abolfazl

چگونگي يك ويرايش؟

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزيز

اين آدرس سايت ماست: www.k-zaminy.ir

چه جوري ميتونم كادر سفيدي رو كه دور لينك هايي كه داخل فهرست زير هدر هست و ثابت نگه دارم وطوري نباشن كه وقتي نشانگر موس روشون اومد نمايان بشند؟

خيلي ممنون ميشم اگر كمكمون كنيد :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

#menu ul li a  {
height : 25px;
background : url('images/bg_over.gif') center center no-repeat;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اين كد تو استايل قرار دادم و مشكلم حل شد

فقط يه خواهشي ديگه هم دارم الآن به اون چيزي كه ميخاستم رسيدم فقط چه جوري ميتونم يه كاري كنم وقتي نشانگر موس روي يه كدوم از همين لينك هاي فهرست زير هدر اومد / مثلا رنگش تغيير كنه براي مثال قرمز بشه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام؛ توی فایل css قالب تون جایگزین یا اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اين كد تو استايل قرار دادم و مشكلم حل شد

فقط يه خواهشي ديگه هم دارم الآن به اون چيزي كه ميخاستم رسيدم فقط چه جوري ميتونم يه كاري كنم وقتي نشانگر موس روي يه كدوم از همين لينك هاي فهرست زير هدر اومد / مثلا رنگش تغيير كنه براي مثال قرمز بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگ فایل bg_over.gif در پوشه images قالب رو تغییر بدید اونم عوض میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فرزاد دستتون درد نكنه

حالا مشكل حل شده ولي يكي ديگه اضافه شد

واون هم اينكه ميخام يه 10 لينك زير هدر يعني همون داخل فهرست زير هدر ايجاد كنم كه فقط تونستم 9 تا لينك و زير هدر قرار بدم

چون وقتي دهمي رو قرار ميدم فهرست خراب ميشه واون هم به خاطر كمبود فضا هست

ميخام بدونم چه جوري ميتونم يه لينك ديگه هم اضافه كنم بدون اينكه فهرست زير هدر خراب نشه و خيلي منظم باشند ؟

اين هم آدرس سايت ما: www.k-zaminy.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا فرزاد دستتون درد نكنه

حالا مشكل حل شده ولي يكي ديگه اضافه شد

واون هم اينكه ميخام يه 10 لينك زير هدر يعني همون داخل فهرست زير هدر ايجاد كنم كه فقط تونستم 9 تا لينك و زير هدر قرار بدم

چون وقتي دهمي رو قرار ميدم فهرست خراب ميشه واون هم به خاطر كمبود فضا هست

ميخام بدونم چه جوري ميتونم يه لينك ديگه هم اضافه كنم بدون اينكه فهرست زير هدر خراب نشه و خيلي منظم باشند ؟

اين هم آدرس سايت ما: www.k-zaminy.ir

شما باید پس از قرار دادن لینک بعدی برید و در بخش menu ul li a استایل عرض را کم کنید ببینید کجا درست می شه


.menu ul li a {
cursor: pointer;
display: block;
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 11px;
height: 35px;
letter-spacing: 0;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
width: 91px;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو کلاس .nav-c112 s Z مقدار Width که الان 905 هستش به 950 افزایش بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان دستتون درد نكنه

تونستم اون دهمين لينك و اضافه كنم اما وقتي عرضشون و كم ميكنم يه ايرادي دارند و اون هم اينكه به هم مي چسبند

خودتون مشاهده كنيد: www.k-zaminy.ir

حالا چي كاركنم كه بينشون فاصله بيافته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.menu ul li {
text-align: center;
position: relative;
overflow: hidden;
float: right;
line-height: 22px;
width: 80px;
padding: 0px 5px;
}

ببین چطوره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را جایگزین کنید


.menu ul li a {
cursor: pointer;
display: block;
font-family: Tahoma,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 11px;
height: 35px;
letter-spacing: 0;
margin: 2px;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
width: 86px;
}

دوست عزیز یک پیشنهاد هم براتون دارم شما افزونه firebug را روی مرورگرتون نصب کنید و همه این ویرایش ها را با اون انجام یدید اینجوری کم کم با کد ها آشنا می شید و کارهای کوچکی مثل این رو می تونید خودتون انجام بدید.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همه ي دوستاني كه بهم كمك كردن درد نكنه :)

ان شاءالله همتون عاقبت به خير بشيد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان يه مشكل پيدا شده

اين فهرستي كه زير منو هست متناسب با تمام مرورگر ها هست ولي تو اكسپلوئر به هم ميرزه !!!!

دوستان چه كار بايد بكنم تا متناسب با اكسپلوئر هم باشه ؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با ie که مشکلی نداره با فایر فاکس مشکل داشت الانم که کل سایت پرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه سايت كه هنوز پابر جاست يه refresh بكنيد سايت كه نپريده ؟!

پس چرا تو اكسپلوئر بنده فهرست و خراب نشون ميده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استایلت تو فایر فاکس لود نمیشه ولی تو اکسپلرر 10 و 9 و 8 مشکلی نیست فقط تو نسخه های قدیمی مشکل هست

واسه اونا هم این کد رو تو هدر بزار


<!--[if IE 7]>

<p style="text-align:center ; width:200px; border:1px #9000000 solid; padding:1px;background:#bdeaff; font-color: #0560a6; font-family:tahoma; font-size:11px; ">
مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></p>

<![endif]-->

اکسپلورر چند استفاده میکنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش اين كدش خيلي خوبه تو قالب قرار دادمش خيلي ممنون

نميدونم اكسپلوئرم نسخه چنده ؟

ولي برا ما خراب نشون ميده !!!

چي كاركنم كه تو نسخه هاي خيلي قديمي اكسپلوئر هم خوب نشون بده؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم ویندوزت xp هست چون اکسپلوررت پایینه سعی کن از نسخه بالاتر استفاده کنی . این روزا همه از نسخه های بالاتر استفاده میکنن . واسه نسخه های قدیمی تر هم بزار اساتید کمک کنن چون من مشکلات قالبم رو با Inspect موزیلا برطرف میکنم تا حالا هم موفق بودم و یکم برنامه نویسی قالب یادگرفتم

موفق باشی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهرست زير هدر با تمام مرور گر ها سازگار شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید