• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
python

تغییر نام عکسها هنگام آپلود کردن

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید

یه سوال داشتم اونم اینکه چطوری میشه موقع آپلود عکس نام عکس رو تغییر داد به طور خودکار

افزونه ای چیزی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خود وردپرس برای عکسهای هم نام تغییر نام ایجاد میکنه.

شما چجور تغییری نیاز دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا وقتی توی یه مطلبی 10تا عکس هست و وقتی میخوای موقع ارسال مطلب خودکار آپلود بشن اگه نام عکس ها به این صورت باشن:

1-sitename.com.jpg

2-sitename.com.jpg

3-sitename.com.jpg

4-sitename.com.jpg

...

وردپرس همین اسم هارو ذخیره میکنه

اما من میخوام مثلا یه پارامتر مشخصی داشته باشه،مثل تاریخ یا هر چیز اضافه دیگه یا مثلا بجای اسم سایتی که توی نام یه عکس هست اسم سایت خودمو بذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/extend/plugins/rename-media/
http://wordpress.org/extend/plugins/media-file-renamer/
https://github.com/toscho/Germanix-WordPress-Plugin/blob/master/germanix_url.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://wordpress.org/extend/plugins/rename-media/
http://wordpress.org/extend/plugins/media-file-renamer/
https://github.com/toscho/Germanix-WordPress-Plugin/blob/master/germanix_url.php

دوتا افزونه اولی که کارایی نداشتن یعنی تنظیم خاصی نداره و خود وردپرس اینکارو انجام میده

مورد سومی رو متوجه نشدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در فایل functions پوسته تست کنید


function make_custom_filename($filename) {
$info = pathinfo($filename);
$custom_filename = "mysite.com";
$ext = empty($info['extension']) ? '' : '.' . $info['extension'];
$name = basename($custom_filename, $ext);
return $name . $ext;
}
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در فایل functions پوسته تست کنید


function make_custom_filename($filename) {
$info = pathinfo($filename);
$custom_filename = "mysite.com";
$ext = empty($info['extension']) ? '' : '.' . $info['extension'];
$name = basename($custom_filename, $ext);
return $name . $ext;
}
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

مرسی داداش

ممنون

دقیقا همون چیزی بود که میخواستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من یه روشی میخام که اسم فایل رو به اسم پست تغییر بده .

SEO Friendly Images جواب نداد برام .

با rss feed خوان پست ها م میاد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من یه روشی میخام که اسم فایل رو به اسم پست تغییر بده .

SEO Friendly Images جواب نداد برام .

با rss feed خوان پست ها م میاد .

دوست عزیز یهتره این کار رو نکنید چو اگه اسم فایل ها فارسی بشه بعدا براتون مشکل ایجاد میکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز یهتره این کار رو نکنید چو اگه اسم فایل ها فارسی بشه بعدا براتون مشکل ایجاد میکنه.

سایتم کاملا انگلیسیه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در فایل functions پوسته تست کنید


function make_custom_filename($filename) {
$info = pathinfo($filename);
$custom_filename = "mysite.com";
$ext = empty($info['extension']) ? '' : '.' . $info['extension'];
$name = basename($custom_filename, $ext);
return $name . $ext;
}
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

این کد را نمیشه کاری کرد که به اول نام عکس یا انتهاش اسم سایت رو اضاف کنه ، این کد کلا اسم فایل رو تغییر میده مثلا aventador -----> veneno.ir-aventador

بعد نمیشه که کارکتر فاصله رو به - تبدیل کرد یعنی اینجوری aventador lp -----> aventador-lp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را نمیشه کاری کرد که به اول نام عکس یا انتهاش اسم سایت رو اضاف کنه ، این کد کلا اسم فایل رو تغییر میده مثلا aventador -----> veneno.ir-aventador

بعد نمیشه که کارکتر فاصله رو به - تبدیل کرد یعنی اینجوری aventador lp -----> aventador-lp

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/228-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا نمیشه تو این مورد اسم عکسهام تبدیل بشه به نام کتگوری؟؟

مثلا عکسهای فان تبدیل بشه به

fun1.jpg

fun2.jgp

اینطوری میخوام

میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا نمیشه تو این مورد اسم عکسهام تبدیل بشه به نام کتگوری؟؟

مثلا عکسهای فان تبدیل بشه به

fun1.jpg

fun2.jgp

اینطوری میخوام

میشه؟

تقریبا میشه گفت خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست کردم اسم عکس ها تغییر میکرد اما

من توی فروم تماس 7 از افزونه Really Simple CAPTCHA استفاده میکنم که با این کد، موقعی که میخاد عکس ها رو لود کنه به عکس ها ی کیجا هم اسم سایت رو اضافه میکنه و در نتیجه باعث میشه که تصویر نشون داده ن

آیا میشه کدی اضاف کرد که بگه عکس های پلاگین Really Simple CAPTCHA رو تغییر نده؟

کمک لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست کردم اسم عکس ها تغییر میکرد اما

من توی فروم تماس 7 از افزونه Really Simple CAPTCHA استفاده میکنم که با این کد، موقعی که میخاد عکس ها رو لود کنه به عکس ها ی کیجا هم اسم سایت رو اضافه میکنه و در نتیجه باعث میشه که تصویر نشون داده ن

آیا میشه کدی اضاف کرد که بگه عکس های پلاگین Really Simple CAPTCHA رو تغییر نده؟

کمک لطفا

کد را در صفحه تماس محدود کنید


if(! is_page(10))
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

10 شناسه برگه هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام نام عکس ها اتومات بصورت زیر عوض بشه . ممنون میشم کدشو بهم بدید .

mysite.ir_ عنوان مطلب

ولی یکی از دوستان گفتند نباید نام عکس را فارسی بدیم . میشه بیشتر توضیح دهید ؟

آیا از نظر سئو مشکل ساز میشه ؟ و توی سرچ گوگل تاثیر منفی میزاره؟

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستامن من میخوام موقه اپلود تصاویر نام اونا به نام پیوند یکتا تغییر کنه

برای مثال:


www.site.com/google-search.html

نام عکس قسمت دوم لینک رو بگیره



google-search.jpg

این ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطلب اموزشی در دسترس نیست. 

مدیران پیگیری کنن لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم