• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
حمیدی

قرار دادن کپی تصویر در نوشته

4 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خدا قوت و تشکر از هیئت مدیره ، اساتید و بازدید کنندگان

با وردپرس چند سایته سایتم را مدیریت می کنم ، همه سایت هام ( بجز سایت اصلی ) هیچ تصویری را نمایش نمی دهند ( چه تصاویر قبلی و تصاویر که الان آپلود کنم ) .

به ناچار ، تصاویری که بازدیدکنندگان از طریق فرم ها برام ارسال می کنند به جیمیلم ارسال می شود ، آنجا ذخیره و کپی از آنها برای نمایش در سایتم قرار می هم !!!

نمونه نوشته : http://m.ssgiran.com/?p=1052

(البته قبلا مستقیم نمایش میداد ولی الان بایستی روی آیکن تصاویر کلیک کرد )

این کار درسته ؟ چه مشکلی ایجاد می کنه ؟ چه تاثیری در در سایت داره ؟ و .....

لطفا راهنمایی نمایید . متشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل به صورت موقت تصویر را در آدرسی ذخیره میکنه برای هدف نمایش

و اون هم بعد از مدتی حذف میشه

برای سایت شما هم از hot link protection در htaccess استفاده نمیکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا در رابطه با استفاده از hot link protection در htaccess بیشتر توضیح دهید ( برای مبتدی )

این لینک تایپک من در رابطه با این مشکل است ، می توانید راهنمایی را از آنجا دنبال کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد سوال این تاپیک خیر بهتره اینکار رو نکنید.

در مورد اون تاپیک هم همونجا ادامه بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohamad
      سلام خسته نباشید دوستان لطفا منو کمک بدید
      من از افزونه Wp-ftp-media-library  برای انتقال تصاویر رسانه خودم به هاست دانلود استفاده میکنم دو تا مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید
      مشکل اصلی اینه که وقتی عکسی رو آپلود میکنم و  گذاشتن در نوشته رو میزنم بصورت اتوماتیک طول و عرض تصویر رو 1 پیکسل میکنه  این رو چیکار کنم که اندازه ی دلخواهی داشته باشه؟
      <img class="alignnone size-medium wp-image-17588" src="http://dl.sheydoon.ir/pic.jpg" alt="pic" width="1" height="1" />   و مشکل دوم هم اینه که پیشنمایش تصویر رو در بخش رسانه وردپرس نشون نمیده
    • توسط kambizzarei
      با سلام.
      من چند وقتیه که از قالب مولتی نیوز استفاده میکنم . و مشکلی که دارم اینه که وقتی تصاویر رو به صورت گالری میذارم تو سایتم با ارور the image could not be loaded روبرو میشم .
      که این مشکل رو وقتی افزونه Lightbox Gallery رو نصب میکنم حل میشه . اما یه مشکلی که اضافه میشه اینه که دو تا تصویر لود میکنه همزمان … و کل سایت رو بهم میریزه …
      نمایش تصاویر بدون افزونه لایت باکس

      نمایش تصاویر با افزونه لایت باکس

      ممنون میشم که این مشکل رو برام رفع کنید و یا راهنمایی کنید .
      آدرس لینک به طور نمونه : http://mazandphoto.com/?p=6090
       
    • توسط samadm
      با سلام . تازه یه قالب جدید رو سایت نصب کردم .
      اما مشکلی که داره اینه که تصاویر بند انگشتی مطالب در صفحه اصلی نشون داده نمیشن.
      به نظرم مشکل از هاست باشه. دوستان راهنمایی کنید چطور میشه مشکل رو حل کرد
    • توسط دکتر مهندس
      سلام به دوستان عزیز
      من وقتی میخوام مطلبی بنویسم، گزینه افزودن چندرسانه ای رو که میزنم، تصاویرم لود نمیشن تا مثلا یکیشون رو انتخاب کنم به عنوان تصویر شاخص یا تصویر در متن.
      برای آپلود هم وقتی میخوام آپلود کنم میگه خطایی پیش اومده.
      هاستمم هنوز جا داره و مشکل از پر بودن هاست نیست
      کسی به این مشکل بر خورده تابحال؟ یا کسی میدونه چطوری باید رفعش کنم؟
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      من کد های php نیاز دارم که بتونم باهاش یک عکس را از یک آدرس دلخواه با سایزی که میخوام ذخیره کنم.
      تو اینترنت گشتم ، اکثرکدهایی که بود یا کار نمیکرد یا خطا داشت.
      فقط این کد را پیدا کردم که تصویری که بهش میدیم را ذخیره میکنه


      function save_image($image_link) {

      if (!file_exists(UploadPatch)) {
      @mkdir(UploadPatch, 0777, true);
      }
      $split_image = pathinfo($image_link);
      $filename = str_replace('%5', '-', str_replace('%25', '-', str_replace('%20', '-', $split_image['filename'])));
      @$response = file_get_contents($image_link);
      $file_name = UploadPatch.$filename.".".$split_image['extension'];
      $file = fopen($file_name , 'w');
      fwrite($file, $response);
      fclose($file);
      }

      من میخوام مثلا این آدرس این تصویر رو به تابع بدم :


      http://www.google.com/images/srpr/logo11w.png

      سایز این تصویر 538*190 هست که میخوام مثلا 70*70 پیکسل داخل فولدر image ذخیره بشه.
      سرعت در ذخیره تصویر در اولویت هست.
      اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم