Morteza

باز شدن صفحه pop-up فقط در کلیلک اول

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد زیر (که قبلا نوشتم) برای ایجاد صفحه pop-up فقط در کلیلک اول هست. یعنی در کلیک های بعدی در همون صفحه و یا صفحات دیگر سایت هیچ صفحه pop-up دیگه ایی باز نخواهد شد.

کد اول در تگ head:

 <script type="text/javascript">

var needpop = 1;

var vc_cn = "firstclickobnlybymorteza";

var vc_url = "http://forum.wp-parsi.com/";

if (readCookie(vc_cn)) {

needpop = 0;

}else{

needpop = 1;

}

var PopWidth = 800;

var PopHeight = 600;

var PopTargetingMethod = 100;

var PopUseDivLayer = 1;

var RTSDomain = vc_url;

var debugDomain = vc_url;

var Page_Popped = false;

var Page2_Popped = false;

var Page_Loaded = false;

var Page_Enter;

var MySiteDomain = window.location.href.split('/');

if (needpop == 1) {

InitPop()

}

function InitPop() {

Page_Enter = new Date();

if (window.captureEvents) {

window.captureEvents(Event.CLICK);

window.onclick = LoadStandardPop

} else document.onclick = LoadStandardPop

}

function SiteEnter() {

Page_Loaded = true

}

function createCookie(name, value, days) {

if (days) {

var date = new Date();

date.setTime(date.getTime() + (days * 24 * 60 * 60 * 1000));

var expires = "; expires=" + date.toGMTString()

} else var expires = "";

document.cookie = name + "=" + value + expires + "; domain=.akhjoonbazi.com; path=/"

}

function readCookie(name) {

var ca = document.cookie.split(';');

var nameEQ = name + "=";

for (var i = 0; i < ca.length; i++) {

var c = ca[i];

while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length);

if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length)

}

return null

}

function RetrieveCount() {

var cookieName = vc_cn;

var popSuccesses = readCookie(cookieName);

if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses);

else popSuccesses = 0;

return popSuccesses

}

function IncrementCount() {

var cookieName = vc_cn;

var popSuccesses = readCookie(cookieName);

if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1);

else createCookie(cookieName, 1, 1)

}

function LoadStandardPop() {

if (Page_Popped == true) return;

var pLoaded = false;

if (window.SymRealWinOpen) {

open = SymRealWinOpen

}

if (window.NS_ActualOpen) {

open = NS_ActualOpen

}

var pxLeft = 0;

var pxTop = 0;

if (screen.width > 0 && screen.height > 0) {

pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2);

pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50;

if (pxLeft < 0) pxLeft = 0;

if (pxTop < 0) pxTop = 0

}

pLoaded = open(vc_url, '', 'toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight);

if (pLoaded) {

Page_Popped = true;

IncrementCount()

} else {

Page_Popped = true;

if (Page_Loaded) initAdLayer();

else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer")

}

window.focus()

}

</script>

کد زیر جایگزین body:

<body onClick="loadPopup()">

18

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد زیر جایگزین بادی متوجه نشدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد زیر جایگزین بادی متوجه نشدم !

تگ <body> را در قالب خود پیدا کنید و به شکل بالا تغییر دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


var vc_url = "http://forum.wp-parsi.com/";

میگم این کدهای تبلیغاتی که از سایت های تبلیغاتی می گیرم و به صورت جاوا اسکریپ هستن و هر بار یک تبلیغ را لود می کنن را هم به همین روش میشه انجام داد؟ یعنی چطور میشه لینک داد؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه ولی باید در کد بالا تغییرات زیادی اعال بشه و رندم یکی رو باز کنه.

شاید کار با javascript و php با هم کار رو آسونتر کنه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد بالا کد لود پاپ آپ...

این هم کد تبلیغات که البته هر بار یک تبلیغ جدید را لود میکنه...


<script type="text/javascript" src="http://noname.com/?adwidth=468&adheight=60&aduser=1"></script>

چطور میشه از این در کد بالا استفاده کرد؟

ویرایش شده در توسط Ehsan1111
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس

http://noname.com/?adwidth=468&adheight=60&aduser=1

رو با آدرس کد اول جایگزین کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا مرتضی. چندتا مشک هست فقط.

1. اون لینک که شما فرمودید به بنره برمیگیرده، یعنی لینک بدی تو صفحه پاپ آپ باز شده همون بنر 460در60 باز میشه. (البته این مشکل خیلی مهم نیست. لینک را از فایل جاوا استخراج کردم ولی خوب فقط یک لینک هست و به صورت رندوم عوض نمیشه).

2. مشکل دیگه اینه که هربار کلیک یک تبلغ باز میکنه و برای هر کاربر یکبار نیست!

3. میشه کاری کرد که بجای پنجره پاپ آپ تو یه تب باز بشه؟

ممنون آقا مرتضی و دوستان

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذرخواهی.

تو این سایت کدی با همین شرایط معرفی کرده،

http://www.qomia.com/threads/3326-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-popup-%D8%A8%D8%A7-%D9%83%D9%84%D9%8A%D9%83-%D8%B1%D9%88%D9%8A-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%88-%D9%84%D9%8A%D9%86%D9%83

فقط سوالم از دوستان این بود که چه کنیم تا پاپ آپ در صفحه پشت باز بشه. فوکوس in back باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برای فوکوس روی پنجره مادر هست:

window.opener.document.focus()

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یه کد پاپ اپ بدید که وقتی کاربر کلیک میکنه بره زیر سایت باز بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست نشده:

<script>
<!-- Begin
var popupWin;
function openWindow() {
popupWin = window.open("http://www.domain.com", 'win', 'menubar=yes,status=no,toolbars=no,resizable=yes,scrollbars=yes,width=800,height=600')

//bring parent window to forefront
parent.focus();
popupWin.blur();
}
// End -->

$(document).ready(function() {
$('html').click(function(){
openWindow();
});
});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سايت من head نداره گشتم نبود ميشه بگيده كجاست ؟ تو ايندكس هم نبود

http://esfahanpatogh.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

header.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

کد زیر (که قبلا نوشتم) برای ایجاد صفحه pop-up فقط در کلیلک اول هست. یعنی در کلیک های بعدی در همون صفحه و یا صفحات دیگر سایت هیچ صفحه pop-up دیگه ایی باز نخواهد شد.

کد اول در تگ head:

 <script type="text/javascript">

var needpop = 1;

var vc_cn = "firstclickobnlybymorteza";

var vc_url = "http://forum.wp-parsi.com/";

if (readCookie(vc_cn)) {

needpop = 0;

}else{

needpop = 1;

}

var PopWidth = 800;

var PopHeight = 600;

var PopTargetingMethod = 100;

var PopUseDivLayer = 1;

var RTSDomain = vc_url;

var debugDomain = vc_url;

var Page_Popped = false;

var Page2_Popped = false;

var Page_Loaded = false;

var Page_Enter;

var MySiteDomain = window.location.href.split('/');

if (needpop == 1) {

InitPop()

}

function InitPop() {

Page_Enter = new Date();

if (window.captureEvents) {

window.captureEvents(Event.CLICK);

window.onclick = LoadStandardPop

} else document.onclick = LoadStandardPop

}

function SiteEnter() {

Page_Loaded = true

}

function createCookie(name, value, days) {

if (days) {

var date = new Date();

date.setTime(date.getTime() + (days * 24 * 60 * 60 * 1000));

var expires = "; expires=" + date.toGMTString()

} else var expires = "";

document.cookie = name + "=" + value + expires + "; domain=.akhjoonbazi.com; path=/"

}

function readCookie(name) {

var ca = document.cookie.split(';');

var nameEQ = name + "=";

for (var i = 0; i < ca.length; i++) {

var c = ca;

while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length);

if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length)

}

return null

}

function RetrieveCount() {

var cookieName = vc_cn;

var popSuccesses = readCookie(cookieName);

if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses);

else popSuccesses = 0;

return popSuccesses

}

function IncrementCount() {

var cookieName = vc_cn;

var popSuccesses = readCookie(cookieName);

if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1);

else createCookie(cookieName, 1, 1)

}

function LoadStandardPop() {

if (Page_Popped == true) return;

var pLoaded = false;

if (window.SymRealWinOpen) {

open = SymRealWinOpen

}

if (window.NS_ActualOpen) {

open = NS_ActualOpen

}

var pxLeft = 0;

var pxTop = 0;

if (screen.width > 0 && screen.height > 0) {

pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2);

pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50;

if (pxLeft < 0) pxLeft = 0;

if (pxTop < 0) pxTop = 0

}

pLoaded = open(vc_url, '', 'toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight);

if (pLoaded) {

Page_Popped = true;

IncrementCount()

} else {

Page_Popped = true;

if (Page_Loaded) initAdLayer();

else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer")

}

window.focus()

}

</script>

کد زیر جایگزین body:

<body onclick="loadPopup()">

تگ <body> را در قالب خود پیدا کنید و به شکل بالا تغییر دهید

سلام

من کد بزرگه رو توی قسمت header.php گذاشتم به این صورت:

<?php if (!defined('MW_THEME')) die('No direct script access allowed');

$body_class = is_single() ? 'single-post-view' : 'multi-post-view';

// Save main post in $mw_main_post global variable for later use

mw_set_main_post();

get_template_part('template-parts/document-head');

?>

<body <?php body_class($body_class); ?>>

<div id="page-wrap">

<!-- Header section -->

<div id="header-wrap">

<div id="header">

<script type="text/javascript">

var needpop = 1;

var vc_cn = "firstclickobnlybymorteza";

var vc_url = "http://www.shop.cketab.com";

if (readCookie(vc_cn)) {

needpop = 0;

}else{

needpop = 1;

}

var PopWidth = 800;

var PopHeight = 600;

var PopTargetingMethod = 100;

var PopUseDivLayer = 1;

var RTSDomain = vc_url;

var debugDomain = vc_url;

var Page_Popped = false;

var Page2_Popped = false;

var Page_Loaded = false;

var Page_Enter;

var MySiteDomain = window.location.href.split('/');

if (needpop == 1) {

InitPop()

}

function InitPop() {

Page_Enter = new Date();

if (window.captureEvents) {

window.captureEvents(Event.CLICK);

window.onclick = LoadStandardPop

} else document.onclick = LoadStandardPop

}

function SiteEnter() {

Page_Loaded = true

}

function createCookie(name, value, days) {

if (days) {

var date = new Date();

date.setTime(date.getTime() + (days * 24 * 60 * 60 * 1000));

var expires = "; expires=" + date.toGMTString()

} else var expires = "";

document.cookie = name + "=" + value + expires + "; domain=.akhjoonbazi.com; path=/"

}

function readCookie(name) {

var ca = document.cookie.split(';');

var nameEQ = name + "=";

for (var i = 0; i < ca.length; i++) {

var c = ca;

while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length);

if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length)

}

return null

}

function RetrieveCount() {

var cookieName = vc_cn;

var popSuccesses = readCookie(cookieName);

if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses);

else popSuccesses = 0;

return popSuccesses

}

function IncrementCount() {

var cookieName = vc_cn;

var popSuccesses = readCookie(cookieName);

if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1);

else createCookie(cookieName, 1, 1)

}

function LoadStandardPop() {

if (Page_Popped == true) return;

var pLoaded = false;

if (window.SymRealWinOpen) {

open = SymRealWinOpen

}

if (window.NS_ActualOpen) {

open = NS_ActualOpen

}

var pxLeft = 0;

var pxTop = 0;

if (screen.width > 0 && screen.height > 0) {

pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2);

pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50;

if (pxLeft < 0) pxLeft = 0;

if (pxTop < 0) pxTop = 0

}

pLoaded = open(vc_url, '', 'toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight);

if (pLoaded) {

Page_Popped = true;

IncrementCount()

} else {

Page_Popped = true;

if (Page_Loaded) initAdLayer();

else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer")

}

window.focus()

}

</script>

<?php $title_tag = is_front_page() ? 'h1' : 'h2'; ?>

<?php if ( mw_theme_option('header_logo_use_site_title') ): ?>

<<?php echo $title_tag; ?> id="site-logo" class="text-logo"><a href="<?php echo home_url(); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><span class="site-name"><?php bloginfo('name'); ?></span><?php if (mw_theme_option('header_logo_use_tagline')) echo ' <span class="tag-line">' . get_bloginfo('description') . '</span>'; ?></a></<?php echo $title_tag; ?>>

<?php else: ?>

<?php

$logo_img = ( mw_theme_option('header_logo_img') != '' ) ?

mw_theme_option('header_logo_img') :

get_template_directory_uri() . '/img/' . mw_theme_option('color_scheme') . '/logo.png';

?>

<<?php echo $title_tag; ?> id="site-logo"><a href="<?php echo home_url(); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><img src="<?php echo $logo_img; ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>"/></a></<?php echo $title_tag; ?>>

<?php endif; ?>

<?php

if ( mw_theme_option('header_show_top_nav') && has_nav_menu('top-nav') ) {

wp_nav_menu(array(

'theme_location' => 'top-nav',

'depth' => 1,

'sort_column' => 'menu_order',

'container' => FALSE,

'menu_id' => 'top-nav',

'menu_class' => 'top-nav'

));

}

?>

</div>

</div><!-- / #header-wrap -->

<div id="nav-bar-wrap">

<div id="nav-bar">

<?php

if ( has_nav_menu('main-nav') ) {

wp_nav_menu(array(

'theme_location' => 'main-nav',

'sort_column' => 'menu_order',

'container' => 'div',

'container_class' => 'main-nav',

'container_id' => 'main-nav',

'menu_class' => 'main-nav-list root',

'fallback_cb' => 'wp_page_menu',

'walker' => new MW_main_nav_walker()

));

} else {

echo '<div id="main-nav" class="main-nav"><ul class="main-nav-list root" id="menu-main-nav">';

wp_list_pages(array( 'title_li'=>NULL, 'depth'=>1 ));

echo '</ul></div>';

}

if ( mw_theme_option('header_show_search') ) {

get_search_form(TRUE);

}

?>

</div>

</div><!-- / #main-nav-wrap -->

<div id="grid-divider-top" class="grid-divider"></div>

<body>

<div id="fb-root"></div>

<script>(function(d, s, id) {

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1";

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<body>

<!-- End of header section -->

ولی از اون طرف توی دو جا تگ body پیدا کردم اونم چند تا:

توی footer.php :

<?php if (!defined('MW_THEME')) die('No direct script access allowed'); ?>
<div id="grid-divider-bottom" class="grid-divider"></div>

<!-- Footer section -->

<div id="footer-wrap">

<div id="footer-1" class="grid-wrap">

<div class="footer-col-1 grid-4">

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('footer-col-1') ) : ?>
<p><?php _e('This is widgetised area:<br/>Footer › Column 1', 'mw_theme'); ?></p>
<?php endif; ?>

</div>

<div class="footer-col-2 grid-4">

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('footer-col-2') ) : ?>
<p><?php _e('This is widgetised area:<br/>Footer › Column 2', 'mw_theme'); ?></p>
<?php endif; ?>

</div>

<div class="footer-col-3 grid-4">

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('footer-col-3') ) : ?>
<p><?php _e('This is widgetised area:<br/>Footer › Column 3', 'mw_theme'); ?></p>
<?php endif; ?>

</div>

</div>

<div id="footer-2">
<?php if ( mw_theme_option('footnotes_content') != '' ): ?>
<div id="footnotes">
<?php echo wptexturize( mw_theme_option('footnotes_content') ); ?>
</div>
<?php endif; ?>
<div id="footnotes">
فارسی‌سازی شده توسط <a href="http://temphaa.com/" title="تمپ‌ــــ‌ها">تمپــــ‌ها</a>
</div>
</div>

</div><!-- / #footer-wrap -->

<!-- End of footer section -->
</div><!-- / #page-wrap -->
<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

و توی همون کدهای header.php که بالا آورده شده.

حالا باید با کودوم یکی از این bodyها عوض کنمش اون کدی که شما گذاشتید رو؟

(الان هم بدون عوض کردن این کد داره بالا میاد! اما به هر حال لطف راهنمایی کنید که کاملش کنم.)

ضمن این‌که ممنون می‌شم یک نیگاهی بندازید ببینید برای شما هم بالا میاد یا نه.

تشکر

http://www.cketab.com

پی نوشت:

راستی این کد واقعا کد محشریه.

من این دو سه روزه خیلی کد امتحان کردم.

این یکی حتی با وجود این‌که من روی موزیلا و کروم adblocker و popup blocker دارم باز هم بالا میاد.

جدا مرسی آقای Morteza

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدون مشکل کار میکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی میشه کدی که خودت نوشتی تغییر بدی تا پاپ آپ در صفحه پشت باز بشه امکانش وجود داره تو این کد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد رو بنده ننوشتم ولی بهترین کد موجود بود

برای اونحالت هم باید تغییرات زیادی داشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را باید در قسمت قالب index.php باید کپی کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور این کدی که آقا مرتضی قرار داده رو تغییر بدیم بجای 1 پاپ آپ دو تا باز بشه ؟ (فوری لطفا)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو وارد نکردم ولیپاپ آپ کار میکنه ...

<body onclick="loadPopup()">

کاره این کد جی هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لود تابع پاپ آپ در کلیک در بدنه سایت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی داداشم این کد رو استفاده میکرد و میگفت اول درست بود و واسه هر نفر یک بار باز میشد اما الان حدود 1 ماه میشه که همیشه برای یک آیپی چند بار باز میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا بررسی کنید که چرا سیستم هر ۲۴ ساعت و هر آی‌پی یک بارش به هم ریخته و همین‌طور یک ریز باز می‌کنه؟

من هیچ کدی پیدا نمی‌کنم توی محیط اینترنت که این‌طور باشه: یعنی هر ۲۴ ساعت و برای هر آی‌پی یک بار باز بشه.

لطفا همین رو بررسی کنید.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا بررسی کنید که چرا سیستم هر ۲۴ ساعت و هر آی‌پی یک بارش به هم ریخته و همین‌طور یک ریز باز می‌کنه؟

من هیچ کدی پیدا نمی‌کنم توی محیط اینترنت که این‌طور باشه: یعنی هر ۲۴ ساعت و برای هر آی‌پی یک بار باز بشه.

لطفا همین رو بررسی کنید.

مرسی


<script type="text/javascript">
//JK Popup Window Script (version 3.0)- By Javascript Kit (http://www.javascriptkit.com)
//Visit JavascriptKit.com for free Javascripts
//This notice must stay intact for legal use
//Win Type: Pop Up | 24 hours period

//Specify URLs to randomly select from and popup/popunder:
//To display a single URL, just remove all but the first entry below:
var popurls=new Array()
popurls[0]="http://www.javascriptkit.com"
popurls[1]="http://www.dynamicdrive.com"
popurls[2]="http://www.webmasterpick.com"
popurls[3]="http://www.codingforums.com"
function openpopup(popurl){
var winpops=window.open(popurl,"","width=,height=,location,status,menubar")
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) { // if cookie exists
offset += search.length
// set index of beginning of value
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
// set index of end of cookie value
if (end == -1)
end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
popfrequency="24 hours"
function resetcookie(){
var expireDate = new Date()
expireDate.setHours(expireDate.getHours()-10)
document.cookie = "jkpopunder=;path=/;expires=" + expireDate.toGMTString()
}
function loadornot(){
if (get_cookie('jkpopunder')==''){
openpopup(popurls[Math.floor(Math.random()*(popurls.length))])
var expireDate = new Date()
expireDate.setHours(expireDate.getHours()+parseInt(popfrequency))
document.cookie = "jkpopunder="+parseInt(popfrequency)+";path=/;expires=" + expireDate.toGMTString()
}
}
if (get_cookie('jkpopunder')!=parseInt(popfrequency))
resetcookie()
loadornot()
</script>

http://www.javascriptkit.com/popwin/

Pop-ups Scripts

http://www.sivamdesign.com/scripts/popups.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط hero
      با سلام خدمت دوستان گرامی
      من برای ثبت نام و ورود کاربران از افزونه یوزر پرو استفاده میکنم میخواستم بدونم راهی هست که قسمت ورود و ثبت نام رو به صورت پاپ آپ نشون بدم مثلا در صفحه اصلی دوتا منوی ورود و ثبت نام باشه که وقتی روش کلیک شد قسمت مربوطه رو به صورت پاپ آپ بیاره ؟؟؟؟
       
      با تشکر
    • توسط DariushGreat
      سلام
      توی برگه خانه هنگامی که کلید enter رو می‌زنم یه پاپ‌آپ باز می‌شه که خود نشانی خانه سایت هست. چجوری درستش کنم؟! :/
      سپاس واسه راهنمایی
    • توسط DariushGreat
      سلام
      من با كمك واكر كاري كردم كه تكسونومي دلخواهم رو با wp_list_categories به گونه چك‌باكس نمايش بدم.
      كد واكر تبديل كننده فهرست دسته‌بندي به چك‌باكس دسته بندي:
      class Walker_Category_Checklist extends Walker { public $tree_type = 'category'; public $db_fields = array ('parent' => 'parent', 'id' => 'term_id'); //TODO: decouple this public function start_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent<ul class='children'>\n"; } public function end_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent</ul>\n"; } public function start_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array(), $id = 0 ) { if ( empty( $args['taxonomy'] ) ) { $taxonomy = 'category'; } else { $taxonomy = $args['taxonomy']; } if ( $taxonomy == 'category' ) { $name = 'post_category'; } else { $name = 'tax_input[' . $taxonomy . ']'; } $args['popular_cats'] = empty( $args['popular_cats'] ) ? array() : $args['popular_cats']; $class = in_array( $category->term_id, $args['popular_cats'] ) ? ' class="popular-category"' : ''; $args['selected_cats'] = empty( $args['selected_cats'] ) ? array() : $args['selected_cats']; if ( ! empty( $args['list_only'] ) ) { $aria_cheched = 'false'; $inner_class = 'category'; if ( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ) ) { $inner_class .= ' selected'; $aria_cheched = 'true'; } /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n" . '<li' . $class . '>' . '<div class="' . $inner_class . '" data-term-id=' . $category->term_id . ' tabindex="0" role="checkbox" aria-checked="' . $aria_cheched . '">' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</div>'; } else { /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n<li id='{$taxonomy}-{$category->term_id}'$class>" . '<label class="selectit"><input value="' . $category->term_id . '" type="checkbox" name="'.$name.'[]" id="in-'.$taxonomy.'-' . $category->term_id . '"' . checked( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ), true, false ) . disabled( empty( $args['disabled'] ), false, false ) . ' /> ' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</label>'; } } public function end_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array() ) { $output .= "</li>\n"; } } و كدي كه باهاش نمايش مي‌دم:
      $args = array( 'taxonomy' => 'brands', 'walker' => new Walker_Category_Checklist, ); wp_list_categories( $args ); و اما كد جاوايي كه كارش اينه كه با وارسي نشاني كنوني، مي‌تونه اون رو به نشاني دلخواه تغيير بده:
      URL = document.URL; if(URL.indexOf('نشاني 1') != -1) URL = URL.replace('نشاني 1','نشاني 2'); else URL = URL.replace('نشاني 2','نشاني 1'); window.location = URL; حالا من چگونه اينا رو با هم مچ كنم تا هنگامي كه روي يك چك‌باكس ترم كليك كردم، اسلاگ اون چك باكس رو به نشاني اضافه كنه؟
       
      سپاس براي راهنمايي و كمك
    • توسط .Ibrahim
      درود
      دوستان من تو سایتم از یه Iframe استفاده میکنم که کد صلوات شمار هست، که از این صفحه:


      http://gonak.ir/salavatt/index.php

      برای صفحه اصلی سایتم، با این کد فراخوانی میشه:


      <iframe name="صلوات شمار" frameborder="0" scrolling="no" style="left:0px;top:0px; margin:0px; padding:0px; position:fixed; z-index:1000; width:82px; height:48px;" src="http://gonak.ir/salavatt/index.php"></iframe>

      حالا میخوام اگه بشه از کد جاوا بجای iframe استفاده کنم، لطفا راهنمایی کنید، اصلا امکانش هست؟