• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
python

تغییر نام عکسها هنگام آپلود کردن

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید

یه سوال داشتم اونم اینکه چطوری میشه موقع آپلود عکس نام عکس رو تغییر داد به طور خودکار

افزونه ای چیزی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خود وردپرس برای عکسهای هم نام تغییر نام ایجاد میکنه.

شما چجور تغییری نیاز دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثلا وقتی توی یه مطلبی 10تا عکس هست و وقتی میخوای موقع ارسال مطلب خودکار آپلود بشن اگه نام عکس ها به این صورت باشن:

1-sitename.com.jpg

2-sitename.com.jpg

3-sitename.com.jpg

4-sitename.com.jpg

...

وردپرس همین اسم هارو ذخیره میکنه

اما من میخوام مثلا یه پارامتر مشخصی داشته باشه،مثل تاریخ یا هر چیز اضافه دیگه یا مثلا بجای اسم سایتی که توی نام یه عکس هست اسم سایت خودمو بذارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://wordpress.org/extend/plugins/rename-media/
http://wordpress.org/extend/plugins/media-file-renamer/
https://github.com/toscho/Germanix-WordPress-Plugin/blob/master/germanix_url.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


http://wordpress.org/extend/plugins/rename-media/
http://wordpress.org/extend/plugins/media-file-renamer/
https://github.com/toscho/Germanix-WordPress-Plugin/blob/master/germanix_url.php

دوتا افزونه اولی که کارایی نداشتن یعنی تنظیم خاصی نداره و خود وردپرس اینکارو انجام میده

مورد سومی رو متوجه نشدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو در فایل functions پوسته تست کنید


function make_custom_filename($filename) {
$info = pathinfo($filename);
$custom_filename = "mysite.com";
$ext = empty($info['extension']) ? '' : '.' . $info['extension'];
$name = basename($custom_filename, $ext);
return $name . $ext;
}
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو در فایل functions پوسته تست کنید


function make_custom_filename($filename) {
$info = pathinfo($filename);
$custom_filename = "mysite.com";
$ext = empty($info['extension']) ? '' : '.' . $info['extension'];
$name = basename($custom_filename, $ext);
return $name . $ext;
}
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

مرسی داداش

ممنون

دقیقا همون چیزی بود که میخواستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

من یه روشی میخام که اسم فایل رو به اسم پست تغییر بده .

SEO Friendly Images جواب نداد برام .

با rss feed خوان پست ها م میاد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

من یه روشی میخام که اسم فایل رو به اسم پست تغییر بده .

SEO Friendly Images جواب نداد برام .

با rss feed خوان پست ها م میاد .

دوست عزیز یهتره این کار رو نکنید چو اگه اسم فایل ها فارسی بشه بعدا براتون مشکل ایجاد میکنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز یهتره این کار رو نکنید چو اگه اسم فایل ها فارسی بشه بعدا براتون مشکل ایجاد میکنه.

سایتم کاملا انگلیسیه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو در فایل functions پوسته تست کنید


function make_custom_filename($filename) {
$info = pathinfo($filename);
$custom_filename = "mysite.com";
$ext = empty($info['extension']) ? '' : '.' . $info['extension'];
$name = basename($custom_filename, $ext);
return $name . $ext;
}
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

این کد را نمیشه کاری کرد که به اول نام عکس یا انتهاش اسم سایت رو اضاف کنه ، این کد کلا اسم فایل رو تغییر میده مثلا aventador -----> veneno.ir-aventador

بعد نمیشه که کارکتر فاصله رو به - تبدیل کرد یعنی اینجوری aventador lp -----> aventador-lp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد را نمیشه کاری کرد که به اول نام عکس یا انتهاش اسم سایت رو اضاف کنه ، این کد کلا اسم فایل رو تغییر میده مثلا aventador -----> veneno.ir-aventador

بعد نمیشه که کارکتر فاصله رو به - تبدیل کرد یعنی اینجوری aventador lp -----> aventador-lp

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/228-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا نمیشه تو این مورد اسم عکسهام تبدیل بشه به نام کتگوری؟؟

مثلا عکسهای فان تبدیل بشه به

fun1.jpg

fun2.jgp

اینطوری میخوام

میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا نمیشه تو این مورد اسم عکسهام تبدیل بشه به نام کتگوری؟؟

مثلا عکسهای فان تبدیل بشه به

fun1.jpg

fun2.jgp

اینطوری میخوام

میشه؟

تقریبا میشه گفت خیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تست کردم اسم عکس ها تغییر میکرد اما

من توی فروم تماس 7 از افزونه Really Simple CAPTCHA استفاده میکنم که با این کد، موقعی که میخاد عکس ها رو لود کنه به عکس ها ی کیجا هم اسم سایت رو اضافه میکنه و در نتیجه باعث میشه که تصویر نشون داده ن

آیا میشه کدی اضاف کرد که بگه عکس های پلاگین Really Simple CAPTCHA رو تغییر نده؟

کمک لطفا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تست کردم اسم عکس ها تغییر میکرد اما

من توی فروم تماس 7 از افزونه Really Simple CAPTCHA استفاده میکنم که با این کد، موقعی که میخاد عکس ها رو لود کنه به عکس ها ی کیجا هم اسم سایت رو اضافه میکنه و در نتیجه باعث میشه که تصویر نشون داده ن

آیا میشه کدی اضاف کرد که بگه عکس های پلاگین Really Simple CAPTCHA رو تغییر نده؟

کمک لطفا

کد را در صفحه تماس محدود کنید


if(! is_page(10))
add_filter('sanitize_file_name', 'make_custom_filename', 100);

10 شناسه برگه هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من میخوام نام عکس ها اتومات بصورت زیر عوض بشه . ممنون میشم کدشو بهم بدید .

mysite.ir_ عنوان مطلب

ولی یکی از دوستان گفتند نباید نام عکس را فارسی بدیم . میشه بیشتر توضیح دهید ؟

آیا از نظر سئو مشکل ساز میشه ؟ و توی سرچ گوگل تاثیر منفی میزاره؟

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستامن من میخوام موقه اپلود تصاویر نام اونا به نام پیوند یکتا تغییر کنه

برای مثال:


www.site.com/google-search.html

نام عکس قسمت دوم لینک رو بگیره



google-search.jpg

این ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطلب اموزشی در دسترس نیست. 

مدیران پیگیری کنن لطفا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید