• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
abolfazl

سوال هاي امنيتي +‍ سوال هاي كاربردي

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

يه چند تا سوال داشتم

خيلي ممنون ميشم اگه بهم كمك كنيد

سوالام سادت چون خيلي مبتدي هستم

1- وقتي ما يه سايت وردپرسي ميسازيم امنيتش و با افزونه ها و كد هايي فراهم ميكنيم - ولي برام يه سوال ايجاد شده و اونم اينه كه پس كنترل پنل چي؟ يعني براي امنيت كنترل پنل هم بايد چه كارهايي انجام بديم؟ اصلا به امنيت نياز داره ؟

2- براي اپلود فايل ها عكسام بايد از كجا اقدام كنم؟ اين و ميدونم كه تو وردپرسم هم ميتونم اين كار رو بكنم اما كيفيت عكس و پايين مياره !!! نميدونم چرا؟

همين طور اين و هم ميدونم كه تو فايل منيجرم هم ميتونم آپلودشون كنم اما وقتي روي فايل كليك ميكنم قسمت دانلود اون فايل برام ايجاد ميشه

پس بنده چه جوري ميتونم فايل هام به راحتي آپلود كنم؟

3-برا گرفتن كليد اكسيمت حتما بايد تو (وردپرس دات كام) عضو باشم ؟ چونوقتي رو قسمت (شخصي) كليك ميكنم اين پيغام مياد: ميتونيد مشاهده بفرماييد :

http://up.rahemin.ir/uploads/13626414571.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای امنیت میتونید این کار هارو انجام بدید.

ببینید این رو : http://1o2.ir/amniat

http://1o2.ir/amniat2

رمز مناسب انتخاب کنید از کارکتر های ^$%@*^&*)(-=*+~ حتما استفاده کنید مثلا اینطوری 14s8/a4%-7*&234

فایل config.php رو دسترسی فقط خواندن بهش بدید.

از طریق وردپرس آپلود میکنید میتونید به این بخش برید و عکس های خودوتون رو ببنید wp-content/uploads

هم میتونید از یه اسکریپت آپلود سنتر عکس تو هاستتون نصب کنید و به راحتی آپلود کنید و لینک بگیرید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حسين آقا دستتون درد نكنه افزونه هاي رو كه گفتيد همه رو نصب كرديم رمز مناسب هم گذاشتيم ...

ولي ايني كه گفتيد يعني چه؟

فایل config.php رو دسترسی فقط خواندن بهش بدید و متوجه نشدم! چه جوري اين كار رو انجام بدم؟

همين طور در رابطه به آپلود فايل هام كه گفتيد اسكريپت آپلود سنتر نصب كنم ...

يعني همه ي سايت ها برا خودشون اين كا رو انجام ميدن؟ و ما نميخام آپلود سنتر و ايجاد كنيم و در معرض ديد عموم باشه ميخايم فقط خودمون استفاده كنيم

همين طور اون قسمتي كه wp-content/upload براي اپلود وردپرسي بود چه جوري استفادش كنيم

همين طور اگه امكانش هست درمورد سوال سومم هم كمكم كنيد / در رابطه با كليد اكسيمت وردپرسمون

در هر حال دستتون درد نكنه خيلي ممنون كه كمكمون كرديد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لازم به نصب همه ی افزونه ها نیست! یکی همون اولی رو نصب کنید خوبه.

برای سطح دسترسی برید تو هساتتون (سی پنل) روی config.php سمت چپ یه گزینه هست یه نام presm روش کللیک کنید و عدد 400 بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش مشكل اول و سومم حل شد

همين طور عددش 400 خالي بزارم يا نه 0400 بزارم چون همه ي اعداد قبلشون يه صفر هست!!!

دوستان ميشه كمكم كنيد تا مشكل دومم هم حل بشه ؟

يعن:2- براي اپلود فايل ها و عكسام بايد از كجا اقدام كنم؟ اين و ميدونم كه تو وردپرسم هم ميتونم اين كار رو بكنم اما كيفيت عكس و پايين مياره !!! نميدونم چرا؟

همين طور اين و هم ميدونم كه تو فايل منيجرم هم ميتونم آپلودشون كنم اما وقتي روي فايل كليك ميكنم قسمت دانلود اون فايل برام ايجاد ميشه

پس بنده چه جوري ميتونم فايل هام به راحتي آپلود كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش دستت درد نكنه اما اون سايت كارش چيه ؟

راستي ما كه چيزي رو نميخاستيم انتقال بديم!!!

*همين طور دوستان ميخام يه كاري كنم وقتي عكس هايي كه تو سايتم ميزام وقتي روشون كيليك ميشه تو همون صفحه ي اين شكلي بشه:

http://www.duelfa.com

اگه امكانش هست وارد سايت بشيد ورروي يكي از عكس ها كليك كنيد

چه جوري اين شكلي ميشه

هيچ افزونه اي اين كار رو ميكنه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زیلا برای انتقال فایل بین کامپیوتر و هاست بود که می خواستید

برای اون تصویر هم :

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش دستت درد نكنه

ولي دوستان از اين كار كه گالري بسازم منصرف شدم

ولي يه مشكلي دارم

واونم اينكه وقتي عكسي رو تو سايتم ميزارم خود به خود لينك ميده به عكس چي كار كنم كه اينطوري نشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هنگام بارگذاری یا الصاق عکس لینکشو حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش isk دستت درد نكنه با راهنمايي شما حل شد :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }