• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
webafra

قالب دلخواه برای پست های یک دسته ( ادامه مطلب) !

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان و اساتید .

در مورد سوالم ، چندتا پست خوندم اما جواب نداد !

دو روشی که در این سایت معرفی شده رو انجام دادم اما وقتی تغییری اعمال میکنم ، هیچ تغییری بوجود نمیاد !

http://1o2.ir/0l8hi

یه page ساختم و یک اسم به اون دادم و از قسمت برگه ها انتخابش کردم و قالب دلخواهم رو براش ایجاد کردم و به درستی کار میکنه .

من میخوام کاری کنم که ادامه مطلب همین دسته ، یک قالب خاص داشته باشه و از دسته های دیگه متمایز باشه .

چون این دسته شامل گالری عکس میشه ، نیاز دارم که با بقیه کمی متفاوت باشه و قالب خاص خودم رو براش بچینم .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا مطرح شده بود کاش جستجو می کردید.

شما میتونید از فایل category.php یک کپی بگیرید.

بعد بصورت زیر بهش اسم بدید:

category-id.php

یا

category-slug.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قبلا مطرح شده بود کاش جستجو می کردید.

شما میتونید از فایل category.php یک کپی بگیرید.

بعد بصورت زیر بهش اسم بدید:

category-id.php

یا

category-slug.php

ممنون از راهنماییتون اما این روشو هم انجام دادم مرتضی جان اما متاسفانه نشد !

این مورد category-slug.php رو نمیدونم چیه !

ویرایش شده در توسط dodgy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع in_category بررسی کنید در کدام دسته است و برای هر دسته فایلی را include کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع in_category بررسی کنید در کدام دسته است و برای هر دسته فایلی را include کنید

متاسفانه متوجه نشدم .

میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ in_category نمیدونم چیه !

کجا باید اینکلود کنم ؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جستجو کنید

قبلا مثالهایی نوشته شده است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا پارسا ، مشکل من این نیست .

چیزی که من میخوام این نیست :( in_category( 1 )

این روش میگه اگر تو دسته شما 1 بود ، استایل خاص لود بشه در صورتی که من میخوام کل اچ تی ام ال رو تغییر بدم .

مثلا زمینه دلخواه ( نمیخوام مخفی کنم ) رو در همه دسته ها لازم ندارم و بالعکس تو یک دسته لازمش دارم :)

روشی که در پست اول معرفی کردم و آقا مرتضی هم بهش اشاره داشتن ، روشی هست که لازمش دارم اما نمیدونم چرا عملی نیست و انجام نمیشه !

اگر در این مورد و دلیل اینکه چرا کار نمیکنه ، راهنماییم کنید ، ممنونتون میشم . ^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مثال:


if(in_category(1)){
include("single_cat1.php");
}else{
include("single_default.php");
}

فایل single_cat1 فایل متفاوت شماست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری