masood1111

اینو چطور باید ببرم تو فرمت html?

5 پست در این موضوع قرار دارد

عیدتون فرخنده...

اینو چطور باید ببرم تو فرمت html?

http://jsfiddle.net/7MSXZ/

میبرمش تو html و جی کوئری اش را هم در هدر لینک میدم، اما کار نمی کنه،

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>

شیوه صحیح html کردن چطوریه؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fiddle.jshell.net/DcJxB/1/show/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://fiddle.jshell.net/DcJxB/1/show/

ممنون پویا جان...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا ;)

وای ببخشد. دیگه شما هم فهمیدید که چقدر وضعم خرابه...

پارسا عزیز تشکر

مرتضی جان خیلی مخلصیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamedsog
      سلام من درحال طراحی یک قالب سایت هستم  و بخش ایندکس رو بدون مشکل تمام کردم اما در طراحی بخش سینگل با یک مشکل مواجه شدم  در صفحه ی سینگل کاملا در پایین صفحه قرار نمیگیره و من با هر راهی نمیتونم بیارمش پایین لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
       

    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان عزیز سلام
       
      بعد از مدت های زیادی برای من سعادت بزرگی هست که در جمع دوستان وردپرس پارسی هستم. راستش نیاز به یک کد دارم تا بتونه در یک string که داخل یک متغییر php ذخیره شده جستجو کنه و یک تگ با یک class خاص را پیدا و کل اون تگ با محتویات داخلش را برگردونه. مثل نمونه زیر :
      متغییر string با این مقدار هست:
      $string = '<div class="page><span>hello</span> <div class="one">one</div><div class="two">two</div><div class="ok">ok</div></div>'; حالا یه تابع باشه مثل تابع زیر کلاس تگ html را بهش بدیم و اون تگ و محتویاتش را برگردونه:
      $result = get_html_content('.two'); و در نهایت خورجی بشه:
      <div class="two">two</div>  
      پیشاپیش از همه دوستانی که همکاری می کنند تشکر می کنم