• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
espad

درخواست کد منوی بازشونده سایدبار

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان کسی کدی شبیه به منوی کناری(سمت راست) سایت wpco.irرو داره ؟

دقیقا میخوام مثل این با اسکرول صفحه اونم اسکرول بشه

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدش اینه

<style>

img.news {

float: right;

position: fixed;

right: -95px;

top: 200px;

transition: all 0.4s ease-out;

-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

-moz-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

z-index: 1000;

}

img.wplearn {

float: right;

position: fixed;

right: -95px;

top: 250px;

transition: all 0.4s ease-out;

-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

-moz-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

z-index: 1000;

}

img.design {

float: right;

position: fixed;

right: -95px;

top: 300px;

transition: all 0.4s ease-out;

-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

-moz-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

z-index: 1000;

}

img.seo {

float: right;

position: fixed;

right: -95px;

top: 350px;

transition: all 0.4s ease-out;

-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

-moz-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

z-index: 1000;

}

img.wpthemedl {

float: right;

position: fixed;

right: -95px;

top: 400px;

transition: all 0.4s ease-out;

-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

-moz-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

z-index: 1000;

}

img.wpplugindl {

float: right;

position: fixed;

right: -95px;

top: 450px;

transition: all 0.4s ease-out;

-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

-moz-webkit-transition: all 0.4s ease-out;

z-index: 1000;

}

img.news:hover {

right: 0px;

}

img.wplearn:hover {

right: 0px;

}

img.design:hover {

right: 0px;

}

img.seo:hover {

right: 0px;

}

img.wpthemedl:hover {

right: 0px;

}

img.wpplugindl:hover {

right: 0px;

}

</style>

<a href="http://wpco.ir/category/wordpress-company/wpconews/" title="اخبار سایت"><img class="news" src="http://wpco.ir/wp-content/uploads/2012/12/news2.png" alt="WPCO news" /></a>

<a href="http://wpco.ir/category/wordpress-company/wpcolearn/" title="آموزش وردپرس"><img class="wplearn" src="http://wpco.ir/wp-content/uploads/2012/12/tutorial2.png" alt="WPCO learn" /></a>

<a href="http://wpco.ir/category/wordpress-company/wpcodesign/" title="پوسته های طراحی شده"><img class="design" src="http://wpco.ir/wp-content/uploads/2012/12/design2.png" alt="WPCO design" /></a>

<a href="http://wpco.ir/category/wordpress-company/wpcoseo/" title="سئو"><img class="seo" src="http://wpco.ir/wp-content/uploads/2012/12/seo2.png" alt="WPCO seo" /></a>

<a href="http://wpco.ir/category/wordpress-company/wpcowpthemes/" title="دانلود پوسته فارسی"><img class="wpthemedl" src="http://wpco.ir/wp-content/uploads/2012/12/wp_theme2.png" alt="WPCO theme" /></a>

<a href="http://wpco.ir/category/wordpress-company/wpcoplugin/" title="دانلود افزونه"><img class="wpplugindl" src="http://wpco.ir/wp-content/uploads/2012/12/wp_plugin2.png" alt="WPCO plugin" /></a><div class="body">

البته با مرورگر ie مشکل داره اگه خواستی میتونی فایل استایل خود سایت رو ویرایش کنی

ویرایش شده در توسط Morteza
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اینو داخل style.css کپی کردم چطوری باید فراخوانیش کنم که همه جا نشون داده بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به حز بخش استایل در فایل header پس از تگ باز body


<a href="http://wpco.ir/categ...pany/wpconews/" title="اخبار سایت"><img class="news" src="http://wpco.ir/wp-co...2/12/news2.png" alt="WPCO news" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...any/wpcolearn/" title="آموزش وردپرس"><img class="wplearn" src="http://wpco.ir/wp-co.../tutorial2.png" alt="WPCO learn" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...ny/wpcodesign/" title="پوسته های طراحی شده"><img class="design" src="http://wpco.ir/wp-co...12/design2.png" alt="WPCO design" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...mpany/wpcoseo/" title="سئو"><img class="seo" src="http://wpco.ir/wp-co...12/12/seo2.png" alt="WPCO seo" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ.../wpcowpthemes/" title="دانلود پوسته فارسی"><img class="wpthemedl" src="http://wpco.ir/wp-co.../wp_theme2.png" alt="WPCO theme" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...ny/wpcoplugin/" title="دانلود افزونه"><img class="wpplugindl" src="http://wpco.ir/wp-co...wp_plugin2.png" alt="WPCO plugin" /></a><div class="body">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون که جواب میدید ولی بازم نشد

sms.mmac.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که هنوز کدهای پست 4 رو در هدر قرار ندادید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتم

البته این قالب یکم با بقیه تم ها فرق داره


<?php
/**
* @package Balance
* @author YOOtheme http://www.yootheme.com
* @copyright Copyright (C) YOOtheme GmbH
* @license YOOtheme Proprietary Use License (http://www.yootheme.com/license)
*/
<body>
<a href="http://wpco.ir/categ...pany/wpconews/" title="اخبار سایت"><img class="news" src="http://wpco.ir/wp-co...2/12/news2.png" alt="WPCO news" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...any/wpcolearn/" title="آموزش وردپرس"><img class="wplearn" src="http://wpco.ir/wp-co.../tutorial2.png" alt="WPCO learn" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...ny/wpcodesign/" title="پوسته های طراحی شده"><img class="design" src="http://wpco.ir/wp-co...12/design2.png" alt="WPCO design" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...mpany/wpcoseo/" title="سئو"><img class="seo" src="http://wpco.ir/wp-co...12/12/seo2.png" alt="WPCO seo" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ.../wpcowpthemes/" title="دانلود پوسته فارسی"><img class="wpthemedl" src="http://wpco.ir/wp-co.../wp_theme2.png" alt="WPCO theme" /></a>
<a href="http://wpco.ir/categ...ny/wpcoplugin/" title="دانلود افزونه"><img class="wpplugindl" src="http://wpco.ir/wp-co...wp_plugin2.png" alt="WPCO plugin" /></a><div class="body">
</body>
// start output buffer to capture content for use in footer.php
ob_start();

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اون کد آخرش رو بردارین اضافس

<div class="body">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.