• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed4641

دکمه ادامه مطلب سایت من

38 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دکمه ادامه مطلب سایت بنده خیلی ساده است

به طوری که خیلی از کاربرا شاید متوجهش نشد

این خیلی ضعف بزرگیه

ممنون میشم کمکم کنید

آدرس سایتم:it30t.ir

اگه کدی از قسمتی از قالب می خواید بگید تا بذارم

ممنون میشم

ویرایش شده در توسط saeed4641
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قسمتی که کد ادامه مطلب گذاشتید , میتونید یک دایو و یک استایل براش تعریف کنید . مثلا من این کار رو انجام دادم :


<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" id="more">ادامه مطلب</a></div>

بعد در کلاس more یک استایل دلخواه تعریف میکنید.

مثلا :


.more{
border:1px solid #CCC;
border-radius:5px;
height:20px;
width:70px;
background-color:#fff;
padding-right:10px;
}
.more:hover{
background-color:#3cb3f1;
color:#fff;
border:1px #000 solid;
-moz-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
-webkit-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
box-shadow: 0 0 2px 2px #ccc;
}

---------------------

سوال : کد جدیدترین مطالب سایتتون که بصورت متحرک هست , جی کوئری هست دیگه درسته ؟ ممنون میشم لینک کد جی کوئری شو بدین.

دنبال این بودم.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته در پست بالا به جای more. از more-link. استفاده کنید شاید بد نباشه - و نیازی هم احتمالاً به تعریف اولیه نداره

مثلاً:


.more-link {
background: #d90000;
border: 1px solid #ffffff;
padding: 5px 10px 5px 10px;
text-decoration: none;
color: #00000;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمتی که کد ادامه مطلب گذاشتید , میتونید یک دایو و یک استایل براش تعریف کنید . مثلا من این کار رو انجام دادم :


<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" id="more">ادامه مطلب</a></div>

بعد در کلاس more یک استایل دلخواه تعریف میکنید.

مثلا :


.more{
border:1px solid #CCC;
border-radius:5px;
height:20px;
width:70px;
background-color:#fff;
padding-right:10px;
}
.more:hover{
background-color:#3cb3f1;
color:#fff;
border:1px #000 solid;
-moz-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
-webkit-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
box-shadow: 0 0 2px 2px #ccc;
}

---------------------

سوال : کد جدیدترین مطالب سایتتون که بصورت متحرک هست , جی کوئری هست دیگه درسته ؟ ممنون میشم لینک کد جی کوئری شو بدین.

دنبال این بودم.

دقیقا متوجه منظورتون نشدم

در کدوم قسمت قالب این کارو انجام بدم

قسمت ویرایشگر قالب چندین قسمت داره

میشه بیشتر توضیح بدید

جزئی تر

در مورد آخرین مطالب:این یک افزونه است با نام scroll-post-excerpt

البته در پست بالا به جای more. از more-link. استفاده کنید شاید بد نباشه - و نیازی هم احتمالاً به تعریف اولیه نداره

مثلاً:


.more-link {
background: #d90000;
border: 1px solid #ffffff;
padding: 5px 10px 5px 10px;
text-decoration: none;
color: #00000;
}

متوجه نشدم

میشه بیشتر توضیح بدید

خیلی کامل تر بی زحمت

نحوه و محل قرارگیری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو فایل index.php این کد رو بزار


<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" id="more">ادامه مطلب</a></div>

بعد تو فایل style.css این کد رو بزار


.more{
border:1px solid #CCC;
border-radius:5px;
height:20px;
width:70px;
background-color:#fff;
padding-right:10px;
}
.more:hover{
background-color:#3cb3f1;
color:#fff;
border:1px #000 solid;
-moz-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
-webkit-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
box-shadow: 0 0 2px 2px #ccc;
}

البته از هرجاش که خوشت نیومد میتونی عوض کنی

ویرایش شده در توسط 3001.ir
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل index.php این کد رو بزار


<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" id="more">ادامه مطلب</a></div>

بعد تو فایل style.css این کد رو بزار


.more{
border:1px solid #CCC;
border-radius:5px;
height:20px;
width:70px;
background-color:#fff;
padding-right:10px;
}
.more:hover{
background-color:#3cb3f1;
color:#fff;
border:1px #000 solid;
-moz-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
-webkit-box-shadow: 0 0 2px 2px #999;
box-shadow: 0 0 2px 2px #ccc;
}

البته از هرجاش که خوشت نیومد میتونی عوض کنی

خب این دو تا کد رو دقیقا کجای این فایلها بذارم؟

بعد چه عبارتهایی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد css رو که توی فایل style.css قرار میدی ، کد رو بزار اخر فایل و اون کد html رو توی فایل index.php جایگزین کد قبلی ادامه مطلبت کن .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد css رو که توی فایل style.css قرار میدی ، کد رو بزار اخر فایل و اون کد html رو توی فایل index.php جایگزین کد قبلی ادامه مطلبت کن .

قسمت ادامه مطلب رو تو فایل index.php پیدا نمیکنم

اینم کدش:

<?php get_header(); ?>

<?php if(is_front_page() & !is_paged()){ get_template_part( 'includes/header-slider'); } ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Setup Default Variables

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php global $post_layout, $hide_title, $hide_image, $hide_title, $hide_meta, $hide_date, $display_content; ?>

<?php $layout = themify_get('setting-default_layout'); /* set default layout */ if($layout == '' ) : $layout = 'sidebar1'; endif; ?>

<?php $post_layout = themify_get('setting-default_post_layout'); /* set default post layout */ if($post_layout == ''): $post_layout = 'list-post'; endif; ?>

<?php $page_title = themify_get('setting-hide_page_title'); ?>

<?php $hide_title = themify_get('setting-default_post_title'); ?>

<?php $unlink_title = themify_get('setting-default_unlink_post_title'); ?>

<?php $hide_image = themify_get('setting-default_post_image'); ?>

<?php $unlink_image = themify_get('setting-default_unlink_post_image'); ?>

<?php $hide_meta = themify_get('setting-default_post_meta'); ?>

<?php $hide_date = themify_get('setting-default_post_date'); ?>

<?php $display_content = themify_get('setting-default_layout_display'); ?>

<?php $post_image_width = themify_get('image_width'); ?>

<?php $post_image_height = themify_get('image_height'); ?>

<?php $page_navigation = themify_get('hide_navigation'); ?>

<?php $posts_per_pages = themify_get('posts_per_page'); ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Set Default Image Sizes

/////////////////////////////////////////////

$content_width = 918;

$sidebar1_content_width = 600;

// Grid4

$grid4_width = 194;

$grid4_height = 140;

// Grid3

$grid3_width = 272;

$grid3_height = 180;

// Grid2

$grid2_width = 428;

$grid2_height = 250;

// List Large

$list_large_image_width = 600;

$list_large_image_height = 390;

// List Thumb

$list_thumb_image_width = 200;

$list_thumb_image_height = 200;

// List Grid2 Thumb

$grid2_thumb_width = 100;

$grid2_thumb_height = 90;

// List Post

$list_post_width = 908;

$list_post_height = 400;

///////////////////////////////////////////

// Setting image width, height

///////////////////////////////////////////

global $width, $height;

if($post_layout == 'grid4'):

$width = $grid4_width;

$height = $grid4_height;

elseif($post_layout == 'grid3'):

$width = $grid3_width;

$height = $grid3_height;

elseif($post_layout == 'grid2'):

$width = $grid2_width;

$height = $grid2_height;

elseif($post_layout == 'list-large-image'):

$width = $list_large_image_width;

$height = $list_large_image_height;

elseif($post_layout == 'list-thumb-image'):

$width = $list_thumb_image_width;

$height = $list_thumb_image_height;

elseif($post_layout == 'grid2-thumb'):

$width = $grid2_thumb_width;

$height = $grid2_thumb_height;

elseif($post_layout == 'list-post'):

$width = $list_post_width;

$height = $list_post_height;

else:

$width = $list_post_width;

$height = $list_post_height;

endif;

if($layout == "sidebar1" || $layout == "sidebar1 sidebar-left"):

$ratio = $width / $content_width;

$aspect = $height / $width;

$width = round($ratio * $sidebar1_content_width);

if($height != '' && $height != 0):

$height = round($width * $aspect);

endif;

endif;

?>

<!-- layout-container -->

<div id="layout" class="clearfix <?php echo $layout; ?>">

<!-- content -->

<div id="content">

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Author Page

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php if(is_author()) : ?>

<?php

$curauth = (isset($_GET['author_name'])) ? get_user_by('slug', $author_name) : get_userdata(intval($author));

$author_url = $curauth->user_url;

?>

<div class="author-bio clearfix">

<p class="author-avatar"><?php echo get_avatar( $curauth->user_email, $size = '48' ); ?></p>

<h2 class="author-name"><?php _e('درباره','themify'); ?> <?php echo $curauth->first_name; ?> <?php echo $curauth->last_name; ?></h2>

<?php if($author_url != ''): ?><p class="author-url"><a href="<?php echo $author_url; ?>"><?php echo $author_url; ?></a></p><?php endif; //author url ?>

<div class="author-description">

<?php echo $curauth->user_description; ?>

</div>

<!-- /.author-description -->

</div>

<!-- /.author bio -->

<h2 class="author-posts-by"><?php _e('نوشت شده توسط','themify'); ?> <?php echo $curauth->first_name; ?> <?php echo $curauth->last_name; ?>:</h2>

<?php endif; ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Search Title

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php if(is_search()): ?>

<h1 class="page-title"><?php _e('نتایج جستجو برای:','themify'); ?> <em><?php echo $s; ?></em></h1>

<?php endif; ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Category Title

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php if(is_category() || is_tag()): ?>

<h1 class="page-title category-title"><?php single_cat_title(); ?></h1>

<?php endif; ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Default query categories

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php $query_cats = themify_get('setting-default_query_cats'); ?>

<?php if(($query_cats !="") && !is_search()): ?>

<?php query_posts($query_string . '&cat='.$query_cats); ?>

<?php endif; ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Loop

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php if (have_posts()) : ?>

<!-- loops-wrapper -->

<div class="loops-wrapper <?php echo $post_layout; ?>">

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php if(is_search()): ?>

<?php get_template_part( 'includes/loop','search'); ?>

<?php else: ?>

<?php get_template_part( 'includes/loop','index'); ?>

<?php endif; ?>

<?php

$postcnt++;

if ($postcnt == 1){

include(TEMPLATEPATH."/ads1.php");

}

elseif ($postcnt == 2){

include(TEMPLATEPATH."/ads2.php");

}

elseif ($postcnt == 3){

include(TEMPLATEPATH."/ads3.php");

}

elseif ($postcnt == 4){

include(TEMPLATEPATH."/ads4.php");

}

elseif ($postcnt == 5){

include(TEMPLATEPATH."/ads5.php");

}

elseif ($postcnt == 6){

include(TEMPLATEPATH."/ads6.php");

}

elseif ($postcnt == 7){

include(TEMPLATEPATH."/ads7.php");

}

elseif ($postcnt == 8){

include(TEMPLATEPATH."/ads8.php");

};

?>

<?php endwhile; ?>

</div>

<!-- /loops-wrapper -->

<?php get_template_part( 'includes/pagination'); ?>

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Error - No Page Found

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php else : ?>

<p><?php _e( 'متاسفیم، پیدا نشد.', 'themify' ); ?></p>

<?php endif; ?>

</div>

<!--/content -->

<?php

/////////////////////////////////////////////

// Sidebar

/////////////////////////////////////////////

?>

<?php if ($layout != "sidebar-none"): get_sidebar(); endif; ?>

</div>

<!-- layout-container -->

<?php get_footer(); ?>

میشه راهنمایی کنید؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی آدرس زیر includes/loop فایل index هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی آدرس زیر includes/loop فایل index هست.

یعنی به جای <?php else: ?> بذارم اون کدو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد رو پیدا کن بعد محتوای اون فایل رو بزار اینجا تا بگیم چکار کنی


<?php the_permalink() ?>

اگه این فایل رو داری اونم بررسی کن content.php

ویرایش شده در توسط 3001.ir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو پیدا کن بعد محتوای اون فایل رو بزار اینجا تا بگیم چکار کنی


<?php the_permalink() ?>

اگه این فایل رو داری اونم بررسی کن content.php

متسفانه این کدی رو که گفتید هم پیدا نکردم

کدهای فایل index.php قالبم رو که گذاشتم

از روی اون توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فکر کنم از قالب WP98 iTheme2 استفاده میکنی اگه اینطوره این کارها رو انجام بده

1 . در صفحه ویرایشگر قالب فایل loop.php رو پیدا کن بعد این کد رو پیدا و پاک کن


<?php else: ?>
<?php the_content(__((themify_check('setting-default_more_text')) ? themify_get('setting-default_more_text') : 'بیشتر →','themify')); ?>
<?php endif; ?>

به جاش اینو بزار


<?php else: ?>
<?php the_content(''); ?>

<?php endif; ?>
<div class="post-more-link"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">ادامه مطلب</a></div>

2. حالا فایل style رو باز کن و در پایین صفحه این کد رو بزار


.post-more-link {

text-align: center;
color: #ffffff;
padding:5px;
font-size: 11px;
margin: 3px 0px 12px 6px;

border-radius:10px 0px 10px 0px;
width:60px;
border:2px solid #0560a6;

}
.post-more-link a:hover {
text-decoration: underline;
color:#ff0000;
padding-right:5px;
}

اگه مشکلی بود خبر بده

ویرایش شده در توسط 3001.ir
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت ایشون از قبل دارای more-link. هست - فقط باید بهش استایل داد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم از قالب WP98 iTheme2 استفاده میکنی اگه اینطوره این کارها رو انجام بده

1 . در صفحه ویرایشگر قالب فایل loop.php رو پیدا کن بعد این کد رو پیدا و پاک کن


<?php else: ?>
<?php the_content(__((themify_check('setting-default_more_text')) ? themify_get('setting-default_more_text') : 'بیشتر →','themify')); ?>
<?php endif; ?>

به جاش اینو بزار


<?php else: ?>
<?php the_content(''); ?>

<?php endif; ?>
<div class="post-more-link"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">ادامه مطلب</a></div>

2. حالا فایل style رو باز کن و در پایین صفحه این کد رو بزار


.post-more-link {

text-align: center;
color: #ffffff;
padding:5px;
font-size: 11px;
margin: 3px 0px 12px 6px;

border-radius:10px 0px 10px 0px;
width:60px;
border:2px solid #0560a6;

}
.post-more-link a:hover {
text-decoration: underline;
color:#ff0000;
padding-right:5px;
}

اگه مشکلی بود خبر بده

این کارو کردم و دیدم دکمه ادامه مطلب در ادامه نوشته ها هم میاد کدو برگردوندم به حالت قبل

یعنی از notepad دوباره برگردوندمش

دیگه سایتم بالا نمیاد

دلیلش چیه؟

خواهش میکنم کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل بالا نیومدن از میهن وب هاسته چون اکثر سایتهایی که از اون هاست گرفتن قطع شدن

ویرایش شده در توسط 3001.ir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل بالا نیومدن از میهن وب هاسته چون اکثر سایتهایی که از اون هاست گرفتن قطع شدن

عزیز دل راست گفتی مشکل از میهن وب هاست بود

این کدی که زحمت کشیدی دادی رو گذاشتم

خیلی جالب و قشنگ شد

ولی مشکلی که داشت این بود که دکمه ادامه مطلب توی خود ادامه مطلب هم نشون داده میشد

که خیلی مشکل بزرگیه

میشه راهی براش پیدا کرد؟

ممنون میشم کمکم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کدو بزار آخر style


.more-link {
text-align: center;
color: #ffffff;
padding:5px;
font-size: 11px;
margin: 3px 0px 12px 6px;
border-radius:10px 0px 10px 0px;

border:2px solid #0560a6;
}
.more-link a:hover {
text-decoration: none;
color:#ff0000;
padding-right:5px;
}

ویرایش شده در توسط 3001.ir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدو بزار آخر style


.more-link {
text-align: center;
color: #ffffff;
padding:5px;
font-size: 11px;
margin: 3px 0px 12px 6px;
border-radius:10px 0px 10px 0px;

border:2px solid #0560a6;
}
.more-link a:hover {
text-decoration: none;
color:#ff0000;
padding-right:5px;
}

مشکل هنوز به قوت خودش باقیه

نشد

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

خیلی قشنگه ولی این ایراد بزرگیه

ممنون میشم بازم بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ایراد بزرگ کدومه ؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از ایراد بزرگ کدومه ؟؟

منظورم اینه که دکمه ادامه مطلب هم در صفحه اصلی نشون داده میشه و هم در ادامه خود ادامه مطلب

که همین امر مشکل بزرگیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مگه این نیست http://it30t.ir

سایت مشکل نداره ctrl+f5 رو بزن سایت تو مرورگر دوباره رفرش بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مگه این نیست http://it30t.ir

سایت مشکل نداره ctrl+f5 رو بزن سایت تو مرورگر دوباره رفرش بشه

خب من دیدم مشکل داره برگردوندم به حالت اول

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من فکر کردم همین الان رو میگه که هنوز هست ;)

اما فکر کنم هنوز این کد رو نذاشتی تو style چون نیست


.more-link {
text-align: center;
color: #ffffff;
padding:5px;
font-size: 11px;
margin: 3px 0px 12px 6px;
border-radius:10px 0px 10px 0px;
border:2px solid #0560a6;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خب من فکر کردم همین الان رو میگه که هنوز هست ;) اما فکر کنم هنوز این کد رو نذاشتی تو style چون نیست
 .more-link { text-align: center; color: #ffffff; padding:5px; font-size: 11px; margin: 3px 0px 12px 6px; border-radius:10px 0px 10px 0px; border:2px solid #0560a6; } 

حالا سایتو ببین

برا امتحان به ادامه مطلب یکی از مطالب برو

میبینی که در ادامه مطلب اون مطلب بازم دکمه ادامه مطلب وجود داره

در صورتی که نباید این جوری باشه

ممنون میشم ایرادشو رفع کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری