2 پست در این موضوع قرار دارد

قوانین بخشهای انجمن :

قوانین بخش خرید

قوانین بخش فروش

قوانین بخش بحث آزاد

قبل از معرفی افزونه بخوانید!

---

جهت ایجاد تاپیک های آموزشی :

1- سعی کنید متون آموزشی ساده و شیوا باشد تا برای کاربران مبتدی هم قابل فهم و اجرا باشد.

2- اگر مطلبی را از سایت دیگر در انجمن قرار دادید حتما در پایان نام و آدرس سایت مبدا را ذکر کنید.

3-از خرده نویسی و لینک برای ادامه مطلب به سایتهای دیگر پرهیز کنید. در صورت مشاهده، اینگونه تاپیک ها مستقیما به بایگانی منتقل می شوند.

42

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hassan_thari
      سلام من دو ماهه یه سایت رو راه انداختم از هر پنج پستی که تو سایت میزارم سه تاشون ایندکس نمیشه مشکل چی هست؟
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم