• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed4641

مشکل اسلایدر سایت من

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اسلایدر سایت من یه مشکل بزرگ داره

اونم اینکه وقتی به آخرین عکس میرسه دوباره به اول برنمیگرده

ممنون میشم کمکم کنید

اگه کدی هم لازمه بگید بذارم

آدرس سایت بنده جهت دیدن اسلایدر:it30t.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اگه امکان داره کد هر دو اسلایدر (اسلایدر تصاویر و آخرین مطالب ) رو بزار چون خودم دنبالشون میگردم اگه تونستم مشکلش رو رفع کنم خبر میدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اگه امکان داره کد هر دو اسلایدر (اسلایدر تصاویر و آخرین مطالب ) رو بزار چون خودم دنبالشون میگردم اگه تونستم مشکلش رو رفع کنم خبر میدم

اسلایدر مال خود قالبه

کدشو از کجا باید در بیارم؟

اون آخرین مطالب هم گفتم افزونه است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو بخش ابزارک ها کدوم گزینه اسلایدر هست . حالا اسم اون افزونه چیه ؟؟

ویرایش شده در توسط 3001.ir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو بخش ابزارک ها کدوم گزینه اسلایدر هست . حالا اسم اون افزونه چیه ؟؟

اسلایدر مال خود قالبه

کدش تو افزونه ها نیست

اون افزونه ای که برای آخرین مطالبه اسمش اینه:

scroll-post-excerpt

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از jcarousel در پوسته تون برای اسلایدر استفاده شده.

باید اسکریپت اصلی jcarousel رو بررسی کنید و به اسکریپت پوسته تون خاصیت ریپیت حلقه رو اضافه کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از jcarousel در پوسته تون برای اسلایدر استفاده شده.

باید اسکریپت اصلی jcarousel رو بررسی کنید و به اسکریپت پوسته تون خاصیت ریپیت حلقه رو اضافه کنید.

میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم این حلقه رو ایجاد کنم؟

من از برنامه نویسی اطلاعی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول فایل jcarousel رو توی پوسته تون پیدا کنید یک فایل جاوااسکریپت هست. بعد اینجا قرار بدید تا بتونیم بیشتر کمک کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول فایل jcarousel رو توی پوسته تون پیدا کنید یک فایل جاوااسکریپت هست. بعد اینجا قرار بدید تا بتونیم بیشتر کمک کنیم.

فایل جی کوئری رو که فرمودید گذاشتم

ممنون میشم بررسی کنید

با تشکر فراوان

jquery.jcarousel.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همونی که حدس میزنم بود.

اینهم آدرس سایت اصلی + توضیحات + نمونه ها:

http://sorgalla.com/jcarousel/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همونی که حدس میزنم بود.

اینهم آدرس سایت اصلی + توضیحات + نمونه ها:

http://sorgalla.com/jcarousel/

ممنون

دیدم سایتشو

ولی چه جوری می تونم این مشکلو حل کنم؟

خواهش می کنم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میشه گید قالبتون رو از کجا آوردید؟ خریدینش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میشه گید قالبتون رو از کجا آوردید؟ خریدینش؟

یه جورایی پرسوناله

تقریبا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کد جی کوئری دقیقا توضیح داده که بعد از آخرین فریم برگرده روی اولین فریم و ری ست کنه اگر عمل نمی کنه احتمالا پنلی برای تنظیماتش داره این فایل min شده است (خلاصه شده) معمولا کنار این فایل فایل اصلی هم که سنگین تره باید باشه اگر اون فایل را داشته باشید می شه راحت تر دستورات تتنظیمش را پیدا کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تو فایل header-slider بود

اینجا کل اطلاعات اسلایدر هست

میشه کاری کرد که وقتی به آخر رسید برگرده به اول


<?php if(themify_check('setting-header_slider_enabled')){ ?>
<div id="header-slider" class="slider">

<ul class="slides clearfix">
<?php
if(themify_check('setting-header_slider_posts_category')){
$cat = "&cat=".themify_get('setting-header_slider_posts_category');
} else {
$cat = "";
}
if(themify_check('setting-header_slider_posts_slides')){
$num_posts = "showposts=".themify_get('setting-header_slider_posts_slides')."&";
} else {
$num_posts = "showposts=5&";
}
if(themify_check('setting-header_slider_display') && themify_get('setting-header_slider_display') == "images"){

$options = array("one","two","three","four","five","six","seven","eight","nine","ten");
foreach($options as $option){
if(themify_check('setting-header_slider_images_'.$option.'_image')){
echo "<li>";
if(themify_check('setting-header_slider_images_'.$option.'_link')){

$title = (themify_check('setting-header_slider_images_'.$option.'_title')) ? '<h3 class="feature-post-title">'.themify_get('setting-header_slider_images_'.$option.'_title').'</h3>' : '';
$link = themify_get('setting-header_slider_images_'.$option.'_link');
$image = themify_get('setting-header_slider_images_'.$option.'_image');
themify_image("src=".$image."&setting=header_slider&ignore=true&w=145&h=120&before=<a href='".urlencode($link)."' title='".urlencode($link)."'>&after=</a>&alt=".urlencode($link)."&class=feature-img");
echo $title;

} else {

$image = themify_get('setting-header_slider_images_'.$option.'_image');
themify_image("src=".$image."&setting=header_slider&ignore=true&w=145&h=120&alt=".$image."&class=feature-img");
echo $title;
}
echo "</li>";
}
}
} else {

query_posts($num_posts.$cat);

if( have_posts() ) {

while ( have_posts() ) : the_post();
?>
<li>
<?php themify_image("field_name=feature_image, post_image, image, wp_thumb&before=<a href='".get_permalink()."'>&after=</a>&ignore=true&setting=header_slider&class=feature-img&w=145&h=120"); ?>
<h3 class="feature-post-title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
</li>
<?php
endwhile;
}

wp_reset_query();

}
?>
</ul>
<div class="slider-nav">
<a href="#" class="prev-slide">قبلی</a>
<a href="#" class="next-slide">بغدی</a>
</div>

</div>
<!--/slider -->
<?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مهمان دارم و وقت گشتن را ندارمن روی فایل هاتون سرچ کنید casllback اگر معادلش صفر بود به یک تبدیلش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مهمان دارم و وقت گشتن را ندارمن روی فایل هاتون سرچ کنید casllback اگر معادلش صفر بود به یک تبدیلش کنید

همچین کدی رو پیدا نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه فایلهای جاوااسکریپت پوسته تون رو فشرده و پیوست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه فایلهای جاوااسکریپت پوسته تون رو فشرده و پیوست کنید

میشه دقیقا بگید کدوم پوشه های قالب رو میخواید؟

پوشه js قالب کافیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلهای js حالا در هر پوشه‌ای که هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلهای js حالا در هر پوشه‌ای که هست

اینم پوشه js

js.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو توی پوسته (احتمالا در هدر) پیدا :

   	 /////////////////////////////////////////////
// Slider
/////////////////////////////////////////////
jQuery(document).ready(function($){
jQuery('#header-slider .slides').jcarousel({
visible: 6,
auto: 1,
scroll: 1,
animation: 1000,
initCallback: carousel_callback
});
});

و بشه:

   	 /////////////////////////////////////////////
// Slider
/////////////////////////////////////////////
jQuery(document).ready(function($){
jQuery('#header-slider .slides').jcarousel({
wrap: 'circular',
visible: 6,
auto: 1,
scroll: 1,
animation: 1000,
initCallback: carousel_callback
});
});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو توی پوسته (احتمالا در هدر) پیدا :

 	 /////////////////////////////////////////////
// Slider
/////////////////////////////////////////////
jQuery(document).ready(function($){
jQuery('#header-slider .slides').jcarousel({
visible: 6,
auto: 1,
scroll: 1,
animation: 1000,
initCallback: carousel_callback
});
});

و بشه:

 	 /////////////////////////////////////////////
// Slider
/////////////////////////////////////////////
jQuery(document).ready(function($){
jQuery('#header-slider .slides').jcarousel({
wrap: 'circular',
visible: 6,
auto: 1,
scroll: 1,
animation: 1000,
initCallback: carousel_callback
});
});

این کدی که شما فرمودید رو پیدا نکردم

ولی توی فایل style.css یه قسمتش مال اسلایدره

نمیدونم اینجا میشه تغییراتی داد یانه؟

کدشو میذارم(همون قسمت اسلایدر) ببینید میشه کاری کرد؟


/************************************************************************************
SLIDER
*************************************************************************************/
#header-slider {
position: relative;
padding: 20px 50px 5px 0px;
margin: 0 0 20px;
background: #fff;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
-webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0,0,0,.4);
-moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0,0,0,.4);
box-shadow: 0 1px 3px rgba(0,0,0,.4);
}
#header-slider .slides {
margin: 0;
padding: 0;
/* hide slider and then expand by js */
height: 0;
overflow: hidden;
}
#header-slider .slides li {
margin: 0 0 10px 30px;
padding: 0;
list-style: none;
float: right;
text-align: center;
}
#header-slider .slides h3 {
margin: 5px 0 2px;
padding: 0;
font-size: 85%;
font-weight: normal;
line-height: 140%;
text-align: center;
}
#header-slider .slider-nav {
position: absolute;
top: 50%;
right: 0;
width: 100%;
}
#header-slider .slider-nav a {
background: url(images/slider-nav-left.png) no-repeat;
width: 25px;
height: 48px;
margin-top: -24px;
display: block;
text-indent: 900em;
}
#header-slider .slider-nav .prev-slide {
position: absolute;
left: -2px;
}
#header-slider .slider-nav .next-slide {
background-image: url(images/slider-nav-right.png);
position: absolute;
right: -2px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر ربطی به اون استایل نداره

همونی که گفتم رو پیدا کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مشکلتون به css مربوط نیست

یا سایت را باز کنید و در صفحه سایت راست کلیک کنید و با استفاده از view Page source سورس کد سایت را برای کدی که فرمودند جستجو کنید و یا آدرس سایت را بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری