ARS

وسط چین کردن عکس مطالب؟

18 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان من می خوام عکس مطالب در single.php وسط چین بشه... چیکارش کنم؟

از این کد css در حال حاظر استفاده می کنم که جواب نمیده!!


.post-body-perma img {
text-align:center;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
border: 0px solid #D9D9D9;
max-width: 450px;
padding: 2px;
margin: 2px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه خط را به انتهای کد بالا اضافه کنید


margin-left:auto;
margin-right:auto;
float:none

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اینم میشه


margin: 0 auto;
padding: 0 auto;

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه خط را به انتهای کد بالا اضافه کنید


margin-left:auto;
margin-right:auto;
float:none

با اینم میشه


margin: 0 auto;
padding: 0 auto;

ممنون ولی با هیچکدوم نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل single.php قبل کد عکستون تگ center بزارید


<center>

</center>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو فایل single.php قبل کد عکستون تگ center بزارید


<center>

</center>

تگ سنتر که منقرض شده!!!

آرمان جان از این تاپیک هم چیزی دستگیرم نشد!!!

ویرایش شده در توسط ARS
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتت رو بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما :


http://bia2bebar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تصویر شاخص استفاده میکنی؟

اگه از تصویر شاخص استفاده نمیکنی میتونی از ویرایش گر راستچین کنی عکستو

اینا که راستچین هست

http://bia2bebar.ir/1391/12/28/%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تصویر شاخص استفاده میکنی؟

اگه از تصویر شاخص استفاده نمیکنی میتونی از ویرایش گر راستچین کنی عکستو

اینا که راستچین هست

http://bia2bebar.ir/...-ارزی-امرو.html

نه از تصویر شاخص استفاده نمی کنم ! همه ی تصاویر مطالبم وسط چین هستند ولی فقط همین مطلبی که شما دیدی عکسش وسطه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را به فایل style.css و در انتهای فایل قرار بدید


.aligncenter{
float:none !important;
margin-left:auto !important;
margin-right:auto !important;
clear:both;

}

کش و کوکی را هم پاک کتنید کد را تست کردم روی قالب شما درست است

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را به فایل style.css و در انتهای فایل قرار بدید


.aligncenter{
float:none !important;
margin-left:auto !important;
margin-right:auto !important;
clear:both;

}

کش و کوکی را هم پاک کتنید کد را تست کردم روی قالب شما درست است

ممنون استاد عزیز ولی

بازم نشد!

یه نگا بندازید لطفا


http://bia2bebar.ir/1391/12/27/%D9%81%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-28-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF-1391.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به آخر فایل استایلتون اضافه کردید؟

جایی در استایلتون به عکس ها کد دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آره مرتضی جان به آخر استایل اضافه کردم!

به عکس مطالب هم اینجوری کد دادم:


.post-body-perma img {
text-align:center;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
border: 0px solid #D9D9D9;
max-width: 450px;
padding: 2px;
margin: 2px;
}

ویرایش شده در توسط ARS
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.post-body-perma img{
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;d
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی مرتضی جان تقریبا حله ;)

فقط الان قسمت اشتراک گذاری مطالب هم همشون زیر هم ردیف شدن وسط!!

واسه اونا هم میشه یه کلاس دیگه تعریف کرد؟؟

کد css اون کلاس هم اگه میشه بزار ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کد را با حذف clear:both و display:block برای آنها استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس
      من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟
      حاوی اسکرینشات
       

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!