sanar

مشکل در مورد فونت قالب

22 پست در این موضوع قرار دارد

امروز یه دفعه فونت قالبم بیشترش به علامت سوال تبدیل شد هر کاری کردم درست نشد ( قالبم کلا پاک کردم دوباره نصبش کردم , سیستم مدیریت محتواشو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم )

چندین قالب جدید نصب کردم همون مشکلو داشت

ثانیا اطلاعات سایتم به یک هفته قبل برگشته بود

(وقتی که هنوز این مشکلات برام پیش نیومده بود یک قالب جدید نصب کردم واسه تست بعد اون مشکلات پیش اومد )

کلا اطلاعات سایتم , دیتابیسشم کلا حذف و دباره یکی دیگه ساختم مشکلم حل نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم قالبی که این بلا رو سر سیستمت آورد چیه؟ داخل فایل function.php نگاه کن ببین چه کد هایی داره، افزونه جلالی رو غیر فعال و مجددا فعال کن، داخل فایل config.php اطلاعات unicode رو utf-8 بزار، احتمالا درست بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امروز یه دفعه فونت قالبم بیشترش به علامت سوال تبدیل شد هر کاری کردم درست نشد ( قالبم کلا پاک کردم دوباره نصبش کردم , سیستم مدیریت محتواشو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم )

چندین قالب جدید نصب کردم همون مشکلو داشت

مشكل از Encoding ديتابيستون هستش، توي PHPmyadmin ، قسمت SQL connection collation رو روي utf8_general_ci قرار بديد ..

ثانیا اطلاعات سایتم به یک هفته قبل برگشته بود

مشكل از سرورتون هستش ، بهتره با پشتيباني سرورتون يك خبري هم بديد ..

اسم قالبی که این بلا رو سر سیستمت آورد چیه؟ داخل فایل function.php نگاه کن ببین چه کد هایی داره،

فايل functions.php نميتونه اطلاعات هيچ سايتي رو به يه هفته‌ي قبلش برگردونه و ريستور كنه ، مشكل از سرور هستش ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکل حل نشد، دیتا بیس رو هم بعد از این کار ها و تنظیم config.php یکبار پاک کن و کل سیستم رو دوباره راه اندازی کن، برای راه اندازی هم فایل اصلی wordpress رو از سایتش بگیر و مجددا نصب کن، شاید پوسته ای که نصب کردی فایل مخرب داشته و اطلاعات فایل های اصلی وردپرست رو دستکاری کرده...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم

مشکلم حل نشد که نشد

www.wikimovie.ir

میشه یه نگاهی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل از Encoding ديتابيستون هستش، توي PHPmyadmin ، قسمت SQL connection collation رو روي utf8_general_ci قرار بديد ..

تایید میشه،

فايل functions.php نميتونه اطلاعات هيچ سايتي رو به يه هفته‌ي قبلش برگردونه و ريستور كنه ، مشكل از سرور هستش ..

این فایل هم قابلیت استفاده بعنوان بک آپ گرفتن، هم ریستور کردن بک آپ ها و هم هر کاری که یک افزونه میتونه انجام بده رو داره، بعنوان مثال یکی از افزونه هایی که برای بک آپ گیری استفاده میشند رو باز کنید، کد های افزونه رو داخل functions.php بزارید... کد کاملا اجرا میشه، همه ی خط ها و توابعش... با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمکم کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم

مشکلم حل نشد که نشد

www.wikimovie.ir

میشه یه نگاهی کنید

از چه مرور گری استفاده میکنید؟ سایت رو من کامل و بی نقص میبینم، تنها قسمتی که بصورت علامت سوال نشون میده گوشه سمت چپ هست که نمیدونم داخل ساید بارتون هست یا نه...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هم قابلیت استفاده بعنوان بک آپ گرفتن، هم ریستور کردن بک آپ ها و هم هر کاری که یک افزونه میتونه انجام بده رو داره، بعنوان مثال یکی از افزونه هایی که برای بک آپ گیری استفاده میشند رو باز کنید، کد های افزونه رو داخل functions.php بزارید... کد کاملا اجرا میشه، همه ی خط ها و توابعش... با تشکر

اين درسته ، براي بكاپ گيري و ... انجام ميشه ، ولي هيچ كد يا افزونه‌اي دسترسي به اينو نداره كه بكاپي كه توسط سرور گرفته شده رو ( به عنوان بكاپ هفتگي ) ريستور كنه ، حداقل بدون اجازه‌ي سرور ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه تستی بکنید http://wikimovie.ir/?p=5

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين درسته ، براي بكاپ گيري و ... انجام ميشه ، ولي هيچ كد يا افزونه‌اي دسترسي به اينو نداره كه بكاپي كه توسط سرور گرفته شده رو ( به عنوان بكاپ هفتگي ) ريستور كنه ، حداقل بدون اجازه‌ي سرور ..

منظور من بک آپی که خود وردپرس میگیره بود قطعا، حق با شماست، البته بصورت جدا کد بک آپ گیری و ریستور سرور هم وجود داره، ولی اطلاعات ftp رو باید واردش کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه تستی بکنید http://wikimovie.ir/?p=5

این اطلاعات مربوط به چه افزونه ای هست؟ فکر کنم مشکل از افزونه باشه، table ای که داخل دیتا بیس درست میکنه utf 8 unicode نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای درست کردنش وارد phpmyadmin بشید، اطلاعات table مربوط رو پیدا کنید و utf-8 بکنیدش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همیه افزونه ها رو نیز غیر فعال کردم اوا درست نشد

11.jpg

کدوم قسمتش باید تغییر بدم

یه تغییر دیگه هم ایجاد شده

بیشترین اندازه پرونده برای بارگذاری: 8MB

اول 128 مگ بود الان شده 8

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از سمت چپ روی دیتا بیس کلیک کن تا table ها رو نشون بده بعد داخل table ها رو بگرد و ببین کجا و چه table ای اطلاعات رو بصورت ؟؟؟ دخیره کرده، برای دیدن اطلاعات داخل table انتخابش کن، اولین گزینه سمت چپ browse هست. اون رو بزن

احتمالا wp-posts باشه

ویرایش شده در توسط mohsen670
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اطلاعت هاستمو برات بفرستم خودت درستش کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باشه، پیام خصوصی بفرست بعد از اتمام کار هم سریعا پسوردت رو عوض کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات دیتا بیست مشکل داشت، درستش کردم، پوسته ی خودت رو فعال کن ببین مشکل حل شد یا نه... اگه خواستی دیتا بیس جدید درست کنی، وقتی تو phpadmin باز کردی دیتا بیست رو، سر برگ operatin برو و از اونجا SQL connection collation رو روي utf8_general_ci بزار، درست میشه احتمالا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل اطلاعات سایتمو کل بازدید سایتمو همشون بخاطر این مشکل از دست دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک راه کار میگم انجام بده، اگه درست نشد، باید کد قالبت رو و افزونه هات رو ببینی که طول میکشه...

1- دیتا بیست رو کامل حذف کن

2- دیتا بیس جدید درست کن

3- از phpmyadmin وارد پنلت شو و روی دیتا بیست از منوی چپ کلیک کن

4- از سر برگ operation که سمت راست اومده SQL connection collation رو روي utf8_general_ci بزار

5- وردپرس رو از fa.wordpress.org بگیر و آپلود کن

6- اطلاعات دیتا بیست رو وارد کن (وردپرس رو نصب کن)

7- فقط افزونه ای که مربوط به گذاشتن اطلاعات فیلمت هست رو نصب کن+افزونه جلالی

8- قالب خودت رو فعال کن

اگر این کاره رو کردی و جواب نداد، 1- مشکل از قالبت هست یا 2- افزونه

داخل هدر فایل قالبت کد های زیر را وارد کن:


<?php wp_head(); ?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

اگر مشکل حل نشد، اشکال از افزونه و charset دیتا بیس و table ای که افزونه درست میکنه هست...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز تمامي كار‌هايي كه براي حل شدن مشكلتون بود گفته شده و بايد مشكلتون حل بشه ، دقت كنيد كه تمامي كار‌هارو با قالب پيشفرض وردپرس بررسي كنيد ،

پشتيباني سرورتون هنوز جوابتون رو نداره ؟ :wacko::)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      16- به هیچ طریقی از کاربران دیگر مشخصات ورود به سایت/سرور آنها را درخواست نکنید. در صورت نیاز کاربر در پیام خصوصی اطلاعات را ارسال خواهد کرد و نیازی به مطرح کردن این مورد نیست، توجه فرمایید انجمن هیچ مسئولیتی در این مورد بع عهده نخواهد گرفت. همچنین در صورت مشاهده درخواست ورود از کاربران دیگر، اخطار و در صورت تکرار کاربر خاطی از انجمن اخراج خواهد شد.
      بروزرسانی ششم.
    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره