KAJOOSH

مشکل همزمان با 2 دامنه

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک مشکل فنی سایته تازه تاسیسم داره اینکه با دامنه اصلی هیچگونه مشکلی در لود سایت وجود نداره

اما

2 دامنه دیگه پارک کردم،اما بعد از لود شدن سایت،فون های سایت به هم ریخته نشون داده میشه ... (دامنه پارک شده)

لینک اصلی سایت >>>

لینک دوم ( پارک شده ) >>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من هیچ مشکلی نداشت.هر دو سایت به راحتی باز میشوند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله باز که میشه ...

فونت هاش باهم تفاوت داره ... !

دامینی که پارک شده فونت هاش به درستی نشان داده نمیشه ..!

از چه مرورگری استفاده کردید ..!؟ اگر کروم استفاده میکنید،آره درست نشون میده .. اما تو فایرفاکس خیر ... :(

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من با فایرفاکس هردو سایت رو چک کردم تفاوتی باهم نداشتند!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل از کَش isp شما باشه!

هر دو یکسان هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متعصفانه این چند روزی که من نبودم،دامنه (پارک شده) رو ریدایرکت کردم روی دامنه اصلی

الان باز دامنه رو فقط پارک کردن لطفا الان مشاهده کنید .. (فقط با کروم فونت ها خوب نشون میده)

لینک اصلی سایت >>>

لینک دامنه پارک شده >>>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ کدوم از دوستان دردش رو نفهمیدید ؟ :| :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت ها رو بصورت کامل از سایت اصلی آدرس دهی کنید درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرچی بررسی میکنم فایل style.css

مشکلی نداره آخه :(


@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

body {

-moz-font-smoothing: antialiased;
-webkit-font-smoothing: antialiased;
background: #efefef;
color: #555;
font-family: BKoodak;
font-size: 14px;
font-smoothing: antialiased;
line-height: 1.5em;
text-rendering: optimizeLegibility;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با آدرسدهی مستقیم تست کنید

@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skhm.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان من 3 دامنه دیگه دارم که باید واسه هر کدام دامنه ها آدرس دهی کنم به این صورت :


/// دامنه اصلی: ///

@font-face {
font-family: 'BKoodak';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

/// دامنه پارک شده با www : ///
}

@font-face {
font-family: 'BKoodak2';
src: url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

/// دامنه پارک شده بدون www : ///
.
.
.
.



body {

font-family: BKoodak, BKoodak2;

تازه آدرس پارک شده بدون www باز نمیتونه فونت رو فراخوانی کنه :| (که باید جداگانه تعریف بشه)

اینجوری که واسه 3 دامنه پارک شده باید 6 بار فونت مثل هم تعریف بشه که هم سخته :) هم از سرعت بارگزاری سایت خیلی کاهش پیدا میکنه ...

موردی دیگه سراغ ندارید ؟!

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

فقط یه بار باید اینکار رو بکنی تو کد css قالبتون آدرس کامل بدید به فونت ها از همون دامنه اصلیتون:


@font-face {
font-family: 'BKoodak2';
src: url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('http://www.skh72x.ir/wp-content/themes/responsive/fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

فک کنم این کافی باشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تست کردم داداش ...

اما فقط با همین دامنه فوف فونت فراخوانی میشه ...!

با دامنه اصلی و اون یکی دامنه پارک شده فراخواخنی نمیشه ..! :(

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایت اف هست و چیزی نمیشه گفت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال بروز رسانی قالب به ورژن 1.9 بودم

الان سایت در دسترس میباشد و همچنان این مشکل پا برجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان پارک هست یا ریدایرکت؟ چون هر دو به یک دامنه میرن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دامنه پارک شده است ..!

منوها به دامنه اصلی ریدایرکت میشد که اصلاح گردید.

دامنه پارک شده >>>

عجب مرضی پیدا کرده این سایت ما ... بعد این همه دکتر و دوا هنو حالش خوب نشده :دی :)

ویرایش شده در توسط KAJOOSH
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مشکلی نیست فقط دامنه http://www.skh72x.ir/ کلا میره به دامنه http://www.skhm.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی فایل استایل آدرس دهی مستقیم برای فونت ها انجام ندادید.

توی چند پست قبلتر گفته بودم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من .. انجام داده بودم و تست کردم اما جواب نگرفتم و دوباره به صورت قبل برش گردوندم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون شیوه درست هست.

میتونید روی کروم تست کنید و نتیجه رو ببینید.

اینها رو به فایل htaccess اضافه کنید:

AddType application/vnd.ms-fontobject .eot
AddType font/ttf .ttf
AddType font/otf .otf
<FilesMatch "\.(ttf|otf|eot)$">
<IfModule mod_headers.c>
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
</FilesMatch>

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وای ی ی

درست شد د د د ( تو موزیلا هم ج داد ) <3 <3 <3

خیلی خیلی ممنون Morteza :* جان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا توی فایر فاکس درست نشون نمیده ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا توی فایر فاکس درست نشون نمیده ؟

روش گفته شده رو تست کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کردم نشد !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir