!Mojtaba

کنترل F5 هر بار بعد از تغیرات

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

یه سوال دارم . چرا بعد از تغیرتاتی که من تو قالب میدم باید کنترل F5 رو بزنم تا تغیرات رو نشون بده ؟ خوب مشکله من اینه که بازدیدکننده که میاد تو سایت هم باید کنترل F5 رو بزنه تا تغیرات رو مشاهده کنه . حالا راه حل این کار چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاطر اینکه اطلاعات سایتتون تو مرورگر کش میشه و برای دوباره نوشتن مطالب سایتتون باید کنترل f5 رو بزنید

بازدید کننده لازم نیست این کارو بکنه

البته میتونید از این کدها تو هدر استفاده کنین


<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
البته میتونید از این کدها تو هدر استفاده کنین

البته این کار مناسب نیست . چون زمان لود سایت بالا میره و کاربرا اذیت میشن . کش یک مدت زمانی داره و بعد از اون خودبخود دوباره سازی میشه .

دقت این نکته هم لازمه که ما دو نوع کش داریم . یکی کش مرورگر هست یکی کش سرور . اگر شما از w3 total cache و امثال اون استفاد می کنید با خالی کردن کش ، کش سرور خالی میشه و سایت دوباره شروع به کش میکنه . و این هیچ ربطی به کش مرورگر کاربر نداره .

کش نوع دوم مربوط به مرورگر هست که زمان اکسپیر شدن داره . مثلاً عکس ها 2 روز ، جاوااسکریپت 1 روز و . . . بعد این مدت کش بطور خودکار تجدید میشه و اگر تغییراتی انجام داده باشید کش جایگزین میشه . برای همینه که میگن کش رو با توجه به تغییراتتون باید انتخاب کنید . مثلاً اگر عکس هاتون رو زیاد تغییر نمیدید کش رو طولانی تر کنید و اگر css تون رو مرتب تغییر میدید باید کش اون رو زودتر اکسپایر کنید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته این کار مناسب نیست . چون زمان لود سایت بالا میره و کاربرا اذیت میشن . کش یک مدت زمانی داره و بعد از اون خودبخود دوباره سازی میشه .

دقت این نکته هم لازمه که ما دو نوع کش داریم . یکی کش مرورگر هست یکی کش سرور . اگر شما از w3 total cache و امثال اون استفاد می کنید با خالی کردن کش ، کش سرور خالی میشه و سایت دوباره شروع به کش میکنه . و این هیچ ربطی به کش مرورگر کاربر نداره .

کش نوع دوم مربوط به مرورگر هست که زمان اکسپیر شدن داره . مثلاً عکس ها 2 روز ، جاوااسکریپت 1 روز و . . . بعد این مدت کش بطور خودکار تجدید میشه و اگر تغییراتی انجام داده باشید کش جایگزین میشه . برای همینه که میگن کش رو با توجه به تغییراتتون باید انتخاب کنید . مثلاً اگر عکس هاتون رو زیاد تغییر نمیدید کش رو طولانی تر کنید و اگر css تون رو مرتب تغییر میدید باید کش اون رو زودتر اکسپایر کنید .

مهندس جون من از این استفاده نمیکنم : w3 total cache ، یعنی اصلا کاری برا کش و ... نکردم !

ولی تو یه تاپیک نمیدونم خوده شما گفتید که به خئبی از کش استفاده کردید !! نمیدونم حالا باید افزونه نصب کنم ؟ یا اصلا از کجا باید بفهمم که کش رو دارم یا نه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا کَشی که با ctrl-f5 میره روی مرورگر هست و اگر از سمت سرور باشه بااین کلیدهااز بین نمیره.

کَش مرورگر هم بعد مدتی از بین میره.

زیاد نگران کاربر نباشید. بهرحال یکبار رفرش که میکنه....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دوستانم این کد رو داد گفت بزار تو هیدرت درست میشه ،منم گذاشتمش تو header.pghp چیه این کد خوبه ؟

<meta http-equiv="refresh" content="50"/>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دوستانم این کد رو داد گفت بزار تو هیدرت درست میشه ،منم گذاشتمش تو header.pghp چیه این کد خوبه ؟

<meta http-equiv="refresh" content="50"/>

این کد صفحه رو بعد از 50s رفرش میکنه

و مشکل شما هم حل نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد صفحه رو بعد از 50s رفرش میکنه

و مشکل شما هم حل نمیشه

پس چطوری حل میشه ؟اخه من امروز با دستگاه یکی از دوستانم اومدم تو سایتم قالبم رو خیلی بد نشون داد ( قالب رو هنوز شخصیش نکرده بودم )

حالا با کد این دوستمون چی :

<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />

<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها برای کنترل کش مرورگر هست

مشکلات پوسته (خرابی های پوسته) با اینها رفع نمیشود

باید ویرایش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها برای کنترل کش مرورگر هست

مشکلات پوسته (خرابی های پوسته) با اینها رفع نمیشود

باید ویرایش کنید

یعنی باید قالب رو ویرایش کنم ؟

خب این کد :

<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />

<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />

درست نمیشه ؟ این افزونه w3 چیه ؟ من نصبش نکردم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا این مسئله اینقدر مهم نیست که شما نگرانش هستید.

توی ایران عادی هست!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط najrobotics
      با سلام
      مدتی است که وردپرس برای من پیغام مبنی بر "حجم فایل کش بسیار بزرگ شده است،نسبت به تخلیه آن اقدام کنید." را ارسال میکند.
      میشود بفرمایید که مشکل از کجاست ؟
      باتشکر
    • توسط pichgooshti
      سلام
      من یه قالب خریدم که بخاطر اون باید ورژن PHP را تغییر میدادم. ورژن را تغییر دادم ولی سایت دیگه بالا نمیاد و این اخطار را میده:
      Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in /home1/pichgoos/public_html/wp-content/plugins/db-cache-reloaded-fix/db-module.php on line 214
      وقتی میرم پوشه db-cache-reloaded-fix را پاک میکنم باز این اخطارها را میده:
      Warning: require_once(/home1/pichgoos/public_html/wp-content/plugins/db-cache-reloaded-fix/db-module.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/pichgoos/public_html/wp-content/db.php on line 94

      Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home1/pichgoos/public_html/wp-content/plugins/db-cache-reloaded-fix/db-module.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/pichgoos/public_html/wp-content/db.php on line 94
      چکار کنم؟
       
    • توسط hellsgate
      با سلام
      من سایت فروشگاهی دارم ((ووکامرس))
      که از سیستم سی دی ان و کش برای بارگزاری بهتر سایت استفاده میکنم
      وقتی به سیستم کش متصل میکنم سایت رو 3 تا صفحه سبد خرید , ثبت نام و ورود هم کش میشن که با توجه به اینکه برای هر کاربر متفاوته این 3 صفحه نباید کش بشه 
      با پشتیبانی صحبت کردم گفتند باید این 3 صفحه را به وسیله ای فریم یا آجاکسی فراخوانی کنی داخل سایت و ادرس اصلی ای فریم رو به عنوان صفحه هایی که بناید کش بشه معرفی کنی 
       
      دقیقا این کار باید چحوری انجام بشه؟
    • توسط Anoushiravan
      سلام دوستان گرامی

      سایت ما نسبتا کند هست

      ظا هرا مشکل زمان انتظار سایت زیاد هست (حدود 5 ثانیه)

      ظاهرا باید این زمان زیر 300 میلی ثانیه باشه اما تقریبا 4700 میلی ثانیه هست

      برای رفع این مشکل از افزونهwp ffpc  استفاده کردیم

      با فعال کردن حالت کش، سرعت سایت بسیار افزایش پیدا کرد

      اما مشکل دیگری ایجاد شده است

      اگر در فروشگاه مشتری کالایی را انتخاب کند و به صفحه پرداخت برود

      و سپس بخواهد کالای دیگری را هم خرید کند

      سیستم فقط کالای اولیه را به اون نشان می دهد و کالای بعدی در صفحه پرداخت مشاهده نمی شود

      برای حل این مشکل در قسمت
      Cash exceptions 



      یک کادری هست با عنوان
      Don't cache following URL paths - use with caution!



      که میشه بخش هایی رو از کش کردن استثنا کرد

      در این کادر این موارد رو اضافه کردیم

      ^/wp-|cart|checkout|my-account|shop|

      مشکل اینه که بعد از این مسئله، دوباره سرعت سایت به شدت کاهش پیدا کرد و مثل اول شد


       
      در حالی که ما صفحه اول رو استثنا نکرده بودیم و باید مثل سابق کش بشه


       
      از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟


       
      آدرس سایت هم www.ostadha.com هست


       
      پیشاپیش ممنونم


       
    • توسط mehrdad_k
      سلام
      من وقتی پست جدید میزنم وقتی با موبایل نگاه میکنم نمایش داده نمیشه !
      با کامپیوتر پست چدید نمایش داده میشه.
      از افزونه کش استفاده نمیکنم.