abolfazl

چگونگي يك ويرايش؟

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزيز

اين آدرس سايت ماست: www.k-zaminy.ir

چه جوري ميتونم كادر سفيدي رو كه دور لينك هايي كه داخل فهرست زير هدر هست و ثابت نگه دارم وطوري نباشن كه وقتي نشانگر موس روشون اومد نمايان بشند؟

خيلي ممنون ميشم اگر كمكمون كنيد :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

#menu ul li a  {
height : 25px;
background : url('images/bg_over.gif') center center no-repeat;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اين كد تو استايل قرار دادم و مشكلم حل شد

فقط يه خواهشي ديگه هم دارم الآن به اون چيزي كه ميخاستم رسيدم فقط چه جوري ميتونم يه كاري كنم وقتي نشانگر موس روي يه كدوم از همين لينك هاي فهرست زير هدر اومد / مثلا رنگش تغيير كنه براي مثال قرمز بشه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام؛ توی فایل css قالب تون جایگزین یا اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اين كد تو استايل قرار دادم و مشكلم حل شد

فقط يه خواهشي ديگه هم دارم الآن به اون چيزي كه ميخاستم رسيدم فقط چه جوري ميتونم يه كاري كنم وقتي نشانگر موس روي يه كدوم از همين لينك هاي فهرست زير هدر اومد / مثلا رنگش تغيير كنه براي مثال قرمز بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگ فایل bg_over.gif در پوشه images قالب رو تغییر بدید اونم عوض میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فرزاد دستتون درد نكنه

حالا مشكل حل شده ولي يكي ديگه اضافه شد

واون هم اينكه ميخام يه 10 لينك زير هدر يعني همون داخل فهرست زير هدر ايجاد كنم كه فقط تونستم 9 تا لينك و زير هدر قرار بدم

چون وقتي دهمي رو قرار ميدم فهرست خراب ميشه واون هم به خاطر كمبود فضا هست

ميخام بدونم چه جوري ميتونم يه لينك ديگه هم اضافه كنم بدون اينكه فهرست زير هدر خراب نشه و خيلي منظم باشند ؟

اين هم آدرس سايت ما: www.k-zaminy.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا فرزاد دستتون درد نكنه

حالا مشكل حل شده ولي يكي ديگه اضافه شد

واون هم اينكه ميخام يه 10 لينك زير هدر يعني همون داخل فهرست زير هدر ايجاد كنم كه فقط تونستم 9 تا لينك و زير هدر قرار بدم

چون وقتي دهمي رو قرار ميدم فهرست خراب ميشه واون هم به خاطر كمبود فضا هست

ميخام بدونم چه جوري ميتونم يه لينك ديگه هم اضافه كنم بدون اينكه فهرست زير هدر خراب نشه و خيلي منظم باشند ؟

اين هم آدرس سايت ما: www.k-zaminy.ir

شما باید پس از قرار دادن لینک بعدی برید و در بخش menu ul li a استایل عرض را کم کنید ببینید کجا درست می شه


.menu ul li a {
cursor: pointer;
display: block;
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 11px;
height: 35px;
letter-spacing: 0;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
width: 91px;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو کلاس .nav-c112 s Z مقدار Width که الان 905 هستش به 950 افزایش بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان دستتون درد نكنه

تونستم اون دهمين لينك و اضافه كنم اما وقتي عرضشون و كم ميكنم يه ايرادي دارند و اون هم اينكه به هم مي چسبند

خودتون مشاهده كنيد: www.k-zaminy.ir

حالا چي كاركنم كه بينشون فاصله بيافته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.menu ul li {
text-align: center;
position: relative;
overflow: hidden;
float: right;
line-height: 22px;
width: 80px;
padding: 0px 5px;
}

ببین چطوره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را جایگزین کنید


.menu ul li a {
cursor: pointer;
display: block;
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 11px;
height: 35px;
letter-spacing: 0;
margin: 2px;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
width: 86px;
}

دوست عزیز یک پیشنهاد هم براتون دارم شما افزونه firebug را روی مرورگرتون نصب کنید و همه این ویرایش ها را با اون انجام یدید اینجوری کم کم با کد ها آشنا می شید و کارهای کوچکی مثل این رو می تونید خودتون انجام بدید.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همه ي دوستاني كه بهم كمك كردن درد نكنه :)

ان شاءالله همتون عاقبت به خير بشيد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان يه مشكل پيدا شده

اين فهرستي كه زير منو هست متناسب با تمام مرورگر ها هست ولي تو اكسپلوئر به هم ميرزه !!!!

دوستان چه كار بايد بكنم تا متناسب با اكسپلوئر هم باشه ؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با ie که مشکلی نداره با فایر فاکس مشکل داشت الانم که کل سایت پرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه سايت كه هنوز پابر جاست يه refresh بكنيد سايت كه نپريده ؟!

پس چرا تو اكسپلوئر بنده فهرست و خراب نشون ميده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استایلت تو فایر فاکس لود نمیشه ولی تو اکسپلرر 10 و 9 و 8 مشکلی نیست فقط تو نسخه های قدیمی مشکل هست

واسه اونا هم این کد رو تو هدر بزار


<!--[if IE 7]>

<p style="text-align:center ; width:200px; border:1px #9000000 solid; padding:1px;background:#bdeaff; font-color: #0560a6; font-family:tahoma; font-size:11px; ">
مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></p>

<![endif]-->

اکسپلورر چند استفاده میکنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش اين كدش خيلي خوبه تو قالب قرار دادمش خيلي ممنون

نميدونم اكسپلوئرم نسخه چنده ؟

ولي برا ما خراب نشون ميده !!!

چي كاركنم كه تو نسخه هاي خيلي قديمي اكسپلوئر هم خوب نشون بده؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم ویندوزت xp هست چون اکسپلوررت پایینه سعی کن از نسخه بالاتر استفاده کنی . این روزا همه از نسخه های بالاتر استفاده میکنن . واسه نسخه های قدیمی تر هم بزار اساتید کمک کنن چون من مشکلات قالبم رو با Inspect موزیلا برطرف میکنم تا حالا هم موفق بودم و یکم برنامه نویسی قالب یادگرفتم

موفق باشی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهرست زير هدر با تمام مرور گر ها سازگار شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir