• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
!Mojtaba

کنترل F5 هر بار بعد از تغیرات

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

یه سوال دارم . چرا بعد از تغیرتاتی که من تو قالب میدم باید کنترل F5 رو بزنم تا تغیرات رو نشون بده ؟ خوب مشکله من اینه که بازدیدکننده که میاد تو سایت هم باید کنترل F5 رو بزنه تا تغیرات رو مشاهده کنه . حالا راه حل این کار چیه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بخاطر اینکه اطلاعات سایتتون تو مرورگر کش میشه و برای دوباره نوشتن مطالب سایتتون باید کنترل f5 رو بزنید

بازدید کننده لازم نیست این کارو بکنه

البته میتونید از این کدها تو هدر استفاده کنین


<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
البته میتونید از این کدها تو هدر استفاده کنین

البته این کار مناسب نیست . چون زمان لود سایت بالا میره و کاربرا اذیت میشن . کش یک مدت زمانی داره و بعد از اون خودبخود دوباره سازی میشه .

دقت این نکته هم لازمه که ما دو نوع کش داریم . یکی کش مرورگر هست یکی کش سرور . اگر شما از w3 total cache و امثال اون استفاد می کنید با خالی کردن کش ، کش سرور خالی میشه و سایت دوباره شروع به کش میکنه . و این هیچ ربطی به کش مرورگر کاربر نداره .

کش نوع دوم مربوط به مرورگر هست که زمان اکسپیر شدن داره . مثلاً عکس ها 2 روز ، جاوااسکریپت 1 روز و . . . بعد این مدت کش بطور خودکار تجدید میشه و اگر تغییراتی انجام داده باشید کش جایگزین میشه . برای همینه که میگن کش رو با توجه به تغییراتتون باید انتخاب کنید . مثلاً اگر عکس هاتون رو زیاد تغییر نمیدید کش رو طولانی تر کنید و اگر css تون رو مرتب تغییر میدید باید کش اون رو زودتر اکسپایر کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته این کار مناسب نیست . چون زمان لود سایت بالا میره و کاربرا اذیت میشن . کش یک مدت زمانی داره و بعد از اون خودبخود دوباره سازی میشه .

دقت این نکته هم لازمه که ما دو نوع کش داریم . یکی کش مرورگر هست یکی کش سرور . اگر شما از w3 total cache و امثال اون استفاد می کنید با خالی کردن کش ، کش سرور خالی میشه و سایت دوباره شروع به کش میکنه . و این هیچ ربطی به کش مرورگر کاربر نداره .

کش نوع دوم مربوط به مرورگر هست که زمان اکسپیر شدن داره . مثلاً عکس ها 2 روز ، جاوااسکریپت 1 روز و . . . بعد این مدت کش بطور خودکار تجدید میشه و اگر تغییراتی انجام داده باشید کش جایگزین میشه . برای همینه که میگن کش رو با توجه به تغییراتتون باید انتخاب کنید . مثلاً اگر عکس هاتون رو زیاد تغییر نمیدید کش رو طولانی تر کنید و اگر css تون رو مرتب تغییر میدید باید کش اون رو زودتر اکسپایر کنید .

مهندس جون من از این استفاده نمیکنم : w3 total cache ، یعنی اصلا کاری برا کش و ... نکردم !

ولی تو یه تاپیک نمیدونم خوده شما گفتید که به خئبی از کش استفاده کردید !! نمیدونم حالا باید افزونه نصب کنم ؟ یا اصلا از کجا باید بفهمم که کش رو دارم یا نه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معمولا کَشی که با ctrl-f5 میره روی مرورگر هست و اگر از سمت سرور باشه بااین کلیدهااز بین نمیره.

کَش مرورگر هم بعد مدتی از بین میره.

زیاد نگران کاربر نباشید. بهرحال یکبار رفرش که میکنه....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکی از دوستانم این کد رو داد گفت بزار تو هیدرت درست میشه ،منم گذاشتمش تو header.pghp چیه این کد خوبه ؟

<meta http-equiv="refresh" content="50"/>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکی از دوستانم این کد رو داد گفت بزار تو هیدرت درست میشه ،منم گذاشتمش تو header.pghp چیه این کد خوبه ؟

<meta http-equiv="refresh" content="50"/>

این کد صفحه رو بعد از 50s رفرش میکنه

و مشکل شما هم حل نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد صفحه رو بعد از 50s رفرش میکنه

و مشکل شما هم حل نمیشه

پس چطوری حل میشه ؟اخه من امروز با دستگاه یکی از دوستانم اومدم تو سایتم قالبم رو خیلی بد نشون داد ( قالب رو هنوز شخصیش نکرده بودم )

حالا با کد این دوستمون چی :

<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />

<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدها برای کنترل کش مرورگر هست

مشکلات پوسته (خرابی های پوسته) با اینها رفع نمیشود

باید ویرایش کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدها برای کنترل کش مرورگر هست

مشکلات پوسته (خرابی های پوسته) با اینها رفع نمیشود

باید ویرایش کنید

یعنی باید قالب رو ویرایش کنم ؟

خب این کد :

<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />

<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />

درست نمیشه ؟ این افزونه w3 چیه ؟ من نصبش نکردم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلا این مسئله اینقدر مهم نیست که شما نگرانش هستید.

توی ایران عادی هست!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrdad_k
      سلام
      من وقتی پست جدید میزنم وقتی با موبایل نگاه میکنم نمایش داده نمیشه !
      با کامپیوتر پست چدید نمایش داده میشه.
      از افزونه کش استفاده نمیکنم.
    • توسط S A J J A D
      سلام
      در سایت آنالیزگر GTmetrix سایتم رو چک کردم (Page Speed Grade: B (86 و (YSlow Grade: B (83% زده در قسمت Leverage browser caching چندتا مشکل هستش که یکم سرچ کردم میشه با افزونه W3 Total Cach حلش کرد ، سوال بنده اینه که آیا بدون افزونه میشه حل کرد یا خیر ! راه حلش چیه
      * خطا های که در قسمت Leverage browser caching نمایش داده :

      The following cacheable resources have a short freshness lifetime. Specify an expiration at least one week in the future for the following resources:
      http://roozsms.com/wp-content/plugins/i-like-this/js/i-like-this.js (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/css/font-awesome.min.css (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/images/header_bg.png (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/images/upload.gif (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/js/jquery.js (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/js/scripts.js (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/style.css (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/jok-jadid.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-falsafi-shariyati.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-ghamgin.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-happy-birthday-.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-khande.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-love-2.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-rooz-doctor.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-tavalod.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms_alone.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif (expiration not specified)
      http://www.webgozar.com/counter/pic/stat5.gif (expiration not specified)

    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      کار اصلی سایت من با دیتابیس هست ، یعنی تقریبا هر دقیقه یه query به دیتابیس ارسال میشه.
      به جزء query هایی که مطالب جدید رو fetch میکنند ، تقریبا میشه گفت بقیه query ها فقط برای چک کردن هستند.
      خب تعداد زیاد query ها به دیتابیس ، باعث فشار به سرور میشود.
      حالا سوال من این هست که :
      1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟
      2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟
      3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟
      4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟
      پیشاپیش ممنون
    • توسط wp-user
      سلام دوستان
      متاسفانه من با کش سایت یه مشکل عجیب پیدا کردم که هرکاری میکنم حل نمیشه
      من افزونه ی W3 Total Cache رو نصب کرده بودم و بالطبع سایتم برای کاربرانی که وارد اکانتشون نشدن کش میشد و بعد از یه مدت اگر به سایت نمیومدن میتونستن مطالب جدیدو ببینن وگرنه مطالب جدیدرو نمیتونستن ببینن ولی برای کاربرانی که وارد اکانتشون میشدن کش اتفاق نمیفتاد
      حالا بنده این افزونه رو غیر فعال کردم ولی باز هم همونطوری سایت کش میشه حتی قالبو تغییر دادم و تمام افزونه هارو غیر فعال کردم و کش مرورگر خودمو پاک کردمو حتی از یه سیستم دیگه وارد سایت شدم و حتی محتویات فایل htacces. رو پاک کردم ولی انگار نه انگار!
      ممنون میشم دوستان کمک کنن ، خیلی ضروریه!
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      وقتی میخوام سایت خبرگیر رو باز کنم ، از زمانی که آدرس رو وارد میکنم و enter میزنم تا زمانی که سایت میخواد لود بشه خیلی طول میکشه ...
      من این توابع رو به سایت اضافه کردم :


      <?php
      //@session_start();
      //@ob_start();
      $expire=time()+3600;
      @header('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', $expire) . ' GMT');
      @header('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');
      @header("Cache-Control: public, no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, maxage=".$expire.".");
      @header("Pragma: public");
      @header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
      @header('Server: LiteSpeed');
      @header('X-Powered-By: Khabargir.ir CMS');
      @header("Connection: keep-alive");
      @header("keep-alive: timeout=5, max=100");
      @header("Vary: User-Agent,Accept-Encoding");
      ?>

      الان سرعتم سایتم خیلی بالا رفته ، به محض enter زدن سریع باز میشه (شاید برای من اینجوریه )
      میخواستم بدونم استفاده از این توابع مشکلی نداره ؟
      درست نوشتم یا مشکل داره ؟