• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Saeed7007

مشکل گوگله یا سایت؟

35 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سال نو دوستان مبارک

قبلا سایتم رو توی وبگذر که چک میکردم میگفت که مثلا چند نفر از گوگل اومدن توی سایتتون.

الان هیچ کس از طریق گوگل وارد سایتم نمیشه. آخه چرا؟؟

سایتم رو توی گوگل ثبت کردم.. حتی از webmaster اون هم استفاده کردم و خودش همه موارد رو successful زده و گفته که ایندکس میشه...

بنظرتون مشکل چیه؟

از افزونه ultimate seo استفاده میکردم.. الان 3-4 روزه که از yoast استفاده میکنم و تمام تگ ها و .. دوباره نوشتم. افزونه ultimate seo رو هم غیر فعال کردم...

قبلا وقتی اسم سایتم رو توی گوگل سرچ میکردم اولیش برای من بود ولی الان نه...

درکل، انگار گوگل سایت مارو آدم حساب نمیکنه...

engpedia.ir

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی گوگل آنالیتیک سایتتون رو ثبت و از اونجا هم بررسی کنید.

الان ایندکس سایتتون که خوب هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

توی گوگل آنالیتیک ثبت کردم و verify هم کردم. گوگل successful داده...

ولی نمیدونم چرا کسی از طریق گوگل وارد سایتم نمیشه...

من 5-6 ماه پیش سایتم خوب بود و از طریق گوگل به سایتم رجوع میکردند.. بهدش 5 ماهی سایتم کلا تعطیل شد(هاست نداشتم و بکاپی که گرفته بودم، مشکل پیدا کرد) و بعدش دوباره مجبور شدم سایت رو دوباره راه اندازی کنم و مطالبم رو دوباره توش بزارم..

الان گوگل سایتم رو که crawl میکنه، ارورهای 404 ی میده که مربوط به سایت قبلی من هست.. هنوز توی ایندکس اون گیر کرده!!!

بنظرتون باید صبر کنم؟؟

____________________

و اگه بخوام روی سئوی سایتم کار کنم، باید چکار کنم؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

404 هایی که میده درسته و به مرور حل میشه

اما برای انتقال 404 به صفحات موجود (مثلاً صفحه ی اصلی) کد زیر را به جای محتویات فایل php.404 قرار دهید


<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

بنظرتون چقدر طول میکشه تا گوگل سایت من رو توی نتایجش بیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما ایندکس داره:

http://wpu.ir/0sr7n

در نتایج هستید

فقط ممکنه بعد از سایتهای دیگر

به مرور و با توجه به مطالب یکتا رنک بالا میره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر

چرا وقتی عبارت site:engpedia.ir رو توی گوگل سرچ میکنم و نتیجه اولیش، صفحه اول سایتم هست و من توقع دارم که description مربوط به سایتم بیاد(دانلود هندبوکهای مهندسی و...) چرا یه چیز دیگه میاره؟؟؟ الان توضیحات مربوط به آموزش پایتون رو آورده... جرا اشتباه آورده؟؟؟

حتما باید صبر کنم؟ درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

meta description در سورس سایت شما نیست

http://www.seomoz.org/blog/why-wont-google-use-my-meta-description

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از پنل وردپرس قسمت تنظیمات، منوی "همگانی"(Option: General) "عنوان سایت" و "معرفی کوتاه" رو رو نوشتم.

چرا الان مشکل داره؟؟

----

یه سوال دیگه هم داشتم:

بنظرتون کدوم بهتره؟

all in one seo pack

Ultimate seo

Yoast

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمتی که گفتید meta description رو تنظیم نمیکنه

بین افزونه‌ها هم :‌ Yoast بهتره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

از کجا میتونم meta description رو تنظیم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از یکی از افزونه های که نام بردید استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه yoast استفاده میکنم. همه قسمتها رو کامل کردم.

منظورتون کدوم قسمته؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منو "Seo > Titles & Metas"

http://yoast.com/articles/wordpress-seo/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یه سوال دیگه

شما به جز وبگذر سایت دیگه ایی رو میشناسید که آمار بازدید رو بده و بگه که مثلا 10 نفر از توی گوگل با سرچ "دانلود فیلم" به سایت شما اومدن...؟

من وبگذر رو گذاشتم ولی حس میکنم داره اشتباه میکنه...

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال جدید -> تاپیک جدید

البته در مورد سایتهای آماری بحث های مفصلی انجام شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم

پس یه سوال در همین مورد:

من توی سایتم یه پست گذاشتم:

هندبوک Sheet Metal Forming Process and Die Design

وقتی توی گوگل همین عبارت سرچ میکنم، سایت من جزو نتایج اولی نیست.. حتی تا صفحه 4 هم رفتم.. ولی نبود... صفحه 4 اصلا در مورد این هندبوک نیست... خوب بود حداقل این عنوان سایت من رو توی صفحه 10 میاورد ولی اصلا نمیاره

ولی وقتی همون عبارت رو با "" سرچ میکنم، گوگل سایت من رو اول میاره...

بنظرتون مشکل چیه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم کتاب رو اشتباه نوشتید

بنظر بخاطر اسم انگلیس یکتاب هست که تقریبا هندبوک رو نادیده میگیره چون اون در جستجو موثرتر میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

404 هایی که میده درسته و به مرور حل میشه

اما برای انتقال 404 به صفحات موجود (مثلاً صفحه ی اصلی) کد زیر را به جای محتویات فایل php.404 قرار دهید


<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

من یه فایل 404 ساختم و این کد رو توش گذاشتم و قسمت url تو کد هم آدرس دامنه اصلی رو نوشتم ولی صفحات 404 فوروارد نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه فایل 404 ساختم و این کد رو توش گذاشتم و قسمت url تو کد هم آدرس دامنه اصلی رو نوشتم ولی صفحات 404 فوروارد نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام

لازم نیست در کد تغییری بدید همونو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

لازم نیست در کد تغییری بدید همونو قرار بدید

بدون تغییر هم نمیشه. البته بگم صفحاتی که به صورت مثلا sunteam.ir/portal هستن مشکلی ندارن و میان تو صفحه اصلی ولی مشکل من با ساب دامین هایی هستن که قبلا وجود داشتن و حالا دیگه ندارن مثلا portal.sunteam.ir یا portal.sunteam.ir/x

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در htaccess اینو قرار بدید و امتحان کنید:


RewriteCond %{HTTP_HOST} ^xyz\.domain\.com$
RewriteRule ^/(.*) http://domain.com/$1 [redirect,last]

البته اینجا برعکس قبلی باید به جای domain.com نشانی سایت خودتونو بدید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک کنم باید دوباره اون ساب دامینو بسازید و ریداکتش کنید به صفحه اصلی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این صورت در آوردم

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^xyz\.domain\.com$

RewriteRule ^/(.*) http://sunteam.ir/$1 [redirect,last]

و یه فایل

htaccess تو مسیر روت اصلی هاست ساختم و کدها رو توش کپی کردم ولی توفیقی ایجاد نشد. هن.ز آدرس portal.sunteam.ir خطا میده.

فک کنم باید دوباره اون ساب دامینو بسازید و ریداکتش کنید به صفحه اصلی

در این صورت فقط خود ساب دامین دایرکت میشه ولی صفحاتی که قبلا روی ساب دامین بودن چی؟ مثلا portal.sunteam.ir/test بازم خطا میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

xyz ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری