7 پست در این موضوع قرار دارد

درود.

دوستان ، میخوام وقتی موش واره ( :دی ) روی متن یا دکمه میره ، هورش بجای تایتل یا... عکس نمایش داده بشه !

ممنون میشم راهنماییم کنید.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Test Page</title>
<script language="Javascript">
function ShowPicture(id,Source) {
if (Source=="1"){
if (document.layers) document.layers[''+id+''].visibility = "show"
else if (document.all) document.all[''+id+''].style.visibility = "visible"
else if (document.getElementById) document.getElementById(''+id+'').style.visibility = "visible"
}
else
if (Source=="0"){
if (document.layers) document.layers[''+id+''].visibility = "hide"
else if (document.all) document.all[''+id+''].style.visibility = "hidden"
else if (document.getElementById) document.getElementById(''+id+'').style.visibility = "hidden"
}
}
</script>
<style type="text/css">
#Style {
position:absolute;
visibility:hidden;
border:solid 1px #d90000;
padding:5px;
</style>
</head>
<body>
<a href="#" onmouseover="ShowPicture('Style',1)"
onmouseout="ShowPicture('Style',0)">inja ra over kon</a>
<div id="Style"><img src="../my.jpg"></div>
</body>
</html>

افزونه ها:

http://wordpress.org/extend/plugins/mouseover-free/

http://wordpress.org/extend/plugins/img-mouseover/

http://wordpress.org/extend/plugins/hover-image/

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اگه بخوایم دو عکس روی هم دیگه بیفتن باید چکار کنیم؟ (کدش رو بدین لطفا)

میخوام وقتی ماوس میره روی یک دکمه یا متن ؛ عکس دقیقا روی خودش بیاد ، نه پایینش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر

دوستان اگه بخوایم دو عکس روی هم دیگه بیفتن باید چکار کنیم؟ (کدش رو بدین لطفا)

میخوام وقتی ماوس میره روی یک دکمه یا متن ؛ عکس دقیقا روی خودش بیاد ، نه پایینش.

اگر منظورتون اینه که یک عکس در حالت اشاره موس تغییر کنه ساده ترین کدش اینه


<img src="img01.jpg" onmouseover="this.src='img02.jpg'" onmouseout="this.src='img01.jpg'" />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با روش دیگه ای هم میشه این کار رو انجام داد ؟

این کدی که ایمان عزیز دادن، یه مشکلی داره . اینه که باید کاربر 3-4 ثانیه ماوس رو نگه داره روی عکس تا عکس دوم لود بشه.

میشه کاری کرد که خودش از قبل لود بشه و نیازی به این زمان نباشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با روش دیگه ای هم میشه این کار رو انجام داد ؟

این کدی که ایمان عزیز دادن، یه مشکلی داره . اینه که باید کاربر 3-4 ثانیه ماوس رو نگه داره روی عکس تا عکس دوم لود بشه.

میشه کاری کرد که خودش از قبل لود بشه و نیازی به این زمان نباشه ؟

این زمان مربوط به کد نیست مربوط به حم عکس دوم و لودشه باید تلاش کنید عکس دوم خیلی سبک باشه و می تونید این کد را در فایل script.js و اگر ندارید در فایل header.php و در تگ <script> قرار بدید


function FP_preloadImgs() {//v1.0
var d=document,a=arguments; if(!d.FP_imgs) d.FP_imgs=new Array();
for(var i=0; i<a.length; i++) { d.FP_imgs[i]=new Image; d.FP_imgs[i].src=a[i]; }
}

و به ازای عکس هایی که در زمان لود سایت لود نمشند (همون تصاویر هاور) این کد را به تگ body اضافه کنید


onload="FP_preloadImgs('آدرس عکس اول','آدرس عکس دوم ')"

یک راه دیگه هم برای لود اینگونه عکس ها هست می تونید اونها را در footer.php و داخل یک div با خاصیت display:none بارگذاری کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا برای وردپرس اینجوری میشه ؟


<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/Next-Before.png" onmouseover="this.src='<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/Next-Before-b.png'" onmouseout="this.src='<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/Next-Before.png'" />

و نمیشه یه کاری کرد که یه مقدار اسلو تر عوض شه ؟

ویرایش شده در توسط M.At
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟