!Mojtaba

ایجاد یک اسلایدر دستی

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

اگه بخام یه اسلایدر مثل این سایت داشته باشم چطوریاس ؟ فقط جا سه تا پست 5 تا پست رو نشون بده ...

عکس :

136294461621575_0Snapshot_2013-02-23_230858.png

آنلاین :

http://www.farhangnews.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید سورس رو از اون سایت آورد بیرون .... بعد با کوئری مقدار میدی که 5 تا پست رو نشون بده و یک تصویر شاخص میزاری عنوان و....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید سورس رو از اون سایت آورد بیرون .... بعد با کوئری مقدار میدی که 5 تا پست رو نشون بده و یک تصویر شاخص میزاری عنوان و....

درود

اقا حسین سورسش رو که من بلد نیستم چطوری باید دربیاریم !!

ولی تا جاییش رو بلدم که کده اون یه تیکش رو بنویسم ( عکس + توشیحات بقلش)

ولی بقیش رو نه ( اون دکمه های کوچیک برا تعویض پست و حرکت دادنش !!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوه اوه !!!

تاپیک داره بوی ریپ میگیره....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوه اوه !!!

تاپیک داره بوی ریپ میگیره....

بچه ها بساط رو جمع کنید صاحابش اومد !! :D

اقا مرتضی سری قبل که هیچی از HTML , PHP , CSS بلد نبودم تو 5 صفحه بهم یاد دادید !! اینکه دیگه کاری نداره میخام خودم یاد بگیرم !! :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینطور داره آقا مرتضی میگه من نیستم دیگه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

www.gopiplus.com/work/2011/06/02/wordpress-plugin-wp-photo-slider-50/#.UT2THDfdzXQ

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوه اوه !!!

تاپیک داره بوی ریپ میگیره....

این اولین اسپم من هست تو انجمن (با اجازه مدیران) :

بوی ریپ میگیره کنایه از چیه ؟ !!!(کنجاویم گرفته )

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ یعنی کپی برداری از طرح قالب ، سایت دیگرون !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسلایدرها رو که معمولا کسی خودش نمینویسه ! اینم میشه کپی برداری آیا ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسلایدرها رو که معمولا کسی خودش نمینویسه ! اینم میشه کپی برداری آیا ؟!!

خب دیگه ... اونا یه سری تغییرات توشون دادن ... البته این فرمایش آقا مرتضی بود ما هم به ایشون احترام میزاریم :)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

www.gopiplus.com/work/2011/06/02/wordpress-plugin-wp-photo-slider-50/#.UT2THDfdzXQ

لینک برا من باز نشد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فیلتر شکن باز کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فیلتر شکن باز کنید

سلام

پورت های vpn رو بستن استاد

فک کنم این پلاگین باشه ... میشه با php در اوردش ؟ یا اگه با افزونه هم میشه ، کدش رو میشه به صورت php تو قالب اضافه کرد ؟ یا مثلا زمینه دلخاه ؟ که هر پستی رو که خاستیم توش نمایش بدیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسلایدرها رو که معمولا کسی خودش نمینویسه ! اینم میشه کپی برداری آیا ؟!!

بحث این هست که اگر بخوایم کد رو از اون سایت بگیریم و بعد بیایم تبدیل به وردپرس کنیم ریپ هست.

اونی که شما میگید در حالتی هست که طرف کد/فایل های اسلایدر رو برای دانلود عموم قرار میده و میشه استفاده کرد.

فک کنم این پلاگین باشه ... میشه با php در اوردش ؟ یا اگه با افزونه هم میشه ، کدش رو میشه به صورت php تو قالب اضافه کرد ؟ یا مثلا زمینه دلخاه ؟ که هر پستی رو که خاستیم توش نمایش بدیم ؟

بله میشه.

قبلا هم در مورد تبدیل برای وردپرس توضیحاتی دادم. بازهم میتونیم برای دوستان کار کنیم.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ببخشید این تاپیک رو دوباره بالا آوردم ... !

خاستم این اسلایدر ساختن رو یاد بگیرم ... حالا نه مثل همین عکس که من گذاتشم ... !

کلا یه اسلایدر که وصل باشه به یه دسته بندی ... !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو ببینید:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط MK2
      با سلام
      در  اسلایدر revslider
      با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.
      مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
      تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط Siaavash
      یک صفحه برای نمایش پروژه هست، که شامل متن، عکس و Thumbnail عکس های پروژه می شه!
      می خوام متن توی یک ستون لود بشه، تمام عکس ها به صورت یک اسلایدر داخل ستون وسط و thumbnail ها هم در ستون دیگه!
      به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم؟ که کاربر متن رو وارد کنه و تمام عکس ها رو هم داخل پست آپلود و وارد کنه، بعد به صورت اتوماتیک متن داخل ستون خودش قرار بگیره (div) تمام عکس ها داخل اسلایدر قرار بگیرند و بند انگشتی عکس ها هم ساخته و داخل ستون مربوطه فراخوانی بشن.
      بهترین راه برای انجام این کار چیه؟
      با استفاده از فرمت گالری توی post formats می شه این کار رو انجام داد؟