• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohamad

مشکل با قرار دادن تصویر شاخص

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید من با تصاویر شاخص سایت وردپرس مشکل پیدا کردم .وقتی افزودن تصویر شاخص رو میزنم پنجره باز میشه ولی تصویر هایی که آپلود کردم توی کتابخانه پرونده چند رسانه ای نمایش داده نمیشه و چیزی رو نشون نمیده ممنون میشم کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در بخش رسانه میتونید عکس آپلود کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره میتونم عکس آپلود کنم ولی موقعی که میخوام به عنوان تصویر شاخص استفاده کنم و یا توی پست قرار بدم مشکل دارم و عکس ها رو نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون زمانی که می خواهید تصویر شاخص ایجاد کنید ، از همون پنجره تصویر رو آپلود کنید ببینید چطور میشه

در ضمن ببینید پوشه ی پیش فرض آپلود تصاویر (رسانه) رو چی تعریف کردید

بصورت پیش فرض wp-content/uploads هست - آیا شما تصاویرتون رو توی همین آپ می کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی وردپرس رو راه اندازی مجدد میکنم مشکل واسه چند ساعت حل میشه بعد دوباره اینطوری میشه.

پوشه اپلود هم همون پیشفرض وردپرس هست و تغییر ندادم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل فقط برای درج تصویر شاخص ایجاد میشه یا برای درج تصویر معمولی هم همین مشکل هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای درج تصویر از نشانی مشکلی نداره فقط با تصاویری که توی رسانه آپلود کردم مشکل داره و اون ها رو نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی فولدر uploads و wp-content رو روی 755 بذارید؟

روی چنده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی هر دو روی755 هست.مشکل از همون نسخه ورد پرس نگارش آلفا شبانه شروع شد.بعد دانگرید کردم و نسخه 3.5 رو بروز کردم. ولی این مشکل هنوز حل نشده

الان هم روی 3.5.1 هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو هم تست کنید:

در فایل wp-config.php قبل از


require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');

قطعه ی زیر رو اضافه کنید:


define('CONCATENATE_SCRIPTS', false );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون با کمک کد بالا فعلا که مشکل برطرف شده مثل اینکه اگه درست نشد برمیگردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasaman-yk
      من یکی از سایتام قالبش اصلا جوریه تصویر شاخص تو صفحه اصلی نمیاره حتی افزونه auto-post-thumbnail.3.3.3
      دانلود کردم نصب کردم و فعال ، ولی اصلا نیاورد . کد نویسی بلد نیستم که تو کد های قالب دست ببرم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
      قالب سایتم ارکیده سفیده
      اینم سایتممم
      http://doondoon.ir/