Rasoul

خطای ارور لوگ

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من چند وقته تو پنلم یه همچین ارور لوگی ایجاد میشه سر در نیاوردم ازش میشه بگید این چرا ایجاد میشه


[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (531, 534, 537, 546, 556) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), get_sidebar, locate_template, load_template, require_once('/themes/2pdownload/sidebar.php'), wp_list_cats, wp_list_categories, get_categories, get_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_2.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (226, 259, 264, 388, 421, 435, 443) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_2.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (522, 525) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:07:48] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1, 214, 316, 405, 411) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/index.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:25:09] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (531, 534, 537, 546, 556) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[28-Feb-2013 12:31:32] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (136, 167, 219, 288, 428) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/2pdownload/404.php'), include('/themes/2pdownload/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاها به خاطر کوئری موجود در فایل leftsidebar پوسته هست

محتوا را اینجا قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاها به خاطر کوئری موجود در فایل leftsidebar پوسته هست

محتوا را اینجا قرار دهید

خدمت شما


? <aside role="complementary" id="sidebar-left">

<section id="recent-posts-3" class="widget widget_recent_entries">

<div class=ads_left></div>

<p align="center">?

<a title="مجموعه جديد نرم افزار و بازي اندرويد - 2013" href="http://www.shop.2pdownload.ir/in.php?id=213&ref=1858" target="_blank"><img class="alignnone" title="مجموعه جديد نرم افزار و بازي اندرويد - 2013" alt="مجموعه جديد نرم افزار و بازي اندرويد - 2013" src="http://2pdownload.ir/Ads/band13-1.gif" width="120" height="240" /></a>
 
<a title="ميهن وب هاست" href="http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=2652" target="_blank"><img class="alignnone" title="ميهن وب هاست" alt="ميهن وب هاست" src="http://2pdownload.ir/Ads/Mihanwebhost.gif" width="120" height="240" /></a>
<br>
</p>
</section>



<section id="recent-posts-3" class="widget widget_recent_entries">
<div class=best_post_left></div>
<ul>
<?php
query_posts('meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=7');
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</ul>
</section>

<section id="random-posts-widget" class="widget widget_ara_randomposts">
<div class=last_post_left></div>
<ul>
<?php query_posts('showposts=7'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="mostread">
<?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</ul>
</section>

<section id="random-posts-widget" class="widget widget_ara_randomposts">
<div class=random_post_left></div><ul>
<?php $posts = get_posts('orderby=rand&numberposts=7'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php } ?>
</ul></section>
<section id="random-posts-widget" class="widget widget_ara_randomposts">




</ul></section>
<section id="recent-posts-3" class="widget widget_recent_entries">

<div class=ads_left></div>

<div class="sidebar-textads">


?

<a class="blue" target="_blank" href="http://www.2pdownload.ir/ads/">

<b>محل تبليغات شما</b><br>

اينجا محل تبليغات متني شما است براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد </a>


</a>


<a class="yellow" target="_blank" href="http://www.2pdownload.ir/ads/">


<b>محل تبليغات شما</b><br>

اينجا محل تبليغات متني شما است براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد </a>

</a>


<a class="green" target="_blank" href="http://www.2pdownload.ir/ads/">


<b>محل تبليغات شما</b><br>

اينجا محل تبليغات متني شما است براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد </a>

</a>


</div>


</aside>


</section>



</section>


</div>


</div>

<div class="clear"></div>

<div class="clear"></div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها که مشکلی ندارن.

فقط از همین ها داره خطا میگیره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها که مشکلی ندارن.

فقط از همین ها داره خطا میگیره؟

اره تقریبا همیناست


[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (546, 556, 566, 574, 579) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), get_sidebar, locate_template, load_template, require_once('/themes/Skin/sidebar.php'), wp_list_cats, wp_list_categories, get_categories, get_terms
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT DISTINCT wp_posts.*, (meta_value+0) AS views FROM wp_posts LEFT JOIN wp_postmeta ON wp_postmeta.post_id = wp_posts.ID WHERE post_date < '2013-03-02 19:20:52' AND 1=1 AND post_status = 'publish' AND meta_key = 'views' AND post_password = '' ORDER BY views DESC LIMIT 10 ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), include('/themes/Skin/leftsidebar.php'), get_most_viewed
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (462, 469, 474, 483, 486, 522, 525, 531, 534, 537) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), include('/themes/Skin/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[02-Mar-2013 15:50:52] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_1.MYD' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (114, 205, 284, 311, 340, 411) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Skin/index.php'), include('/themes/Skin/leftsidebar.php'), get_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
[02-Mar-2013 16:34:15] خطاي Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_0.MYI' (Errcode: 28) در پايگاه‌داده وردپرس براي دستور SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (546, 556, 566, 574, 579) ORDER BY t.name ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنطر به سرور مربوط میشه چون نمیتونه روی تمپ چیزی ایجاد کنه.

چند نمونه به مدیر سرور بدید تا بررسی کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من پرسیدم میگن:

در فایل ارسالی شما ارور های متفاوتی مربوط به قالب و جداول دیتابیس سایت شما هست.

حل مشکلات نرم افزاری جزء مسئولیت های ما نیست. این مورد را از طریق انجمن های پشتیبانی نرم افزار وردپرس پیگیری کنید

چیکار کنم حالا :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راست میگن - خطاهای متنوعی هست - یه بار پوسته رو تغییر بدید ببینید چه اتفاقی می افته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این دیگه چه خطایی هست ؟ :blink:


[25-Dec-2013 12:31:58 Asia/Tehran] PHP Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /home/..../domains/...../public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/jalali-core.php on line 429

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این دیگه چه خطایی هست ؟ :blink:


[25-Dec-2013 12:31:58 Asia/Tehran] PHP Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /home/..../domains/...../public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/jalali-core.php on line 429

یکی از پارامترهای تابع mktime منقضی شده در نگارش PHP جاری

به خاطر توابع قدیمی افزونه جلالی هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یکی از پارامترهای تابع mktime منقضی شده در نگارش PHP جاری به خاطر توابع قدیمی افزونه جلالی هست

ممنون حالا چیکار باید کنم پارسا جان ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حالا چیکار باید کنم پارسا جان ؟؟

خطا در فایل error_log هست؟

اگر مشکلی ایجاد نمیکند

کار خاصی نمیتوانید در شرایط فعلی انجام دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا در فایل error_log هست؟

اگر مشکلی ایجاد نمیکند

کار خاصی نمیتوانید در شرایط فعلی انجام دهید

اره تو فایل error_log هستش

اخه من انچنان فضایی ندارم :) حجم این ارور لاگ هم گاهی به 80 مگم میرسه هی باید پاک کنم :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه هست

صبر کنید حل میشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه هست

صبر کنید حل میشه :)

سلام

پارسا جان این وعضش خرابه چند روز نبودم حجم ارور ها به 100مگ رسیده :blink: افزونه جایگزینی وجود نداره براش ؟ غیر فعالشم که میکنی سایت میپکه !! خبری ندارید این کی درس میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس فارسی رو تست کنید

http://wordpress.org/plugins/wp-persian/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس فارسی رو تست کنید

http://wordpress.org...ins/wp-persian/

ممنون هرچند که داشبوردمو از حالت نیمه فارسی به کاملا انگلیسی تغییر داد :) ولی دیگه اون ارورارو نبینم راضیم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز از تنظیمات افزونه می تونید فارسی رو انتخاب کنید


wp-admin/options-general.php?page=wppersian_options

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام میخواستم بپرسم این خطا رو چه جوری رفع کنیم . من یه سری کد در داخل فایلnews.php گذاشتم اما این خطا رو میده


[19-Jan-2014 11:55:09 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/****/public_html/news.php:85) in /home3/****/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 896

البته دقیقا همین کد رو داخل یه سیستم وردپرس دیگری امتحان کردم اما اونجا خطایی مشاهده نشد و کد هم کار کرد

کدی که داخل فایل new.php گذاشتم


<?php
include('wp-blog-header.php');
?>
و یه کد کوئری

توضیحات : البته این فایل news.php خارج از وردپرس هست که البته با اینکلود کردن wp-blog-header.php میشه کوئری رو خارج از وردپرس اجرا کرد.

مشکل رو خودم پیدا کردم با افزونه 404 Redirection تداخل داشت . این افزونه رو غیر فعال کردم درست شد. حالا میشه اگه این افزونه رو فعال کنیم اون ارور رفع بشه؟

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین خطا رو در انجمن جستجو کنید به جواب میرسید:

Cannot modify header information
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارا رو انجام دادم اما درست نشد .

این خط رو بهش گیر میده


<?php if(isset($_GET['u'])) : ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارا رو انجام دادم اما درست نشد .

این خط رو بهش گیر میده


<?php if(isset($_GET['u'])) : ?>

چه خطایی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا


[19-Jan-2014 11:55:09 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/****/public_html/news.php:85) in /home3/****/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 896

که به خط 85 فایلnews.php گیر میده که اون خط هم در بالا گفتم .اضافه کنم که وقتی افزونه Redirection 404 رو غیر فعال کنم دیگه اون خطا رو نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فایل news.php اعمال کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من چند وقت بود که با افزون جلالی مشکل نداشتم به خاطر عوض کردن سرویس دهند الان دوباره این مشکل برام پیش اومده هی ارور


Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /home/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/inc/jalali-core.php on line 429

ایم اون لاین


{
list( $year, $month, $day ) = jalali_to_gregorian($jyear, $jmonth, $jday);
$i=mktime((int) $hour,(int) $minute,(int) $second, (int) $month, (int) $day, (int) $year, 0);
return $i;
}

بدبختی اینجاست تو اروور لوگم نیست تو صفحه اصلی سایت میزنه این اروورو

بعد خواستم افزونه wp-persian نصب کنم این اررور رو داد :wacko:


در حال دریافت بسته‌ی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/wp-persian.1.5.zip…
گشودن بسته‌ی فشرده شده…
در حال نصب افزونه…
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php on line 688
این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونه‌ی معتبری یافت نشد.
مشکل در نصب افزونه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com