mohamad

مشکل با قرار دادن تصویر شاخص

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید من با تصاویر شاخص سایت وردپرس مشکل پیدا کردم .وقتی افزودن تصویر شاخص رو میزنم پنجره باز میشه ولی تصویر هایی که آپلود کردم توی کتابخانه پرونده چند رسانه ای نمایش داده نمیشه و چیزی رو نشون نمیده ممنون میشم کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در بخش رسانه میتونید عکس آپلود کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره میتونم عکس آپلود کنم ولی موقعی که میخوام به عنوان تصویر شاخص استفاده کنم و یا توی پست قرار بدم مشکل دارم و عکس ها رو نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون زمانی که می خواهید تصویر شاخص ایجاد کنید ، از همون پنجره تصویر رو آپلود کنید ببینید چطور میشه

در ضمن ببینید پوشه ی پیش فرض آپلود تصاویر (رسانه) رو چی تعریف کردید

بصورت پیش فرض wp-content/uploads هست - آیا شما تصاویرتون رو توی همین آپ می کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی وردپرس رو راه اندازی مجدد میکنم مشکل واسه چند ساعت حل میشه بعد دوباره اینطوری میشه.

پوشه اپلود هم همون پیشفرض وردپرس هست و تغییر ندادم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل فقط برای درج تصویر شاخص ایجاد میشه یا برای درج تصویر معمولی هم همین مشکل هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای درج تصویر از نشانی مشکلی نداره فقط با تصاویری که توی رسانه آپلود کردم مشکل داره و اون ها رو نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی فولدر uploads و wp-content رو روی 755 بذارید؟

روی چنده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی هر دو روی755 هست.مشکل از همون نسخه ورد پرس نگارش آلفا شبانه شروع شد.بعد دانگرید کردم و نسخه 3.5 رو بروز کردم. ولی این مشکل هنوز حل نشده

الان هم روی 3.5.1 هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو هم تست کنید:

در فایل wp-config.php قبل از


require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');

قطعه ی زیر رو اضافه کنید:


define('CONCATENATE_SCRIPTS', false );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون با کمک کد بالا فعلا که مشکل برطرف شده مثل اینکه اگه درست نشد برمیگردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasaman-yk
      من یکی از سایتام قالبش اصلا جوریه تصویر شاخص تو صفحه اصلی نمیاره حتی افزونه auto-post-thumbnail.3.3.3
      دانلود کردم نصب کردم و فعال ، ولی اصلا نیاورد . کد نویسی بلد نیستم که تو کد های قالب دست ببرم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
      قالب سایتم ارکیده سفیده
      اینم سایتممم
      http://doondoon.ir/