pichgooshti

مشکل دیر لود شدن وبسایت

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وبسایتم اکثر مواقع خیلی دیر لود میشه. قالب را عوض کردم، ولی باز هم همینجوره. پنل مدیریت ورودپرس خیلی سریع باز میشه ها، ولی خود وبسایت نه. میشه یه نظری بدید؟

ecogeek.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استفاده از جاوا اسکریپت باعث این مشکل شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مهندس مسافرت تشریف بردند - شما در gtmetrix.com سایتتون رو بررسی کنید - در تب TimeLine به وضوح مشخص شده که چه عناصری باعت کندی سایتتون شده - برطرفشون کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. سایتی که گفتید را دیدم، چیزهایی که زمان زیادی را میطلبیدن را هم از همونجا که گفتید دیدم ولی اصــــلا نفهمیدم چی میگه... مثلا اینجا داره در مورد پروسه ای میگه که حدود 17 ثانیه (!) طول کشیده!


**********************************HEADERS*****************************
Content-Encoding
gzip
Vary
Accept-Encoding
Date
Sat, 23 Mar 2013 20:10:38 GMT
Server
LiteSpeed
Accept-Ranges
bytes
Connection
close
Etag
"16dda-513f7759-0"
Last-Modified
Tue, 12 Mar 2013 18:43:37 GMT
Content-Type
application/javascript
Content-Length
38767
Cache-Control
max-age=604800
Expires
Sat, 30 Mar 2013 20:10:38 GMT
Request Headers
Host
ecogeek.ir
User-Agent
Mozilla/5.0 (X11; Linux i686 on x86_64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1
Accept
*/*
Accept-Language
en-us,en;q=0.5
Accept-Encoding
gzip, deflate
Connection
keep-alive
Referer
http://ecogeek.ir/
Cookie
PHPSESSID=dd1fbb1c15e0969806f4fa6e5bb6bda4
******************************RESPONSE********************************
/*! jQuery v1.8.3 jquery.com | jquery.org/license */
(function(e,t){function _(e){var t=M[e]={};return v.each(e.split(y),function(e,n){t[n]=!0}),t}function
H(e,n,r){if(r===t&&e.nodeType===1){var i="data-"+n.replace(P,"-$1").toLowerCase();r=e.getAttribute(i
);if(typeof r=="string"){try{r=r==="true"?!0:r==="false"?!1:r==="null"?null:+r+""===r?+r:D.test(r)?v
.parseJSON(r):r}catch(s){}v.data(e,n,r)}else r=t}return r}function B(e){var t;for(t in e){if(t==="data"
&&v.isEmptyObject(e[t]))continue;if(t!=="toJSON")return!1}return!0}function et(){return!1}function tt
(){return!0}function ut(e){return!e||!e.parentNode||e.parentNode.nodeType===11}function at(e,t){do e
=e[t];while(e&&e.nodeType!==1);return e}function ft(e,t,n){t=t||0;if(v.isFunction(t))return v.grep(e
,function(e,r){var i=!!t.call(e,r,e);return i===n});if(t.nodeType)return v.grep(e,function(e,r){return
e===t===n});if(typeof t=="string"){var r=v.grep(e,function(e){return e.nodeType===1});if(it.test(t)
)return v.filter(t,r,!n);t=v.filter(t,r)}return v.grep(e,funct... [truncated to save space (92634 more
bytes)]

این یعنی چی آخه؟! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بهتره قدم به قدم جلو برید

تو قدم اول اینکه از افزونه ی کش استفاده کنید و در کنارش یه سری افزونه دارید که در انتهای نامشون علامت ? دارند و از کش شدن جلوگیری می کنند - این ها رو تصحیح کنید:

jetpack

Contact Form 7

Hide this part

WP Polls

Paid Dowwnloads

و غیره

این ها رو درست کنید بعد بریم سراغ بقیه

چطور؟

در فایل functions.php قبل از بسته شدن تگ پی اچ پی"<?" کد زیر رو اضافه کنید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبل از اینکه شما این افزونه ها را بگید، کل افزونه ها را غیر فعال کردم، مشکل حل شد و وبسایت سه سوته به طور کامل لود شد (میشه شما هم تست کنید؟)

ولی این وبسایت gtmetrix.com هنوز داره زمان لودینگ سایت را 15 ثانیه اعلام میکنه! چرا؟!!

ظاهرا باید افزونه ها را الان یکی یکی فعال کنم و سایت را ریلود کنم ببینم مشکل از کدومه نه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حل مسئله نباید صورت مسئله رو پاک کرد - شما یه سایتی ایجاد کردید - مشکلاتی داره - باید حل بشه نه اینکه تعطیل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا مشکل از افزونه ی google + بود. الان فکر کنم مشکل حل شده دیگه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی هنوز خیلی دیر لود میشه!

10 ثانیه!

نمیفهمم مشکل از چیه

https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights#url=ecogeek.ir&mobile=false&rule=____critical__path

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داشتیم با هم برای حل مشکلات جلو می رفتیم که عجله کردید و تصور کردید مشکل از افزونه ی گوگل پلاس هست - در حالیکه مشکلات سایت شما خیلی بیشتر از اون مورد بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب باشه، بفرمایید.

اون کدی که گفتید را به functions.php اضافه کردم. بعد از خط اول یعنی این:


<?php
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

این اخطار را داد.

Fatal error: Call to undefined function add_filter() in /home3/ecogeeki/public_html/wp-includes/functions.php on line 6

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا شما برای پوشه ادمین رمز گذاشته اید و این رمز از بازدید کنندگان شما هم گاهی پرسیده می شود. لطفا مشکل آن را ابتدا حل نمایید:

راه حل: http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/229-%d8%ad%d9%84-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%a7%db%8c%d8%ac%da%a9%d8%b3-%d8%af%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%86-%d8%b1%d9%85%d8%b2-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d9%88%db%8c-wp-admin/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من فایل اچ تی اکسسم قابل دسترس نیست اصلا، اگه هم این فایل را آپلود کنم رو سرور، همچنان اصلا نیست! نمیدونم واقعا نیست یا قابل مشاهده برای من نیست که بتونم کدهاش را کم و زیاد کنم. باید به شرکت هاست بگم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من فایل اچ تی اکسسم قابل دسترس نیست اصلا، اگه هم این فایل را آپلود کنم رو سرور، همچنان اصلا نیست! نمیدونم واقعا نیست یا قابل مشاهده برای من نیست که بتونم کدهاش را کم و زیاد کنم. باید به شرکت هاست بگم؟

این فایل مخفی هست باید show hidden files را تیک بزنید هنگام ورود به فایل منیجر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در زمان نمایش مدیریت فایل:

how-to-show-hidden-files-within-the-cpanel-file-manager.gif

http://www.inmotionhosting.com/support/website/cpanel/show-hidden-files-in-file-manager

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما برای بنده خوب باز شد

فقط از من یوزرنیم پسورد داد که بچه ها راه حل براش ارائه دادند .

شما این تاپیک رو مخصوصا قسمت هایی که برای سبک کردن سایت توصیه شده رو حتما مطالعه و عمل کنید :

قالب شما خیلی به نظر استاندارد نمیاد ( مثل قالب خودم )

قالب های خوب و قوی زیادی طی این مدت توسط برخی سایت ها نظیر وردپرس98 منتشر شدند که بیشتر به کارتون میاد و من توصیه میکنم که قالبتون رو عوض کنید یا حداقل بردی پست زیر رو بخونید و اعمال کنید :

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قالب رو من براتون پیشنهاد میکنم

http://1o2.ir/7kqlg

استاندارد . سبک و فوق العاده جذاب

قیمتش هم بسیار مناسبه .

بچه های وردپرس 98 هم کاملا مورد تایید هستند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای

سایت شما برای بنده خوب باز شد

فقط از من یوزرنیم پسورد داد که بچه ها راه حل براش ارائه دادند .

شما این تاپیک رو مخصوصا قسمت هایی که برای سبک کردن سایت توصیه شده رو حتما مطالعه و عمل کنید :

http://forum.wp-pars...سئو/#entry39365

قالب شما خیلی به نظر استاندارد نمیاد ( مثل قالب خودم )

قالب های خوب و قوی زیادی طی این مدت توسط برخی سایت ها نظیر وردپرس98 منتشر شدند که بیشتر به کارتون میاد و من توصیه میکنم که قالبتون رو عوض کنید یا حداقل بردی پست زیر رو بخونید و اعمال کنید :

http://forum.wp-pars...__10#entry55398

سلام. این قالب و قالب اون وبسایتم (hev.ir) هر دوشون توسط goodlayers طراحی شده که معروف ترین طراح توی سایت themeforrest هست و اصلا هنوز فارسی سازی نشدن. با این حال اگه مطمئن بشم که مشکل از قالبه عوضش میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معروف ترین طراح توی سایت themeforrest هست

یعنی شما واقعا پول دادین این قالب رو خریدین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی شما واقعا پول دادین این قالب رو خریدین ؟

نه، امکانش نبود وگرنه میخریدمش. یعنی تقصیر خودشونه، به دلیل تحریم و این حرفا نمیذارن حساب بانکی خارجی باز کنیم که چیز بخریم. ;):huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید