23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. یه پوسته فارسی کردم و الان به عنوان پوسته اصلی فعاله. می خوام بدونم جاییش مشکلی داره. اگه مشکلی داره بگید تا درستش کنم چون می خوام منتشرش کنم.

آدرس:

http://parsibanner.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگ‌بندی خود قالب خوبه

اما برنامه نویسی مورد داره!

این یکی از کلاس‌هاست!:


post-406 post type-post status-publish format-standard hentry category-recreational category-psd-format tag-- tag---psd tag----- tag---- tag---- tag----- tag----- tag----- tag--- tag-- tag-223 tag-- tag---- tag--- tag--- tag--- tag---- tag---- tag---- tag-- tag---psd tag-60 tag--psd tag-- tag-- tag-- tag---101 tag-- tag---psd tag-- tag-- tag-- tag--- tag-- tag--- tag--- tag-- tag-- tag--- tag-- tag-- tag--- tag-- tag---

وجود iframe!:

<iframe scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:60px" allowtransparency="true" src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://parsibanner.ir/1390/%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8-%d8%aa%d9%81%d8%b1%db%8c%d8%ad%db%8c-psd/&layout=standard&show_faces=true&width=450&action=like&colorscheme=light">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این هم نکته های کوچیک !

1) وقتی روی آخرین مطالب میری نوشته هایی که ظاهر میشه چپ چین هست !

2) و این 3 تا قالبی که گذاشتی عنوان هاش رفته زیر اون عکس "ویژه" !

3) منوی باز شوی بالای صفحه هم ایراد داره !!!!

و . . .

ویرایش شده در توسط speedsearch
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگ‌بندی خود قالب خوبه

اما برنامه نویسی مورد داره!

این یکی از کلاس‌هاست!:


post-406 post type-post status-publish format-standard hentry category-recreational category-psd-format tag-- tag---psd tag----- tag---- tag---- tag----- tag----- tag----- tag--- tag-- tag-223 tag-- tag---- tag--- tag--- tag--- tag---- tag---- tag---- tag-- tag---psd tag-60 tag--psd tag-- tag-- tag-- tag---101 tag-- tag---psd tag-- tag-- tag-- tag--- tag-- tag--- tag--- tag-- tag-- tag--- tag-- tag-- tag--- tag-- tag---

وجود iframe!:

<iframe scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:60px" allowtransparency="true" src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://parsibanner.ir/1390/%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8-%d8%aa%d9%81%d8%b1%db%8c%d8%ad%db%8c-psd/&layout=standard&show_faces=true&width=450&action=like&colorscheme=light">

این هایی که گفتی رو از کدوم فایل باید بجورم و حذف کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط صفحه ایندکس رو دیدم. در فایل index.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پارسا: مشکل حل شد. مربوط به افزونه لایک فیس بوک بود.

------------------------

دیگه چه نقص هایی داره؟

speedsearch: وقتی روی آخرین مطالب میری نوشته هایی که ظاهر میشه چپ چین هست !

درست شد.

3) منوی باز شوی بالای صفحه هم ایراد داره !!!!

منظورت موضوعاته؟

چه ایرادی داره؟

------------------------

دیگه چه نقص هایی داره؟

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی بازشو بالای سایت بجای اینکه راست باز بشه به چپ باز میشه. (زیرمنوها)

در بالن تیپ (موس اور روی نوار لیست پوسته های پایین) عناوین رو کمی بهس مت پایین بیارید تا در وسط بالن قرار بگیره.

در بخش ارسال نظرات ، input ها یا همون ورودی هاس اسم و ایمیل و سایت کمی نازک هستن. به نسبت باید پهن تر بشن.

در فوتر الان 3 ابزارک هستن. تعادل وجود نداره ، یا باید همه بیان وسط یا چهارتایی بشه.

بنر سفارش در پایین سایت، تولتیپش به پایین بازمیشه(کادر سیاه) و اصلا نمیشه دید چی نوشته!

(سلیقه ایی)

میتونید عنوان ها رو با فونت های فانتزی مثل کودک یا یکان یا ... ست کنید.

باکس g+جای مناسبی نیست.

بجا بنر صفحه اول سلایدر قرار بدید.

فعلا همین ها.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نکته هایی به نظر من وجود داره:

رنگ بندیش کلا به نظر من زیاد لوس هست...

فوترت یکم مشکل داره به نظرم:

-- علامت کپی رایت باید اول باشه نه اخر کنار طراح...

-- به نظر میاد که فوترت جای 4 تا ابزارک رو داره... اگه نداره اندازه هاش دقیق نیست و تعدال و توازن نداره...

هیدرت خوب نیست اصلا،اصلا خوب طراحی نشده(مثل نقاشی های بچه گانه میمونه)

فونت عنوان سایت رو از تاهوما به یک چیزه دیگه تغییر بده(فقط عنوان سایت رو)

یک اور لینک روی منو های بالا قرار بده تا قشنگ تر بشه...

منو های اژاکست هم زیاد تند هست زمان برگشتش...

این قسمت های ویژه عکسش بیاد وسط هم بهتره

نام این ویژه ها هم بیاد وسط بهتره

فعلا همینا به ذهنم میرسه..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته تصویر header باعث میشه که ظاهر خوبی نداشته باشه

در غیر این صورت. از نظر رنگ‌بندی شاد هست

اگر طراح شما هستید. کپی‌راست باید فارسی باشه

اگر نه باید حتما لینک طراح رو بزارید. بازم فارسی

در ضمن این دوستمون در مطلب نوشتن "فارسی کردم" پس. اشکالات عجیب و غریب نگیرید! :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

- به جای بنر هدر اسلایدر گذاشتم

- این کد تول تیپ قسمت آخرین مطالبه:

.tooltip {display:none; background:transparent url(images/tooltip2.png) no-repeat; font-size:12px; height:55px; width:151px;  padding:5px 5px 5px 0px; color:#999;direction:rtl}
a.tool{ float:left;}

کدوم قسمتش باید تغییر کنه تا متن بیاد وسط؟

- فوتر 4 ابزارکی هست و 4 ابزارک گذاشتم.

- Morteza این جمله ت رو میشه بیشتر توضیح بدی؟ "بنر سفارش در پایین سایت، تولتیپش به پایین بازمیشه(کادر سیاه) و اصلا نمیشه دید چی نوشته!" منظور از بنر سفارش؟ همچنین جمله ی "باکس g+جای مناسبی نیست." رو هم توضیح بده

- عنوان مطالب با فونت کودک شد.

- فونت عنوان سایت رو از تاهوما به بی یکان تغییر دادم.

- مرتضی نظری: برای آهسته کردن سرعت جمع شدن منوها چه چیزی باید اضافه کنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی وقتی که توی قسمت " ویرایش تصویر " در ارسال مطلب یه چیزی توی فیلد " نام " می نویسیم و ok می کنیم یه کادری دور عکس میاد و نامی رو که نوشتیم رو زیر (توی کاد) عکس می نویسه.

اما تو این پوسته این کادره تعریف نشده.

کجا و چطوری تعریفش کنم؟

سوال های پست قبلی هم بگید. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من اگر به جای استفاده از image ها,از خاصیت gradient استفاده می کرید بهتر بود.البته نظر شخصی منه...#

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+ یه سوال دیگه: شما با مرورگر فایرفاکس, برچسب (عکس) "ویژه" که بعد از اسلایدره رو سمتچپ می بینید یا راست? من با کامپیوتر سمت راست می بینم و با موبایل سمت چپ! چرا این طوریه?

له سوالای قبلیم لطفا جواب بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
- Morteza این جمله ت رو میشه بیشتر توضیح بدی؟ "بنر سفارش در پایین سایت، تولتیپش به پایین بازمیشه(کادر سیاه) و اصلا نمیشه دید چی نوشته!" منظور از بنر سفارش؟ همچنین جمله ی "باکس g+جای مناسبی نیست." رو هم توضیح بده

عکسهای پیوست رو چک کنید.

- مرتضی نظری: برای آهسته کردن سرعت جمع شدن منوها چه چیزی باید اضافه کنم؟

منوی خود پوسته بود یا خودتون قرار دادید؟

+ یه سوال دیگه: شما با مرورگر فایرفاکس, برچسب (عکس) "ویژه" که بعد از اسلایدره رو سمتچپ می بینید یا راست? من با کامپیوتر سمت راست می بینم و با موبایل سمت چپ! چرا این طوریه?

راست

- این کد تول تیپ قسمت آخرین مطالبه:

کدوم قسمتش باید تغییر کنه تا متن بیاد وسط؟

.tooltip {display:none; background:transparent url(tooltip2.png) no-repeat; font-size:12px; height:55px; width:151px;  padding:10px 5px 0px 0px; color:#999;direction:rtl; text-align: center;}

راستی وقتی که توی قسمت " ویرایش تصویر " در ارسال مطلب یه چیزی توی فیلد " نام " می نویسیم و ok می کنیم یه کادری دور عکس میاد و نامی رو که نوشتیم رو زیر (توی کاد) عکس می نویسه.

اما تو این پوسته این کادره تعریف نشده.

فکر کنم منظورتون alt و title عکس هست.

post-1-0-16018500-1338747772_thumb.png

post-1-0-77747100-1338747774_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکسهای پیوست رو چک کنید.

منوی خود پوسته بود یا خودتون قرار دادید؟

راست

.tooltip {display:none; background:transparent url(tooltip2.png) no-repeat; font-size:12px; height:55px; width:151px;  padding:10px 5px 0px 0px; color:#999;direction:rtl; text-align: center;}

فکر کنم منظورتون alt و title عکس هست.

- اما من قالبم رو که عوض کردم!! پس شما چطور هنوز دارید با قالب قبلی می بینید؟! اسکرین شات قالب جدیدم رو اینه:

http://photoupload.parsibanner.ir/di-B7JE.jpg

- اگه منظورتون منوی قالب جدیده، خودش بود.

- کدی رو که اصلاح کردید، هیچ تغییری نداد.

- منظورم کادریه که توی عکسه:

http://photoupload.parsibanner.ir/di-9PHW.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
- اما من قالبم رو که عوض کردم!! پس شما چطور هنوز دارید با قالب قبلی می بینید؟! اسکرین شات قالب جدیدم رو اینه:

من cache ندارم ولی همچنان برام وجودداره!

- اگه منظورتون منوی قالب جدیده، خودش بود.

شما باید کد css مروبطه رو پدا کنید و از اونجا راست بازشو کنید.

- کدی رو که اصلاح کردید، هیچ تغییری نداد.

الان دیگه عکس تولتپ برای من نمیاد!

کد رو من تست کردم درست شده بود.

- منظورم کادریه که توی عکسه:

پیوست رو بینید

post-1-0-04499300-1338753481_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم، ولی رنگ بندی سایتت اصلا جذب نمیکنه مخاطب رو، گرچه خیلی چیزای خوبی هم توش داره البته. من پیشنهاد میدم رنگ بندیت رو عوض کنی و از یک طیف رنگی ثابت استفاده کنی برای طراحی،اگه صورتی یا ارغوانی رو دوست داری و انتخاب کردی، رو همین رنگ کار کن، ولی طیف رنگیت رو خیلی وسیع نگیر، مثلا بجای رنگ سفیدی که استفاده کردی، از ارغوانی روشن تر استفاده کن! بجای قرار دادن عکس به عنوان background هم از css و gradiant استفاده کن،اون تیکه پایین بنفش رنگ رو هم برگردون سمت ارغوانی، اینا همه پیشنهاد بود... سایتت قابلیت اینکه خیلی بهتر از این باشه رو داره... قسمت slide show بالای سایت هم اگر background داشته باشه زیبا تر میشه البته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگبندی قالب بسیار هم مناسبه!

ولی فقط در قسمت منوی باز شو در بالای سایت که رنگ توسی هست!

و یکی هم نوار خاکستری و بنفش وسط سایت!

ولی در کل خوبه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رنگبندی قالب بسیار هم مناسبه!

ولی فقط در قسمت منوی باز شو در بالای سایت که رنگ توسی هست!

و یکی هم نوار خاکستری و بنفش وسط سایت!

ولی در کل خوبه

هی یک میگه خوبه یکی میگه بده!!!

نوار خاکستری و بنفش و بکگراند منو ها چه رنگی بشه بهتره?

واسه شما عکس تول تیپ برای آخرین مطالب میاد?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در مورد طراحی، کاملا سلیقه ایی هست.

ببینید یکسری اصول هست که همه قبلو دارین اما چیزهایی مثل چیدمان و رنگبندی سلیقه ایی هست و همیشه موافق و مخالف داره.

بنظر من در مورد رنگبندی زیاد حساسیت به خرج ندید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بنظر من در مورد رنگبندی زیاد حساسیت به خرج ندید.

شخص بنده:

وقتی میرم توش بخاطر رنگش،حتی 10 ثانیه نمیتونم توش بمونم!! اخه سایت طراحی بنر هست.. اگه نتونه همه مخاطب هارو جذب کنه که نمیتونه پیشرفت کنه...

نظر شخصی:

سایت هرچی توش کمتر رنگ باشه خیلی بهتره... رنگی هم که هم سایت سنگین نشون داده میشه،و هم بیرون نمیکنه کاربر رو" خاکستری " هست،حالا یک رنگ دیگه هم تو بطنش باشه هم عالی میشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوری میشه کاری کرد که رنگ سایت رو - مثل بعضی از سایت ها - خود کاربر واسه خودش تعیین کنه?

مثلا بعضی سایت ها این قابلیت رو گذاشتن که کاربر این کار رو بکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید هم با جاوااسکریپت (مثلا با جی کوئری) انجام بدید هم با کدنویسی.

آموزش زیر مثال جالبی داره:

http://www.9lessons.info/2009/06/change-theme-color-with-jquery.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//