• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

18 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان من افزونه WP Super Cache رو فعال کردم و مطابق با آموزشی که تو بخش آموزش بود تنظیم کردمش ولی سایت کلا بهم ریخت!!!

عکسش رو گذاشتم ببینید

افزونه w3 totall cash هم وقتی استفاده کردم کدینگ سایتم رو بهم ریخت ولی این کلا قالب سایت هم بالا نیاره؟؟؟

البته الان مجبور شدم غیر فعالش کنم از تو عکس می تونید ببینید

post-147-0-15752900-1362050517_thumb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخ آخ افزونه رو غیر فعالش هم کردم درست نشد یکی به دادم برسه!!!!!!!!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخ آخ افزونه رو غیر فعالش هم کردم درست نشد یکی به دادم برسه!!!!!!!!!!!!!

کش مرورگرتون رو خالی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا هم برای یکی از دوستان پیش اومده بود.

با غیرفعال کردن مشکل حل میشه. اگر هم چیزی هست از کَش هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته با غیر فعال کردن افزونه درست شد ...

یعنی من نمی تونم از هیچ افزونه ی کشی استفاده کنم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

WP Super Cache افزونه مناسبی هست. چه مشکلی براتون ایجاد میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو پست اول تصویر سایت رو بعد از فعال کردن WP Super Cache گذاشتم مرتضی جان یه نگاه بنداز ببین چیکار می تونم بکنم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من فکر کردم از w3 total Cache بود.

خوب با w3 total Cache چه مشکلی دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه w3 total Cache هم وقتی فعال می کنم کدینگ سایت رو میریزه به هم یعنی نوشته ها نا خوانا میشه!!!!؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی انکد صفحه رو تغییر میده؟

بررسی کنید که در کجا تغییر میده. یعنی توی متا هدر تغییر میده یا خیر. چون نباید همچین مشکلی پیش بیاد.

روی پوسته پیش فرض هم تست بگیرید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکلم با انکد صفحه حل شد!

ولی حجم کل فایل ها روی هاست من 100 مگابایت بود!

الان 75 مگابایت فایل کش بهش اضافه شده!!!

طبیعیه؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله اسمش روش هست : کَش

هر چی فایل و آدرس بیشتر، کَش هم بیشتر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.یک مشکلی با این افزونه داشتم..این افزونه سرعت لود سایت رو خیلی خوب بالا میبره اما چون من دارم یک سری تغییرات در سایت میدم چون این افزونه کش میکنه سایت رو خیلی سخت میشه تغییرات رو دید یجورایی باید حتما کش مرورگر رو پاک کنم بعد ببینم حتی این افزونه رو غیرفعال هم کردم اما همچنان اینطور که معلوم هستش سایت همون حالت استفاده از کش رو داره می خواستم بدونم آیا این افزونه کد خواستی رو به قالب اضافه میکنه ..چطور میشه از این حالت درش آورد؟مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما کَش رو استفاده می کنید برای همین منظور

اگر تغییرات دارید اول اونها رو ست کنید ، کَش رو خالی و مجدد فعال کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خدا قوت

من هم امروز با فعال کردن افزونه سوپرکش و انجام تنظیمات اعلام شده مشکل دوستمون رو دارم و سایت رو وقتی تست میکنم توی سایت های http://gtmetrix.com و http://tools.pingdom.com/fpt/ سایت رو به صورت کد نشون میده.مثل دوستمون.

فقط دوست عزیزمون اعلام کردن با انکد صفحه مشکلشون رفع شد.من سرچ کردم و چیزی درباره ی انکد صفحه ندیدم اگر راهنمایی کنید چطور صفحه رو انکد کنم ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من سرچ کردم و چیزی درباره ی انکد صفحه ندیدم اگر راهنمایی کنید چطور صفحه رو انکد کنم ممنون میشم.

یک متا هست باعنوان charset

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خدا قوت

کاشف به عمل اومد این مشکل به خاطر زدن تیک گزینه ی Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended) هست که این تیک پیشنهاد هم شده.وقتی این گزینه رو تیک میزنم این اتفاق میفته

من تنظیمات رو با زدن تیک Use PHP to serve cache files. تغییر دادم و مشکل حل شد اما نمیدونم آیا کار درستی انجام دادم یا خیر

به نظرم این افزونه با سرورهای LiteSpeed مشکل داره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خدا قوت

کاشف به عمل اومد این مشکل به خاطر زدن تیک گزینه ی Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended) هست که این تیک پیشنهاد هم شده.وقتی این گزینه رو تیک میزنم این اتفاق میفته

من تنظیمات رو با زدن تیک Use PHP to serve cache files. تغییر دادم و مشکل حل شد اما نمیدونم آیا کار درستی انجام دادم یا خیر

به نظرم این افزونه با سرورهای LiteSpeed مشکل داره!

لایت‌سپید بصورت پیش‌فرض فایلها رو فشرده میکنه به همین خاطر گاهی این مشکل پیش میاد. تیک رو بردارین اوکی هست و کاری به پیشنهاد افزونه هم نداشته باشین چون این کار رو خود وب‌سرور انجام میده براتون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید