hos7ein

پرسش هایی در مورد پوسته Snips

9 پست در این موضوع قرار دارد

با درود

در این تایپیک پوسته ی Snips معرفی شده :

ضمن سپاس از عزیزان خواستم ببینم این پوسته مشکل قانونی نداره!؟؟یعنی ما میتونیم بدون هیچ مشکل قانونی از اون استفاده کنیم؟

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،اگه شما به متن کپی رایت دست کاری نکین میتونید قانونی ازش استفاده کنید...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

نه خير دوست عزيز هيچ مشكل قانوني نداره ، قالب در سايت طراحش به صورت رايگان منتشر شده و شما هم ميتوني بدون مشكل قانوني و شرعي(!) ازش استفاده كنيد ..

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

خیلی ممنون از پاسخ شما عزیزان.

با این حساب خیالم راحت شد :)

فقط چند تا مشکل با این پوسته دارم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم :

1-آیا شخص خاصی این پوسته رو پشتیبانی میکنه(مترجم)؟؟یعنی اگر آپدیتی برای اون منتشر بشه اون رو اعمال و منتشر میکنه؟؟یا همچین کار هایی؟؟

2-نمیشه کاری کرد که هر مطلبی رو توی سایت بخوایم منتشر کنیم توی اسلاید شو هم نمایش داده بشه!؟؟؟ آخه به صورت پیش فرض میشه یک دسته ی خاص یا چند تا پست با ID مشخص رو توی اسلاید شو نمایش داد.اگه بشه هر مطلبی که منتشر بشه توی اسلاید شو هم نمایش داده بشه عالی میشه.برای این مورد چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟؟

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- بروزرسانی معمولا در توابع و بعضا در فایل استایل هست مگر اینکه کلا نسخه اصلی پوسته عوض بشه. معمولا هم لیست باگ فیکس ها رو قرار میدن. میشه طبق همون عمل کرد و به فارسی سازی هم لطمه ایی وارد نکرد.

2- برای اینمورد شما میتونی یک دسته ایجاد کنی و همه پست ها رو در اون دسته هم قرار بدی. مثلا دسته ای ایجاد کنید به اسم همه نوشته ها و بعد هم موضوعی که در بخش کامپیوتر ارسال میکنید ، در دسته همه نوشته ها هم ارسال کنید. به این ترتیب آخرین نوشته های شما از دسته همه نوشته ها فراخوانی میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

1-دستتون درد نکنه.این هم روش خوبی هست.ولی خب میشه کاری کرد که اون دسته که همه ی نوسته ها داخلش میرن رو پنهان کنم و توی سایت نشون داده نشده!؟؟

2-یه مشکل دیگه اینکه چرا حتما اون عکسی که قراه توی پست قرار بدم رو حتما باید به عنوان تصویر شاخص قرار بدم تا در اسلاید شو هم نمایش داده بشه!؟؟وقتی که این کار رو میکنم اونوقت که مطلب رو باز میکنی همون عکس دوبار در کنار هم قرار میگیره!برای این مورد چه راه حلی پیشنهاد میکینید؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2- برای اینمورد شما میتونی یک دسته ایجاد کنی و همه پست ها رو در اون دسته هم قرار بدی. مثلا دسته ای ایجاد کنید به اسم همه نوشته ها و بعد هم موضوعی که در بخش کامپیوتر ارسال میکنید ، در دسته همه نوشته ها هم ارسال کنید. به این ترتیب آخرین نوشته های شما از دسته همه نوشته ها فراخوانی میشه.

اما مرتضی جان این کار که باعث ایجاد تکرار میشه توی سایت...

2-یه مشکل دیگه اینکه چرا حتما اون عکسی که قراه توی پست قرار بدم رو حتما باید به عنوان تصویر شاخص قرار بدم تا در اسلاید شو هم نمایش داده بشه!؟؟وقتی که این کار رو میکنم اونوقت که مطلب رو باز میکنی همون عکس دوبار در کنار هم قرار میگیره!برای این مورد چه راه حلی پیشنهاد میکینید؟

من توی وردپرسی بلاگ یک مطلب نوشته بودم که کار با تصاویر شاخص رو راحت میکنه.یعنی نیازی دیگه به تصاویر شاخص نیست.خودش اتومات تصاویر رو درست میکنه... اینم لینک اون مطلب

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-اگر از فهرست دلخواه پشتیبانی میکنه که مشکلی نیست اگر نه باید ای دی اون دسته رو در تابع فراخوانی دسته ها exclude بشه.

2-خوب این نوع کدنویسی پوسته هست که تصاویر رو از تصویر شاخص فراخوانی میکنه.

اگر میخواید عکس ها متفاوت باشه باید برای اسلاید یا پست ها عکسها رو مثلا از زمینه دلخواه فراخوانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اما مرتضی جان این کار که باعث ایجاد تکرار میشه توی سایت...

پست ها هم در دسته اسلاید و هم در دسته اصلی یکجا پست میشه. یعنی 1 پست هست ولی در دو دسته. دیگه تکرار نداریم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kar1591
      با سلام
      سایت وقتی وارد پنل مدیریت میشم و باز میکنم درست نشون میده
      ولی خارج که میشم سایت بهم میریزه
      عکس اول وقتی وارد پنل مدیریت شدم
      عکس دوم بهم ریختگی سایت
      راهنمایی لطفا
      آدرس
      http://hojjat.co/
       


    • توسط Ratinum
      با سلام. بنده یک دسته بندی جدید در سایت ایجاد نمودم که مربوط به محصولات مرتبط با کفشور خطی است و با محصول اصلی سایت که گاتر است متفاوت است. در بخش توضیحات محصول در عنوان به صورت پیش فرض نوشته شده "مشخصات گاتر پیش ساخته" ، چطور می توانم این عنوان را فقط در دسته بندی " کفشور خطی yon.ir/30cnQ  " (لطفا لینک را باز کنید تا متوجه منظور بنده شوید) تغییر دهم، به عنوان مثال بنویسم مشخصات کفشور. لازم به ذکر است میخواهم تغییر مذکور فقط در دسته بندی خاصی ایجاد شود. لطفا راهنمایی فرمایید. با سپاس.
    • توسط MohamamdZarei
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون
    • توسط Ratinum
      با سلام. وقتی با موبایل سایت را باز می کنم فهرست اصلی بالای سایت باز نمی شود. لطفاً راهنمایی فرمایید. آدرس سایت: www.rkanal.ir
    • توسط Borzou
      سلام
      قالب سایتم  مدرن فایل هست. آدرس سایت:    www.First90day.ir  و از EDD  استفاده میکنم.
      میخوام سایدبار سمت راست در قسمت نوشته ها و قسمت دانلودها موقعی که اسکرول میشه ثابت بمونه. تو قسمت تنظیمات قالب چیزی نبود.  چیکار کنم؟
      ممنون میشم جواب بدید.