• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
sanar

مشکل در مورد فونت قالب

22 پست در این موضوع قرار دارد

امروز یه دفعه فونت قالبم بیشترش به علامت سوال تبدیل شد هر کاری کردم درست نشد ( قالبم کلا پاک کردم دوباره نصبش کردم , سیستم مدیریت محتواشو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم )

چندین قالب جدید نصب کردم همون مشکلو داشت

ثانیا اطلاعات سایتم به یک هفته قبل برگشته بود

(وقتی که هنوز این مشکلات برام پیش نیومده بود یک قالب جدید نصب کردم واسه تست بعد اون مشکلات پیش اومد )

کلا اطلاعات سایتم , دیتابیسشم کلا حذف و دباره یکی دیگه ساختم مشکلم حل نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم قالبی که این بلا رو سر سیستمت آورد چیه؟ داخل فایل function.php نگاه کن ببین چه کد هایی داره، افزونه جلالی رو غیر فعال و مجددا فعال کن، داخل فایل config.php اطلاعات unicode رو utf-8 بزار، احتمالا درست بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امروز یه دفعه فونت قالبم بیشترش به علامت سوال تبدیل شد هر کاری کردم درست نشد ( قالبم کلا پاک کردم دوباره نصبش کردم , سیستم مدیریت محتواشو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم )

چندین قالب جدید نصب کردم همون مشکلو داشت

مشكل از Encoding ديتابيستون هستش، توي PHPmyadmin ، قسمت SQL connection collation رو روي utf8_general_ci قرار بديد ..

ثانیا اطلاعات سایتم به یک هفته قبل برگشته بود

مشكل از سرورتون هستش ، بهتره با پشتيباني سرورتون يك خبري هم بديد ..

اسم قالبی که این بلا رو سر سیستمت آورد چیه؟ داخل فایل function.php نگاه کن ببین چه کد هایی داره،

فايل functions.php نميتونه اطلاعات هيچ سايتي رو به يه هفته‌ي قبلش برگردونه و ريستور كنه ، مشكل از سرور هستش ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکل حل نشد، دیتا بیس رو هم بعد از این کار ها و تنظیم config.php یکبار پاک کن و کل سیستم رو دوباره راه اندازی کن، برای راه اندازی هم فایل اصلی wordpress رو از سایتش بگیر و مجددا نصب کن، شاید پوسته ای که نصب کردی فایل مخرب داشته و اطلاعات فایل های اصلی وردپرست رو دستکاری کرده...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم

مشکلم حل نشد که نشد

www.wikimovie.ir

میشه یه نگاهی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل از Encoding ديتابيستون هستش، توي PHPmyadmin ، قسمت SQL connection collation رو روي utf8_general_ci قرار بديد ..

تایید میشه،

فايل functions.php نميتونه اطلاعات هيچ سايتي رو به يه هفته‌ي قبلش برگردونه و ريستور كنه ، مشكل از سرور هستش ..

این فایل هم قابلیت استفاده بعنوان بک آپ گرفتن، هم ریستور کردن بک آپ ها و هم هر کاری که یک افزونه میتونه انجام بده رو داره، بعنوان مثال یکی از افزونه هایی که برای بک آپ گیری استفاده میشند رو باز کنید، کد های افزونه رو داخل functions.php بزارید... کد کاملا اجرا میشه، همه ی خط ها و توابعش... با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمکم کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم

مشکلم حل نشد که نشد

www.wikimovie.ir

میشه یه نگاهی کنید

از چه مرور گری استفاده میکنید؟ سایت رو من کامل و بی نقص میبینم، تنها قسمتی که بصورت علامت سوال نشون میده گوشه سمت چپ هست که نمیدونم داخل ساید بارتون هست یا نه...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هم قابلیت استفاده بعنوان بک آپ گرفتن، هم ریستور کردن بک آپ ها و هم هر کاری که یک افزونه میتونه انجام بده رو داره، بعنوان مثال یکی از افزونه هایی که برای بک آپ گیری استفاده میشند رو باز کنید، کد های افزونه رو داخل functions.php بزارید... کد کاملا اجرا میشه، همه ی خط ها و توابعش... با تشکر

اين درسته ، براي بكاپ گيري و ... انجام ميشه ، ولي هيچ كد يا افزونه‌اي دسترسي به اينو نداره كه بكاپي كه توسط سرور گرفته شده رو ( به عنوان بكاپ هفتگي ) ريستور كنه ، حداقل بدون اجازه‌ي سرور ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه تستی بکنید http://wikimovie.ir/?p=5

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين درسته ، براي بكاپ گيري و ... انجام ميشه ، ولي هيچ كد يا افزونه‌اي دسترسي به اينو نداره كه بكاپي كه توسط سرور گرفته شده رو ( به عنوان بكاپ هفتگي ) ريستور كنه ، حداقل بدون اجازه‌ي سرور ..

منظور من بک آپی که خود وردپرس میگیره بود قطعا، حق با شماست، البته بصورت جدا کد بک آپ گیری و ریستور سرور هم وجود داره، ولی اطلاعات ftp رو باید واردش کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه تستی بکنید http://wikimovie.ir/?p=5

این اطلاعات مربوط به چه افزونه ای هست؟ فکر کنم مشکل از افزونه باشه، table ای که داخل دیتا بیس درست میکنه utf 8 unicode نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای درست کردنش وارد phpmyadmin بشید، اطلاعات table مربوط رو پیدا کنید و utf-8 بکنیدش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همیه افزونه ها رو نیز غیر فعال کردم اوا درست نشد

11.jpg

کدوم قسمتش باید تغییر بدم

یه تغییر دیگه هم ایجاد شده

بیشترین اندازه پرونده برای بارگذاری: 8MB

اول 128 مگ بود الان شده 8

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از سمت چپ روی دیتا بیس کلیک کن تا table ها رو نشون بده بعد داخل table ها رو بگرد و ببین کجا و چه table ای اطلاعات رو بصورت ؟؟؟ دخیره کرده، برای دیدن اطلاعات داخل table انتخابش کن، اولین گزینه سمت چپ browse هست. اون رو بزن

احتمالا wp-posts باشه

ویرایش شده در توسط mohsen670
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اطلاعت هاستمو برات بفرستم خودت درستش کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باشه، پیام خصوصی بفرست بعد از اتمام کار هم سریعا پسوردت رو عوض کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات دیتا بیست مشکل داشت، درستش کردم، پوسته ی خودت رو فعال کن ببین مشکل حل شد یا نه... اگه خواستی دیتا بیس جدید درست کنی، وقتی تو phpadmin باز کردی دیتا بیست رو، سر برگ operatin برو و از اونجا SQL connection collation رو روي utf8_general_ci بزار، درست میشه احتمالا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل اطلاعات سایتمو کل بازدید سایتمو همشون بخاطر این مشکل از دست دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک راه کار میگم انجام بده، اگه درست نشد، باید کد قالبت رو و افزونه هات رو ببینی که طول میکشه...

1- دیتا بیست رو کامل حذف کن

2- دیتا بیس جدید درست کن

3- از phpmyadmin وارد پنلت شو و روی دیتا بیست از منوی چپ کلیک کن

4- از سر برگ operation که سمت راست اومده SQL connection collation رو روي utf8_general_ci بزار

5- وردپرس رو از fa.wordpress.org بگیر و آپلود کن

6- اطلاعات دیتا بیست رو وارد کن (وردپرس رو نصب کن)

7- فقط افزونه ای که مربوط به گذاشتن اطلاعات فیلمت هست رو نصب کن+افزونه جلالی

8- قالب خودت رو فعال کن

اگر این کاره رو کردی و جواب نداد، 1- مشکل از قالبت هست یا 2- افزونه

داخل هدر فایل قالبت کد های زیر را وارد کن:


<?php wp_head(); ?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

اگر مشکل حل نشد، اشکال از افزونه و charset دیتا بیس و table ای که افزونه درست میکنه هست...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز تمامي كار‌هايي كه براي حل شدن مشكلتون بود گفته شده و بايد مشكلتون حل بشه ، دقت كنيد كه تمامي كار‌هارو با قالب پيشفرض وردپرس بررسي كنيد ،

پشتيباني سرورتون هنوز جوابتون رو نداره ؟ :wacko::)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.