• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
abolfazl

چگونگي يك ويرايش؟

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزيز

اين آدرس سايت ماست: www.k-zaminy.ir

چه جوري ميتونم كادر سفيدي رو كه دور لينك هايي كه داخل فهرست زير هدر هست و ثابت نگه دارم وطوري نباشن كه وقتي نشانگر موس روشون اومد نمايان بشند؟

خيلي ممنون ميشم اگر كمكمون كنيد :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

#menu ul li a  {
height : 25px;
background : url('images/bg_over.gif') center center no-repeat;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اين كد تو استايل قرار دادم و مشكلم حل شد

فقط يه خواهشي ديگه هم دارم الآن به اون چيزي كه ميخاستم رسيدم فقط چه جوري ميتونم يه كاري كنم وقتي نشانگر موس روي يه كدوم از همين لينك هاي فهرست زير هدر اومد / مثلا رنگش تغيير كنه براي مثال قرمز بشه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام؛ توی فایل css قالب تون جایگزین یا اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اين كد تو استايل قرار دادم و مشكلم حل شد

فقط يه خواهشي ديگه هم دارم الآن به اون چيزي كه ميخاستم رسيدم فقط چه جوري ميتونم يه كاري كنم وقتي نشانگر موس روي يه كدوم از همين لينك هاي فهرست زير هدر اومد / مثلا رنگش تغيير كنه براي مثال قرمز بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگ فایل bg_over.gif در پوشه images قالب رو تغییر بدید اونم عوض میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فرزاد دستتون درد نكنه

حالا مشكل حل شده ولي يكي ديگه اضافه شد

واون هم اينكه ميخام يه 10 لينك زير هدر يعني همون داخل فهرست زير هدر ايجاد كنم كه فقط تونستم 9 تا لينك و زير هدر قرار بدم

چون وقتي دهمي رو قرار ميدم فهرست خراب ميشه واون هم به خاطر كمبود فضا هست

ميخام بدونم چه جوري ميتونم يه لينك ديگه هم اضافه كنم بدون اينكه فهرست زير هدر خراب نشه و خيلي منظم باشند ؟

اين هم آدرس سايت ما: www.k-zaminy.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا فرزاد دستتون درد نكنه

حالا مشكل حل شده ولي يكي ديگه اضافه شد

واون هم اينكه ميخام يه 10 لينك زير هدر يعني همون داخل فهرست زير هدر ايجاد كنم كه فقط تونستم 9 تا لينك و زير هدر قرار بدم

چون وقتي دهمي رو قرار ميدم فهرست خراب ميشه واون هم به خاطر كمبود فضا هست

ميخام بدونم چه جوري ميتونم يه لينك ديگه هم اضافه كنم بدون اينكه فهرست زير هدر خراب نشه و خيلي منظم باشند ؟

اين هم آدرس سايت ما: www.k-zaminy.ir

شما باید پس از قرار دادن لینک بعدی برید و در بخش menu ul li a استایل عرض را کم کنید ببینید کجا درست می شه


.menu ul li a {
cursor: pointer;
display: block;
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 11px;
height: 35px;
letter-spacing: 0;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
width: 91px;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو کلاس .nav-c112 s Z مقدار Width که الان 905 هستش به 950 افزایش بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان دستتون درد نكنه

تونستم اون دهمين لينك و اضافه كنم اما وقتي عرضشون و كم ميكنم يه ايرادي دارند و اون هم اينكه به هم مي چسبند

خودتون مشاهده كنيد: www.k-zaminy.ir

حالا چي كاركنم كه بينشون فاصله بيافته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.menu ul li {
text-align: center;
position: relative;
overflow: hidden;
float: right;
line-height: 22px;
width: 80px;
padding: 0px 5px;
}

ببین چطوره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را جایگزین کنید


.menu ul li a {
cursor: pointer;
display: block;
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 11px;
height: 35px;
letter-spacing: 0;
margin: 2px;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
width: 86px;
}

دوست عزیز یک پیشنهاد هم براتون دارم شما افزونه firebug را روی مرورگرتون نصب کنید و همه این ویرایش ها را با اون انجام یدید اینجوری کم کم با کد ها آشنا می شید و کارهای کوچکی مثل این رو می تونید خودتون انجام بدید.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همه ي دوستاني كه بهم كمك كردن درد نكنه :)

ان شاءالله همتون عاقبت به خير بشيد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان يه مشكل پيدا شده

اين فهرستي كه زير منو هست متناسب با تمام مرورگر ها هست ولي تو اكسپلوئر به هم ميرزه !!!!

دوستان چه كار بايد بكنم تا متناسب با اكسپلوئر هم باشه ؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با ie که مشکلی نداره با فایر فاکس مشکل داشت الانم که کل سایت پرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه سايت كه هنوز پابر جاست يه refresh بكنيد سايت كه نپريده ؟!

پس چرا تو اكسپلوئر بنده فهرست و خراب نشون ميده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استایلت تو فایر فاکس لود نمیشه ولی تو اکسپلرر 10 و 9 و 8 مشکلی نیست فقط تو نسخه های قدیمی مشکل هست

واسه اونا هم این کد رو تو هدر بزار


<!--[if IE 7]>

<p style="text-align:center ; width:200px; border:1px #9000000 solid; padding:1px;background:#bdeaff; font-color: #0560a6; font-family:tahoma; font-size:11px; ">
مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></p>

<![endif]-->

اکسپلورر چند استفاده میکنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش اين كدش خيلي خوبه تو قالب قرار دادمش خيلي ممنون

نميدونم اكسپلوئرم نسخه چنده ؟

ولي برا ما خراب نشون ميده !!!

چي كاركنم كه تو نسخه هاي خيلي قديمي اكسپلوئر هم خوب نشون بده؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم ویندوزت xp هست چون اکسپلوررت پایینه سعی کن از نسخه بالاتر استفاده کنی . این روزا همه از نسخه های بالاتر استفاده میکنن . واسه نسخه های قدیمی تر هم بزار اساتید کمک کنن چون من مشکلات قالبم رو با Inspect موزیلا برطرف میکنم تا حالا هم موفق بودم و یکم برنامه نویسی قالب یادگرفتم

موفق باشی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهرست زير هدر با تمام مرور گر ها سازگار شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس