• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed4641

بلوک اخبار حرفه ای

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بنده می خوام یه بلوک اخبار به صورت ثابت در سایتم داشته باشم

و این بلوک طوری باشه که اگه بازدید کننده رو اذیت می کرد بتونه ببندش

اگه افکت های زیبا هم داشته باشه فوق العادست

ممنون میشم کمکم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه ایی ندیدم (شاید دوستان بشناسن) اما میتونید با کدهای جی کوئری یک باکس با قابلیت بسته شدن ایجاد کنید و با کوئری وردپرس آخرین پست ها رو نمایش بدید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کدش رو راهنمایی کنید؟

ویرایش شده در توسط saeed4641
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای خاصیت کشیدن/رها کردن:


http://css-tricks.com/snippets/jquery/draggable-without-jquery-ui/
http://jqueryui.com/draggable/

برای باز و بسته:


http://markojakic.net/simulate-window-close-button-in-jquery
http://rpardz.com/blog/show-hide-content-jquery-tutorial/

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای خاصیت کشیدن/رها کردن:


http://css-tricks.com/snippets/jquery/draggable-without-jquery-ui/
http://jqueryui.com/draggable/

برای باز و بسته:


http://markojakic.net/simulate-window-close-button-in-jquery
http://rpardz.com/blog/show-hide-content-jquery-tutorial/

ممنونم از لطفتون

ولی از اینا چطور باید استفاده کرد؟

بنده زیاد وارد نیستم

ممنون میشم راهنمایی بیشتری بکنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدها توضیح داده شدن.

کافیه فایل جی کوئری رو در صفحات اینکلود کنید بعد کدها رو در صفحه قرار بدید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدها توضیح داده شدن.

کافیه فایل جی کوئری رو در صفحات اینکلود کنید بعد کدها رو در صفحه قرار بدید.

زحمت شما هم میشه

یه لطف بکنید بیشتر توضیح بدید

من خیلی آماتورم

ممنونم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

http://jsfiddle.net/Z3Vfr/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

http://jsfiddle.net/Z3Vfr/

عذر میخوام

این یه خورده ساده است

من یه بلوک زیبا میخوام

با طراحی منحصر بفرد

میشه کاری کرد؟

بعدشم این کدها رو کجا باید بذارم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نمونه بود و برای طرح شکیل تر باید استایل نویسی کنید.

ولی هر طرحی باشه کدش همین شکل هست.

بالای باکسها نوشته شده که هر کد برای چه بخشی هست. یکی استایل یکی html و یکی js

اگر آشنایی ندارید بهتره کمی پایه html-css-javascript رو مطالعه کنید. یکی دو روز بیشتر زمان نمیبره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین دوست عزیز این چیزی که شما می خواهی همچین ساده نمیشه درستش کرد، اگه خودتون نمی تونید پیام خصوصی سفارش بدید به یکی از دوستان براتون طراحی کنن، فک نکنم خیلی هزینه داشته باشه، فقط به من نگید که بلد نیستم :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام وقت بخیر :)

اقا مرتضی چرا کد های لینک داده شده رو وقتی روی سایتم میزارم چیزی نمایش نمیده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بنده می خوام یه بلوک اخبار به صورت ثابت در سایتم داشته باشم

و این بلوک طوری باشه که اگه بازدید کننده رو اذیت می کرد بتونه ببندش

اگه افکت های زیبا هم داشته باشه فوق العادست

ممنون میشم کمکم کنید

درود ...

ببینید این افزونه میتونه کمکتون کنه ؟!

Page Builder

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام وقت بخیر :)

اقا مرتضی چرا کد های لینک داده شده رو وقتی روی سایتم میزارم چیزی نمایش نمیده؟

جی کوئری در سایتتون لود شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی کوئری در سایتتون لود شده؟

از کجا بفهمم لود شده یا نه؟ مثل پلاگین هاست؟ نکنه مشکل nextgen gallery هم بخاطر همین بوده که جی کوئری نداشتم چون چیزی نمایش نمی داد آره ؟ :o

میشه بیشتر توضیح بدید.مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کجا بفهمم لود شده یا نه؟ مثل پلاگین هاست؟ نکنه مشکل nextgen gallery هم بخاطر همین بوده که جی کوئری نداشتم چون چیزی نمایش نمی داد آره ؟ :o

میشه بیشتر توضیح بدید.مرسی

در سورس صفحه ابتدای کدها بررسی کنید فایلی با نام jquery.js لود شده باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سورس صفحه ابتدای کدها بررسی کنید فایلی با نام jquery.js لود شده باشد

فقط php و css دارم. js را از کجا باید لود کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط php و css دارم. js را از کجا باید لود کنم؟

با wp_enqueue که به مشکل برخوردید

مسنقیم در پوسته لود کنید


<script type='text/javascript' src='http://mysite.tld/wp-includes/js/jquery/jquery.js'></script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با wp_enqueue که به مشکل برخوردید

مسنقیم در پوسته لود کنید


<script type='text/javascript' src='http://mysite.tld/wp-includes/js/jquery/jquery.js'></script>

منظورتون چیه؟ این خط کدی را که دادید برای لود کردن کد های جاواست؟ کجا باید قرارش بدم؟header.php ؟ممنون که جواب میدید ولی لطفا کامل توضیح بدید ما نابلدیم، اگه بلد بودیم که نمی اومدیم اینجا :huh:

در ضمن من نمی تونم پوسته ام رو غیر فعال کنم چون تغییرات دستی زیادی توش دادم تا بشه اونی که خودم می خام ، اگه غیر فعالش کنم از دستش می دم. پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون چیه؟ این خط کدی را که دادید برای لود کردن کد های جاواست؟ کجا باید قرارش بدم؟header.php ؟ممنون که جواب میدید ولی لطفا کامل توضیح بدید ما نابلدیم، اگه بلد بودیم که نمی اومدیم اینجا :huh:

در ضمن من نمی تونم پوسته ام رو غیر فعال کنم چون تغییرات دستی زیادی توش دادم تا بشه اونی که خودم می خام ، اگه غیر فعالش کنم از دستش می دم. پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

اون قدر راهنمایی شده که یاد داشتن یا نداستن تفاوتی ندارد برای انجام کار

آخرین نگارش جکوئری را از سایت jquery.com دانلود کنید

سپس کد زیر را در بین تگ باز و بسته head در فایل header.php قرار دهید و آدرس دهی فایل


<script type='text/javascript' src='آدرس فایل'></script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری