• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Milad Rafi

درخواست افزونه لینک دونی

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

به یه افزونه لینک دونی احتیاج دارم وهرچی هم سرچ کرم چیزی پیدا نکردم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

mylinkdump رو تست کردید؟


http://wordpress.org/extend/plugins/mylinksdump/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نصب کردم و موقع فعال سازی این خطا را می دهد

این افزونه header معتبر ندارد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستی نصب کردید؟

نصبش بدون مشکل انجام میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر از منبع خود وردپرس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه افزونه ها فعالش کنید منم این مشکلو داشتم اینجوری فعال شد البته به دردم نخورد پاکش کردم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

mylinkdump رو تست کردید؟


http://wordpress.org/extend/plugins/mylinksdump/

بله از همیاروردپرس دانلود کردم و مشکا دوستمون را داشتم

افزونه ی لینک دونی دیگه ای وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از همیاروردپرس دانلود کردم و مشکا دوستمون را داشتم

افزونه ی لینک دونی دیگه ای وجود نداره؟

از مخزن خود وردپرس (نه همیار وردپرس ) دانلود و به صورت دستی در پوشه‌ی plugins آپلود کنید و دستی فعالش کنید ، من خودم استفاده میکردم و مشکلی نداره ..

در مورد افزونه‌های دیگه هم جستجو در انجمن :

http://forum.wp-parsi.com/topic/2199-افزونه-لینکدونی-وردپرس/

http://forum.wp-parsi.com/topic/3563-افزونه-های-مشابه-mylinksdump/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون به صورت دستی اپلود کردم نصب شد

فقط یه مشکل کوچولو :D

این کدرا کجای قالب باید بزارم؟؟؟؟

من هرجا گذاشتم قالب سایتم ریخت به هم


<?php echo myLinksDump_show() ;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر جایی که میخواین باکسش نمایش داده بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه قالب سایتتون بهم نریزه باید کد رو در جای مناسب و صحیح قرار بدید که با سایر عناصر قاطی نشه و همچنین عرض کافی برای قرار گرفتن باکس وجود داشته باشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی اموزش خود پلاگین گفته که کد رو داخل فایل ایندکس وارد کنید ولی فایل ایندکس من فقط چند خط هست


<?php get_header(); ?>
<div id="main-area-wrap">
<div id="wrapper">
<div id="main">
<?php if (get_option('glow_blog_style') == 'on') { include(TEMPLATEPATH . '/includes/blogstyle.php');
} else { include(TEMPLATEPATH . '/includes/defaultindex.php'); } ?>
</div> <!-- end main -->

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

کجا باید بزارم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در اول المان main قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان اين افزونه رو نصب كردم و لينك باكس هم تو سايتم هست ولي دوتا سوال داشتم يكي اينكه وقتي رو لينكها كليك ميكنم eror404ميده 2.چطوري دكمه ارسال لينك و دريافت كد رو تو سايت بذارم تا كاربران لينك تازه ارسال كنند؟لطفا كمكم كنين هيچ جا نتونستم جواب پيدا كنم..اينم سايتمهwww.javanfun586.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

شما نصب افزونه رو کامل انجام دادید؟ فایلهایی که نیاز بود رو توی روت قرار دادید الان فایل myLDlinker.php توی روت نیست!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری