ARS

وسط چین کردن عکس مطالب؟

18 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان من می خوام عکس مطالب در single.php وسط چین بشه... چیکارش کنم؟

از این کد css در حال حاظر استفاده می کنم که جواب نمیده!!


.post-body-perma img {
text-align:center;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
border: 0px solid #D9D9D9;
max-width: 450px;
padding: 2px;
margin: 2px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه خط را به انتهای کد بالا اضافه کنید


margin-left:auto;
margin-right:auto;
float:none

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اینم میشه


margin: 0 auto;
padding: 0 auto;

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه خط را به انتهای کد بالا اضافه کنید


margin-left:auto;
margin-right:auto;
float:none

با اینم میشه


margin: 0 auto;
padding: 0 auto;

ممنون ولی با هیچکدوم نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل single.php قبل کد عکستون تگ center بزارید


<center>

</center>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو فایل single.php قبل کد عکستون تگ center بزارید


<center>

</center>

تگ سنتر که منقرض شده!!!

آرمان جان از این تاپیک هم چیزی دستگیرم نشد!!!

ویرایش شده در توسط ARS
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتت رو بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما :


http://bia2bebar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تصویر شاخص استفاده میکنی؟

اگه از تصویر شاخص استفاده نمیکنی میتونی از ویرایش گر راستچین کنی عکستو

اینا که راستچین هست

http://bia2bebar.ir/1391/12/28/%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تصویر شاخص استفاده میکنی؟

اگه از تصویر شاخص استفاده نمیکنی میتونی از ویرایش گر راستچین کنی عکستو

اینا که راستچین هست

http://bia2bebar.ir/...-ارزی-امرو.html

نه از تصویر شاخص استفاده نمی کنم ! همه ی تصاویر مطالبم وسط چین هستند ولی فقط همین مطلبی که شما دیدی عکسش وسطه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را به فایل style.css و در انتهای فایل قرار بدید


.aligncenter{
float:none !important;
margin-left:auto !important;
margin-right:auto !important;
clear:both;

}

کش و کوکی را هم پاک کتنید کد را تست کردم روی قالب شما درست است

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را به فایل style.css و در انتهای فایل قرار بدید


.aligncenter{
float:none !important;
margin-left:auto !important;
margin-right:auto !important;
clear:both;

}

کش و کوکی را هم پاک کتنید کد را تست کردم روی قالب شما درست است

ممنون استاد عزیز ولی

بازم نشد!

یه نگا بندازید لطفا


http://bia2bebar.ir/1391/12/27/%D9%81%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-28-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF-1391.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به آخر فایل استایلتون اضافه کردید؟

جایی در استایلتون به عکس ها کد دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آره مرتضی جان به آخر استایل اضافه کردم!

به عکس مطالب هم اینجوری کد دادم:


.post-body-perma img {
text-align:center;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
border: 0px solid #D9D9D9;
max-width: 450px;
padding: 2px;
margin: 2px;
}

ویرایش شده در توسط ARS
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.post-body-perma img{
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;d
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی مرتضی جان تقریبا حله ;)

فقط الان قسمت اشتراک گذاری مطالب هم همشون زیر هم ردیف شدن وسط!!

واسه اونا هم میشه یه کلاس دیگه تعریف کرد؟؟

کد css اون کلاس هم اگه میشه بزار ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کد را با حذف clear:both و display:block برای آنها استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر
    • توسط madidi
      سلام من همیشه واسه وردپرس که قالب مینویسم یه  مشکل دارم 
      توی تصویر زیر کامل توضیح دادم 
      چطوری تو یه دیو بزرگ دو تا دیو تعریف کنیم یکی متن و یکی عکس و وقتی دیو عکس تموم شده متن ها بقیه جاهای دیو بزرگ تر پر کنند ؟؟؟
      ممنون 

    • توسط madidi
      سلام 
      چطور میشه شرط برای یه المان تعریف کرد ؟
      مثلا اگر در یک قسمت [500px*500px] با فونت 15px بصورت کامل متن پر شد بجا اینکه ارتفاع اون دیو زیاد بشه یا اسکرول بخوره یا ... سایز متن از 15 به 12 بصورت خودکار تغییر کنه تا اون دیو همون جوری بدون تغییر بمونه ؟
    • توسط Monica
      سلام
      من با این دو روش استایل reset.css رو به پوسته معرفی میکنم ،
      میخوام برای کش نشدن ver=2.0 به انتهای css اضافه بشه میخوام این استایل پایین تر از rtl.css قرار بگیره  در حال حاضر کدهای زیر رو امتحان کردم و جواب نگرفتم !!!
      //روش اول add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_styles' ); function custom_styles() { wp_register_style( 'reset', get_template_directory_uri().'/my/reset.css', array(), '2.0', 'all' ); wp_enqueue_style( 'reset' ); } //روش دوم add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_styles' ); function custom_styles() { wp_enqueue_style( 'reset', get_template_directory_uri().'/my/reset.css',false,'2.0','all' ); }