loversgod

مشکل در فارسی سازی

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من هر پوسته یا حتی افزونه ای رو که با poedit فارسی میکنم توی وردپرس برام فارسیش نمیکنه.یعنی پوسته یا افزونه ای دارم که خودش فایل po داره، من ترجمه میکنم فایل رو و به اسم پوسته با پسوند fa_IR ذخیره میکنم اما وردپرس باز هم همون زبون اصلی رو نشون میده.کسی میدونه مشکل کجاست؟ هم رو لوکال تست کردم هم رو نت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

2 تا مشکل میتونه باشه

اول اینکه در فایل های پوسته یا افزونه آدرس فایل زبان وجود داره که باید تغییر بدید

دوم اینکه نسخه وردپرس شما نسخه اصلی یعنی انگلیسی هستش که در این صورت فارسی رو لود نمیکنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وردپرس من فارسی نسخه 3.5.1 هستش.

اولی رو هم متوجه نمیشم، خود وردپرس با توجه به نسخه وردپرس فراخوانی میکنه دیگه.فقط با یه پوسته یا افزونه هم این مشکل رو ندارم.هرچیزی رو که کار میکنم همینه.قبلا اینطور نبود.الان نمیدونم مشکل چیه.فکر کردم شاید مال نسخه وردپرس باشه ام ظاهرا فقط من این مشکل رو دارم.اگه بخواید میتونم یه پوسته یا افزونه براتون بفرستم

---

البته یه مشکلی هم دارما! فایل .mo ساخته نمیشه.خودم دستی میسازمش،با کپی کردن و تغییر نام فایل زبان اصلی .mo

ویرایش شده در توسط loversgod
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس من فارسی نسخه 3.5.1 هستش.

اولی رو هم متوجه نمیشم، خود وردپرس با توجه به نسخه وردپرس فراخوانی میکنه دیگه.فقط با یه پوسته یا افزونه هم این مشکل رو ندارم.هرچیزی رو که کار میکنم همینه.قبلا اینطور نبود.الان نمیدونم مشکل چیه.فکر کردم شاید مال نسخه وردپرس باشه ام ظاهرا فقط من این مشکل رو دارم.اگه بخواید میتونم یه پوسته یا افزونه براتون بفرستم

---

در بعضی از پوسته ها یا افزونه ها فایل زبانت فراخوانی میشه به این شکا مثلن :


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

یا به صورت های دیگه

-------------------------

البته یه مشکلی هم دارما! فایل .mo ساخته نمیشه.خودم دستی میسازمش،با کپی کردن و تغییر نام فایل زبان اصلی .mo

خو مشکلت همینه فایل mo. باید خودش از روی فارسی ساخته بشه

اونی که تو تغییر میدی زبان انگلیسی رو فراخوانی میکنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فراخوانیش درسته ، چون به زبونای دیگه کار میکنه.

برای .mo چیکار کنم خب؟ خودش باید یسازه اما نمیسازه.آخرین نسخه po edit رو هم دارم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبانت رو بزار اینجا تا برات یک نسخه mo. بسازم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه یک دوتا نیست که. نمیدونین مشکل از چی میتونه باشه؟ ممکنه از ویندوزم باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه یک دوتا نیست که. نمیدونین مشکل از چی میتونه باشه؟ ممکنه از ویندوزم باشه؟

خب منم برای همین گفتم فایل رو بده تا ببینم برای منم مشکل داره یا میسازه

اگر ساخت یعنی مشکل از سیستمته و اگر نساخت یعنی از خودِ فایل هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط esmaeil.am
      سلام وقت بخیر من هر قالبی که نصب میکنم این ارور رو میده از فایل فانکشن و فقط خد 8 رو ارور میده مشکل از چیه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
      Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/********/public_html/wp-content/themes/*********/functions.php on line 8
    • توسط pouria7777
      سلام دوستان
      سایدبار قالب تو موبایل و تبلت نشون داده نمیشه . حتی با کوچیک کردن پنجره مرورگر تو دسکتاپ هم سایدبار حذف میشه. چطوری میتونم جلوگیری کنم از این کار؟
    • توسط Ratinum
      سلام. سایت www.filterkala.com رو لطفاً بررسی کنید، در صفحه اصلی و زمان لود شدن صفحه، سایت بدون مشکله ولی وقتی کامل لود میشه بخشی از محتوا شامل متن و عکس که در وسط صفحه قرار داره ناپدید میشه. من هیچ تغییری در قالب سایت ندادم. خود به خود اینجوری شده! تو صفحات داخلی هم این مشکل هست. لطفاً راهنمایی کنید. سپاس.