• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
KAJOOSH

مشکل همزمان با 2 دامنه

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک مشکل فنی سایته تازه تاسیسم داره اینکه با دامنه اصلی هیچگونه مشکلی در لود سایت وجود نداره

اما

2 دامنه دیگه پارک کردم،اما بعد از لود شدن سایت،فون های سایت به هم ریخته نشون داده میشه ... (دامنه پارک شده)

لینک اصلی سایت >>>

لینک دوم ( پارک شده ) >>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هیچ مشکلی نداشت.هر دو سایت به راحتی باز میشوند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله باز که میشه ...

فونت هاش باهم تفاوت داره ... !

دامینی که پارک شده فونت هاش به درستی نشان داده نمیشه ..!

از چه مرورگری استفاده کردید ..!؟ اگر کروم استفاده میکنید،آره درست نشون میده .. اما تو فایرفاکس خیر ... :(

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من با فایرفاکس هردو سایت رو چک کردم تفاوتی باهم نداشتند!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل از کَش isp شما باشه!

هر دو یکسان هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متعصفانه این چند روزی که من نبودم،دامنه (پارک شده) رو ریدایرکت کردم روی دامنه اصلی

الان باز دامنه رو فقط پارک کردن لطفا الان مشاهده کنید .. (فقط با کروم فونت ها خوب نشون میده)

لینک اصلی سایت >>>

لینک دامنه پارک شده >>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ کدوم از دوستان دردش رو نفهمیدید ؟ :| :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت ها رو بصورت کامل از سایت اصلی آدرس دهی کنید درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرچی بررسی میکنم فایل style.css

مشکلی نداره آخه :(


@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

body {

-moz-font-smoothing: antialiased;
-webkit-font-smoothing: antialiased;
background: #efefef;
color: #555;
font-family: BKoodak;
font-size: 14px;
font-smoothing: antialiased;
line-height: 1.5em;
text-rendering: optimizeLegibility;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با آدرسدهی مستقیم تست کنید

@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان من 3 دامنه دیگه دارم که باید واسه هر کدام دامنه ها آدرس دهی کنم به این صورت :


/// دامنه اصلی: ///

@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

/// دامنه پارک شده با www : ///
}

@font-face {
font-family: 'BKoodak2';
src: url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

/// دامنه پارک شده بدون www : ///
.
.
.
.



body {

font-family: BKoodak, BKoodak2;

تازه آدرس پارک شده بدون www باز نمیتونه فونت رو فراخوانی کنه :| (که باید جداگانه تعریف بشه)

اینجوری که واسه 3 دامنه پارک شده باید 6 بار فونت مثل هم تعریف بشه که هم سخته :) هم از سرعت بارگزاری سایت خیلی کاهش پیدا میکنه ...

موردی دیگه سراغ ندارید ؟!

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

فقط یه بار باید اینکار رو بکنی تو کد css قالبتون آدرس کامل بدید به فونت ها از همون دامنه اصلیتون:


@font-face {
font-family: 'BKoodak2';
src: url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

فک کنم این کافی باشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تست کردم داداش ...

اما فقط با همین دامنه فوف فونت فراخوانی میشه ...!

با دامنه اصلی و اون یکی دامنه پارک شده فراخواخنی نمیشه ..! :(

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایت اف هست و چیزی نمیشه گفت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال بروز رسانی قالب به ورژن 1.9 بودم

الان سایت در دسترس میباشد و همچنان این مشکل پا برجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان پارک هست یا ریدایرکت؟ چون هر دو به یک دامنه میرن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دامنه پارک شده است ..!

منوها به دامنه اصلی ریدایرکت میشد که اصلاح گردید.

دامنه پارک شده >>>

عجب مرضی پیدا کرده این سایت ما ... بعد این همه دکتر و دوا هنو حالش خوب نشده :دی :)

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مشکلی نیست فقط دامنه http://www.skh72x.ir/ کلا میره به دامنه http://www.skhm.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی فایل استایل آدرس دهی مستقیم برای فونت ها انجام ندادید.

توی چند پست قبلتر گفته بودم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من .. انجام داده بودم و تست کردم اما جواب نگرفتم و دوباره به صورت قبل برش گردوندم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون شیوه درست هست.

میتونید روی کروم تست کنید و نتیجه رو ببینید.

اینها رو به فایل htaccess اضافه کنید:

AddType application/vnd.ms-fontobject .eot
AddType font/ttf .ttf
AddType font/otf .otf
<FilesMatch "\.(ttf|otf|eot)$">
<IfModule mod_headers.c>
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
</FilesMatch>

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وای ی ی

درست شد د د د ( تو موزیلا هم ج داد ) <3 <3 <3

خیلی خیلی ممنون Morteza :* جان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا توی فایر فاکس درست نشون نمیده ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا توی فایر فاکس درست نشون نمیده ؟

روش گفته شده رو تست کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کردم نشد !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس