7 پست در این موضوع قرار دارد

درود.

دوستان ، میخوام وقتی موش واره ( :دی ) روی متن یا دکمه میره ، هورش بجای تایتل یا... عکس نمایش داده بشه !

ممنون میشم راهنماییم کنید.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Test Page</title>
<script language="Javascript">
function ShowPicture(id,Source) {
if (Source=="1"){
if (document.layers) document.layers[''+id+''].visibility = "show"
else if (document.all) document.all[''+id+''].style.visibility = "visible"
else if (document.getElementById) document.getElementById(''+id+'').style.visibility = "visible"
}
else
if (Source=="0"){
if (document.layers) document.layers[''+id+''].visibility = "hide"
else if (document.all) document.all[''+id+''].style.visibility = "hidden"
else if (document.getElementById) document.getElementById(''+id+'').style.visibility = "hidden"
}
}
</script>
<style type="text/css">
#Style {
position:absolute;
visibility:hidden;
border:solid 1px #d90000;
padding:5px;
</style>
</head>
<body>
<a href="#" onmouseover="ShowPicture('Style',1)"
onmouseout="ShowPicture('Style',0)">inja ra over kon</a>
<div id="Style"><img src="../my.jpg"></div>
</body>
</html>

افزونه ها:

http://wordpress.org/extend/plugins/mouseover-free/

http://wordpress.org/extend/plugins/img-mouseover/

http://wordpress.org/extend/plugins/hover-image/

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اگه بخوایم دو عکس روی هم دیگه بیفتن باید چکار کنیم؟ (کدش رو بدین لطفا)

میخوام وقتی ماوس میره روی یک دکمه یا متن ؛ عکس دقیقا روی خودش بیاد ، نه پایینش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر

دوستان اگه بخوایم دو عکس روی هم دیگه بیفتن باید چکار کنیم؟ (کدش رو بدین لطفا)

میخوام وقتی ماوس میره روی یک دکمه یا متن ؛ عکس دقیقا روی خودش بیاد ، نه پایینش.

اگر منظورتون اینه که یک عکس در حالت اشاره موس تغییر کنه ساده ترین کدش اینه


<img src="img01.jpg" onmouseover="this.src='img02.jpg'" onmouseout="this.src='img01.jpg'" />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با روش دیگه ای هم میشه این کار رو انجام داد ؟

این کدی که ایمان عزیز دادن، یه مشکلی داره . اینه که باید کاربر 3-4 ثانیه ماوس رو نگه داره روی عکس تا عکس دوم لود بشه.

میشه کاری کرد که خودش از قبل لود بشه و نیازی به این زمان نباشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با روش دیگه ای هم میشه این کار رو انجام داد ؟

این کدی که ایمان عزیز دادن، یه مشکلی داره . اینه که باید کاربر 3-4 ثانیه ماوس رو نگه داره روی عکس تا عکس دوم لود بشه.

میشه کاری کرد که خودش از قبل لود بشه و نیازی به این زمان نباشه ؟

این زمان مربوط به کد نیست مربوط به حم عکس دوم و لودشه باید تلاش کنید عکس دوم خیلی سبک باشه و می تونید این کد را در فایل script.js و اگر ندارید در فایل header.php و در تگ <script> قرار بدید


function FP_preloadImgs() {//v1.0
var d=document,a=arguments; if(!d.FP_imgs) d.FP_imgs=new Array();
for(var i=0; i<a.length; i++) { d.FP_imgs[i]=new Image; d.FP_imgs[i].src=a[i]; }
}

و به ازای عکس هایی که در زمان لود سایت لود نمشند (همون تصاویر هاور) این کد را به تگ body اضافه کنید


onload="FP_preloadImgs('آدرس عکس اول','آدرس عکس دوم ')"

یک راه دیگه هم برای لود اینگونه عکس ها هست می تونید اونها را در footer.php و داخل یک div با خاصیت display:none بارگذاری کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا برای وردپرس اینجوری میشه ؟


<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/Next-Before.png" onmouseover="this.src='<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/Next-Before-b.png'" onmouseout="this.src='<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/Next-Before.png'" />

و نمیشه یه کاری کرد که یه مقدار اسلو تر عوض شه ؟

ویرایش شده در توسط M.At
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟