sibmoz

وقتی پست میفرستم عکس هاش نشون داده نمشه

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه بچه های وردپرس پارسی

دوستان جدیدن به یه مشکل بر خوردم که وقتی یه پست میفرستم عکس هایی که آپلود میکنم بعد که پست میفرستم رو سایت عکسها نشون داده نمیشه و میگه اصلا همچین فایلی وجود نداره ولی وقتی اون پست ویرایش میکنم عکسها هست خواهشا یکی کمکم کنه چند روزه خیلی سر این موو بهم ریختم

یکی از دوستان گفت شاید از وردپرس 3.6 باشه که به 3.5.1 تغییر دادم ولی مشکل حل نشد

دوستان مطلب بالارو کامل گذاشتم که اگه کسی مثل من به این مشگل خورد کامل متوجه بشه مشکل پیدا کردم مشکل از افزونه wp-jalali هست که وقتی غیر فعال مکنم مشکل حل میشه ولی یه مشکل دیگه به وجود میاد و اون اینکه ستون سمت چپ قالبم نشون داده نمیشه و این ارور میده

Fatal error: Call to undefined function jdate() in /home/sibmoz/public_html/wp-content/themes/sibmoz/single.php on line 105

افزونه رو هم کامل پاک کردم ولی بازم با همون مشکل روبرو هستم

حالا دوستان اگه میشه کمک کنید

http://sibmoz.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D9%84%D9%8A%D9%86%D8%AF%D8%A7-%D9%83%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1-92.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حل مشکل اولتون باید افزونه فعال بشه تا مشخص بشه

مشکل دوم هم در فایل single خط 105 به جای تابع jdate از the_time استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان واقعا ممنونم خیلی گلی حل شد

داداش من یه جامعه مجازی با شیرترانکس راه اندازی کردم رو ساب دامین http://my.sibmoz.ir که بعضی از بچه ها میگن اسمش بچه گونه هست و سیستمشم عوض کن به php fox تغییر بده چون شیر ترانیکس بچه بازی شده .الان 1ماه 400تا یوزر گرفتم که خوده یوزرام میگن اسمش همین قشنگه جامعه ای با طعم سیب موز خودمم دوسش دارم ولی میگم چون ساب دومن هست شاید طولانی باشه!!

1.حالا به نظر شما چیکار کنم ؟

2. اگه یوزر هام زیاد بشن مثلا 1000 آنلاین شیرترانکس سرور قویتر میخواد یا phpfox یا فرقی نداره؟

3. رشد تو سیرترانکس سریعتره یا php fox

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای سوال جدید > تاپیک جدید ایجاد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//