KAJOOSH

مشکل همزمان با 2 دامنه

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک مشکل فنی سایته تازه تاسیسم داره اینکه با دامنه اصلی هیچگونه مشکلی در لود سایت وجود نداره

اما

2 دامنه دیگه پارک کردم،اما بعد از لود شدن سایت،فون های سایت به هم ریخته نشون داده میشه ... (دامنه پارک شده)

لینک اصلی سایت >>>

لینک دوم ( پارک شده ) >>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هیچ مشکلی نداشت.هر دو سایت به راحتی باز میشوند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله باز که میشه ...

فونت هاش باهم تفاوت داره ... !

دامینی که پارک شده فونت هاش به درستی نشان داده نمیشه ..!

از چه مرورگری استفاده کردید ..!؟ اگر کروم استفاده میکنید،آره درست نشون میده .. اما تو فایرفاکس خیر ... :(

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من با فایرفاکس هردو سایت رو چک کردم تفاوتی باهم نداشتند!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل از کَش isp شما باشه!

هر دو یکسان هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متعصفانه این چند روزی که من نبودم،دامنه (پارک شده) رو ریدایرکت کردم روی دامنه اصلی

الان باز دامنه رو فقط پارک کردن لطفا الان مشاهده کنید .. (فقط با کروم فونت ها خوب نشون میده)

لینک اصلی سایت >>>

لینک دامنه پارک شده >>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ کدوم از دوستان دردش رو نفهمیدید ؟ :| :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت ها رو بصورت کامل از سایت اصلی آدرس دهی کنید درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرچی بررسی میکنم فایل style.css

مشکلی نداره آخه :(


@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

body {

-moz-font-smoothing: antialiased;
-webkit-font-smoothing: antialiased;
background: #efefef;
color: #555;
font-family: BKoodak;
font-size: 14px;
font-smoothing: antialiased;
line-height: 1.5em;
text-rendering: optimizeLegibility;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با آدرسدهی مستقیم تست کنید

@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان من 3 دامنه دیگه دارم که باید واسه هر کدام دامنه ها آدرس دهی کنم به این صورت :


/// دامنه اصلی: ///

@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

/// دامنه پارک شده با www : ///
}

@font-face {
font-family: 'BKoodak2';
src: url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

/// دامنه پارک شده بدون www : ///
.
.
.
.



body {

font-family: BKoodak, BKoodak2;

تازه آدرس پارک شده بدون www باز نمیتونه فونت رو فراخوانی کنه :| (که باید جداگانه تعریف بشه)

اینجوری که واسه 3 دامنه پارک شده باید 6 بار فونت مثل هم تعریف بشه که هم سخته :) هم از سرعت بارگزاری سایت خیلی کاهش پیدا میکنه ...

موردی دیگه سراغ ندارید ؟!

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

فقط یه بار باید اینکار رو بکنی تو کد css قالبتون آدرس کامل بدید به فونت ها از همون دامنه اصلیتون:


@font-face {
font-family: 'BKoodak2';
src: url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

فک کنم این کافی باشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تست کردم داداش ...

اما فقط با همین دامنه فوف فونت فراخوانی میشه ...!

با دامنه اصلی و اون یکی دامنه پارک شده فراخواخنی نمیشه ..! :(

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایت اف هست و چیزی نمیشه گفت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال بروز رسانی قالب به ورژن 1.9 بودم

الان سایت در دسترس میباشد و همچنان این مشکل پا برجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان پارک هست یا ریدایرکت؟ چون هر دو به یک دامنه میرن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دامنه پارک شده است ..!

منوها به دامنه اصلی ریدایرکت میشد که اصلاح گردید.

دامنه پارک شده >>>

عجب مرضی پیدا کرده این سایت ما ... بعد این همه دکتر و دوا هنو حالش خوب نشده :دی :)

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مشکلی نیست فقط دامنه http://www.skh72x.ir/ کلا میره به دامنه http://www.skhm.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی فایل استایل آدرس دهی مستقیم برای فونت ها انجام ندادید.

توی چند پست قبلتر گفته بودم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من .. انجام داده بودم و تست کردم اما جواب نگرفتم و دوباره به صورت قبل برش گردوندم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون شیوه درست هست.

میتونید روی کروم تست کنید و نتیجه رو ببینید.

اینها رو به فایل htaccess اضافه کنید:

AddType application/vnd.ms-fontobject .eot
AddType font/ttf .ttf
AddType font/otf .otf
<FilesMatch "\.(ttf|otf|eot)$">
<IfModule mod_headers.c>
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
</FilesMatch>

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وای ی ی

درست شد د د د ( تو موزیلا هم ج داد ) <3 <3 <3

خیلی خیلی ممنون Morteza :* جان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا توی فایر فاکس درست نشون نمیده ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا توی فایر فاکس درست نشون نمیده ؟

روش گفته شده رو تست کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کردم نشد !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..