Naturalism

مشکل با کد گذاشتن افزونه اسلایدر

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به اساتید انجمن وردپرس پارسی ...

من یه افزونه اسلایدر رو سایتم نصب کردن و یک اسلاید هم ساختم و کدی که بهم داد برای استفاده در صفحات یا پست های سایت به این صورته: [pe_estro_slider id=1]

من اینو تو صفحه ایندکس ،جای کد اسلایدر قبلی گذاشتم ولی متاسفانه مثل اینکه کد اشکال داره و اسلایدر نمایش داده نمیشه و عوضش همین کدی که بالا نوشتم بالای سایت نمایش داده میشه!!

به نظر دوستان مشکل از کجاست؟ به نظرم این کد برای قرار دادن تو صفحه اصلی مشکل داره و ناقصه...

تو توضیحات افزونه هم گفته که کد مال صفحات و یا پست ها میشه استفاده کرد. ولی عملا مشکل داره... تو اسکرین شات هم میتونید اینو ببینید.

منتظر راهنمایی دوستان هستم.

post-1467-0-66952300-1362227316_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

این یک شورت کده (short code) و شورت کدها رو نمیتونید مستقیما در قالب سایت استفاده کنید.

باید شورت کد مورد نظرتون رو در دستور زیر به جای [shortcode] قرار بدید.


<?php echo do_shortcode("[shortcode]"); ?>

ویرایش شده در توسط alimir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از پاسخ شما ولی این کد بالا تو گذاشتم و اون کد رو هم بجای شورت کد گذاشتم ولی بعد از سیو سایت رو باز نمیکنه و اررور میده!!!

منتظر پاسخ هستم... ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان ارور عجیبی میده ارور 500 که میگه مربوط به سروره!

post-1467-0-41316400-1362232416_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که تو لود سایتتون مشکلی نبود!!!

مطمئنید که در متن کد اشتباهی نکردید و در مکانی مناسب قرارش دادید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اقای nuturalism که تو پست شما سوالمو میپرسم آخه منم با short code مشکل دارم .

این یک شورت کده (short code) و شورت کدها رو نمیتونید مستقیما در قالب سایت استفاده کنید.

باید شورت کد مورد نظرتون رو در دستور زیر به جای [shortcode] قرار بدید.

این دستوری که گفتید هرجا میشه استفاده کرد ؟

مثلا من اینو برای contact-form بین کدهای html سایتم گذاشتم ولی ارور syntax میده :


<?php echo do_shortcode("[contact-form-7 id="101" title="فرم تماس 1"]"); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که تو لود سایتتون مشکلی نبود!!!

مطمئنید که در متن کد اشتباهی نکردید و در مکانی مناسب قرارش دادید؟

بله درسته من دو مرتبه با دقت کد رو گذاشتم و سایت رو که باز میکردم ارور میداد و مجبور میشدم کد رو پاک کنم و الان هم بخاطر اینکه سایت از دسترس بیرون نشه کد رو پاک کردم... ولی احساس می کنم احتمالا یه جای کد ممکنه اشتباه باشه.

البته شاید هم دارم اشتباه میکنم.

قبل از این کنتکت اسلایدر استفاده میکردم که کدش اینه: <?php if(function_exists('wp_content_slider')) { wp_content_slider(); } ?>

الان دوباره همین کد کنتکت اسلایدر رو میذارم همه چی درست میشه!!

شما خودتون یه چک کنید . islamicdroid.ir

خیلی ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درسته من دو مرتبه با دقت کد رو گذاشتم و سایت رو که باز میکردم ارور میداد و مجبور میشدم کد رو پاک کنم و الان هم بخاطر اینکه سایت از دسترس بیرون نشه کد رو پاک کردم... ولی احساس می کنم احتمالا یه جای کد ممکنه اشتباه باشه.

البته شاید هم دارم اشتباه میکنم.

قبل از این کنتکت اسلایدر استفاده میکردم که کدش اینه: <?php if(function_exists('wp_content_slider')) { wp_content_slider(); } ?>

الان دوباره همین کد کنتکت اسلایدر رو میذارم همه چی درست میشه!!

شما خودتون یه چک کنید . islamicdroid.ir

خیلی ممنون.

درسته الان در نمایش اسلایدر مشکلی وجود نداره.

اسم اسلایدری که باهاش این مشکل رو دارید چیه؟

احتمالا به یک تابع و دستور شرطی نیاز داشته باشه! درست مثل همین کنتکت اسلایدر (این فرم معمول تره و کمتر پیش میاد که از شورت کد تو این موارد استفاده بشه! (شورت کد رو بیشتر در صفحات و برگه ها استفاده میکنن، میتونید همون شورت کد رو در یک برگه قرار بدید و نتیجه رو مشاهده کنید)).

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اقای nuturalism که تو پست شما سوالمو میپرسم آخه منم با short code مشکل دارم .

این دستوری که گفتید هرجا میشه استفاده کرد ؟

مثلا من اینو برای contact-form بین کدهای html سایتم گذاشتم ولی ارور syntax میده :


<?php echo do_shortcode("[contact-form-7 id="101" title="فرم تماس 1"]"); ?>

آخ! راس میگی، اشتباه از کد من بود! باید از تک کوتیشن استفاده کنید.

کد رو به صورت زیر تغییر بدید.


<?php echo do_shortcode('[contact-form-7 id="101" title="فرم تماس 1"]'); ?>

برای اسلایدر هم این تغییر رو اعمال کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته الان در نمایش اسلایدر مشکلی وجود نداره.

اسم اسلایدری که باهاش این مشکل رو دارید چیه؟

احتمالا به یک تابع و دستور شرطی نیاز داشته باشه! درست مثل همین کنتکت اسلایدر (این فرم معمول تره و کمتر پیش میاد که از شورت کد تو این موارد استفاده بشه! (شورت کد رو بیشتر در صفحات و برگه ها استفاده میکنن، میتونید همون شورت کد رو در یک برگه قرار بدید و نتیجه رو مشاهده کنید)).

اسلایدر من estro slider هست شورت کد هایی که میده تو برگه ها و پست ها به خوبی نشون میده ولی نمیدونم علتش چیه تو قالب مشکل ساز میشه!!

حتی قبلا از اسلایدر های دیگری از قبیل eis slider هم استفاده کردم با قالب مشکل نداشتند.

شما نظر دیگه ندارید برای حل مشکل؟؟؟

متشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اولی که دادم یه ایراد کوچول موچولو داشت :)

با این امتحان کنید.


<?php echo do_shortcode('[short code]'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اولی که دادم یه ایراد کوچول موچولو داشت :)

با این امتحان کنید.


<?php echo do_shortcode('[short code]'); ?>

آقا دست مریزاد !!! واقعا ایرادش کوچول موچولو بود ولی همون یه سایت رو بهم میریخت! :D بالاخره درست شد. خیلی خیلی ممنون. تشکر از زحمتی که کشیدید.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما واسه من فقط مشکل بالا نیمدن ساتی حل شد هنوز همون شورت کد خالی رو نمایش میده جای اسلایدر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در یک پست تست کنید و شورت کد رو قرار بدید ببینید کار میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید