرم این افزونه با سرورهای LiteSpeed مشکل داره!

لایت‌سپید بصورت پیش‌فرض فایلها رو فشرده میکنه به همین خاطر گاهی این مشکل پیش میاد. تیک رو بردارین اوکی هست و کاری به پیشنهاد افزونه هم نداشته باشین چون این کار رو خود وب‌سرور انجام میده براتون.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟