great2012

سوال در مورد ترجمه قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

می خاستم بدونم که پس از ترجمه چجوری میتونم قالب رو راست چین کنم یه مشکل دیگه هم داشتم واین بود که همه ی نوشته ها نمایش داده نمیشن و فقط برخی از اون ها نمایش داده میشن یعنی مثلا دکمه home در poedit نمایش داده نمیشه تا ترجمه کنم.

باتشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
چجوری میتونم قالب رو راست چین کنم

درود

آموزش

فقط برخی از اون ها نمایش داده میشن یعنی مثلا دکمه home در poedit نمایش داده نمیشه تا ترجمه کنم.

به فایل زبان اضافه کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


#. Text in function
#: post.php:5
msgid "Permalink to "
msgstr "لينک مستقيم به "

ساده است کافیست متن بالا رو در فایل زبان کپی کنی ولی باید ویرایش کنی

به جای post.php آدرس کلمه که home داخل آن است 5 خط کلمه home

به جای msgid "Permalink to " یعنی کلمه Permalink to کلمه home رو بنویس

ودر msgstr "لينک مستقيم به " معنی کلمه home رو بنویس

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


#. Text in function
#: post.php:5
msgid "Permalink to "
msgstr "لينک مستقيم به "

ساده است کافیست متن بالا رو در فایل زبان کپی کنی ولی باید ویرایش کنی

به جای post.php آدرس کلمه که home داخل آن است 5 خط کلمه home

به جای msgid "Permalink to " یعنی کلمه Permalink to کلمه home رو بنویس

ودر msgstr "لينک مستقيم به " معنی کلمه home رو بنویس

خیلی متشکر اما خیلی از کلمات هستند که در poedit نمایش داده نمی شن راه دیگه ای وجود نداره که بطور اتوماتیک تشخیص داده بشه؟

ویرایش:یه سوال دیگه لازمه text in fanction رو هم تغییر بدم؟

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در فایل زبان نیست باید اون رشته رو در همه فایلهای پوسته جستجو و بعد فارسی کنید.

ویرایش:یه سوال دیگه لازمه text in fanction رو هم تغییر بدم؟

این چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در فایل زبان نیست باید اون رشته رو در همه فایلهای پوسته جستجو و بعد فارسی کنید.

این چی هست؟

سلام

منظورم این جا بود:

#. Text in function

#: post.php:5

msgid "Permalink to "

msgstr "لينک مستقيم به "

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

لازم نیست #. Text in function رو بنویسی فقط عبارت زیر رو درج کن


#: post.php:5
msgid "Permalink to %s"
msgstr "لینک مستقیم به %s"

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه هم به مشکل خوردی زبان پیشفرضش رو ویرایش کن که این راحت تر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر