• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahdi.a

مشکل با تغییر در افزونه wti-like-post

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام این افزونه رو یه جای دلخواه تو پست بزارم ، گشتم تا این سایتو پیدا کردم که نوشته برای گذاشتن افزونه در جای دلخواه باید کد


add_filter(‘the_content’, ‘PutWtiLikePost’);

کامنت کنم !!! یعنی چی ؟؟؟؟!

اینم لینک این سایت {لینک}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم نظورش اینه که کد رو بی اثر کنید . در html اینطوری باید کامنت کرد :


<!-- این یک کامنت است -->

اما توی php اینطوری :

در PHP سه روش متفاوت جهت قرار دادن نظر برای کدها وجود دارد که یک نکته مهم یا بهتر است بگویم یک قانون که میبایست همه برنامه نویسان آن را رعایت کنند. شاید این مقاله کوچک بنظر خنده دار و عادی باشد و هرکسی که در سطح مقدماتی برنامه نویسی می کند آن را نیز بداند و در ذهن خود را پایبند بدان قانون بدانند اما در اجرا چنین چیزی نیست!

روش اول – استفاده از سمبل شماره (#)

از این روش می بایست برای کد هایی استفاده کرد که توضیح آن بیش از یک خط نمی باشد.

کد PHP:


<?php
echo (“Hello World!”); #It means you must say hello to world.
?>

روش دوم – استفاده از خط مورب دوتایی (//)

از این روش همانند روش اول برای کدهایی استفاده می شود که توضیح آن بیش از یک خط نباشد.

کد PHP:


<?php
echo (“Hello there”); //This is an informal sentence, The formal sentence of that is “Hello Dear”.
?>

روش سوم – استفاده از خط مورب و ستاره (/* و */)

از این روش می توان برای نظر گذاری بر روی کدهایی استفاده کرد که توضیح آنها دو خط یا بیشتر است.

کد PHP:


<?php
echo (“How are you?”); /*This sentence is telling you that please recommend yourself completely.
For answering to the question you can say “I am a student and my name is Alireza and last name is Eskandarpour
or say about hobbies or maybe you would like to say about your location”. In the end you should say Thank you for tribute!*/
?>

پی نوشت1: این مقاله را برای افرادی نوشتم که فکر می کنند از هر سه روش می توان برای انواع جملات استفاده کرد. البته هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد اگر استفاده نیز کنند اما از مسیر راست و قانونی خارج خواهند شد و همینطور باعث از دست رفتن نظم در کد های خود می شوند.

پی نوشت 2: جملات انگلیسی را از خودم نوشتم امیدوارم در جمله سوم بیشتر تفکر کنید زیرا در آخر یک جمله بسیار مهم نوشتم و آن هم تشکر از دیگران/پرسشگر است حتی اگر طرف مقابل وقت شما را گرفته باشد و در نهایت باطن جمله سوم با احترام صحبت کردن است!

پی نوشت 3: از امکان نظر گذاری برای حرف های بی مورد استفاده نکنید! سعی کنید در مقابل هر تابع، سازنده ای که نیاز به توضیح دارد و یا جاهای دیگر استفاده کنید.

منبع

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الان اینا همه درست ، من الان چه کار کنم که بتونم این کد رو هر جا که میخوام بزارم ؟ به زبان ساده بگید چون اون سایت خلاصه گفته و من هیچی نفهمیدم ...؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید کد رو حذف کنید . فقط یک بکاپ از فایل اصلی داشته باشید .

این کد میاد افزونه رو بعد از مطلبتون بصورت خودکار لود میکنه . با این کار (حذف کد / کامنت کد) شما میاید این کار رو غیر فعال مکینید و خودتون باید بصورت دستی کد فراخوانی افزونه رو در محل مورد نظرتون در قالب وارد کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب باید چه کدی رو به صورت دستی تو جای دلخواه وارد کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل wti_like_post.php رو باز کنید.

همون خط 714 که گفته اون کد رو حذف کنید.

بعد تابع زیر رو هر جا دوست دارید قرار بدید:

GetWtiLikePost()

تست کنید.

http://wordpress.org/extend/plugins/wti-like-post/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد اقا مرتضی

بازم یه دنیا ممنون ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی یه سوال دیگه ; این افزونه طرز کارش اینه یا نه ، یعنی لایک و دیسلایک رو یکجا نشون نمیده ، یعنی اگر پستی 30 تا لایک خورده باشه کسی بخواد که به این پست دیسلایک بده به شمارنده دیسلایک اضافه نمیشه و از لایک یکی کم میشه که 30 تا میشه 29 تا و دیسلایک همون 0 میمونه!!!!!!!!! اینو چه جوری میشه درست کرد ، تو تنظیماتشم تا جایی که من گشت چنین موردی برای این قسمت نبود . چه کار کنم که هر دو تا شمارنده کار کنن ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

ما اومدیم این افزونه رو امروز به روزرسانی کردیم ، باز هم خودش میاد تو پست قرار میده اون لایک دیسلایک رو ....

این کارهای رو هم که برا ورژن قبلیش کرده بودیم رو اون خط 714 ، الان یه همچین چیزی من ندیدم که بخوایم برش دارم !!! میشه بگید باید چه کار کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اهان دیدم ، فایلهاش رو اومده تقسیم بندی کرده و این کد رفته تو فایل wti_like_post_site.php

یه سوال میشه بگید که خط رو چه جوری توی کدهای php پیدا میکنن ؟؟؟؟ مثلا اون بالا اقا مرتضی گفته 714 چه جور ی میشه خط 714 رو پیدا کرد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اهان دیدم ، فایلهاش رو اومده تقسیم بندی کرده و این کد رفته تو فایل wti_like_post_site.php

یه سوال میشه بگید که خط رو چه جوری توی کدهای php پیدا میکنن ؟؟؟؟ مثلا اون بالا اقا مرتضی گفته 714 چه جور ی میشه خط 714 رو پیدا کرد ؟؟

در ادیتور کلید ترکیبی CTRL + G را بزنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری