Mesmaili

تغییر نکردن سایز عکس

22 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان.

بخشید من یه عکسی رو مثلا با سایز 700 در 200 میذارم روی سایت ، و با کد html تغییرش میدم به 400 در 400 ، و خوب همونطور که میخوام نمایش میده ( 400 در 400 ) اما قالب رو عوض کردم و دیگهاین 400 در 400 عمل نمیکنه ! میدونید کد مربوط به css ش چیه که من تغییر بدم ؟

سپاس.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تعیین اندازه میتوانید از max-height و max-width استفاده کنید

posts کلاس قسمت پست هست که باید تغییر کند


.posts {
max-height:400px;
max-width:400px;
}


.posts {
height:400px;
width:400px;
}


<!DOCTYPE html >
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style>
.posts {
max-height:400px;
max-width:400px;
}
.posts {
height:400px;
width:400px;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="posts">
<img src="" />
</div>
</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاسگذارم پارسا جان. تست میکنم.

یه سوال نامربوط به تاپیک !:دی

توی نظرات ، اینتر عمل نمیکنه !

یعنی همنگام تایپ مینویسم :

سلام

انجمن های وردپرس

پارسی خوبه !

اما ثبت رو میزنم ، اینجوری نمایش میده :

سلام.انجمن های وردپرس.پارسی خوبه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس نمونه نظر را قرار دهید. تا بررسی بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجیبه!!!

احتمالا قالب فیلتری رو اعمال میکنه که کاراکتر بریک از نظر حذف میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

br حذف نمیشه بلکه به \n تبدیل میشه.

توی سورس صفحه کامنت نوشته توی 3 خط ایجاد شده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید توی توابع اصلی و برای اظمینان توی توابع معتبرسازی بررسی کنید و تک تک اونها رو چک کنید که کدوم داره روی این موضوع تاثیر میزاره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ متاسفانه اطلاعی ندارم ازین بابت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما فریموریک دار هست درسته؟

فکر کنم modernize باید باشه. خوب باید توی فایلهای اصلی فریمورک و توابع و include ها دنبال تابع باشید.

توی دمو اصلی هم همین مورد وجود داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون فریم ورکِ پلاگینی هست که همراه بعضی قالب ها باید نصب کرد ، نه نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر ، منظور خود پوسته سایت هست.

معمولا اینها رو روی یک فریمورک میتویسن.

الا کل محصولات سازنده این پوسته همه بر روی یک فریمورک هستن.

البته شاید راه ساده تری برای حل مشکل هم وجودداشته باشه. اما چون با این پوسته ها کار نکردم نمیتونم راهنمایی بیشتری بکنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از شما ممنونم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای تعیین اندازه میتوانید از max-height و max-width استفاده کنید

posts کلاس قسمت پست هست که باید تغییر کند


.posts {
max-height:400px;
max-width:400px;
}


.posts {
height:400px;
width:400px;
}


<!DOCTYPE html >
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style>
.posts {
max-height:400px;
max-width:400px;
}
.posts {
height:400px;
width:400px;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="posts">
<img src="" />
</div>
</body>
</html>

متاسفانه این هم جواب نداد ! :دی

خیلی جالبه ! الان من سایزشون رو بزرگتر کردم و فکر کردم مشکلی پیش نمیاد ، اما انگار از یه سایز خاصی بیشتر باشه ، % میره بالا !

در اصلل باید اینجور باشه :

http://bia2v.in/2413...ghili-tarafdar/

اما عکسی که عرضش بزرگ باشه اینجور میشه :

http://bia2v.in/2402...arzin-mahe-man/

پ.ن : سوال بیربط !:دی چطور میشه اون بردر سمت چپ کاور رو محو کرد؟ یعنی کاور رو چسبوند به اون؟ با پدینگ هم نشد !:دی

مشکل اول حل شد ! :دی

مونده این سوال بی ربط :دی ببخشید همرو تو این تاپیک گفتم.

و اون مشکل اینتر در نظرات همچنان حل نشد ! :دی

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من که متوجه فرق این دو تا لینک نشدم برای اینکه

max-height درست کار کنه نیازه که اندازه height عکس بیشتر از اندازه ی اون باشه و همینطور در مورد

max-width

حالا اگر برای اون دو مقدار عدد برابر گذاشتید و یکیشون در واقع بزرگتر از max بود و دیگری کوچکتر (یعنی اندازه ی عکس 300 در 500 بود و شما هر دو ماکس را 400 گذاشتی)

-

عکس شما دفرمه می شه یعنی تبدیل می شه به300 در 400 برای رفع این مشکل اولا توی خود تگ عکس ابعاد عکس را حذف کنید و در css مقدار واقعی را برای

width و

height برابر با auto قرار دهید و در سطری پایین تر از این کد اندازه به ماکس ها یا احیانا مینیموم ها بدهید

منظورتون از بردار کاور را نفهمیدم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

بردر کاور هم ببیند ، دوتا تیبل تا دیو دارم چپ و راست ، میخوام سمت چپ با عکس حاشیهش گرد شه و سمت راست به بردر! همون چیزی که الان هست :دی

اما الان بین عکس و بردر سمت چپ یه 1 2 پیکسل فاصله داره. اون فاصله میخوام برداشته شه!

با padding هم نشد !:دی البته فکر کنم معلوم بود نمیشه:دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

بردر کاور هم ببیند ، دوتا تیبل تا دیو دارم چپ و راست ، میخوام سمت چپ با عکس حاشیهش گرد شه و سمت راست به بردر! همون چیزی که الان هست :دی

اما الان بین عکس و بردر سمت چپ یه 1 2 پیکسل فاصله داره. اون فاصله میخوام برداشته شه!

با padding هم نشد !:دی البته فکر کنم معلوم بود نمیشه:دی

سلام اول از همه بروید به خط 169 در فایل style.css و کد .morebg را به صورت زیر


.morebg {
width:890px;
max-height: 271px;
position: relative;
line-height: 14px;
border:1px solid #e8e8e8;
background:#f6f6f6;
-webkit-border-radius: 3px;
border-radius:7px 7px 7px 7px;
}

اصلاح کن

اگر دقت کنید در حال حاضر بین max-height و 271 علامت : وجود نداره

تا چند دقیقه ی دیگه هم کاری که خواستید انجام می دم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا در کدهاتون اندازه border-radius را در حالت وبک کیت به شکل دیگه ای معرفی کردید ؟این کار باعث می شه در نمایشگرهای مختلف گردبر ها با اندازه های مختلف دیده بشند که خیلی جالب نیست

کد کامل و صحیح برای اینکار


-moz-border-radius: 7px;
-webkit-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
-khtml-border-radius:7px;

این کد را


.ax {
max-height:270px;
max-width:270px;
padding-left: 3px;
border-radius:7px 0 0 7px;
}

از سطر 159 بیابید و با این کد عوض کنید


.ax {
max-height:270px;
max-width:270px;
padding-left: 0px;
margin-left:0px;
-webkit-border-top-left-radius: 7px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 7px;
-moz-border-radius-topleft: 7px;
-moz-border-radius-bottomleft: 7px;
border-top-left-radius: 7px;
border-bottom-left-radius: 7px;
}
table tr td.cboxElementtd {
padding: 0px 5px 0px 0px;
}

به فایل single.php مراجعه کنید و در جاییکه عکس را تعریف نمودید به تگ td کلاس cboxElementtd در حال حاضر این تگ به شکل <td > است که تبدیل می شود به <td class="cboxElementtd">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از راهنمایی و توضیحاتتون:x

اما متاسفانه اون فاصله حذف نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس از راهنمایی و توضیحاتتون:x

اما متاسفانه اون فاصله حذف نشد!

من و شما اینقدر با فاصله به هم می رسیم من فراموش می کنم چه بود و چه کردیم

ببینید دوست عزیز شما در فایل style.css یک دستور برای

tr td دارید که در واقع می شه سلول های داخلی ستون های افقی جداول که برای همه یک اندازه ثابت در نظر گرفته


tr th, tr td{
padding: 0px 5px;
border-right: 0px solid;
}

ممکنه این کد در جای دیگری هم تکرار شده باشه

چون هنوز هم قالب تحت تاثیره اونه این سورس کد وضعیت موجوده


<table class="morebg" height="270" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(232, 232, 232); font-size: 12px; font: inherit; border-spacing: 0px; width: 890px; position: relative; line-height: 14px; background-color: rgb(246, 246, 246); border-top-left-radius: 7px; border-top-right-radius: 7px; border-bottom-right-radius: 7px; border-bottom-left-radius: 7px; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; ">
<tbody style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; font: inherit; ">
<tr style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px rgb(229, 229, 229); font-size: 12px; font: inherit; ">
<td class="cboxElementtd" style="margin: 0px; padding: 0px 5px; border-width: 0px; border-right-style: solid; border-color: rgb(229, 229, 229); font-size: 12px; font: inherit; ">
<a class="cboxElement" rel="lightbox[13255]" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; font: inherit; color: rgb(44, 0, 46); text-decoration: none; outline: 0px; " href="http://media.bia2v.net/Music/Persian/1391/04/Single/Farzad%20Farzin%20-%20Mahe%20Man/farzad-farzin.jpg">
<img border="0" class="ax" src="http://media.bia2v.net/Music/Persian/1391/04/Single/Farzad%20Farzin%20-%20Mahe%20Man/farzad-farzin.jpg" width="270" height="270" style="margin: 0px; padding: 0px 0px 0px 3px; border: 0px; font-size: 12px; font: inherit; max-height: 270px; max-width: 100%; border-top-left-radius: 7px; border-top-right-radius: 0px; border-bottom-right-radius: 0px; border-bottom-left-radius: 7px; height: auto; " /></a></td>
<td width="652px" style="margin: 0px; padding: 0px 5px; border-width: 0px; border-right-style: solid; border-color: rgb(229, 229, 229); font-size: 12px; font: inherit; ">

اگر دقت کنید لایه ای که بهش کلاس را دادید کلاس را شناخته ولی تنظیماتش هنوز بر اساس تنظیم قبله

این کد را پاک کنید


table tr td.cboxElementtd {
padding: 0px 5px 0px 0px;
}

و در footer.php و درست قبل از بسته شدن تگ بادی این کد را اضافه کنید


<style type="text/css">
.cboxElementtd {

padding-left:0px;
padding-bottom:0px;
padding-top:0px;
padding-right:5px;
}
</style>

و نتیجه را اطلاع دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به به !

ممنون ، عالی کار کرد :x

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید