pichgooshti

مشکل دیر لود شدن وبسایت

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وبسایتم اکثر مواقع خیلی دیر لود میشه. قالب را عوض کردم، ولی باز هم همینجوره. پنل مدیریت ورودپرس خیلی سریع باز میشه ها، ولی خود وبسایت نه. میشه یه نظری بدید؟

ecogeek.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استفاده از جاوا اسکریپت باعث این مشکل شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مهندس مسافرت تشریف بردند - شما در gtmetrix.com سایتتون رو بررسی کنید - در تب TimeLine به وضوح مشخص شده که چه عناصری باعت کندی سایتتون شده - برطرفشون کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. سایتی که گفتید را دیدم، چیزهایی که زمان زیادی را میطلبیدن را هم از همونجا که گفتید دیدم ولی اصــــلا نفهمیدم چی میگه... مثلا اینجا داره در مورد پروسه ای میگه که حدود 17 ثانیه (!) طول کشیده!


**********************************HEADERS*****************************
Content-Encoding
gzip
Vary
Accept-Encoding
Date
Sat, 23 Mar 2013 20:10:38 GMT
Server
LiteSpeed
Accept-Ranges
bytes
Connection
close
Etag
"16dda-513f7759-0"
Last-Modified
Tue, 12 Mar 2013 18:43:37 GMT
Content-Type
application/javascript
Content-Length
38767
Cache-Control
max-age=604800
Expires
Sat, 30 Mar 2013 20:10:38 GMT
Request Headers
Host
ecogeek.ir
User-Agent
Mozilla/5.0 (X11; Linux i686 on x86_64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1
Accept
*/*
Accept-Language
en-us,en;q=0.5
Accept-Encoding
gzip, deflate
Connection
keep-alive
Referer
http://ecogeek.ir/
Cookie
PHPSESSID=dd1fbb1c15e0969806f4fa6e5bb6bda4
******************************RESPONSE********************************
/*! jQuery v1.8.3 jquery.com | jquery.org/license */
(function(e,t){function _(e){var t=M[e]={};return v.each(e.split(y),function(e,n){t[n]=!0}),t}function
H(e,n,r){if(r===t&&e.nodeType===1){var i="data-"+n.replace(P,"-$1").toLowerCase();r=e.getAttribute(i
);if(typeof r=="string"){try{r=r==="true"?!0:r==="false"?!1:r==="null"?null:+r+""===r?+r:D.test(r)?v
.parseJSON(r):r}catch(s){}v.data(e,n,r)}else r=t}return r}function B(e){var t;for(t in e){if(t==="data"
&&v.isEmptyObject(e[t]))continue;if(t!=="toJSON")return!1}return!0}function et(){return!1}function tt
(){return!0}function ut(e){return!e||!e.parentNode||e.parentNode.nodeType===11}function at(e,t){do e
=e[t];while(e&&e.nodeType!==1);return e}function ft(e,t,n){t=t||0;if(v.isFunction(t))return v.grep(e
,function(e,r){var i=!!t.call(e,r,e);return i===n});if(t.nodeType)return v.grep(e,function(e,r){return
e===t===n});if(typeof t=="string"){var r=v.grep(e,function(e){return e.nodeType===1});if(it.test(t)
)return v.filter(t,r,!n);t=v.filter(t,r)}return v.grep(e,funct... [truncated to save space (92634 more
bytes)]

این یعنی چی آخه؟! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بهتره قدم به قدم جلو برید

تو قدم اول اینکه از افزونه ی کش استفاده کنید و در کنارش یه سری افزونه دارید که در انتهای نامشون علامت ? دارند و از کش شدن جلوگیری می کنند - این ها رو تصحیح کنید:

jetpack

Contact Form 7

Hide this part

WP Polls

Paid Dowwnloads

و غیره

این ها رو درست کنید بعد بریم سراغ بقیه

چطور؟

در فایل functions.php قبل از بسته شدن تگ پی اچ پی"<?" کد زیر رو اضافه کنید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبل از اینکه شما این افزونه ها را بگید، کل افزونه ها را غیر فعال کردم، مشکل حل شد و وبسایت سه سوته به طور کامل لود شد (میشه شما هم تست کنید؟)

ولی این وبسایت gtmetrix.com هنوز داره زمان لودینگ سایت را 15 ثانیه اعلام میکنه! چرا؟!!

ظاهرا باید افزونه ها را الان یکی یکی فعال کنم و سایت را ریلود کنم ببینم مشکل از کدومه نه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حل مسئله نباید صورت مسئله رو پاک کرد - شما یه سایتی ایجاد کردید - مشکلاتی داره - باید حل بشه نه اینکه تعطیل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا مشکل از افزونه ی google + بود. الان فکر کنم مشکل حل شده دیگه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی هنوز خیلی دیر لود میشه!

10 ثانیه!

نمیفهمم مشکل از چیه

https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights#url=ecogeek.ir&mobile=false&rule=____critical__path

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داشتیم با هم برای حل مشکلات جلو می رفتیم که عجله کردید و تصور کردید مشکل از افزونه ی گوگل پلاس هست - در حالیکه مشکلات سایت شما خیلی بیشتر از اون مورد بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب باشه، بفرمایید.

اون کدی که گفتید را به functions.php اضافه کردم. بعد از خط اول یعنی این:


<?php
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

این اخطار را داد.

Fatal error: Call to undefined function add_filter() in /home3/ecogeeki/public_html/wp-includes/functions.php on line 6

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا شما برای پوشه ادمین رمز گذاشته اید و این رمز از بازدید کنندگان شما هم گاهی پرسیده می شود. لطفا مشکل آن را ابتدا حل نمایید:

راه حل: http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/229-%d8%ad%d9%84-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%a7%db%8c%d8%ac%da%a9%d8%b3-%d8%af%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%86-%d8%b1%d9%85%d8%b2-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d9%88%db%8c-wp-admin/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من فایل اچ تی اکسسم قابل دسترس نیست اصلا، اگه هم این فایل را آپلود کنم رو سرور، همچنان اصلا نیست! نمیدونم واقعا نیست یا قابل مشاهده برای من نیست که بتونم کدهاش را کم و زیاد کنم. باید به شرکت هاست بگم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من فایل اچ تی اکسسم قابل دسترس نیست اصلا، اگه هم این فایل را آپلود کنم رو سرور، همچنان اصلا نیست! نمیدونم واقعا نیست یا قابل مشاهده برای من نیست که بتونم کدهاش را کم و زیاد کنم. باید به شرکت هاست بگم؟

این فایل مخفی هست باید show hidden files را تیک بزنید هنگام ورود به فایل منیجر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در زمان نمایش مدیریت فایل:

how-to-show-hidden-files-within-the-cpanel-file-manager.gif

http://www.inmotionhosting.com/support/website/cpanel/show-hidden-files-in-file-manager

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما برای بنده خوب باز شد

فقط از من یوزرنیم پسورد داد که بچه ها راه حل براش ارائه دادند .

شما این تاپیک رو مخصوصا قسمت هایی که برای سبک کردن سایت توصیه شده رو حتما مطالعه و عمل کنید :

قالب شما خیلی به نظر استاندارد نمیاد ( مثل قالب خودم )

قالب های خوب و قوی زیادی طی این مدت توسط برخی سایت ها نظیر وردپرس98 منتشر شدند که بیشتر به کارتون میاد و من توصیه میکنم که قالبتون رو عوض کنید یا حداقل بردی پست زیر رو بخونید و اعمال کنید :

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قالب رو من براتون پیشنهاد میکنم

http://1o2.ir/7kqlg

استاندارد . سبک و فوق العاده جذاب

قیمتش هم بسیار مناسبه .

بچه های وردپرس 98 هم کاملا مورد تایید هستند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای

سایت شما برای بنده خوب باز شد

فقط از من یوزرنیم پسورد داد که بچه ها راه حل براش ارائه دادند .

شما این تاپیک رو مخصوصا قسمت هایی که برای سبک کردن سایت توصیه شده رو حتما مطالعه و عمل کنید :

http://forum.wp-pars...سئو/#entry39365

قالب شما خیلی به نظر استاندارد نمیاد ( مثل قالب خودم )

قالب های خوب و قوی زیادی طی این مدت توسط برخی سایت ها نظیر وردپرس98 منتشر شدند که بیشتر به کارتون میاد و من توصیه میکنم که قالبتون رو عوض کنید یا حداقل بردی پست زیر رو بخونید و اعمال کنید :

http://forum.wp-pars...__10#entry55398

سلام. این قالب و قالب اون وبسایتم (hev.ir) هر دوشون توسط goodlayers طراحی شده که معروف ترین طراح توی سایت themeforrest هست و اصلا هنوز فارسی سازی نشدن. با این حال اگه مطمئن بشم که مشکل از قالبه عوضش میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معروف ترین طراح توی سایت themeforrest هست

یعنی شما واقعا پول دادین این قالب رو خریدین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی شما واقعا پول دادین این قالب رو خریدین ؟

نه، امکانش نبود وگرنه میخریدمش. یعنی تقصیر خودشونه، به دلیل تحریم و این حرفا نمیذارن حساب بانکی خارجی باز کنیم که چیز بخریم. ;):huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!