sanar

مشکل در مورد فونت قالب

22 پست در این موضوع قرار دارد

امروز یه دفعه فونت قالبم بیشترش به علامت سوال تبدیل شد هر کاری کردم درست نشد ( قالبم کلا پاک کردم دوباره نصبش کردم , سیستم مدیریت محتواشو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم )

چندین قالب جدید نصب کردم همون مشکلو داشت

ثانیا اطلاعات سایتم به یک هفته قبل برگشته بود

(وقتی که هنوز این مشکلات برام پیش نیومده بود یک قالب جدید نصب کردم واسه تست بعد اون مشکلات پیش اومد )

کلا اطلاعات سایتم , دیتابیسشم کلا حذف و دباره یکی دیگه ساختم مشکلم حل نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم قالبی که این بلا رو سر سیستمت آورد چیه؟ داخل فایل function.php نگاه کن ببین چه کد هایی داره، افزونه جلالی رو غیر فعال و مجددا فعال کن، داخل فایل config.php اطلاعات unicode رو utf-8 بزار، احتمالا درست بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امروز یه دفعه فونت قالبم بیشترش به علامت سوال تبدیل شد هر کاری کردم درست نشد ( قالبم کلا پاک کردم دوباره نصبش کردم , سیستم مدیریت محتواشو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم )

چندین قالب جدید نصب کردم همون مشکلو داشت

مشكل از Encoding ديتابيستون هستش، توي PHPmyadmin ، قسمت SQL connection collation رو روي utf8_general_ci قرار بديد ..

ثانیا اطلاعات سایتم به یک هفته قبل برگشته بود

مشكل از سرورتون هستش ، بهتره با پشتيباني سرورتون يك خبري هم بديد ..

اسم قالبی که این بلا رو سر سیستمت آورد چیه؟ داخل فایل function.php نگاه کن ببین چه کد هایی داره،

فايل functions.php نميتونه اطلاعات هيچ سايتي رو به يه هفته‌ي قبلش برگردونه و ريستور كنه ، مشكل از سرور هستش ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکل حل نشد، دیتا بیس رو هم بعد از این کار ها و تنظیم config.php یکبار پاک کن و کل سیستم رو دوباره راه اندازی کن، برای راه اندازی هم فایل اصلی wordpress رو از سایتش بگیر و مجددا نصب کن، شاید پوسته ای که نصب کردی فایل مخرب داشته و اطلاعات فایل های اصلی وردپرست رو دستکاری کرده...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم

مشکلم حل نشد که نشد

www.wikimovie.ir

میشه یه نگاهی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل از Encoding ديتابيستون هستش، توي PHPmyadmin ، قسمت SQL connection collation رو روي utf8_general_ci قرار بديد ..

تایید میشه،

فايل functions.php نميتونه اطلاعات هيچ سايتي رو به يه هفته‌ي قبلش برگردونه و ريستور كنه ، مشكل از سرور هستش ..

این فایل هم قابلیت استفاده بعنوان بک آپ گرفتن، هم ریستور کردن بک آپ ها و هم هر کاری که یک افزونه میتونه انجام بده رو داره، بعنوان مثال یکی از افزونه هایی که برای بک آپ گیری استفاده میشند رو باز کنید، کد های افزونه رو داخل functions.php بزارید... کد کاملا اجرا میشه، همه ی خط ها و توابعش... با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمکم کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم

مشکلم حل نشد که نشد

www.wikimovie.ir

میشه یه نگاهی کنید

از چه مرور گری استفاده میکنید؟ سایت رو من کامل و بی نقص میبینم، تنها قسمتی که بصورت علامت سوال نشون میده گوشه سمت چپ هست که نمیدونم داخل ساید بارتون هست یا نه...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل هم قابلیت استفاده بعنوان بک آپ گرفتن، هم ریستور کردن بک آپ ها و هم هر کاری که یک افزونه میتونه انجام بده رو داره، بعنوان مثال یکی از افزونه هایی که برای بک آپ گیری استفاده میشند رو باز کنید، کد های افزونه رو داخل functions.php بزارید... کد کاملا اجرا میشه، همه ی خط ها و توابعش... با تشکر

اين درسته ، براي بكاپ گيري و ... انجام ميشه ، ولي هيچ كد يا افزونه‌اي دسترسي به اينو نداره كه بكاپي كه توسط سرور گرفته شده رو ( به عنوان بكاپ هفتگي ) ريستور كنه ، حداقل بدون اجازه‌ي سرور ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه تستی بکنید http://wikimovie.ir/?p=5

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين درسته ، براي بكاپ گيري و ... انجام ميشه ، ولي هيچ كد يا افزونه‌اي دسترسي به اينو نداره كه بكاپي كه توسط سرور گرفته شده رو ( به عنوان بكاپ هفتگي ) ريستور كنه ، حداقل بدون اجازه‌ي سرور ..

منظور من بک آپی که خود وردپرس میگیره بود قطعا، حق با شماست، البته بصورت جدا کد بک آپ گیری و ریستور سرور هم وجود داره، ولی اطلاعات ftp رو باید واردش کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه تستی بکنید http://wikimovie.ir/?p=5

این اطلاعات مربوط به چه افزونه ای هست؟ فکر کنم مشکل از افزونه باشه، table ای که داخل دیتا بیس درست میکنه utf 8 unicode نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای درست کردنش وارد phpmyadmin بشید، اطلاعات table مربوط رو پیدا کنید و utf-8 بکنیدش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همیه افزونه ها رو نیز غیر فعال کردم اوا درست نشد

11.jpg

کدوم قسمتش باید تغییر بدم

یه تغییر دیگه هم ایجاد شده

بیشترین اندازه پرونده برای بارگذاری: 8MB

اول 128 مگ بود الان شده 8

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از سمت چپ روی دیتا بیس کلیک کن تا table ها رو نشون بده بعد داخل table ها رو بگرد و ببین کجا و چه table ای اطلاعات رو بصورت ؟؟؟ دخیره کرده، برای دیدن اطلاعات داخل table انتخابش کن، اولین گزینه سمت چپ browse هست. اون رو بزن

احتمالا wp-posts باشه

ویرایش شده در توسط mohsen670
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اطلاعت هاستمو برات بفرستم خودت درستش کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باشه، پیام خصوصی بفرست بعد از اتمام کار هم سریعا پسوردت رو عوض کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات دیتا بیست مشکل داشت، درستش کردم، پوسته ی خودت رو فعال کن ببین مشکل حل شد یا نه... اگه خواستی دیتا بیس جدید درست کنی، وقتی تو phpadmin باز کردی دیتا بیست رو، سر برگ operatin برو و از اونجا SQL connection collation رو روي utf8_general_ci بزار، درست میشه احتمالا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل اطلاعات سایتمو کل بازدید سایتمو همشون بخاطر این مشکل از دست دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک راه کار میگم انجام بده، اگه درست نشد، باید کد قالبت رو و افزونه هات رو ببینی که طول میکشه...

1- دیتا بیست رو کامل حذف کن

2- دیتا بیس جدید درست کن

3- از phpmyadmin وارد پنلت شو و روی دیتا بیست از منوی چپ کلیک کن

4- از سر برگ operation که سمت راست اومده SQL connection collation رو روي utf8_general_ci بزار

5- وردپرس رو از fa.wordpress.org بگیر و آپلود کن

6- اطلاعات دیتا بیست رو وارد کن (وردپرس رو نصب کن)

7- فقط افزونه ای که مربوط به گذاشتن اطلاعات فیلمت هست رو نصب کن+افزونه جلالی

8- قالب خودت رو فعال کن

اگر این کاره رو کردی و جواب نداد، 1- مشکل از قالبت هست یا 2- افزونه

داخل هدر فایل قالبت کد های زیر را وارد کن:


<?php wp_head(); ?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

اگر مشکل حل نشد، اشکال از افزونه و charset دیتا بیس و table ای که افزونه درست میکنه هست...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز تمامي كار‌هايي كه براي حل شدن مشكلتون بود گفته شده و بايد مشكلتون حل بشه ، دقت كنيد كه تمامي كار‌هارو با قالب پيشفرض وردپرس بررسي كنيد ،

پشتيباني سرورتون هنوز جوابتون رو نداره ؟ :wacko::)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//