• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yasin

محدود کردن کارکتر های عنوان مطلب

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

برای محدود کردن تعداد کاراکتر های عنوان مطالب از چه کدی باید استفاده کنم؟ در کل برای نمایش عنوان مطالب از کد زیر استفاده میشه :


<?php the_title(); ?>

یه سری کد ها داخل اینترنت هست که مشکل دارن و به جای .... از ؟؟؟ استفاده میشه که هر کدوم مشکلی دارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تو فانکشن بزار


function short_title($num) {
$limit = $num+1;
$title = str_split(get_the_title());
$length = count($title);
if ($length>=$num) {
$title = array_slice( $title, 0, $num);
$title = implode("",$title)."[...]";
echo $title;
} else {
the_title();
}
}

اینک کد

<?php short_title('130');?>

عددش رو تغییر بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون دوست عزیز ولی این متن هارو اینطوری نشون میده مثلا :

بازدید رییس آموزش و پرور�...

� این چیه؟

منم همین مشکل رو دارم

ویرایش شده در توسط yasin
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مطلب رو بخونید.

http://1o2.ir/alamatsoal

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من این کد رو کجا پیدا کنم؟


<?php $short_title = substr(the_title('','',FALSE),0,40);

من خودم طراح این قالبم!

ولی همچین کدی قرار ندادم داخل قالبم!

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کلا این رو بزار برای نمایش عنوانت


<?php $short_title = substr(the_title('','',FALSE),0,40);?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز وقتي اين رو ميزارم


<?php $short_title = substr(the_title('','',FALSE),0,40);?>

اصلا عنوان نيست ! چند روش هم امتحان كردم

اون كد شما رو گذاشتم علامت سوال مياد و بعضي اوقات وارد پيشخوان نميشه اصلا ارور ميده به لاين همون كد شما داخل فانکشن كه پاك بشه درست ميشه!!!

الان نظرتون چيه در اين مورد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع mb_substr استفاده کنید

مثال در انجمن هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از پارسا جان عزیز

من داخل انجمن گشتم یک اموزش مفید پیدا کردم و محدود کردم بدون مشکل! اینجا

ولی علامت سوال باز!

از این کد هم استفاده کردم :


<?php if (strlen($post->post_title) > 30) { echo substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 30) . '...'; } else { the_title(); } ?>

یعنی دقیقا همون چیزی که من میخوام ولی علامت سوال اینجا نخود سیاه هستش و مزاحم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد شما از substr استفاده شده نه mb_substr

جایگزین کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم تشکر از دوستانی که کمک کردن ولی باز کار نکرد!

من از این کد کمک گرفتم از یکی از بوسته های اصلی خود سایت وردپرس پیداش کردم! شانسی! :دی

اینو توی فانکشن بزارین:


<?php
function ShortenText($text)
{
$chars_limit = 40;
$chars_text = strlen($text);
$text = $text." ";
$text = substr($text,0,$chars_limit);
$text = substr($text,0,strrpos($text,' '));
if ($chars_text > $chars_limit)
{
$text = $text."...";
}
return $text;
}
?>

الان بالا روی 40 کاراکتر تنظیمه

و این کد رو در هرجایی که دوست داشتید بزارید!


<?php echo ShortenText(get_the_title()); ?>

باز هم تشکر از تمامی دوستان انجمن

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری