سعید شعبانی

افزایش بیش از حد حجم cache

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من از افزونه W3 Total Cache استفاده می کنم و پوشه cache مدتی هست که حجم بسیار بالا رفته و هرچی هم Empty All Caches یا Empty Modules را می زنم باز هم تغییری نمی کنه. لطفا راهنمایی کنید.

post-412-0-47962300-1362647461_thumb.png

بروزرسانی : دوستان الان یک اخطار داخل داشبورد افزونه اومد بعد auto install را زدم و حالا اون حجم زیاد به 50 مگابایت کاهش پیدا کرد ولی آیا این مقدار هم زیاد نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر صفحات زیادی دارید مقدار حجم کَش هم باید بالا باشه.

بهرحال از سایتتون داره کَش میکنه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط x86_64
      سلام. مشغول کار روی سایتی هستم که به خاطر بازدید زیاد، فشار زیادی روی دیتابیسش هست. و بعد از امتحان پلاگین‌های مختلف کش، دیدم برای این سایت (که در تم اون ویدجت‌های زیادی گذاشتم که هر کدوم کوئری‌های سنگینی به دیتابیس تحمیل می‌کنه)، بهترین راه، استفاده از توابع Transient برای کش کردن هر یک از این ویدجت‌هاست.
      حالا با توجه به تسلط نداشتن به سازوکار داخلی وردپرس، سوالی که از اساتید دارم اینه که وقتی یک کوئری با get_posts انجام میدیم و پست‌های اون رو در یک حلقه foreach پیمایش می‌کنیم، یا وقتی یک شی WP_Query میسازیم و با have_posts در یک حلقه پیمایشش می‌کنیم، این که صرفا همون خروجی get_posts یا WP_Query رو با transient کش کنیم کافیه؟ یا اینکه توابع «داخل حلقه» (یعنی get_post_meta و comments_number و get_the_post_thumbnailو get_the_title و get_permalink) هم به نوبه خودشون روی دیتابیس کوئری اجرا می‌کنن و اون‌ها هم نیاز به کش دارن؟
      ممنونم
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      کار اصلی سایت من با دیتابیس هست ، یعنی تقریبا هر دقیقه یه query به دیتابیس ارسال میشه.
      به جزء query هایی که مطالب جدید رو fetch میکنند ، تقریبا میشه گفت بقیه query ها فقط برای چک کردن هستند.
      خب تعداد زیاد query ها به دیتابیس ، باعث فشار به سرور میشود.
      حالا سوال من این هست که :
      1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟
      2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟
      3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟
      4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟
      پیشاپیش ممنون
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      کسی هست بدونه چطوری میشه با این کار کرد ؟؟؟


      https://code.google.com/p/minify



      https://github.com/mrclay/minify

      هر 2 ، یکی هستند.
      قبل :

      بعد :

      ممنون.
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      وقتی میخوام سایت خبرگیر رو باز کنم ، از زمانی که آدرس رو وارد میکنم و enter میزنم تا زمانی که سایت میخواد لود بشه خیلی طول میکشه ...
      من این توابع رو به سایت اضافه کردم :


      <?php
      //@session_start();
      //@ob_start();
      $expire=time()+3600;
      @header('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', $expire) . ' GMT');
      @header('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');
      @header("Cache-Control: public, no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, maxage=".$expire.".");
      @header("Pragma: public");
      @header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
      @header('Server: LiteSpeed');
      @header('X-Powered-By: Khabargir.ir CMS');
      @header("Connection: keep-alive");
      @header("keep-alive: timeout=5, max=100");
      @header("Vary: User-Agent,Accept-Encoding");
      ?>

      الان سرعتم سایتم خیلی بالا رفته ، به محض enter زدن سریع باز میشه (شاید برای من اینجوریه )
      میخواستم بدونم استفاده از این توابع مشکلی نداره ؟
      درست نوشتم یا مشکل داره ؟
    • توسط sogol
      سلام دوستان
      فرض کنید یک سایت دارای فایل style.css باشد. حال این فایل را به فایل های header.css - side.css - post.css - footer.css تقسیم می کنیم. یعنی به ازای هر یک از بامس های صفحه یک فایل استایل اختصاص می دهیم. و البته یک فایل هم برای بخش های مشترک مثلا share.css
      حالا سوالات من این است
      1 - آیا چنین چیزی ممکن است؟ که البته خودم فکر می کنم بله
      2 - این تقسیم بندی چه اثر مثبت و یا منفی به روی کش دارد؟
      3 - این تقسیم بندی چه اثر مثبت و یا منفی بر روی سرعت لود شدن سایت دارد؟
      css,cache,استایل,قالب