M3HD

درخواست افزونه اشتراک پیامک پاپ آپ

56 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت تمامی کاربران انجمن

میخواستم ببینم افزونه ای برای اشتراک خبرنامه پیامکی به صورت پاپ آپ هست؟؟

دقیقا مثل سایت http://iran98.org میخوام (پایین صفحه و سمت چپ)

با سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما popup رو میخواید یا پیامک رو؟!

واسه پیامک

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-sms/

افکت هم میتوانید از افزونه های light box , fancy box استفاده کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، یکی از دوستان کد اشتراک پاپ آپ پیامک رو از توی سورس این وب بی زحمت دربیاره، من از آقای صوفی پرسیدم اجازه داد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما popup رو میخواید یا پیامک رو؟!

واسه پیامک

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-sms/

افکت هم میتوانید از افزونه های light box , fancy box استفاده کنید

نه عزیز ، متوجه نشدی منظورم رو؟؟؟

شما سایت مورد نظر رو ببینید!!

سلام، یکی از دوستان کد اشتراک پاپ آپ پیامک رو از توی سورس این وب بی زحمت دربیاره، من از آقای صوفی پرسیدم اجازه داد

کسی هست انجام بده؟؟؟

خود اقای صوفی میتونن زحمت قرار دادن سورس کدش رو بکشن؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز ، متوجه نشدی منظورم رو؟؟؟

شما سایت مورد نظر رو ببینید!!

کسی هست انجام بده؟؟؟

خود اقای صوفی میتونن زحمت قرار دادن سورس کدش رو بکشن؟؟

با توجه به سایت، سوال طرح شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به سایت، سوال طرح شد

بنده افزونه پیامک رو دارم ، فقط اون گزینه ای که سمت چپ هست (اشتراک پیامک) که به صورت پاپ آپ باز میشه رو میخواستم.

با سپاس از شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

افزونه را نصب کنید.

سورس زیر را در heade قرار دهید:


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#sms").click(function(){
$(".subscribe").fadeToggle();
});

$("#close").click(function(){
$(".subscribe").fadeToggle();
});
});
</script>

کدهای زیر را در هم فایل header.php قرار دهید:

<!-- #subscribe -->
<div class="subscribe">
<img id="close" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/close.png" alt="close" title="بستن"/>

<p id="subscribe-sms"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/subscribe-sms.png" alt="subscribe-sms" title="خبرنامه پیامکی"/></p>
<?php if(function_exists('wp_subscribes')) { wp_subscribes(); } ?>
</div>
<!-- #subscribe -->

<!-- #subscribe-sms-fixed -->
<div class="subscribe-sms-fixed" id="sms">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/mobile.png" alt="subscribe-sms" title="خبرنامه پیامکی"/>
<p>اشتراک پیامک</p>
</div>
<!-- #subscribe-sms-fixed -->

دستورات css را هم داخل فایل style.css قرار دهید:

/*-----subscribe----*/
.subscribe {
border-radius: 10px 10px 10px 10px;
display: none;
position: fixed;
right: 40%;
top: 20%;
border: 11px solid #555555;
background: #FFFFFF;
z-index: 2;
direction: rtl;
}

#subscribe-sms {
text-align: center;
}
.subscribe-sms-fixed {
background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;
border-bottom: 1px solid #BBBABA;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
bottom: 73px;
color: #8C8A87;
left: 30px;
opacity: 0.7;
padding: 5px;
position: fixed;
text-align: center;
transition: all 0.2s linear 0s;
}

.subscribe-sms-fixed:hover{
cursor: pointer;
opacity: 1;
border-bottom: 1px solid #4ACCFF;
color: #4ACCFF;
}
.subscribe-sms-fixed p {
font-weight: bold;
}
.subscribe-sms-fixed p:hover{

}
#subscribe {
background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;
border: 0 none !important;
}

#subscribe tr {
}
#subscribe td {
padding: 5px 12px;
border-bottom: 1px dashed #EEEEEE;
}

#close {
position: absolute;
right: 3px;
top: 2px;
}
#close:hover{
cursor: pointer;
}

/*-----subscribe----*/

تصاویر اضافی را هم میتوانید از داخل خود سایت بردارید :)

با تشکر از پارسا جان.

13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، آیا میشه این کدها رو توی فوتر یا جای دیگه ای گذاشت که بعد از لود سایر بخشهای سایت لود بشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، آیا میشه این کدها رو توی فوتر یا جای دیگه ای گذاشت که بعد از لود سایر بخشهای سایت لود بشه؟

بله میشه

تست کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون بخش جی کوئری رو در فوتر قرار بدید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دو تا قسمت اول رو در <head> در فایل هدر گذاشتم و سی اس اس ها رو هم در استایل اما کار نمی کنه:

http://****.com/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دو تا قسمت اول رو در <head> در فایل هدر گذاشتم و سی اس اس ها رو هم در استایل اما کار نمی کنه:

http://****.com/

قسمت دوم در body

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php قسمت بادی نداره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php قسمت بادی نداره!

دیگر فایلها دارند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت جی کوئری رو توی فوتر قبل از <body/> گذاشتم و توی هدر.پی اچ پی هم خودم یک بادی ساختم و اون یکی قسمت رو گذاشتم کار کرد:


<body>
<body/>

اشکالی که نداره؟

در ضمن می خواستم بدونم چجوری می شه فاصلش رو با پائین صفحه کمتر کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
توی هدر.پی اچ پی هم خودم یک بادی ساختم

اشتباهه!

بخش اول رو در هد و بخش دوم در بادی

یک سایت نمیتونه دوتا بادی داشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید قرار بود که من قسمت کوئری رو برای اینکه بعد از لود سایر اجزای وب لود بشه توی فوتر قرار بدم و من اون کد کوئری رو وقتی توی فوتر بذارم، پس توی قسمت بادی قرار می گیره چون فایل فوتر من اینجور تموم میشه:


</body>
</html>

ولی معلوم نیست این قسمت بادی از کجا شروع میشه چون توی فوتر این قسمت وجود نداره:

<body>

حالا من اگه اون یکی قسمت رو هم توی فوتر قرار بدم (برای اینکه توی قسمت بادی قرار بگیره) دیگه اون دکمه کار نمی کنه

پس چیکار باید کنم؟ :)

من که اون قسمت بادی رو ساختم سایتم کار می کرد، آیا اگر همینجوری بمونه مشکل ساز میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید قرار بود که من قسمت کوئری رو برای اینکه بعد از لود سایر اجزای وب لود بشه توی فوتر قرار بدم و من اون کد کوئری رو وقتی توی فوتر بذارم، پس توی قسمت بادی قرار می گیره چون فایل فوتر من اینجور تموم میشه:


</body>
</html>

ولی معلوم نیست این قسمت بادی از کجا شروع میشه چون توی فوتر این قسمت وجود نداره:

<body>

حالا من اگه اون یکی قسمت رو هم توی فوتر قرار بدم (برای اینکه توی قسمت بادی قرار بگیره) دیگه اون دکمه کار نمی کنه

پس چیکار باید کنم؟ :)

من که اون قسمت بادی رو ساختم سایتم کار می کرد، آیا اگر همینجوری بمونه مشکل ساز میشه؟

کد را در فوتر قبل از </body> قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری رو گذاشتم فوتر و اون یکی قسمت رو بعد از تگ هد و آخر فایل هدر گذاشتم کار کرد، کش مرورگر رو پاک کردم کار کرد،ممنون از کمکتون

یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام فاصله این دکمه با پائین صفحه رو کم کنم باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی راحت هست ، نگاهی به کدهای CSS که تو Style سایتتون قرار دادین بندازین...

قسمتی که نوشته right و top به درصد هم هست میتونید تغییرش بدین به دلخواه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد، فک کنم اینجوری کار کنم یه ذره با css آشنا بشم ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تا مشکل اساسی

یکی اینکه وقتی این کد جی کوئری رو توی فوتر می ذارم، توی سایدبار افکت و طرح ابزارکی که برای افزونه چند زبانه کردن هست از بین میره:

http://feghahat.com

در حالی که اون ابزارک تغییر زبان باید مثل این سایت باشه:

http://mobser.ir/

وقتی که اون کد جی کوئری رو بر می دارم درست میشه!

مشکل بزرگترم اینه که این افزونه توی این وب اصلا کار نمی کنه! یعنی اصلا نمیشه توش عضو شد، امتحان کنید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حتی اون ابزارک رو هم که تب داره ریخته به هم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

احتمالا تداخل در کتابخانه های جی کوئری به وجود اومده. اون قسمت زیر را از کدها بردارید و امتحان کنید


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.js"></script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه، وقتی اون رو برمی دارم اون قسمتها درست می شن ولی دیگه اون پنجره پاپ آپ باز نمیشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری