• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
iran

راحت وسط چین شدن عکس ها

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

همانطور که در جریان هستید بعد ورژن 3 وردپرس وسط چین کردن عکس ها اوضاع شده

توی ویرایشگر وسط چین هست اما بعضا توی بیرون وسط چین نمی شه

مثلا اینجا از داخل وسط چین هست اما از بیرون از سمت راست چیده شده http://shandis.ir/encouraged-to-follow-through-for-your-children/

اگه نظری پیشنهادی دارید بفرمایید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همانطور که در جریان هستید بعد ورژن 3 وردپرس وسط چین کردن عکس ها اوضاع شده

توی ویرایشگر وسط چین هست اما بعضا توی بیرون وسط چین نمی شه

مثلا اینجا از داخل وسط چین هست اما از بیرون از سمت راست چیده شده http://shandis.ir/en...-your-children/

اگه نظری پیشنهادی دارید بفرمایید

یک کد css هست میتونی از قالب پیش فرض وردپرس کپی کنی درست میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک کد css هست میتونی از قالب پیش فرض وردپرس کپی کنی درست میشه

کدوم کلاس سی اس اس ؟ اگه امکانش هست اینجا قرار دهید

ویرایش شده در توسط iran
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای اینکه عکس هامو وسط چین کنم از کد زیر استفاده میکنم:


<p style="text-align:center;">عکس</p>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو به آخر فایل rtl یا استایلتون اضافه و تست کنید:

.aligncenter,
img.aligncenter{
margin: 0 auto;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد زیر رو به آخر فایل Style.css قالب اضافه کنید :


/* misc */
img.aligncenter ,img.aligncenter:hover,.wp-caption img,.wp-caption img:hover{
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
img.alignright,img.alignright:hover {
padding: 4px;
margin: 0 0 2px 7px;
display: none;
}
img.alignleft,img.alignleft:hover {
padding: 4px;
margin: 0 7px 2px 0;
display: none;
}
.alignright {
float: right;
}
.alignleft {
float: left
}

.wp-caption {
text-align: center;
background-color: #F5FAFA;
padding: 3px;
margin: 10px 5px;
/* optional rounded corners for browsers that support it */
-moz-border-radius: 5px;
-khtml-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;
}

.wp-caption p.wp-caption-text {
font:normal 11px tahoma;
line-height: 17px;
padding: 5px;
margin: 0;
border-bottom: 1px solid #777;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای اینکه عکس هامو وسط چین کنم از کد زیر استفاده میکنم:


<p style="text-align:center;">عکس</p>

بنده نمی خوام با اچ تی ام ال کار کنم

در ضمن بعضی وقتا با همین کد هم جواب نمیده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد زیر رو به آخر فایل Style.css قالب اضافه کنید :


/* misc */
img.aligncenter ,img.aligncenter:hover,.wp-caption img,.wp-caption img:hover{
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
img.alignright,img.alignright:hover {
padding: 4px;
margin: 0 0 2px 7px;
display: none;
}
img.alignleft,img.alignleft:hover {
padding: 4px;
margin: 0 7px 2px 0;
display: none;
}
.alignright {
float: right;
}
.alignleft {
float: left
}

.wp-caption {
text-align: center;
background-color: #F5FAFA;
padding: 3px;
margin: 10px 5px;
/* optional rounded corners for browsers that support it */
-moz-border-radius: 5px;
-khtml-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;
}

.wp-caption p.wp-caption-text {
font:normal 11px tahoma;
line-height: 17px;
padding: 5px;
margin: 0;
border-bottom: 1px solid #777;
}

نه داداش جواب نداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدی که به شما دادم رو داخل استایل قالب‌تون نمی‌بینم.

ممکنه دوباره قرار بدید تا بررسی کنم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدی که به شما دادم رو داخل استایل قالب‌تون نمی‌بینم.

ممکنه دوباره قرار بدید تا بررسی کنم ؟

قرار داده شد

وقتی میری روی عکس های لینک دار پرش می کنه به وسط

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی پوسته شما این کد رو تست کردم و جواب داد:


.aligncenter,
img.aligncenter{
margin: 0 auto;
display: block;
}

توی فایل rtl قرار بدید کافی هست.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی پوسته شما این کد رو تست کردم و جواب داد:


.aligncenter,
img.aligncenter{
margin: 0 auto;
display: block;
}

توی فایل rtl قرار بدید کافی هست.

دستت درد نکته درست شد

آقا مرتضی چرا اینو تو وردپرس فارسی اصلاح نمی کنند ؟

خیلی ها این مشکل رو دارند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش نمیدونم. شاید چون مشکل فراگیر نیست بهش اهمیت داده نمیشه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید چون مشکل فراگیر نیست

فراگیر نیست چیه داداش من ، مشکل همه هست منتهی اونقدر تاپیک زدیم اونجا کسی جواب نداد مجبور شدیم قانع بشیم به همین ! :blink:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش نمیدونم. شاید چون مشکل فراگیر نیست بهش اهمیت داده نمیشه!

والا تا اونجایی که بنده خبر دارم همه کسانی که با وپ فارسی سرو کله دارند با این قضیه مشکل دارند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا تا اونجایی که بنده خبر دارم همه کسانی که با وپ فارسی سرو کله دارند با این قضیه مشکل دارند

من كه هيچ وقت توي اين قضيه با وردپرس به مشكل نخوردم ، ولي هميشه ميديدم كه اين مشكل مطرح ميشه ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من كه هيچ وقت توي اين قضيه با وردپرس به مشكل نخوردم ، ولي هميشه ميديدم كه اين مشكل مطرح ميشه ..

مسئله ای که هست ، منتهی تیم وردپرس فارسی زورشون میاد یه تکون بدن به خودشون !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من كه هيچ وقت توي اين قضيه با وردپرس به مشكل نخوردم ، ولي هميشه ميديدم كه اين مشكل مطرح ميشه ..

خوب خود بنده هم توی یکی از سایت هام این مشکل به چشمم نمیاد اما در کل این مشکل هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستام من هم همین مشکل رو با عکس هام دارم منهی نمی دونم اون کدی رو که آقا مرتضی گفتند باید کجا کپی کنم

در واقع فایل rtl کجاست ؟ همون style هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستام من هم همین مشکل رو با عکس هام دارم منهی نمی دونم اون کدی رو که آقا مرتضی گفتند باید کجا کپی کنم

در واقع فایل rtl کجاست ؟ همون style هست ؟

تفاوتی ندارد

در style.css هم میشود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس