• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
dodgy

قالب دلخواه برای پست های یک دسته ( ادامه مطلب) !

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان و اساتید .

در مورد سوالم ، چندتا پست خوندم اما جواب نداد !

دو روشی که در این سایت معرفی شده رو انجام دادم اما وقتی تغییری اعمال میکنم ، هیچ تغییری بوجود نمیاد !

http://1o2.ir/0l8hi

یه page ساختم و یک اسم به اون دادم و از قسمت برگه ها انتخابش کردم و قالب دلخواهم رو براش ایجاد کردم و به درستی کار میکنه .

من میخوام کاری کنم که ادامه مطلب همین دسته ، یک قالب خاص داشته باشه و از دسته های دیگه متمایز باشه .

چون این دسته شامل گالری عکس میشه ، نیاز دارم که با بقیه کمی متفاوت باشه و قالب خاص خودم رو براش بچینم .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا مطرح شده بود کاش جستجو می کردید.

شما میتونید از فایل category.php یک کپی بگیرید.

بعد بصورت زیر بهش اسم بدید:

category-id.php

یا

category-slug.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا مطرح شده بود کاش جستجو می کردید.

شما میتونید از فایل category.php یک کپی بگیرید.

بعد بصورت زیر بهش اسم بدید:

category-id.php

یا

category-slug.php

ممنون از راهنماییتون اما این روشو هم انجام دادم مرتضی جان اما متاسفانه نشد !

این مورد category-slug.php رو نمیدونم چیه !

ویرایش شده در توسط dodgy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تابع in_category بررسی کنید در کدام دسته است و برای هر دسته فایلی را include کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تابع in_category بررسی کنید در کدام دسته است و برای هر دسته فایلی را include کنید

متاسفانه متوجه نشدم .

میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ in_category نمیدونم چیه !

کجا باید اینکلود کنم ؟ :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جستجو کنید

قبلا مثالهایی نوشته شده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون آقا پارسا ، مشکل من این نیست .

چیزی که من میخوام این نیست :( in_category( 1 )

این روش میگه اگر تو دسته شما 1 بود ، استایل خاص لود بشه در صورتی که من میخوام کل اچ تی ام ال رو تغییر بدم .

مثلا زمینه دلخواه ( نمیخوام مخفی کنم ) رو در همه دسته ها لازم ندارم و بالعکس تو یک دسته لازمش دارم :)

روشی که در پست اول معرفی کردم و آقا مرتضی هم بهش اشاره داشتن ، روشی هست که لازمش دارم اما نمیدونم چرا عملی نیست و انجام نمیشه !

اگر در این مورد و دلیل اینکه چرا کار نمیکنه ، راهنماییم کنید ، ممنونتون میشم . ^_^

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه مثال:


if(in_category(1)){
include("single_cat1.php");
}else{
include("single_default.php");
}

فایل single_cat1 فایل متفاوت شماست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری