Rasoul

خطای ارور لوگ

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من چند وقته تو پنلم یه همچین ارور لوگی ایجاد میشه سر در نیاوردم ازش میشه بگید این چرا ایجاد میشه


[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (531, 534, 537, 546, 556) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), get_sidebar, locate_template, load_template, require_once('/themes/2pdownload/sidebar.php'), wp_list_cats, wp_list_categories, get_categories, get_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_2.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (226, 259, 264, 388, 421, 435, 443) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_2.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (522, 525) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1, 214, 316, 405, 411) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:25:09] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (531, 534, 537, 546, 556) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:31:32] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (136, 167, 219, 288, 428) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/404.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاها به خاطر کوئری موجود در فایل leftsidebar پوسته هست

محتوا را اینجا قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاها به خاطر کوئری موجود در فایل leftsidebar پوسته هست

محتوا را اینجا قرار دهید

خدمت شما


? <aside role="complementary" id="sidebar-left">

<section id="recent-posts-3" class="widget widget_recent_entries">

<div class=ads_left></div>

<p align="center">?

<a title="مجموعه جديد نرم افزار و بازي اندرويد - 2013" href="http://www.shop.2pdownload.ir/in.php?id=213&ref=1858" target="_blank"><img class="alignnone" title="مجموعه جديد نرم افزار و بازي اندرويد - 2013" alt="مجموعه جديد نرم افزار و بازي اندرويد - 2013" src="http://2pdownload.ir/Ads/band13-1.gif" width="120" height="240" /></a>
 
<a title="ميهن وب هاست" href="http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=2652" target="_blank"><img class="alignnone" title="ميهن وب هاست" alt="ميهن وب هاست" src="http://2pdownload.ir/Ads/Mihanwebhost.gif" width="120" height="240" /></a>
<br>
</p>
</section>



<section id="recent-posts-3" class="widget widget_recent_entries">
<div class=best_post_left></div>
<ul>
<?php
query_posts('meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=7');
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</ul>
</section>

<section id="random-posts-widget" class="widget widget_ara_randomposts">
<div class=last_post_left></div>
<ul>
<?php query_posts('showposts=7'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="mostread">
<?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</ul>
</section>

<section id="random-posts-widget" class="widget widget_ara_randomposts">
<div class=random_post_left></div><ul>
<?php $posts = get_posts('orderby=rand&numberposts=7'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php } ?>
</ul></section>
<section id="random-posts-widget" class="widget widget_ara_randomposts">




</ul></section>
<section id="recent-posts-3" class="widget widget_recent_entries">

<div class=ads_left></div>

<div class="sidebar-textads">


?

<a class="blue" target="_blank" href="http://www.2pdownload.ir/ads/">

<b>محل تبليغات شما</b><br>

اينجا محل تبليغات متني شما است براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد </a>


</a>


<a class="yellow" target="_blank" href="http://www.2pdownload.ir/ads/">


<b>محل تبليغات شما</b><br>

اينجا محل تبليغات متني شما است براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد </a>

</a>


<a class="green" target="_blank" href="http://www.2pdownload.ir/ads/">


<b>محل تبليغات شما</b><br>

اينجا محل تبليغات متني شما است براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد </a>

</a>


</div>


</aside>


</section>



</section>


</div>


</div>

<div class="clear"></div>

<div class="clear"></div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها که مشکلی ندارن.

فقط از همین ها داره خطا میگیره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها که مشکلی ندارن.

فقط از همین ها داره خطا میگیره؟

اره تقریبا همیناست


[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (546, 556, 566, 574, 579) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), get_sidebar, locate_template, load_template, require_once('/themes/Skin/sidebar.php'), wp_list_cats, wp_list_categories, get_categories, get_terms
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT DISTINCT wp_posts.*, (meta_value+0) AS views FROM wp_posts LEFT JOIN wp_postmeta ON wp_postmeta.post_id = wp_posts.ID WHERE post_date < '2013-03-02 19:20:52' AND 1=1 AND post_status = 'publish' AND meta_key = 'views' AND post_password = '' ORDER BY views DESC LIMIT 10 ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), include('/themes/Skin/leftsidebar.php'), get_most_viewed
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (462, 469, 474, 483, 486, 522, 525, 531, 534, 537) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), include('/themes/Skin/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (114, 205, 284, 311, 340, 411) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), include('/themes/Skin/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[02-Mar-2013 16:34:15] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (546, 556, 566, 574, 579) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنطر به سرور مربوط میشه چون نمیتونه روی تمپ چیزی ایجاد کنه.

چند نمونه به مدیر سرور بدید تا بررسی کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من پرسیدم میگن:

در فایل ارسالی شما ارور های متفاوتی مربوط به قالب و جداول دیتابیس سایت شما هست.

حل مشکلات نرم افزاری جزء مسئولیت های ما نیست. این مورد را از طریق انجمن های پشتیبانی نرم افزار وردپرس پیگیری کنید

چیکار کنم حالا :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راست میگن - خطاهای متنوعی هست - یه بار پوسته رو تغییر بدید ببینید چه اتفاقی می افته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این دیگه چه خطایی هست ؟ :blink:


[25-Dec-2013 12:31:58 Asia/Tehran] PHP Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /home/..../domains/...../public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/jalali-core.php on line 429

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این دیگه چه خطایی هست ؟ :blink:


[25-Dec-2013 12:31:58 Asia/Tehran] PHP Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /home/..../domains/...../public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/jalali-core.php on line 429

یکی از پارامترهای تابع mktime منقضی شده در نگارش PHP جاری

به خاطر توابع قدیمی افزونه جلالی هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یکی از پارامترهای تابع mktime منقضی شده در نگارش PHP جاری به خاطر توابع قدیمی افزونه جلالی هست

ممنون حالا چیکار باید کنم پارسا جان ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حالا چیکار باید کنم پارسا جان ؟؟

خطا در فایل error_log هست؟

اگر مشکلی ایجاد نمیکند

کار خاصی نمیتوانید در شرایط فعلی انجام دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا در فایل error_log هست؟

اگر مشکلی ایجاد نمیکند

کار خاصی نمیتوانید در شرایط فعلی انجام دهید

اره تو فایل error_log هستش

اخه من انچنان فضایی ندارم :) حجم این ارور لاگ هم گاهی به 80 مگم میرسه هی باید پاک کنم :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه هست

صبر کنید حل میشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه هست

صبر کنید حل میشه :)

سلام

پارسا جان این وعضش خرابه چند روز نبودم حجم ارور ها به 100مگ رسیده :blink: افزونه جایگزینی وجود نداره براش ؟ غیر فعالشم که میکنی سایت میپکه !! خبری ندارید این کی درس میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس فارسی رو تست کنید

http://wordpress.org/plugins/wp-persian/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس فارسی رو تست کنید

http://wordpress.org...ins/wp-persian/

ممنون هرچند که داشبوردمو از حالت نیمه فارسی به کاملا انگلیسی تغییر داد :) ولی دیگه اون ارورارو نبینم راضیم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز از تنظیمات افزونه می تونید فارسی رو انتخاب کنید


wp-admin/options-general.php?page=wppersian_options

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام میخواستم بپرسم این خطا رو چه جوری رفع کنیم . من یه سری کد در داخل فایلnews.php گذاشتم اما این خطا رو میده


[19-Jan-2014 11:55:09 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/****/public_html/news.php:85) in /home3/****/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 896

البته دقیقا همین کد رو داخل یه سیستم وردپرس دیگری امتحان کردم اما اونجا خطایی مشاهده نشد و کد هم کار کرد

کدی که داخل فایل new.php گذاشتم


<?php
include('wp-blog-header.php');
?>
و یه کد کوئری

توضیحات : البته این فایل news.php خارج از وردپرس هست که البته با اینکلود کردن wp-blog-header.php میشه کوئری رو خارج از وردپرس اجرا کرد.

مشکل رو خودم پیدا کردم با افزونه 404 Redirection تداخل داشت . این افزونه رو غیر فعال کردم درست شد. حالا میشه اگه این افزونه رو فعال کنیم اون ارور رفع بشه؟

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین خطا رو در انجمن جستجو کنید به جواب میرسید:

Cannot modify header information
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارا رو انجام دادم اما درست نشد .

این خط رو بهش گیر میده


<?php if(isset($_GET['u'])) : ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارا رو انجام دادم اما درست نشد .

این خط رو بهش گیر میده


<?php if(isset($_GET['u'])) : ?>

چه خطایی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا


[19-Jan-2014 11:55:09 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/****/public_html/news.php:85) in /home3/****/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 896

که به خط 85 فایلnews.php گیر میده که اون خط هم در بالا گفتم .اضافه کنم که وقتی افزونه Redirection 404 رو غیر فعال کنم دیگه اون خطا رو نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فایل news.php اعمال کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من چند وقت بود که با افزون جلالی مشکل نداشتم به خاطر عوض کردن سرویس دهند الان دوباره این مشکل برام پیش اومده هی ارور


Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /home/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/jalali-core.php on line 429

ایم اون لاین


{
list( $year, $month, $day ) = jalali_to_gregorian($jyear, $jmonth, $jday);
$i=mktime((int) $hour,(int) $minute,(int) $second, (int) $month, (int) $day, (int) $year, 0);
return $i;
}

بدبختی اینجاست تو اروور لوگم نیست تو صفحه اصلی سایت میزنه این اروورو

بعد خواستم افزونه wp-persian نصب کنم این اررور رو داد :wacko:


در حال دریافت بسته‌ی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/wp-persian.1.5.zip…
گشودن بسته‌ی فشرده شده…
در حال نصب افزونه…
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php on line 688
این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونه‌ی معتبری یافت نشد.
مشکل در نصب افزونه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required